Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED - Reviews

  • Best Reviewed sep 2020
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 11-01-2021

LEVENDE KLEUREN - ECHT KIJK ERVARING

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
DIT IS ECHT EEN AANRADER!
One Connect box is een prachtig oplosssing voor kabels.
Best beeld ooit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-12-2020

Goed beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Jammer dat er nog maar weinig 8K uitzendingen zijn. Het geluid valt soms weg maar een seconde of twee maar wel hinderlijk. De afstandsbediening daarvan kan ik het volume niet regelen gelukkig met de afstandsbediening van Ziggo wel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-12-2020

Unacceptable Quality

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

2,0
This Tv suffers from local dimming problems in dark scenes (please have a look at the video). Local dimming is a feature that can't be turned off. I thought that my TV was faulty, but nothing wrong was found after being checked by a technician, apparently this is totally normal. In my opinion, this is unacceptable for a pricey TV like this.

Another point is that this model is not compatible with 8k codecs from Youtube, so you can't watch 8k content at the moment. And worst of all is that Samsung is blaming Youtube for this.

My advice is to stay away from Samsung TVs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RW 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Mooie tv, voldoet aan de verwachtingen. Werkt perfect samen met een Samsung soundbar. Ook het koppelen van de Ziggo box ging probleemloos. Alles werkt met 1 afstandsbediening zonder problemen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooie kleuren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiree 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In 1 woord; GRANDIOOS!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Ik ben altijd al een fan van Samsung geweest, heel vertrouwd! En ook deze tv maakt al mijn verwachtingen meer dan waar! Super!!

Pluspunten

  • Prachtig scherp beeld
  • Mooi zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Roovers 07-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Fantastisch beeld en makkelijk in gebruik. Super geluid en in combinatie met de samsung Q70T soundbar een goed combinatie. Het bioscoop gevoel hebben wij nu thuis.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Vlug aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM Nighthawk 26-08-2020

Super strakke weergave in QLED 8K!

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Film, Series worden weer opnieuw entertainment in de huiskamer. De Dolby Atmos in combinatie met de strakke hoge resolutie in 8K maakt het een waar feestje. Beeld en geluid zijn gewoon TOP!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Milooww 21-06-2020

Super TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Super kwaliteit, eigenlijk precies wat je van een Tv verwacht. Maakt deze quarantaine tijden een stuk positiever.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stefman 09-06-2020

Super werkt perfect en een prachtig scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
1 maand geleden heb ik deze tv gekocht en het ziet er prachtig uit! Super scherp beeld en een beetje zonlicht in de kamer past het beeld niet aan! 1 woord super!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Visser 23 29-03-2020

Tv nummer 1

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Enorme goede aankoop kan niet beter beeld 1000,,% hier hoef je geen spijt van te hebben.advies kopen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hans70 26-02-2020

Groot scherm,we zijn ontzettend blij met deze tv .

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Wij hebben deze tv ongeveer 4 weken en genieten er dagelijks van, het grote scherm is erg mooi en de ondertiteling is zeer duidelijk te lezen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MeEd 11-02-2020

GEWELDIGE KIJKERVARING

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
NET GEKOCHT EN INSTALLEREN IS ECHT KINDERSPEL, MOOI DESIGN EN DOOR DE BOX MAAR 1 KLEINE KABEL NAAR DE TV
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

kees 10-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE65Q950RBL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
top tv in combinatie met de q90 sound bar helemaal te gek echt te groot scherm bestaat niet hoe grote hoe beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oely 25-01-2020

Mooie vormgeving mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Mooi beeld mooie tv zou iedereen aanraden
Mooi dat je het als schilderij kan gebruiken als die uit is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Albert 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, erg scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Ideale beeld grootte, erg scherp beeld, mooie kleuren en heel makkelijke in te stellen. Films in 4k en 8k komen geheel tot z'n recht, TV kijken op z'n mooist. Ook met OLED TV's vergeleken, kostte wat tijd, maar QLED geeft toch het mooiste beeld.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet gezien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peerke 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grtoe qled tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
ik wou een grote tv en ben zeer tevreden van deze tv, uiters mooi beeld , en het geluid is ook ok, dit mocht wel iets beter zijn iverband met klanken, zijn maar aan de povere kant

Pluspunten

  • perfecte beeld
  • gebruikvriendelijk

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Post 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8K QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Dit is echt een mooi groot scherm en idd haarscherp en mooi stil. Zwart is zwart. En echt plug en plat. Zeer tevreden mee. goede keus.

Pluspunten

  • haarscherp
  • goede grootte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas ten Bruggen Cate 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG QE65Q950R QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

8,0
Blij met nieuwe tv. goed afgeleverd. perfect opgehangen door firma wout van vlerken. voldoet aan nieuwste eisen en verwachtingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H.Hoffmann 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, mooi geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Wij wilden graag een tv die helemaal klaar is voor de toekomst. Vanaf het eerste moment is het genieten qua beeld en geluid!

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • mooi geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pedro 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PERFECTE TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld tussen een OLED en QLED. Echter de mogelijkheid om stilstaande beelden te projecteren zodat je niet zo een dood zwart vlak aan de muur hebt en vooral ook de glasvezel kabel die alle data naar de tv doorstuurt hebben de keuze op de QLED van Samsung laten vallen. Omdat wij de coax aansluiting aan de andere kant van de huiskamer hebben was het met de enkele glasvezel kabel toch mogelijk de tv aan de andere kant van de huiskamer te zetten zonder lelijke coax, hdmi en stroom kabels.

Het 8K beeld is subliem, de upscaling mode van bv 4 k naar 8 k geeft ook echt een verbetering. Uiteraard nog wachten op echte 8K uitzendingen maar op youtube is al veel te vinden. Een tv die klaar is voor de toekomst. Laat iedereen maar zeggen dat 8K nog geen voordeel geeft en dat je het verschil niet ziet, ik weet inmiddels beter. Zeker ook als je dichtbij de TV zit is 8K van meerwaarde.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • 1 enkele glasvezel kabel
  • Mooi design

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews