Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED - Reviews

  • Best Reviewed sep 2020
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 11-01-2021

LEVENDE KLEUREN - ECHT KIJK ERVARING

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
DIT IS ECHT EEN AANRADER!
One Connect box is een prachtig oplosssing voor kabels.
Best beeld ooit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-12-2020

Goed beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Jammer dat er nog maar weinig 8K uitzendingen zijn. Het geluid valt soms weg maar een seconde of twee maar wel hinderlijk. De afstandsbediening daarvan kan ik het volume niet regelen gelukkig met de afstandsbediening van Ziggo wel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-12-2020

Unacceptable Quality

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

2,0
This Tv suffers from local dimming problems in dark scenes (please have a look at the video). Local dimming is a feature that can't be turned off. I thought that my TV was faulty, but nothing wrong was found after being checked by a technician, apparently this is totally normal. In my opinion, this is unacceptable for a pricey TV like this.

Another point is that this model is not compatible with 8k codecs from Youtube, so you can't watch 8k content at the moment. And worst of all is that Samsung is blaming Youtube for this.

My advice is to stay away from Samsung TVs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JM Nighthawk 26-08-2020

Super strakke weergave in QLED 8K!

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Film, Series worden weer opnieuw entertainment in de huiskamer. De Dolby Atmos in combinatie met de strakke hoge resolutie in 8K maakt het een waar feestje. Beeld en geluid zijn gewoon TOP!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Milooww 21-06-2020

Super TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Super kwaliteit, eigenlijk precies wat je van een Tv verwacht. Maakt deze quarantaine tijden een stuk positiever.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stefman 09-06-2020

Super werkt perfect en een prachtig scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
1 maand geleden heb ik deze tv gekocht en het ziet er prachtig uit! Super scherp beeld en een beetje zonlicht in de kamer past het beeld niet aan! 1 woord super!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Visser 23 29-03-2020

Tv nummer 1

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Enorme goede aankoop kan niet beter beeld 1000,,% hier hoef je geen spijt van te hebben.advies kopen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hans70 26-02-2020

Groot scherm,we zijn ontzettend blij met deze tv .

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Wij hebben deze tv ongeveer 4 weken en genieten er dagelijks van, het grote scherm is erg mooi en de ondertiteling is zeer duidelijk te lezen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MeEd 11-02-2020

GEWELDIGE KIJKERVARING

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
NET GEKOCHT EN INSTALLEREN IS ECHT KINDERSPEL, MOOI DESIGN EN DOOR DE BOX MAAR 1 KLEINE KABEL NAAR DE TV
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Oely 25-01-2020

Mooie vormgeving mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Mooi beeld mooie tv zou iedereen aanraden
Mooi dat je het als schilderij kan gebruiken als die uit is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer