Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED - Reviews

  • Best Reviewed sep 2020
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 11-01-2021

LEVENDE KLEUREN - ECHT KIJK ERVARING

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
DIT IS ECHT EEN AANRADER!
One Connect box is een prachtig oplosssing voor kabels.
Best beeld ooit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-12-2020

Goed beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Jammer dat er nog maar weinig 8K uitzendingen zijn. Het geluid valt soms weg maar een seconde of twee maar wel hinderlijk. De afstandsbediening daarvan kan ik het volume niet regelen gelukkig met de afstandsbediening van Ziggo wel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-12-2020

Unacceptable Quality

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

2,0
This Tv suffers from local dimming problems in dark scenes (please have a look at the video). Local dimming is a feature that can't be turned off. I thought that my TV was faulty, but nothing wrong was found after being checked by a technician, apparently this is totally normal. In my opinion, this is unacceptable for a pricey TV like this.

Another point is that this model is not compatible with 8k codecs from Youtube, so you can't watch 8k content at the moment. And worst of all is that Samsung is blaming Youtube for this.

My advice is to stay away from Samsung TVs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RW 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Mooie tv, voldoet aan de verwachtingen. Werkt perfect samen met een Samsung soundbar. Ook het koppelen van de Ziggo box ging probleemloos. Alles werkt met 1 afstandsbediening zonder problemen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooie kleuren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiree 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In 1 woord; GRANDIOOS!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Ik ben altijd al een fan van Samsung geweest, heel vertrouwd! En ook deze tv maakt al mijn verwachtingen meer dan waar! Super!!

Pluspunten

  • Prachtig scherp beeld
  • Mooi zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Roovers 07-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Fantastisch beeld en makkelijk in gebruik. Super geluid en in combinatie met de samsung Q70T soundbar een goed combinatie. Het bioscoop gevoel hebben wij nu thuis.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Vlug aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM Nighthawk 26-08-2020

Super strakke weergave in QLED 8K!

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Film, Series worden weer opnieuw entertainment in de huiskamer. De Dolby Atmos in combinatie met de strakke hoge resolutie in 8K maakt het een waar feestje. Beeld en geluid zijn gewoon TOP!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Milooww 21-06-2020

Super TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Super kwaliteit, eigenlijk precies wat je van een Tv verwacht. Maakt deze quarantaine tijden een stuk positiever.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stefman 09-06-2020

Super werkt perfect en een prachtig scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
1 maand geleden heb ik deze tv gekocht en het ziet er prachtig uit! Super scherp beeld en een beetje zonlicht in de kamer past het beeld niet aan! 1 woord super!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Visser 23 29-03-2020

Tv nummer 1

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Enorme goede aankoop kan niet beter beeld 1000,,% hier hoef je geen spijt van te hebben.advies kopen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hans70 26-02-2020

Groot scherm,we zijn ontzettend blij met deze tv .

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Wij hebben deze tv ongeveer 4 weken en genieten er dagelijks van, het grote scherm is erg mooi en de ondertiteling is zeer duidelijk te lezen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MeEd 11-02-2020

GEWELDIGE KIJKERVARING

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
NET GEKOCHT EN INSTALLEREN IS ECHT KINDERSPEL, MOOI DESIGN EN DOOR DE BOX MAAR 1 KLEINE KABEL NAAR DE TV
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

kees 10-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE65Q950RBL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
top tv in combinatie met de q90 sound bar helemaal te gek echt te groot scherm bestaat niet hoe grote hoe beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oely 25-01-2020

Mooie vormgeving mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Mooi beeld mooie tv zou iedereen aanraden
Mooi dat je het als schilderij kan gebruiken als die uit is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Albert 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, erg scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Ideale beeld grootte, erg scherp beeld, mooie kleuren en heel makkelijke in te stellen. Films in 4k en 8k komen geheel tot z'n recht, TV kijken op z'n mooist. Ook met OLED TV's vergeleken, kostte wat tijd, maar QLED geeft toch het mooiste beeld.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet gezien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Wit 17-01-2020

Prachtig beeld en Geluid

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Ontzettend mooie tv, goede functies zeker de ambientmode waaruit je mooie achtergronden kan kiezen zodat je geen zwart scherm aan je muur heb hangen.

Het geluid en de kleuren zijn fantastisch. Wij hebben 75Inch en de grote valt ons ontzettend mee het kijkt heel rustig in vergelijking met andere schermen die wij hebben gehad.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tom de B 17-01-2020

Top

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Ik heb deze tv van Samsung bewust uitgekozen omdat ik heel goed ben geholpen en hele goed informatie gekregen door een Samsung verkoper.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

mike 66 11-01-2020

tv 8k

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Heb deze tv enige dagen in bezit bevalt goed . Had hier voor ook een samsung tv .
Heb alleen nooit geluid van tv aan gaat via bose geluid instalatie .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-01-2020

Geweldig beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Eind december 2019 heb ik deze tv gekocht en het beeld is werkelijk prachtig. Aansluiten en integreren in mijn audio/video installatie ging eenvoudig en lukte ook in 1 keer. Ik heb toch gekozen voor een 8k tv hoewel er nog geen 8k tv uitzendingen zijn om voorbereid te zijn op de nabije toekomst. In 2020 worden de eerste 8k uitzendingen al verwacht en ik kan zelf ook 8k video opnamen maken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bertus8888 05-01-2020

Geweldige TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Zeer scherpbeeld en makkelijk te bedienen.
Alleen jammer dat de afstandbediening niet door een kastje werkt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews