LG OLED55E9PLA 2019 - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wijtze 03-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

8,0
Mooi beeld met erg veel mogelijkheden. Helaas is er geen duidelijke handleiding bij. Daardoor is zoeken op internet een vereiste. Bij zo'n duur product zou je wat meer info verwachten.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooi beeld

Minpunten

  • Ontbreken duidelijke handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marcel 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld, fantastisch zwart met behoud van detail.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze LG OLED TV ter vervanging van mijn kapotte Panasonic plasma tv. Dit OLED beeldscherm is op alle facetten beter dan mijn oude zeer geliefde plasma tv. Het beeld is scherper, helderder en weergeeft het diepste zwart wat je kan wensen, zonder verlies van detail. Als je geen extra soundbar bij je tv wilt gebruiken dan is de verbeterde geluidsinstallatie in dit model het geld waard t.o.v. type C9.

Pluspunten

  • weergeeft diepste zwart
  • zeer scherp en helder beeld
  • erbeterde geluidsinstallatie tov standaard C9

Minpunten

  • Zware tv-voet van 11kg
  • netspanningsnoer is belachelijk kort, maar 1 meter
  • aan/uit knop zit op lastige plek aan achterzijde
  • waar je lastig bij komt bij montage aan muur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elnestor 17-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superieure TV qua beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

10,0
Als je op zoek bent naar een TV met de mooiste beeldkwaliteit en top geluid tegen een acceptabele prijs dan is deze 55E9 een echte aanrader.
Gekocht bij Kamera Express met goede service en snelle levering.
Het design van dit model is ook erg mooi.

Pluspunten

  • Zwart is echt zwart
  • Heel goed geluid
  • Prachtig beeld
  • Design

Minpunten

  • Beugel achter het scherm vereist ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JaRo 16-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fanfastische kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

10,0
Niet te duur voor zijn geld.Jammer, als je een tv gekocht hebt keldert de prijs weer.
Voldoende aansluitmogelijkheden voor HDMI en USB

Pluspunten

  • goede apps

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits richel 22-02-2020
  • Product gekocht

Mooiste TV die ik ooit gehad heb

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

10,0
Dit is wat betreft beeld en geluid het beste wat ik ooit heb gehad bovendien ziet hij er ook geweldig goed uit.

Pluspunten

  • Strak model
  • Prachtig beeld en geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van Caulil 20-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Helder en scherp beeld

Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Vanuit alle hoeken mooi helder en scherp beeld en eenvoudige installatie.
De geluidskwailiteit is voor mij ruim voldoende.

Pluspunten

  • beeldscherpte
  • Helderheid
  • eenvoudige installatie
  • Zuinig in energie gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petedale 13-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Enorme resolutie en contrast (zwart is zwart)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Van 32 naar 55 inch: waren dit vlug gewoon.
Zou direct zelfde toestel opnieuw kopen.
Enorme resolutie en contrast

Pluspunten

  • fantastisch scherp beeld
  • enorm contrast (zwart is echt zwart)
  • geluidkwaliteit is prima, geen soundbar nodig
  • connectiviteit met internet, youtube, netflix
  • draadloze connectie met laptop of smartphone

Minpunten

  • glanzend scherm zorgt voor reflecties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. J. Haagsma 13-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld, fraaie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Na advies van de dealer gekozen voor dit merk en tot op heden geen spijt hiervan.
Hetgeen ons weer aangeprezen is duidelijk correct, we zijn er blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y Groenhout 10-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi diepe kleuren en helder.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Uitstekend beeld en mooie vormgeving. Goede deal kunnen maken, oude LG Oled was ingebrand en LG deed niet moeilijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

louis willems 08-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie tv super blij mee

Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
was al in bezit van een lg nanno tv maar deze over treft alles,zwart is nog meer zwart als de nanno,en super mooi beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 04-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
zag er goed uit met een redelijke prijs/kwaliteit verhouding samen met de expertise van de verkoper aangeschaft

Pluspunten

  • beeld kwaliteit

Minpunten

  • slecht geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 03-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot OLED scherm met diep contrast!

Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Na een LG LED TV wilde ik een OLED TV, het is de LG OLED55E9PLA geworden en ik heb er geen spijt van. De TV heeft een ingebouwde soundbar maar helaas is het laag toch van mindere kwaliteit, opgelost met de aanschaf van een kleine LG Subwoofer, de SWH1, deze geeft net dat beetje extra dat je mist en kost maar 53 euro bij bol.com.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Ingebouwde soundbar
  • Diep zwart

Minpunten

  • Lage tonen missen net wat body
  • Geen mooi helder beeld in de ECO stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eric 03-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol, geweldig beeld en geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Stijlvolle vormgeving, geweldig beeld, goed geluid en groot bedieningsgemak. Kortom een absolute aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus en Mirjam Luijendijk 03-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ervaringen experts in winkel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

10,0
Oled was een vereiste. Natuurlijke kleuren werden met oled beloofd. Ik vind dat heel belangrijk. Vakkundig personeel in de winkel. Liet de keuze tussen Sony en LG.
Aanwezige kalibratie deskundige fluisterde in mijn oor dat de kleuren van LG van bijzondere kwaliteit zijn. Keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prachtige kleuren

Minpunten

  • Zwarte tekens afstandbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 03-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

10,0
We wilden graag een oled televisie kopen en hebben op internet gezocht naar goede recensies en vonden deze tv voor ons de meest geschikte, in de winkel dit type vergeleken met andere en deze vonden wij het mooiste beeld hebben.
Na twee maanden de tv in huis te hebben staan zijn we ontzettend tevreden en kijken we met plezier.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Meester 28-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De LG OLED55E9PLA komt zijn belofte na

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Mooi en diep beeld en goede en veel verschillende instelmogelijkheden en snelle werking. Geluid weergave komt echt ruimtelijk over en bovendien een mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Geweldig geluid

Minpunten

  • Setbox vraag op “schilderij scherm”

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De bruijn 28-01-2020
  • Product gekocht

Geluid is fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit beeld en geluid
Wij Hebben geen surround systeem maar dit vinden wij nu ook niet meer nodig.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Kabeltje iets te kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 24-01-2020
  • Product gekocht

Geweldig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

10,0
Onze Samsung was aan vervanging toe, dus zochten wij een nieuwe.

Na verschillende tv's te hebben gekeken en vergleken (arme verkoper ook nog even de tv door de winkel laten sjouwen omdat we ook een normale uitzending wilden zien)vielen we voor LG 55 inch oled.

Wat een mooi rustig beeld, scherp zwart is echt zwart het design een lust voor het oog (en oor).

Wel jammer dat er een vrij korte netsnoer aan zit, de aansluitingen zijn moeilijk bereikbaar als de tv aan de wand hangt.

Pluspunten

  • Mooi scherp en rustig beeld
  • Verbruik
  • Geluid
  • Bediening

Minpunten

  • Kort netsnoer
  • Aansluitingen als de tv aan de wand hangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 24-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog nooit zo’n mooi beeldscherm gezien, fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

10,0
Oké, Hij is niet goedkoop , maar hij is iedere euro waard! Superscherp beeld en natuurgetrouwe kleuren. Zwart is echt zwart omdat hij geen backlight heeft (en dus ook geen backlichtbleeding) en elke pixel zijn eigen led heeft.Ook het geluid mag er wezen.

Pluspunten

  • Strak design.
  • Levensechte kleuren.
  • Superscherp.
  • Zwart weergave is uitmuntend.
  • Geluid is heel goed,

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 22-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

perfecte beeldkwaliteit en kijkhoek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E9PLA 2019

Algemene score

9,0
over de kwaliteit van het beeld kan ik kort zijn; deze is perfect. Uit tests blijkt dit ook. De kijkhoek is groot. Dus als je schuin voor de TV zit dan is het beeld in tegenstelling tot veel andere TV’s een groot voordeel.

Het bereik van Bluetooth om een externe speaker aan te sluiten is slechts een meter of 5.

De afstandbediening is niet fijn. Onder andere om het volume aan te passen moet je kijken welke knoppen je moet bedienen, terwijl dit op gevoel moet kunnen zonder te kijken. Geen ramp, maar wel irritant. Voor het bereik via een externe ontvanger moet je goed richten. Dit werkte bij een vorige Samsung Qled TV veel beter (het beeld en de kijkhoek waren stukken slechter wat de reden was om deze in te ruilen voor deze TV).

Deze TV beschikt over AirPlay 2 zodat je rechtstreeks van iPhone of iPad kan streamen. Echter mp4 video’s kunnen niet gestreamd worden. Wel mov. video’s die met de iPhone zelf zijn opgenomen.

Pluspunten

  • beeld
  • kijkhoek
  • contrast
  • weergave van zwart is echt zwart

Minpunten

  • afstandbediening
  • Bluetooth afstand
  • AirPlay en mp4 video’s werkt niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews