Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED - Reviews

  • Best Reviewed sep 2020
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RW 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Mooie tv, voldoet aan de verwachtingen. Werkt perfect samen met een Samsung soundbar. Ook het koppelen van de Ziggo box ging probleemloos. Alles werkt met 1 afstandsbediening zonder problemen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooie kleuren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiree 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In 1 woord; GRANDIOOS!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Ik ben altijd al een fan van Samsung geweest, heel vertrouwd! En ook deze tv maakt al mijn verwachtingen meer dan waar! Super!!

Pluspunten

  • Prachtig scherp beeld
  • Mooi zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Roovers 07-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Fantastisch beeld en makkelijk in gebruik. Super geluid en in combinatie met de samsung Q70T soundbar een goed combinatie. Het bioscoop gevoel hebben wij nu thuis.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Vlug aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 10-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE65Q950RBL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
top tv in combinatie met de q90 sound bar helemaal te gek echt te groot scherm bestaat niet hoe grote hoe beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, erg scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Ideale beeld grootte, erg scherp beeld, mooie kleuren en heel makkelijke in te stellen. Films in 4k en 8k komen geheel tot z'n recht, TV kijken op z'n mooist. Ook met OLED TV's vergeleken, kostte wat tijd, maar QLED geeft toch het mooiste beeld.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet gezien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peerke 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grtoe qled tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
ik wou een grote tv en ben zeer tevreden van deze tv, uiters mooi beeld , en het geluid is ook ok, dit mocht wel iets beter zijn iverband met klanken, zijn maar aan de povere kant

Pluspunten

  • perfecte beeld
  • gebruikvriendelijk

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Post 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8K QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Dit is echt een mooi groot scherm en idd haarscherp en mooi stil. Zwart is zwart. En echt plug en plat. Zeer tevreden mee. goede keus.

Pluspunten

  • haarscherp
  • goede grootte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas ten Bruggen Cate 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG QE65Q950R QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Blij met nieuwe tv. goed afgeleverd. perfect opgehangen door firma wout van vlerken. voldoet aan nieuwste eisen en verwachtingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H.Hoffmann 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, mooi geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Wij wilden graag een tv die helemaal klaar is voor de toekomst. Vanaf het eerste moment is het genieten qua beeld en geluid!

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • mooi geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pedro 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PERFECTE TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld tussen een OLED en QLED. Echter de mogelijkheid om stilstaande beelden te projecteren zodat je niet zo een dood zwart vlak aan de muur hebt en vooral ook de glasvezel kabel die alle data naar de tv doorstuurt hebben de keuze op de QLED van Samsung laten vallen. Omdat wij de coax aansluiting aan de andere kant van de huiskamer hebben was het met de enkele glasvezel kabel toch mogelijk de tv aan de andere kant van de huiskamer te zetten zonder lelijke coax, hdmi en stroom kabels.

Het 8K beeld is subliem, de upscaling mode van bv 4 k naar 8 k geeft ook echt een verbetering. Uiteraard nog wachten op echte 8K uitzendingen maar op youtube is al veel te vinden. Een tv die klaar is voor de toekomst. Laat iedereen maar zeggen dat 8K nog geen voordeel geeft en dat je het verschil niet ziet, ik weet inmiddels beter. Zeker ook als je dichtbij de TV zit is 8K van meerwaarde.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • 1 enkele glasvezel kabel
  • Mooi design

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.H.M van de Voort 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strak helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Had eerder al een Samsung TV 40 inch, waar ik ook tevreden over was.
deze 65 inch 950R serie werkt zoals ik me had voorgesteld.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • redelijk goe geluid

Minpunten

  • energie verbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tv. Prachtig beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Met een cashback actie en black friday actie toch de stap gezet naar de nieuwste QLED van Samsung.
Wat een tv. Prachtig beeld en ook het geluid is goed. Voor films gebruik ik wel een surroundsysteem.
Het gemak van installeren en het gebruik via de mooie afstandsbediening in EEN woord: Super.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit is super
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 29-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

8K 65inc

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

5,0
Mooie tv, ben ook Samsung tv fan, maar ben niet echt te spreken over de software. Ik heb nog een jaar oudere samsung tv te hangen in mijn slaapkamer die veel sneller reageert.
Het lijkt er op dat Samsung op deze tv alle aandacht op de 8K heeft gegeven waardoor de snelheid (ook het aan doen duurt ff) op een lager plan is geraakt.
Ook ben ik fan van de OneRemoteControl, maar deze heeft 3 extra knopjes (netflix, enz) die zitten niet op een prettige plaats.

Pluspunten

  • Mooie TV
  • Mooi Scherm
  • Ambient Mode

Minpunten

  • Trage software
  • opstarten duur wat lang
  • Afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Henrie 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Een prachtige tv om in huis te hebben. Installeren ging zeer eenvoudig. De koppeling met de overige apparatuur ging automatisch. De bediening is eveneens erg simpel met de bijgeleverde afstandsbediening. En uiteraard het ongekend scherpe beeld en mooie geluid doen je verbazen.

Pluspunten

  • Prachtig beeld en geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Directe koppeling met overige apparaten

Minpunten

  • Stroomverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jackie vermeer 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig beeld, mooi design, zeer eenvoudig te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Deze samsung 8K qled tv is een geweldige tv. Voor mijn gevoel is het een bioscoop in huis gekregen.
Dankzij de netflix en disney + app heel makkelijk om geweldige film thuis te kijken.
De aankoop was wel duur, maar het beeld is echt geweldig mooi.

Pluspunten

  • 8K qled, geweldig beeld
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • helaas niet energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Super beeld deze 8K, nog mooier dan de 4K die ik had.
Prachtige kleuren, niets dan lof.
Makkelijk naar de App`s.

Pluspunten

  • Super beeld
  • makkelijke bediening
  • Prachtige kleuren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Bleijs 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
We hebben rond gekeken naar een TV met een aardig formaat maar die toch ook weer paste op de plaats waar hij moest komen en dat is zeker gelukt. Het beeld is fantastisch. Jammer dat er nog veel uitzendingen bestaan die nog niet bieden wat ik zou kunnen zien. Maar we zijn uiterst tevreden over de kwaliteit.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Mooi toestel met een geweldig beeld.het gemak van de al aanwezige apps is heel fijn.
Installatie zeer een voudig.

Pluspunten

  • helderheid

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Prima Toestel mooi beeld en geluid en bediening, voldoet aan al onze verwachtingen,en heeft heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOSEPH KAPELL 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede kwaliteit, mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
IK HEB DEZE K8 QLED GEKOCHT VOOR DE TOEKOMST. KWALITEIT BEELD ZEER GOED, CQ GELUID EN KLEUREN. PRIJS IS NAAR KWALITEIT. EN 500 EURO CASHBACK IS ALS EXTRAATJE VOOR HET VOLGENDE SAMSUNG PRODUCT TE KOPEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews