Samsung 65Q90R - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
3,99 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan L 16-06-2019

Geweldige beeldkwaliteit

Geschreven voor: Samsung 65Q90R

Algemene score

10,0
Deze geweldige QLED tv nu 2 weken in bezit.
kijkafstand ongeveer 3,5 a 4 meter.
Zeer mooie beeldkwaliteit en ook de kijkhoek van deze tv is voortreffelijk.
Een echte aanrader. Om het geheel af te maken is deze TV gekoppeld aan een Samsung soundbar HW-Q80R. Deze combinatie is een genot voor het oog en oor!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

NicPai 09-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi beeld met diepgang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Bij ontvangst de tv meteen laten aansluiten op ons bestaande SONOS systeem voor de ultieme kijkervaring. Ons enige vergelijkingsmateriaal is een Samsung Smart TV van zeven jaar oud. Wat een wereld van verschil.

Het beeld van de QLED 4K 55Q90R is werkelijk prachtig. Kleuren zijn levendiger en met name bij natuurprogramma's lijk je meer diepte te zien alsof je er tussen in zit. Hier moet ik wel toegeven dat ik voor deze beelden de stand "dynamisch" inschakel en bij gewone programma's terug ga naar "standaard" omdat sommige kleuren anders te fel worden.

De afstandsbediening is compact met minder knoppen. Echter zijn niet alle knoppen voor ons nuttig; er zijn drie sneltoetsen voor Netflix, Prime Video en Rakuten TV. De laatste twee gebruiken wij niet. Helaas kan je geen alternatief hiervoor instellen zoals een andere streamingsdienst.

De ambient mode is een leuke toevoeging, maar je kan hem net zo goed uitzetten als je niet tegen een bepaalde achtergrond wilt aankijken.

Je kan daadwerkelijk vanuit elke hoek mooi tegen het beeld aankijken. De tv reageert lekker snel op opdrachten (in tegenstelling tot onze oude waar je de smart hub continue moet updaten).


Update: na enkele weken in gebruik valt het op dat de helderheid van het beeld zich lijkt aan te passen in de avonduren. Op zich wel prettig dat het beeld niet te fel is, maar hij doet dit tijdens het kijken naar lichte of donkerdere beelden. Dit geldt voor zowel reclames als interactieve tv en wanneer het vaak gebeurt is het best vervelend omdat het je uit je focus haalt.
Ook valt inmiddels op bij het aanzetten van de tv dat hij de menubalk (interactieve tv, netflix, etc) enige tijd vasthoudt om je de keus te geven wat je wilt zien. Een onnodige functie wat mij betreft vanwege de snelknoppen op je afstandsbediening.

Eindconclusie: de tv is een mooie upgrade van wat we hadden en als hij zakt in (winkel)prijs zouden wij hem zo kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Thomas 12-08-2019

Beste NicPai,

Ten aanzien van jouw update na een paar weken. Je kunt bij instellingen uitzetten dat de tv zich aanpast aan omgevingslicht (instellingen van intelligente modus, aanpasbare helderheid). Daarnaast kun je menubalk (Smart Hub) uitzetten (Smart Hub automatisch opstarten “uitzetten”).

Mocht je er qua beeldmodus nog niet helemaal over uit zijn. Zelf gebruik ik de filmmodus, deze geeft mijn inziens de beste beeldweergave qua kleuren.

Zie ook pagina 104 en pagina 56 voor de hiervoor genoemde instellingen https://manuals.coolblue.nl/4b/samsung-un32n5300.pdf pagina

Groet,

Thomas
(Ik heb de tv nu bijna vier maanden in mijn bezit)

Reageer

Rob en Joke 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot en duidelijk beeld heel mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R

Algemene score

10,0
zeer mooi beeld makkelijk in gebruik en mooi aan de muur ook als hij uit sta
met ambie aan en werkt bij mij heel goed met de andere apparaten

Pluspunten

  • goed instelbaar
  • zeer mooi en natuurlijk beeld

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ Huijerjans 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm,mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q90RAL

Algemene score

10,0
Meteen verliefd op deze tv toen we hem in de winkel aan de muur zagen hangen.
Prachtig design, helder beeld, mooie kleuren en een handige afstandsbediening.
Werkt boven verwachting.
Prijs, kwaliteit verhouding t.o.v. andere modellen. is prima, meer opties echt waar voor je geld.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Helder beeld
  • mooie kleuren

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung-fan 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TV QE 55 Q 90 R: Prachtig beeld vanuit elke hoek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Het is een prachtige TV met een heel mooi beeld vanuit elke hoek, precies zoals de verkoper zij. Ook het standaard geluid is prima, maar met een soundbar of home cinemaset is het natuurlijk nog beter. Het kost een paar centen, maar hij is het echt waard en ik ben blij dat ik deze TV heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 14-04-2019

Geweldig mooie uitstraling

Geschreven voor: Samsung 65Q90R

Algemene score

10,0
Top model ziet er prachtig uit weergave beeld helemaal top .ik heb ook nog de eerste Q7
Maar samsung heeft bewezen dat ze top bezig zijn met de ontwikkeling van hun product
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pjotr 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fraai beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
TV een week in bezit en uitgetest. Gekocht in combinatie met de Samsung HW-Q80R soundbar. Het beeld is zeer fraai, zoals je mag verwachten. Het geluid overtreft de verwachtingen. Ook heel fijn is de zeer snelle opstarttijd en bediening. Ruim voldoende Apps ingebouwd. Geen klachten, alle superlatieven in de voorgaande reviews kan ik onderschrijven.

Pluspunten

  • Zeer fraai beeld
  • Opstarten en zappen verloopt zeer snel

Minpunten

  • Geen tot zover

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, prachtige kleuren, ziet er fraai gestyled uit

Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Een mooi product, zijn geld zeker waard. Heeft veel mogelijkheden voor internet gebruik. Een ambient mode om je tv als schilderij te laten fungeren. Een sieraad voor je huiskamer.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • mooie vormgeveving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goed uitgedacht product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Perfect beeld en de smarthub is perfect geen kabels in het zicht.

Pluspunten

  • Perfectbeeld
  • Smarthub

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Someren 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

10,0
gemakkelijke aansluiting en prachtig beeld vooral de dunne kabel waarmee het scherm op afstand aangesloten kan worden

Minpunten

  • verschrikkelijk omslachtig om de
  • promotie aan te vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

David 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Geschreven voor: Samsung 65Q90R

Algemene score

9,0
scherp beeld met mooie kleuren.
zou hem zeker aanbevelen, een sieraad in de kamer. fijn dat er een actie korting is/was waardoor wij hem aan konden schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bert 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Beste koop die ik gedaan heb qua beeld en bedienings gemak Het beeld en geluid is uitstekend. Qua scherpte superieur en de handleiding is goed. Raad deze tv echt aan. doet niet onder voor de duurdere merken.

Pluspunten

  • kraakhelder beeld
  • mooie vormgeving
  • goede uitleg

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Léon 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qled 65 inch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R

Algemene score

9,0
Gekocht omdat de scherpte, kleuren en design mij enorm aanspraken en vanwege het beeld waarop nauwelijks weerspiegeling op te zien is. Tevens heb ik met Samsung en prima ervaring.

Pluspunten

  • Beeld en kleuren
  • design en het een kabel systeem

Minpunten

  • geluid valt iets tegen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Qledsamsug 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

10,0
Makkelijk in bediening, haarscherp beeld, competitieve prijs
Makkelijke installatie, werkt met Apple TV ingebouwd.
Afstandsbediening makkelijk te synchroniseren met andere apparaten tbv universele afstandsbediening. Jammer dat Caiway entone ontvanger niet werkt. Maar dat is een probleem voor caiway

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita66 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Prijs was erg duur, gelukkig cashback. Omdat dit het vlaggenschip is van deze serie voor de 90 gegaan ipv de 70. En het beeld is boven verwachting. Een aanrader voor iemand die een tv zoekt met een super beeld

Pluspunten

  • Connectbox
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

8,0
Super strak beeld. Heel mooie afwerking. Jammer dat Samsung geen standaard DTS codex meer inbouwt in de nieuwste tv's. Installeren, aansluiten gaat allemaal heel simpel. Dankzij One-connect, is de gebruikelijke kabel spaggetti vrijwel onzichtbaar.

Pluspunten

  • Super scherp beeld
  • Mooie tv om te zien
  • ONE-Connect

Minpunten

  • geen DTS Codex

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

McJ 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat je al die tijd gemist hebt,wat een plaatje van een beeld

Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Als je dacht een mooie scherpe tv te hebben hangen vergis je je lelijk als je dit scherm aansluit. Wat een kleuren scherpte en gebruiksmogelijkheden! Nu is het weer leuk om een filmpje te kijken. Verder wijst alles zich vanzelf, alle knoppen doen wat je verwacht en de ingebouwde snelkeuze naar Netflix en Apple Tv is heerlijk. Ook de domstatica freaks kunnen hun hart ophalen, deze TV bestuurt alles!

Pluspunten

  • goede prijs
  • mooi formaat
  • 1 draadje dus geen kluwen meer

Minpunten

  • no gap mount prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm. Beeld van zeer goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R

Algemene score

10,0
Onze vorige tv was ook een samsung. Zeer tevreden over. Daarom nu weer voor samsung gekozen alleen een paar maatjes groter. Waar we helemaal geen spijt van hebben. Fantastisch van kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waaromikweer. 02-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Het is een prachtig beeld, geen spijt van.
Verder is de installatie van de tv geen probleem, gaat zeet gemakkelijk.

Pluspunten

  • Goed beeld.
  • Makkelijke installatie
  • Geen schittering in beeld door zonlicht

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit van Stokken 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design en gemakkelijk aan te sluiten met de box.

Geschreven voor: Samsung 55Q90R

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen toch uiteindelijk gekozen voor dit toestel. Beeld en geluid zijn uitstekend. Wel wennen aan de afstandsbediening, maar het installeren ging soepel. Het enige minpuntje is de prijs, maar gebruik gemaakt van de cashback-aktie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews