Plieger 8305075 - Reviews

3,1 Lees 12 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

3,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronsch98 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,0
BAGGER. Weggegooid geld. Ook het tweede exemplaar doet niet wat ie moet doen. Ingesteld op 20 gr. gaat ie vrolijk door tot 23 gr., ook in de spaarstandtijd. Zelfs met de klok eraf blijft de ketel branden, dus puur op de tweedraads aansluiting aan de ankerplaat! Net als het eerste exemplaar. En ook de handleiding is BAGGER. Uitvoerig melden, dat je op het linker pijltje moet drukken om een dag terug, het rechter pijltje om een dag (er staat: dat) verder te gaan, idem bij tijd, maar "vergeten" in de afbeelding aan te geven wat de KNOP voor Comfortstand resp. SPAARSTAND is.
Het product zou uit de handel genomen moeten worden. Een aanfluiting.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Ronsch98 24-01-2016

Als je vroeger op school een proefwerk compleet verprutst had, kreeg je geloof ik altijd nog een 1 voor het meedoen. Of moest je daar teninste je EIGEN NAAM nog correct voor schrijven? De slechtst mogelijke beoordeling van een product is 1. Die 1 gun ik dit product niet eens, maar 0 is dus niet mogelijk.

Reageer

consument_01 22-11-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,3
Waardeloze thermostaat. Dat ding is niet in staat om de temperatuur in huis constant te houden. Doordat er minimaal een halve graad temperatuurverschil moet zijn voordat het apparaat actie onderneemt. Wanneer ik de temperatuur instel op 20,5 dan verwarmd hij door tot 21 en slaat pas bij 20 weer aan. Verder is het programma alleen in te stellen op hele uren.
Thermostaat destijds gekocht, omdat hij vergeleken met een Honeywell niet duur was. Nu een Honeywell Chronotherm aangeschaft. Wat een verschil.... Zo blijkt maar weer, goedkoop is duurkoop.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

pratje 07-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,3
Waardeloos ding.
Te groot aan/uit moment. Verschil 1 graad.
Slechts twee temperaturen in te stellen.
Display reageert vaak slecht.
Na een paar dagen dan ook terug gebracht en een echte Chronoterm opgehangen.
Die was binnen 5 minuten geprogrammeerd en werkt perfect.
Goedkoop is toch weer duurkoop

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

NiekOtten 23-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,3
Wat een tegenvaller. De klok kan alleen op hele uren geprogrammeerd worden, dat ben ik niet gewend. De temperatuurmeting is zeer onnauwkeurig. Het ergste is de veel te grote tolerantie: hij slaat pas aan als het een graad te koud is en pas weer af als het een graad te warm is. Twee graden fluctuatie! Dan duurt het dus veel te lang voor hij weer aanslaat en wordt het in allerlei hoeken van de kamer, dichter bij de ramen en verder van de thermostaat, onaangenaam koud; je mist de warmtestraling van de radiatoren. Een Misser!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Frank 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Miskoop.

Algemene score

1,0
Zeer gebruiksonvriendelijk ding, die ik, wellicht door eigen onhandigheid, niet eens aan de praat kon krijgen. Het ging al mis bij de installatie, een fatsoenlijke montagehandleiding ontbreekt, waardoor ik op eigen houtje een paar piepkleine schroefjes ben gaan losdraaien. In de handleiding met piepkleine lettertjes staat pas later staat beschreven (onder het kopje "verwisselen van de batterijen" hoe het ding geopend kan worden). Sticker stuk, garantie vervallen, kan niet meer terug naar de winkel. Mijn thermostaat bleef maar een "Err" melding geven, terwijl die melding niet staat uitgelegd in de handleiding. Programmeren van dit ding is weggelegd voor mensen die volledig thuis zijn in de laatste stand van de ruimtevaart, voor ons mindere goden is er simpelweg niet doorheen te komen. Normaal kom ik er dan nog wel uit door te proberen en te pielen, maar het haperende touchscreen waarvan de backlightverlichting tot overmaat van ramp wel 2 hele seconden aan blijft ontnam mij ook die laatste optie. Een avond frustratie verder en 38 euro in de sloot gemieterd. Een onding, zonde van je geld.

Pluspunten

  • Oogt niet onaardig
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen installatiehandleiding
  • Slechte gebruikershandleiding
  • Ongevoelig touchscreen
  • Onnodig ingewikkeld om te programmeren
  • Time-out van het scherm veel te kort

Review criteria:

Slecht

Reageer

Raoul 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,0
Instellen van de programma's is zeer beperkt en lastig. In de handleiding staat het slecht aangegeven. Eenmaal ingesteld blijkt dat de temperatuurregeling helemaal niet werkt. Ingesteld op 20 graden, maar slaat (zoals de andere klanten ook al aangeven) pas aan bij 19 graden, en verwarmt dan lekker door tot 21,5 graden. Dit is niet alleen te koud of te warm, maar kost ook nog eens een partij gas waar je niet goed van wordt. Uiteindelijk dit artikel teruggebracht en een duurdere variant gekocht, wat dus uiteindelijk goedkoper is.

Waarom dit product verkocht mag worden is mij een raadsel.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Edith 27-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,0
Gebruikersgemak 0,0 Niet te begrijpen gebruiksaanwijzing.Na een jaar aanrommellen gaat deze nu echt de deur uit.1Tip NIET KOPEN,dit is weggegooid geld.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Will 30-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,7
Apparaat heeft zeer slechte gebruiksaanwijzing, lastig in te stellen,niet op halve graden in te stellen. Bij aangeven temperatuur zeker een graad verschil. Blijft ook doorwerken wanneer ingestelde temperatuur is bereikt. Weg ermee, op zoek naar een echte thermostaat die wel werkt.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

HdeR 17-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
Deze thermostaat aangeschaft, gemonteerd en ingesteld op de minimum waarde van 0,5 graden, kleiner kan niet. Dit werkt dus, voor mij, niet nauwkeurig genoeg. Als je de temperatuur in stelt op 21 graden, slaat de thermostaat pas af bij 21,5 graden en weer aan bij 20,5 graden. Het is dus of te warm, of te koud in de woonkamer. Weer een thermostaat aangeschaft die per 0,1 graad verschil werkt.
Groet,
HdR

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Hoolsema 22-01-2017

prutsding.

Algemene score

1,0
Waardeloos ding. Mag de naam thermostaat niet eens dragen.
Zou uit de handel genomen moeten worden.
Handleiding ook waardeloos.
Om een verhaal kort te maken.
Zo uit de doos en rechtstreeks in de kliko.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Richard 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
Dit gekocht voor de prijs en ook voor een simpele thermostaat. Ik gebruik dit voor mijn warmte wisselaar (stadsverwarming). Werking is prima. Programering is wat moeilijk, maar zal de gebruiksaanleiding altijd nodig hebben wanneer je iets aan wilt passen. Temperatuurweergave werkt goed. He kan dit instellen. De temperatuur weergave kan je +1,5 tot -1,5 graad instellen. Mijn klok stond op 1,5 graad meer zodat de verwarming niet aangaat of pas als het koud is. Met een externe thermometer de klok op -0,5 ingesteld en het werkt prima. De tijdinstellingen zijn alleen in hele uren. Beter was in kwartieren. Het aanslaan of uitschakelen is in te stellen van 0,5 tot 1,5 graad verschil. Tijdelijk manueel de temp veranderen is vrij simpel. Voor 35 euro nieuw gekocht en geen centje pijn.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed leesbaar
  • Goedkoop
  • Nauwkeurig in the stellen temperatuur

Minpunten

  • Alleen in the stellen in hele uren
  • Touchscreen een beetje ongevoelig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Vivian Peeters 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Waardeloos

Algemene score

1,0
Handleiding dekt de mogelijkheden van de thermostaat niet. Geen legenda op handleiding van de vele symbolen op de display vd thermostaat. Instellen zeeeeer bewerkelijk. Uitererst gebruiksonvriendelijk.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer