Samsung QE65Q950RBL - Reviews

Specificaties
HD type
8K Ultra HD
Diepte
3,41 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE65Q950RBL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jackie vermeer 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig beeld, mooi design, zeer eenvoudig te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
Deze samsung 8K qled tv is een geweldige tv. Voor mijn gevoel is het een bioscoop in huis gekregen.
Dankzij de netflix en disney + app heel makkelijk om geweldige film thuis te kijken.
De aankoop was wel duur, maar het beeld is echt geweldig mooi.

Pluspunten

  • 8K qled, geweldig beeld
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • helaas niet energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
Super beeld deze 8K, nog mooier dan de 4K die ik had.
Prachtige kleuren, niets dan lof.
Makkelijk naar de App`s.

Pluspunten

  • Super beeld
  • makkelijke bediening
  • Prachtige kleuren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Bleijs 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
We hebben rond gekeken naar een TV met een aardig formaat maar die toch ook weer paste op de plaats waar hij moest komen en dat is zeker gelukt. Het beeld is fantastisch. Jammer dat er nog veel uitzendingen bestaan die nog niet bieden wat ik zou kunnen zien. Maar we zijn uiterst tevreden over de kwaliteit.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FransW 01-11-2019

Super scherp beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Het beeld is helemaal te gek van deze 8K TV.
Makkelijk in de bediening.
Makkelijk om bij de App te komen.
Vind hem echt super.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-10-2019

geweldige kleuren !!

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Ik stond een uur in de winkel en keek naar alle modellen. QLED 8K 82 inch 82Q950R gewonnen met alle anderen . De kijkervaring wordt vergeleken met films kijken in de bioscoop .De diepte van kleuren geeft de indruk van driedimensionaliteit .Ongelooflijk
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anita54 26-10-2019

SUPER TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Wij hebben de tv gekocht en zijn er zo blij mee. Het is zo mooi beeld en geluid.
SAMSUNG K8 75 inch
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ron 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Mooi toestel met een geweldig beeld.het gemak van de al aanwezige apps is heel fijn.
Installatie zeer een voudig.

Pluspunten

  • helderheid

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jannus 02-10-2019

75 inch QLED 8K TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Top product, Zowel Design, beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid fantastisch..

En de afmeting...!!! Wauwwwww...!!! Naar de bios niet meer nodig.. :-)

Tevreden...
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jorg Jan 26-09-2019

Top tv de Samsung 65q950r

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Had een oled maar was bang voor inbranden en toch maar voor de topper gekozen en zeker voor het gamen met me Xbox top kan niet beter en nog extraatje 8k klaar voor de toekomst
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 25-09-2019

doet wat ik ervan verwacht

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Was ff zoeken om de afstandsbediening met de etone van t-mobile te koppelen, maar voor de rest eenvoudig In Te Stellen En Makkelijk Te Bedienen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

masjohn 21-09-2019

wat een beleving

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Waanzinnig beeld, fijne en eenvoudige bediening. Veel opties bij de instellingen. In de winkel twijfelden we of de gewone zenders scherp genoeg zouden zijn, maar het is gewoon goed beeld! Bij een film heb je een bioservaring...Niet twijfelen of het te groot is, u krijgt er geen spijt van!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Benshadow 13-09-2019

Fijne Samsung grootbeeld TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Het grote formaat en de hoge reslutie met levensechte kleuren zijn voor mij de redenenen om dit een prima toestel te vinden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-09-2019

Geweldige tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Na onze verhuizing naar onze eerste gekochte gezamenlijke eengezinswoning moest er ook een upgrade komen voor de tv. Want in een woonkamer van dik 5 meter breed kan een tv van 45 inch echt niet meer. Dus op zoek naar een goede waardige vervanger kwamen we uit op de nieuwste Samsung QE65Q950RBLXXN! Aansluiten was easy peasy en met onze nieuwe jbl speakerset konden we precies op tijd F1 kijken!! Totally in love!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henk 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Prima Toestel mooi beeld en geluid en bediening, voldoet aan al onze verwachtingen,en heeft heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOSEPH KAPELL 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede kwaliteit, mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
IK HEB DEZE K8 QLED GEKOCHT VOOR DE TOEKOMST. KWALITEIT BEELD ZEER GOED, CQ GELUID EN KLEUREN. PRIJS IS NAAR KWALITEIT. EN 500 EURO CASHBACK IS ALS EXTRAATJE VOOR HET VOLGENDE SAMSUNG PRODUCT TE KOPEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EgdomSecure 06-09-2019

fantastisch toestel!

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Perfect toestel en film kijken is een echte beleving. Handig menu en instellen en overschakelen naar Apps en Programma's werkt Lekker snel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

LudoB 05-09-2019

Great screen

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

8,0
Great screen and colors even the blacks are ok. The only thing negative is there is no fast way to put all the post processing off. There are even settings you can't turn off complety. They still are in a minor way actif. Would be nice to have the new 'FILM MAKERS' mode suggested by top directors in a new firmware update. Can't be too difficult SAMSUNG. Just a button who says 'leave the image as intended'.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hans L 02-09-2019

heel erg tevreden

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Door omstandighedende eersteweken alleen kijken via wifi. Ging perfect! Wel even moeten wennen aan alle Mogelijkheden Van Het toestel maar het gaat steeds beter!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ali 24-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

8,0
Het is een tv met haar scherp beeld en redelijk geluid. Zoals meerdere producten van Samsung raad ik dit product ook aan.

Pluspunten

  • Beeld scherp
  • Geluid redelijk

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HansF73 24-08-2019

Gewoon top. Kopen!

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
The TV is just perfect. Picture quality and design are the best you can get at the moment. Don't hesitate just buy it!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews