Honeywell Chronotherm Wireless aan/uit - Reviews

4,1 Lees 9 reviews
Specificaties
Verlicht display
Ja
Temperatuur
35 °C

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

4,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 29-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

teleurstellend over langere tijd

Algemene score

1,0
Meerdere mensen hebben de ervaring dat het display na 3 jaar kuren geeft. Cijfers en Letters worden niet meer goed weergegeven

Minpunten

  • display begeeft het

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
deeveegee 20-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Display valt weg en wordt onleesbaar

Algemene score

1,0
Na een paar jaar valt het display uit. Op internet zijn er honderden mensen met hetzelfde probleem. Is blijkbaar een productiefout.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Boon 08-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Ook wegvallende tekens.

Algemene score

3,0
Ook al na 3 jaar wegvallende tekens op het display!!! Ook eerst een beetje, nu helemaal onleesbaar en dus niet meer bruikbaar. Wie verwacht dit van van een leverancier als Honeywell? We hebben gebeld met Honeywell, en ze hebben bevestigd dat dit wel erg snel is. Reparatie is inderdaad onmogelijk, zeggen ze. Ook wij moeten nu een nieuwe thermostaat zien te kopen, maar beslist niet deze thermostaat voor zo veel geld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Gee 17-06-2016 Product jaar of meer in bezit

scherm niet meer leesbaar omdat tekens wegvallen

Algemene score

5,7
slechte kwaliteit van het schermpje. Na drie jaar vallen letters weg, en daardoor wordt het apparaat onleesbaar, en dus niet meer programmeerbaar (en dus niet meer te gebruiken). Absurd. NIET KOPEN!

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Marcel 08-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,3
Ik heb dit systeem nu 10 jaar. En inmiddels al toe aan de 4e display vanwege wegvallende letters. Echt belachelijk slecht voor deze prijs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
rsme 08-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Na 4 jaar gebruik wegvallende tekens op het display. Eerst een beetje, nu steeds meer delen die niet meer leesbaar zijn. Dit verwacht je niet van een apparaat in deze prijsklasse van een merk als Honeywell. Reparatie is onmogelijk, je mag een compleet nieuwe thermostaat kopen. Ik ga maar eens een goedkoper alternatief zoeken, want dit ding ga ik niet weer kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
kabouter wesley 25-03-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,3
Al snel vielen letters van de display uit.
Nu geeft hij zo maar -24 graden en -interne fout- aan.

Telelefonisch contact met Honeywell levert niets op. "Die is stuk. U kunt een nieuwe kopen."

Dat ik 240 euro afschrijving in 3 jaar wel een beetje veel vind, daar heeft de man bij de info-lijn geen enkele boodschap aan.

Ik koop nu bij Conrad voor 60 euro een nieuwe wireless thermostaat. Honeywell komt mijn huis niet meer in.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
jim.66 03-11-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,7
Ik heb na drie jaar plots een onvolledig scherm waardoor de Chronotherm Wireless niet meer te programmeren is. Via kijkvoelbeleef.nl kom ik ook al niet verder. Op deze manier is er sprake van een heel slechte prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
PJacob 23-12-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,7
Display is niet meer goed af te lezen. Cijfers en leestekens vallen weg. Zeer veel mensen hebben hier last van. Honeywell geeft na 2 jaar geen service meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht