Culinair in eigen keuken

Is koken een noodzakelijk kwaad, of sta je uren met ingrediënten te experimenteren? Iedereen heeft een manier om in de keuken zijn 'ei' kwijt te kunnen. Of het nu gaat om het bakken van een taart, de perfecte lasagne of een heerlijke smoothie, je bepaalt zelf waar je blij van wordt. Op deze pagina lees je alles over koken, bakken en braden, zodat jij alles uit je keuken kunt halen!


Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer

Hoe maak je de lekkerste koffie?

Koffie is dé start van de dag voor veel mensen. Logisch; het is warm, het smaakt lekker en je wordt er wakker van. Iedere cultuur heeft zo zijn eigen idee over hoe je het perfecte kopje koffie maakt. Hier leggen we kort uit hoe je de bekendste koffievarianten kunt zetten. Zo smaakt jou thuiskoffie nóg beter dan op kantoor!

Lees meer

Op welke kookplaat kook je het beste?

Denk je erover na om een nieuwe kookplaat te kopen? Wij helpen je graag met het vinden van die ene geweldige én goedkope kookplaat. Om te beginnen is het goed om te weten dat er grofweg drie soorten kookplaten zijn: gaskookplaten, inductiekookplaten en keramische kookplaten. Wij leggen je de voor- en nadelen per plaat uit.

Lees meer

Tips voor de beste heetwaterkraan

Water koken is één van de basisprincipes die we toepassen in de keuken. Stel je voor dat je niet langer hoeft te wachten totdat je kokend water tot je beschikking hebt. Dat zou toch heerlijk zijn? Het kan met een kokend water kraan! Wij geven je tips en informatie voor de aanschaf van de juiste kraan voor jou.

Lees meer

Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer