Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 195 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda 26-06-2020
  • Product gekocht

Geweldige TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
Super mooi beeld! Ook de besturing is er fijn. Duidelijke menu's! Het allermooiste vind ik de rechtstreekse knoppen op de afstandsbediening naar Prime en Netflix. Ook de ingebouwde cast mogelijkheid wordt veelvuldig gebruikt hier.
Top TV!!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteid

Minpunten

  • Voet aan scherm bevestigen is lastig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jaap5012 17-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, geluid verrassend goed

Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

5,0
Beeld is mooi en het geluid verrassend goed, afstand bediening te weinig mogelijkheden.
Wat wel redelijk werkt is het inspreken van een opdracht in je afstandsbediening, bijna alles kun je oproepen behalve, teletekst hier reageert hij niet op, deze kan enkel via een omweg.
En als je dubbel scherm wilt moet je deze handeling twee maal doen.

Ik had hetzelfde met mijn webbrowser dan iemand van een vorige review.
Ik kon wel inlogen op: ziggogo.tv/nl maar dan gaf hij inderdaad aan “kan programma niet afspelen”.

Er is nu wel een update geweest denk ik. Als ik nu ingelogd ben in : ziggogo.tv/nl kan ik wel een uitzending afspelen. Maar deze blokkeert elke 3 seconde, beeld bevriest speelt weer verder 3 seconde, stopt weer en zo verder. Dus is zit verbetering in maar niet echt.
Lijkt of het intern geheugen van de tv niet voldoende is, zou toch niet mogen voor een tv van 1200 euro.

Ik heb de LG C9 tv op de AV reciever Yamaha RX-V483 aangesloten, en daaraan 2 x Humax IHDR-5200C.

Bij mij werkt de HDMI ARC ook niet perfect met mijn AV reciever de “Yamaha RX-V483”
Deze springt bij het aanzetten van de tv en Humax elke keer op een vrij kanaal waardoor je elke keer het juiste kanaal moet zoeken op de reciever. Het lijk inderdaad of de tv elke keer iets stuurt naar de reciever waardoor hij toch op een niet in gebruik zijnde HDMI uitgang springt.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid

Minpunten

  • Afstandbediening
  • beeld bij lichtinval

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

SH 15-06-2020
  • Product gekocht

LG 55C9 een mooie oled tv.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
Na 10 jaar LG plasma heb ik deze geruild voor een LG Oled 55c9. Na goede reviews gelezen te hebben heb ik deze dan ook gekocht. De C9 bevalt mij prima. Een goed beeld en goed geluid, ik moet nog eea uit dokteren maar tot nu geen miskoop.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Meerdere Hdmi aansluiting
  • Game mode

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Wester 08-06-2020
  • Product gekocht

Super tv.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
De beeldkwaliteit is super..
Geluid is perfect, en de bediening is goed.
De beschrijving van de tv zit in de tv in een menu.
Wij hadden dat graag in een schriftelijke handleiding gezien.
De tv voor iedereen aan te raden.

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Advdm 27-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

OLED 65c9pla

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65C9PLA

Algemene score

9,0
We hebben deze oled nu een paar maanden en ben blij met deze keuze prima beeld en geluid.
Ook de keuren zijn nog steeds perfect.
Hopelijk blijft deze situatie zo.
Goede keuze.

Pluspunten

  • Kleur
  • Geluid
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dany 27-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zuiver beeld

Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

8,0
Reeds enkele maanden in mijn bezit. Mooi en zuiver beeld. Gemakkelijke installatie. Aangesloten op soundbar met subwoofer en 2 draadloze speakers. Deze worden regelmatig kortstondig onderbroken (,). Verbinding is niet goed, misschien optische kabel eens vervangen door HDMI. (indien dit het probleem zou zijn).

Pluspunten

  • beeld

Minpunten

  • beeld en spraak komen soms niet overeen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maud Van Den Berg 23-05-2020
  • Product gekocht

LG OLED55C9PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

10,0
Televisie nu half jaar in bezit en geen moment spijt gehad. Beeldkwaliteit is echt voortreffelijk. Hij is nu ingesteld op mijn voorkeuren en regelmatig sta ik versteld van wat ik beleef / zie. Series welke ik bekeek voordat ik deze tv had lijken opnieuw uitgebracht. Grote diepte beleving. Kleuren heel erg levendig. Voor de aanstaande koper fijn dat hij nu ruim 300 euro goedkoper is. Ik zeg meteen aanschaffen.

Pluspunten

  • Beeld prachtig
  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen zodra je het door hebt :)
  • Kijkgenot door afmeting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pbroekie 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vele mogelijkheden en mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

10,0
Mijn eerste LG Oled Tv. Deze gekocht omdat deze als beste uit de test kwam en hij is gewoon mooi. Gekocht bij Kamera-Express. Dit i.v.m. de 5 jaar garantie die je erbij krijgt,

Pluspunten

  • Diepe zwartweergave
  • 4K HDR kan erg mooi zijn
  • WebOS is supersnel
  • Magic remote

Minpunten

  • Korte stroomkabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jordanair 19-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima OLED TV, goed geluid en mooie verzadigde kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
De TV heeft een moderne uitstraling. Geluid is prima en het beeld indrukwekkend mooi. De kleuren zijn sprankelend maar natuurgetrouw. Het aansluiten van de TV ging vrij gemakkelijk. Je moet echter veel tijd steken in het leren kennen van het menu. De aansluiting met de Yamaha YSP 2700 soundbar geeft problemen maar dat ligt meer aan de Yamaha.

Pluspunten

  • Kleuren
  • styling

Minpunten

  • complex menu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ap1947 01-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

inbranden scherm

Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

6,0
Mijn OLED tv (65") is nu 3 jaar oud en er 2,5 jaar plezier van gehad.
Het probleemis is het inbranden. Ik kijk nog wel eens teletekst en zie bij het tv kijken, vooral als de achtergrond oranje is of soortgelijke kleuren letterlijk de tekst van teletekst door het beeld heen.
Dus voor mij geen OLED meer, of het moet nu met de nieuwste modellen verbeterd zijn. Met mijn vorige tv's (LED en Plasma's) nooit problemen gehad.

Pluspunten

  • uitstekend beeld (de eerste paar jaren)

Minpunten

  • Inbranden

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
mooihoor 17-05-2020

Je schrijft een review voor de c9 van 2019. Maar je beschrijft je ervaringen van een oled van 2016..
Dus heb je nu wel of geen c9 . EN wat dan anders nu wel..

ap1947 18-05-2020

Mijn Oled is 3 jaar oud (heb geen c9) Ik heb uiteraard geen ervaring met inbranden van de nieuwste Oled's. Of het nu anders is dan toen weet ik niet, maar ik wou alleen maar even melden het gevaar van inbranden betreft Oled.

mooihoor 18-05-2020

Okay, ik lees vaak dat de 2016 modellen zeker gevoelig waren. Dat waren de 3d modellen. Maar, ook de c7 modellen van 2017 kunnen het ook. De 1 heeft er last van de ander (ziet het) niet. Nog niet ?!
Wellicht dat ik toch voor een samsung q90r of q90t ga.. Of gewoon nog goedkoper voor een sony 950G. Toch denk ik dat ik het beeld van een panasonic oled als beter zou ervaren...

JP Maertens 24-05-2020

Ik heb net dezelfde ervaring met de LG65C6, en toen werd ook al gezegd dat het inbranden verleden tijd was. Helaas stond dat niet in de garantievoorwaarden, anders was hij al lang teruggestuurd. 3000 € betaald en ik heb nu een toestel met een waardeloos beeld, vol met zwarte blokken en ingebrande logo's van allerlei zenders.

Dit was het laatste toestel van LG dat ik ooit ga kopen, want naast het inbranden heb ik ook doorlopend problemen met de satelliet-ontvanger van dit toestel, zenders die plots uit de lijst verwijderd zijn, dat gebeurt bijna maandelijks, en ik kan (als ervaren gebruiker op dit gebied) verzekeren dat de software van de tuner bijzonder slecht en elkaar zit.

Dit heb ik al aangekaart bij de klantendienst van LG, en dan zeggen ze dat dit opgelost zal zijn bij het volgende model... alsof ik elk jaar een paar duizend Euro's ga neertellen om eindelijk een correct functionerend toestel te hebben.

Voor iedereen die zijn geld wil wagen aan een OLED : het eerste jaar heb je een prachtig beeld (en dit was al mijn tweede LG OLED)

ap1947 24-05-2020

Zou dat inbranden van OLED tv's alleen bij LG zijn, of komt het bij andere merken voor (Panasonic, Sony)??

JP Maertens 24-05-2020

Ik denk dat alle OLED tv's last hebben van inbranden, want alle panelen worden door LG gemaakt.

Reageer Reageer op deze review

Reageer

Jan Willem 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG TV OLED55C9PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
Zaterdag jl. een LG TV OLED55C9PLA gekocht bij Kamera Express te Almelo.
De medewerker was vriendelijk en deskundig.
Het is een geweldige TV met een prachtig beeld. De installatie en bediening zijn eenvoudig.
Ook de prijs/kwaliteit is gunstig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 05-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

scherm, glad, strak. prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

10,0
Lg maakt voor diverse merken beeldschermen. Ander merk past wat extra software toe.
Het is mooi en strak, gedetailleerd beeld.
1 afstandsbediening die alles kan regelen. tevens muis op scherm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Kerkhoff 02-04-2020
  • Product gekocht

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
Heel mooi beeld. Scherp met natuurlijke kleuren. Geluid is goed. Heb wel voor films met optische kabel versterkt over de versterker.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Mooie natuurlijke kleuren
  • Streamen met Ziggo Go
  • Afstandsbediening met Telefoon

Minpunten

  • Staat ver van de muur.
  • Batterij afstandsbediening gaat niet lang mee
  • Opnemen op een usb stick werkte niet direct

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
Bij kamera express deze televisie gekocht. Allereerst de service in de winkel was weer top.
Even lastig bij het instaleren maarja we zijn ook een jaartje ouder.
Heel mooi beeld en echt zwart is zwart. Geluid is goed.
jammer dat er geen duidelijke gebruiksaanwijzing bij zit( maar dat is tegenwoordig bij alles). Of een link waar je dat kan vinden.
Maar we zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG OLED55C9PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

8,0
TV 55inch Oled mooi beeld(Verschild wel per tv zender)maar 4k uitzendingen zijn perfect.
En zeer goed geholpen bij Kamera-express in Rotterdan Centrum.

Pluspunten

  • 4K Beeld
  • Makkelijke installatie
  • Mooie vormgeving
  • Duurzaamheid nog niet te beoordelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcello Massini 04-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
Groot scherm geluidskwaliteit uistekend, beldkwaliteit voldunde, Mogelijkheden uisteken,

vormgeving: uisteken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens D 04-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige Oled TV

Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

9,0
De televisie werd een kleine vier weken terug bij kamera express aangekocht.
Het was de enigste winkel met deze scherpe prijs en 5 jaar garantie.

De televisie was gemakkelijk te installeren de bediening ervan werkt ook zeer vlot.
je krijgt voor je geld een mooie grote televisie met prachtige kleuren.

Pluspunten

  • geen rand
  • prachtige kleuren
  • goed geluid

Minpunten

  • geen hdmi kabel bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 04-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

10,0
Al mijn eerdere televisies heb ik gekocht bij Foka, sinds kort Kamera Express, prima ervaringen met dit bedrijf. Hoewel mijn vorige toestel (eveneens LG) nog prima functioneerde, wilde ik absoluut een oled. In de 55C9pla een geweldig exemplaar gevonden dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Installatie was super simpel, eigenlijk ging alles vanzelf. Voor mij als niet technische gebruiker een uitkomst.

De mogelijkheden van het toestel zijn bijna eindeloos, ik heb nog lang niet alles gezien, en door het grote gebruiksgemak is alles prettig toegankelijk. Toevoegen aan mijn thuisnetwerk ging als vanzelf. daarnaast beschikt de tv over een groot aantal apps als Netflix, Pathe enz. De tv heeft een werkelijk uitstekend beeld en ik ben enorm blij met mijn aanschaf.

Pluspunten

  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emrah 02-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lg oled55c9pla

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag mijn nieuwe LG tv binnen gekregen.
Wat een fantastische beeld!
Wat ben ik blij met mijn nieuwe TV!!

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Luidsprekers
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Capt Arn 02-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55C9PLA

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen en vergelijken hebben we voor een OLED TV van LG gekozen. De actie van LG was een leuke verrassing die de laatste twijfel heeft weggenomen. Het is een geweldige TV: gemakkelijke bediening, mooie kleuren, fantastisch contrast, Netflix-knop, grote kijkhoek.

Pluspunten

  • kleuren
  • gebruiksgemak
  • Netflix-knop

Minpunten

  • Bovenop screensaver komt melding 'geen signaal'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews