LG OLED55E9PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,03 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K. van Hal 10-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

10,0
Het is een prachtige tv, een mooi groot beeldscherm met zeer heldere weergave.
Een tv waarvan je iedere keer weer geniet als je kijkt.
ook het keuze menu is duidelijk en snel van weergave.
Wij zijn er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design met eenstrakke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

10,0
Een tv met een strakke uitstraling mooie kleuren en een super geluid en het voldoed aan al onze verwachtingen. En niet geheel onbelangrijk een goede prijs kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dick 09-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super beeld, prachtige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

10,0
De prachtige kleuren, de eenvoudige afstandsbediening waren de reden van onze keuze. We zijn zeer tevreden. De LG is voor ons TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 09-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

strak scherm met met ingebouwde soundbar

Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

9,0
Heb hiervoor gekozen omdat 4k ultra naar mijn mening toekomst heeft
Het beeld heeft na meerdere vergelijkingen een natuurlijker kleur weergave ten aanzien van andere oled schermen maar dit is ook een kwestie van smaak denk ik

Pluspunten

  • kan op analoog versterker via jackaansluiting
  • natuurlijke kleuren

Minpunten

  • op dit moment nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 09-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende beeldkwaliteit

Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

10,0
Beeldgrootte en beeldkwaliteit zijn uitstekend!
Geluid prima. Genot om tv te kijken. Enorme verbetering in vergelijking met vorige tv.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 09-12-2019
  • Product gekocht

Geweldige televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E9PLA

Algemene score

9,0
Prachtig beeld,zeker als het beeldmateriaal van goede kwaliteit is. Design is fraai. Geluid vrij goed voor ingebouwde speakers. Kortom zeer tevreden.

Reageer

Peter 09-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

LG oled 55inch E9PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

9,0
7 weken geleden deze LG oled tv gekocht, daar heb ik nog geen minuut spijt van, wat een prachtige beeldkwaliteit heeft dit toestel. Het geluid van het toestel alleen is goed maar ik heb het via een Sonos aangesloten dus helemaal tevreden,
Leuke afstandsbediening zit erbij Die werkt met een aanwijspijltje op t scherm. In het begin even wennen maar daarna is t een makkelijk te bedienen toestel.
Over de duurzaamheid /levensduur kan ik natuurlijk nog niets zeggen, maar t toestel ziet er degelijk uit.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, geweldig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E9PLA

Algemene score

10,0
De LG OLED65E9PLA gekocht bij Kamera Express.
Groot scherm, geweldig beeld en makkelijk in gebruik.
Voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • design
  • gebruiks vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lammert 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG OLED55e9PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

9,0
prachtig toestel, zeer smalle rand om het scherm. Toestel staat op een voet, maar die zie je niet. Onderaan het scherm een smalle doorzichtige rand, die op het meubel steunt.
Afstandsbediening heeft een ' aanwijs- functie' daardoor hoef je , bij het invoeren van teksten, niet steeds met de pijltjestoetsen naar links en rechts.

Pluspunten

  • design
  • afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart van der Velden 06-10-2019
  • Product gekocht

Geweldige Oled

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

9,0
De tv werkt perfect, de of webos inclusief werkt subliem en met de juiste apps zoals Netflix en prime video kan je heerlijk genieten van 4k content.

Pluspunten

  • Oled
  • Kleuren
  • Afstandbediening

Minpunten

  • Niets

Reageer

rednas789 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hier wordt je blij van

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

9,0
Wat een beeld, wat een geluid. In één woord WAUW.
Eerste kennismaking met een OLED scherm bevalt zeer goed. Zwart is ook echt zwart,
voldoende helderheid en een prachtig geluid. Toestel werkt ook erg snel.
Kom van een LCD tv van 10 jaar oud, je merkt goed dat de ontwikkelingen gelukkig niet stil hebben gezeten.

Pluspunten

  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • De looks

Minpunten

  • netsnoer zit vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jozef De Dobbeleer (Gooik) 30-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld op groot scherm - uitstekende klankkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

10,0
Ik heb deze OLED TV gekozen omdat het beeld bij vergelijking met een QLED een duidelijk betere kwaliteit heeft. Het heeft ook een groot scherm waardoor de tekst onderaan ook veel gemakkelijker leesbaar zijn. Vroeger had ik een bril nodig om aangenaam te kunnen volgen, deze vervalt volledig.
Ondanks het feit dat het geluid van bijzondere kwaliteit is heb ik nog een sonos installatie hieraan gekoppeld waardoor het overheerlijk wordt om te luisteren en/ of te kijken

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt scherm zonder kader er omheen
  • Speciale opstelling luidsprekers kwalitatief prima

Minpunten

  • mij voorlopig geen bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ablij 26-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gelukkig van een TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

9,0
Al 10 jaar plasma gehad. Wilde nog niet aan een andere soort tv. Vond ze wat beeld betreft van minder goede kwaliteit. Tot ik de OLED van LG zag. Waanzinnig beeld. Na aanschaf erg tevreden. Geluid erg goed. Bediening fantastisch. en het beeld: superieur!

Pluspunten

  • Beeld
  • Gebruikersgemak, intuïtief.
  • Compleet
  • Plat!
  • Goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.boreas 19-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot scherm geweldige televisie

Geschreven voor: LG OLED65E9PLA

Algemene score

10,0
Beste koop ever prachtig ,heel mooi helder beeld ,perfekt geluid kortom volmaakt deze t.v bevelen wij iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John1971 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top TV

Geschreven voor: LG OLED55E9PLA

Algemene score

10,0
Dit is een top TV met een top beeld.

Beeld : Uit de doos is het beeld op ISF Bright enorm goed. Maar zelf vond ik er iets teveel blauw inzitten. heb het beeld dan ook professioneel ISF laten kalibreren. en het beeld is nu werkelijk een super plaatje.

Geluid : kan ik heel kort over zijn. voor een platte TV klinkt dit geluid erg goed. maar voor diepte blijft een soundbar of goede reciever noodzakelijk.

Design : Is geweldig. de TV lijkt te zweven. Het mooiste design uit de E serie ooit.

Aansluitingen : ruim voldoende en HDMI 2.1 waar je nu nog ook al wat aan hebt. als jhe kleur gamma 4K 4.4.4 120Hz wil gebruiken dan heb je 2.1 nodig. en die bezit deze TV.

Pluspunten

  • Beeld ISF bright room bijna perfect uit de doos.
  • Geluid
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer