Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 288 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een ding!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Een kleine 4 weken terug dit 75" scherm gekocht, eigenlijk dacht ik dat het formaat wel mee zou vallen. Toen hij eenmaal geïnstalleerd stond was hij enorm! Gelukkig krijgen we binnenkort nieuwe meubels, daar past hij beter in. Op de kast waar de tv eerst stond staat hij nu voor het goede iets te hoog.

Het installeren was heel makkelijk, het wijst eigenlijk allemaal vanzelf. Zelfs de wi-fi codes hoefde ik niet in te vullen. Ideaal is de One Connect Box, geen draden wirwar meer achter de tv hangen.

Het beeld is in 1 woord fantastisch! Zelf met zonlicht erop blijft het helder!

De afstandsbediening had ik eerst een hard hoofd in; zo weinig knopjes voor zoveel opties? Maar ook dat werkt zeer intuitief, ik vind de nodige opties vanzelf.

Het beeld van mijn PS4 Pro is adembenemend, ik hou wel van spelletjes, maar met dit beeldformaat Gran Turismo spelen gaat het op VR lijken.

Over de duurzaamheid van dit scherm kan ik nog niet veel zeggen, daarvoor heb ik hem te kort in bezit. De vorige Samsung tv's die ik heb gehad doen het nog prima in de slaapkamer(s).

Al met al zeer tevreden met deze televisie!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • One Connect box

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorpzicht Productions 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, super mooi beeld, kraakhelder bij 4K content

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
We hebben voor deze TV gekozen omdat ik ruimte had een 75" TV op te hangen. Na diverse online tests te hebben gelezen en bij de Mediamarkt te zijn geweest voor de beeldkwaliteit hebben we uiteindelijk de aankoop gedaan bij PlatteTV.nl omdat zij er een No No Gap wall mount bij leverden voor dezelfde prijs. We hadden al een Samsung TV van 10 jaar oud maar deze was full HD. Je ziet duidelijk het verschil in scherpte. Je ziet nu de rimpels van presentatoren/trices :D !

Pluspunten

  • Superscherp beeld
  • Apps voorgeinstalleerd

Minpunten

  • Volume soundbar niet met cijfers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherp beeld op zeer groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
al mijn apparatuur is waar mogelijk van Samsung. en specifiek deze tv is groot maar het beeld is superscherp en heel contrast rijk. voor een leek heel eenvoudig te installeren. echt plug and play.

Pluspunten

  • geluid
  • scherpte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marleen 29-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Prachtig beeld en een supersnelle en handige afstandsbediening. Kortom heel tevreden en enthousiasts tv genieten!

Pluspunten

  • Beeld
  • Snelheid
  • Grootte

Minpunten

  • Toch 1 kabel op muur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75 inch wandvullende 'bioscoop'

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

7,0
Mooi groot scherm waarbij voornamelijk voorwerpen schitterend scherp worden weergegeven. Tegenvallend vind ik de gezichtscontouren en algehele scherpte. ik heb nog geen optie kunnen vinden om dit te verbeteren.

Pluspunten

  • scherpe kleurrijke beelden
  • zeer dunne kabel vanuit tv naar tuner
  • prima strakke wandmontage

Minpunten

  • gezichtscontouren niet scherp

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Ik heb de 77Q85R aangeschaft en wat een plaatje! De kleuren spatten van het scherm en de beeldkwaliteit is uitmuntend! Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Casper 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, scherp scherm! Fantastische TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Waanzinnig mooie TV! Enorme stap vooruit t.o.v. 55 inch van 9 jaar geleden :-) Aanrader voor een ieder die in deze categorie aan het verkennen is.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Helder kleuren
  • Groot :-)

Minpunten

  • Tot op heden geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qe75q85r 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
super mooi beeld echte aanrader , overgestapt van de 65 naar 75 beeld is supergroot en de beeld kwaliteit ook fantastische .
ontzettend veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • makkelijk te instaleren
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De bus 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld super kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Makkelijk installeren en met de one cable box geen overtollige kabel bij de tv
Mooie uitstraling en super beeld

Pluspunten

  • kleuren
  • One cablebox

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sido 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Kwam met vlag en wimpel boven andere schermen uit zeer mooi en veel mogelijkheden is gewoon een top toestel

Pluspunten

  • scherp beeld

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Brilliant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Superfijne tv, vooral de snelheid valt op ten opzichte van de concurrentie! Beeld komt dichtbij oled!

Pluspunten

  • snelheid
  • beeldkwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wim 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QE75Q85R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Gekocht omdat m'n oude aan vervanging toe is.
Wat een beeld, aanrader als je van tv/films/concerten kijken houdt.
Of je in een bioscoop waant ( helaas minder bezoek aan de bios).
Geluid is voor woonkamer voldoende, wil je meer dan is daar een oplossing voor.
Instellen gaat eenvoudig en snel.
Alleen afwachten op meer 4K progamma's.

Pluspunten

  • beeld
  • instellen
  • ophangen wand
  • 1 kabel

Minpunten

  • geen, tot nu week in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John Dullaert 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Prachtig mooi beeld , goed te zien ook in een grote huiskamer . Simpele en duidelijke bediening werkeljk top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wbtje 28-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooier dan de line up van 2018

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

8,0
na vervanging van mijn 75q7f ivm garantie werd de optie mij deze tegen bijbetaling aangeboden. Nog geen spijt! beeld is veel malen mooier dan de line up van 2018

Pluspunten

  • mooi beeld
  • one connect box

Minpunten

  • design wat winter dan de q7f (persoonlijke smaak)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon1974 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Geweldige 75 inch tv de qe 75q85r.... geweldige tv, om in 4K te gamen of om een film te kijken zoals film kijken bedoeld is! Met de Samsung soundbar erbij is het plaatje helemaal compleet! Laat de lange winteravonden maar komen ;-) Beeld is perfect en naar eigen persoonlijke wensen helemaal te fine tunen. Daarentegen is hij zo uit de doos met de fabrieksinstellingen voor de meeste mensen al meer dan perfect!!!

Pluspunten

  • Mooi groot beeld
  • Vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ruis 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

3x mooier beeld dan mijn Samsung UE75F6400

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Prachtig haarscherp beeld met diepe zwartwaarden. Zelfs vanopzij kijkend blijft beeld kontrastrijk. Het upscalen gaat boven verwachting erg goed: mijn camera-gemaakte HD films zien er ongelooflijk mooi uit, zie nu details die ik voorheen niet zag. Overzichtelijk menu, stembediening werkt prima, One Connect box is uitkomst voor mijn randapparatuur die nu heel eenvoudig te bedienen zijn.

Pluspunten

  • Scherp kontrastrijk beeld
  • Upscalen HD-UHD
  • Kijkhoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Enorm scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Het enorme scherm was thuis groter als verwacht maar dat went heel snel :-) Heel tevreden over. Behalve Bixby....... deze gaat diverse malen per avond vanzelf in werking. Ook bij Samsung weten ze er geen raad mee. Dan zou een expert er zich over moeten gaan buigen, jammer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RachelHard 01-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Wat een TV!

Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Wat een tv! Mooi beeld, mooi geluid, zeer gebruikersvriendelijk en daarnaast erg leuke en mooie opties, zoals schilderij functie en het beeld kan zelfs de achtergrond aannemen zodat het scherm niet zo opvalt in je kamer. Deze televisie kan ik aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • goede beeldkwaliteit
  • reageert snel
  • design is mooi
  • goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R_e_m_c_o 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verrassend!

Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Je kijkt wel eens tv bij anderen en je ziet wel eens wat in een winkel, maar deze tv heeft me omver geblazen. De beeldkwaliteit is schitterend. De gedetailleerde kleuren zijn prachtig, zwart is zwart, snelle beelden (zowel sport als actie) zijn perfect te volgen en dat vanuit elke hoek.

De installatie was erg makkelijk. Onze aanbieder van digitale tv werd prima herkend en binnen een mum van tijd was alles ingesteld met de mooie, maar vooral praktisch werkende afstandsbediening. In tegenstelling tot onze vorige tv krijgt de afstandsbediening nu wel de voorkeur en niet die van onze aanbieder van digitale tv. Geen gedoe, dat je na het plaatsen van je tv later toch nog een kabel bent vergeten en je hand schaaft. Dit dankzij de Smart Hub.

Fijne bijkomstigheid is dat de tv snel is. Hij start snel op en reageert snel. Daarnaast is de tv ook mooi als hij uitstaat door de Ambient Mode. Het meest verrassend is misschien nog wel dat het geluid waar je toch vaak kritische noten over hoort helemaal oké is. Ik heb nog geen één keer mijn Home Cinema Set erbij aangezet.

Ik vind het voor het eerst niet vervelend dat het relatief koud was de afgelopen week voordat ik deze review schreef.

Conclusie: ik raad deze tv aan.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Zwart = zwart
  • Snelle beelden vanuit elke hoek
  • Makkelijke installatie
  • Smart hub

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ashna 26-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Bioscoopervaring en waan je in het voetbal stadium!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL 2019 QLED

Algemene score

9,0
Wat een scherp beeld!! Geweldige tv, vele functies met app mogelijkheden... een Film bekijken met pathe thuis Of via Netflix geeft Je het gevoel in de bioscoop te zitten, Maar dan veel relaxter, Je zit comfortabel op Je eigen bank!!!

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Vele mogelijkheden
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Geen kabels te zien dmv een kastje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews