Samsung QE75Q950RBL QLED - Reviews

Specificaties
HD type
8K Ultra HD
Diepte
3.46 cm dikte
Schermgrootte
75,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Ph. 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

OLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

9,0
Het is een geweldige TV met een prachtig beeld. De manuaal zou iets duidelijker mogen, vooral voor niet technische mensen lijkt mij deze niet vanzelf sprekend.
Uiteindelijk is het resultaat top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Visser 29-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75 Inch QLED nu net zo mooi als OLED

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Wat een waanzinnig mooi beeld. Ongelooflijk helder, prachtige kleuren superscherp (ook de gewone TV die in HD wordt uitgezonden wordt een stuk mooier. Echte UHD blu-ray is zo mooi dat je het bijna niet kan geloven. Bekijken van het Samsung 8k promofilmpje heb je het idee dat je de zilveren kroon in de (echt) zwarte achtergrond uit de TV kan pakken. Kleuren spatten van het scherm af. Ondanks fel zonlicht (zijwaarts) gewoon een glashelder en zeer kleurrijk beeld. Beeld voor het menselijk oog in mijn optiek gelijkwaardig aan OLED. Ter vergelijking: Ik heb mijn UHD Samsung 65 inch LED er naast gezet, maar deze is in vergelijking hopeloos verouderd (3 jaar oud). SD content is overigens niet mooier. Hier doet de AI niet veel. Maar dat is voor mij persoonlijk niet interessant meer. Ook de installatie verliep bij mij geheel automatisch via mijn Samsung account. Hoefde alleen maar in te loggen en alle apparaten werden netjes herkend en alle instellingen netjes ingevoerd. Belangrijkste acties van andere apparaten met de Samsung afstandbediening zelfs aan te sturen. Conclusie: Absoluut geen spijt van! Top TV, maar dat mag dan ook wel voor de prijs van 6.999 Euro (75 inch). Als laatste opmerking: Duurzaamheid heb ik logischerwijs niet aan kunnen geven. Als deze gelijkwaardig is aan andere Samsung TV's maak ik mij geen zorgen. Oh ja nog iets. Je went zeer snel aan de grootte van 75 inch en dat is iets wat ik niet verwacht had.

Pluspunten

  • Kleuren, scherpte en zwartwaarden
  • Helderheid overdag in zeer lichte kamer
  • Installatie
  • Afstandbediening
  • Upscaling 4k naar 8k

Minpunten

  • Hoge prijs
  • SD beeld niet beter dan op 4K of HDTV

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milooww 21-06-2020

Super TV

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Super kwaliteit, eigenlijk precies wat je van een Tv verwacht. Maakt deze quarantaine tijden een stuk positiever.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stefman 09-06-2020

Super werkt perfect en een prachtig scherm

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
1 maand geleden heb ik deze tv gekocht en het ziet er prachtig uit! Super scherp beeld en een beetje zonlicht in de kamer past het beeld niet aan! 1 woord super!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henk Ph. 01-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung QLED

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

9,0
Een mooi en degelijk apparaat, schakelt snel en de beeldkwaliteit is perfect. Jammer dat er nog weinig films in deze kwaliteit aangeboden worden.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Zeer plat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Visser 23 29-03-2020

Tv nummer 1

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Enorme goede aankoop kan niet beter beeld 1000,,% hier hoef je geen spijt van te hebben.advies kopen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ton 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Prachtig mooi toestel met fantastische kleur weergave van beelden en de vele technische mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Vind de TV en soundbar heel mooi geluid is uitstekend de bediening is niet moeilijk
Heb de TV bij mijn dochter gezien en was meteen verkocht

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • TV plus soundbar heel mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans70 26-02-2020

Groot scherm,we zijn ontzettend blij met deze tv .

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Wij hebben deze tv ongeveer 4 weken en genieten er dagelijks van, het grote scherm is erg mooi en de ondertiteling is zeer duidelijk te lezen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MeEd 11-02-2020

GEWELDIGE KIJKERVARING

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
NET GEKOCHT EN INSTALLEREN IS ECHT KINDERSPEL, MOOI DESIGN EN DOOR DE BOX MAAR 1 KLEINE KABEL NAAR DE TV
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

kees 10-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE65Q950RBL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL QLED

Algemene score

8,0
top tv in combinatie met de q90 sound bar helemaal te gek echt te groot scherm bestaat niet hoe grote hoe beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oely 25-01-2020

Mooie vormgeving mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Mooi beeld mooie tv zou iedereen aanraden
Mooi dat je het als schilderij kan gebruiken als die uit is
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Albert 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, erg scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL QLED

Algemene score

9,0
Ideale beeld grootte, erg scherp beeld, mooie kleuren en heel makkelijke in te stellen. Films in 4k en 8k komen geheel tot z'n recht, TV kijken op z'n mooist. Ook met OLED TV's vergeleken, kostte wat tijd, maar QLED geeft toch het mooiste beeld.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet gezien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Wit 17-01-2020

Prachtig beeld en Geluid

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Ontzettend mooie tv, goede functies zeker de ambientmode waaruit je mooie achtergronden kan kiezen zodat je geen zwart scherm aan je muur heb hangen.

Het geluid en de kleuren zijn fantastisch. Wij hebben 75Inch en de grote valt ons ontzettend mee het kijkt heel rustig in vergelijking met andere schermen die wij hebben gehad.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tom de B 17-01-2020

Top

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Ik heb deze tv van Samsung bewust uitgekozen omdat ik heel goed ben geholpen en hele goed informatie gekregen door een Samsung verkoper.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

J.J. de Wagt 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Heel erg mooi beeld. Helder tot in detail met erg mooie kleuren. Prima maat en zeer eenvoudig te installeren.

Pluspunten

  • Mooi formaat
  • Mooie kleuren
  • Helder beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred Rijnders 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

UHD 8 K TV.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Zeer mooi toestel met vele mogelijkheden subliem gewoon. Heb veel negatieve beoordelingen gelezen op internet, allemaal onzin gewoon een mooi en zeer scherp beeld vanuit elke kijkhoek in mijn kamer, ben heel gelukkig met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tv 8k

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

9,0
Had al een samsung tv en die was goed bevallen.
Deze tv heeft scherp beeld heb hem wel voor aan koop laten calibreren.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mike 66 11-01-2020

tv 8k

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

8,0
Heb deze tv enige dagen in bezit bevalt goed . Had hier voor ook een samsung tv .
Heb alleen nooit geluid van tv aan gaat via bose geluid instalatie .
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-01-2020

Geweldig beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Eind december 2019 heb ik deze tv gekocht en het beeld is werkelijk prachtig. Aansluiten en integreren in mijn audio/video installatie ging eenvoudig en lukte ook in 1 keer. Ik heb toch gekozen voor een 8k tv hoewel er nog geen 8k tv uitzendingen zijn om voorbereid te zijn op de nabije toekomst. In 2020 worden de eerste 8k uitzendingen al verwacht en ik kan zelf ook 8k video opnamen maken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews