Samsung 65Q90R QLED

Vergelijkbare producten

Samsung QE65Q80TAL QLED

Samsung QE65Q80TAL QLED

Philips 65OLED855/12

Philips 65OLED855/12
Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 227 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lambert 24-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooie, haarscherpe beelden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R QLED

Algemene score

8,0
Het beeld is perfect, en nauwkeurig in te stellen. Geen snoeren in zicht. Strak design. Als de tv uitstaat weerspiegelen lampen wel in het scherm, op een vlekkerige manier. Dat is niet fraai....
Maar over de kwaliteit en de functies absoluut tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristy 03-08-2020
  • Product gekocht

Fijne tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R QLED

Algemene score

8,0
Enkele maanden in bezit van deze tv en inmiddels goed gewend aan het grotere formaat.
Tv heeft een strak design en prachtig beeld.
In het begin was in ontevreden over het geluid, het klonk dof. Inmiddels hier aan gewend zonder gebruik van soundbar.
Helaas heeft de tv conflict met de provider waarbij we tv kijken wat niet kan worden opgelost, hierdoor moet ik de provider box altijd aan laten staan wanneer ik via apps films stream. Normaliter heb je de box dan niet nodig gezien het een smart TV is maar de provider box loopt anders vast. Dit is een vreemd probleem, naar verwachting is dat de tv te nieuw is voor goede samenwerking met die box.
Dit probleem is dus individueel.
Wat betreft de tv zelf zijn we zeer tevreden, enige minpunt wat we ervaren is dat sommige apps soms vastlopen, ik moet dan via instellingen de cache van de app verwijderen, daarna functioneert weer alles naar behoren.

Al met al een super tv die ik zal aanraden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Prachtig beeld

Minpunten

  • Apps lopen soms vast
  • Conflict met media box van provider

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lodewijk 25-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super groot scherm met perfect beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q90RAL QLED

Algemene score

10,0
helaas ging mijn 55 inch plasma TV stuk en daarom maar eens rondgekeken voor een nieuwe TV
wilde wel wat groter ,daarom wat 75 inch TVs vergeleken,ook nog in de winkel van Correct wezen kijken.
het viel mij op dat er weinig kijk verschil zit tussen OLED en QLED en daarom toch maar de 75QR90 van Samsung besteld,heeft een one connect-box en veel software aan boord dat ik wilde hebben,ik heb deze TV nu meer dan 3 maanden,maar elke keer als ik hem aandoet,komt er gewoon een smile op mijn gezicht; wat een geweldig groot beeld en super makkelijk te bedienen,dit model is echt een aanrader.
en als er mensen twijfelen,mogen ze altijd ff langskomen,bij een 75 inch scherm kunnen we de 1,5 meter afstand makkelijk behouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 10-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede TV met een hardnekkig probleem

Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

6,0
Na een aantal maanden moet ik zeggen dat mijn gevoelens over de TV inmiddels wat dubbel zijn en geenszins onverdeeld positief. Enerzijds is het een TV met een geweldig goede beeldkwaliteit, slimme herkenning van apparaten, perfecte ondersteuning van mijn thuisbioscoop, mooi design etc.
Anderzijds heeft deze TV de ongelooflijk irritante eigenschap dat Bixby, het 'intelligente' systeem, met geen mogelijkheid uit te schakelen is.
Ondanks het feit dat ik alle opties van Bixby volgens het boekje heb uitgeschakeld, blijft deze functie op onverwachte momenten geactiveerd te worden en komt met allerlei stupide vragen. (ïk begrijp niet wat je bedoelt". (Nee, logisch, ik zei niets tegen je).
Het maakt dus niets uit of ik via de instellingen Bixby uitschakel, het kan misschien een dag of wat duren, maar tijdens een film activeert het ding spontaan met een bliepje, een menu en de opmerking dat hij mij mijn opdracht niet heeft begrepen of de vraag wat Bixby voor mij kan doen. Ongelooflijk irritant en ongewenst.
Inmiddels op diverse fora gekeken wat er voor trucs zijn om Bixby ècht uit te schakelen, maar die durf ik niet te gebruiken uit angst dat ik mijn hele TV 'brick'.

Wat ik nog veel erger vind, is dat Bixby onderdeel is van de 'intelligentie' van de TV en het feit dat ik deze functie niet echt uit kan zetten baart mij zorgen, omdat het systeem dus blijkbaar altijd meeluistert.
Daar ben ik, alleen al vanuit privacy oogpunt, niet van gediend, net zo min als ik wil dat Google of Alexa continu meeluisteren met wat er gebeurt in mijn huis. Maar die kan ik tenminste echt uitzetten als ik dat wil.

Kort samengevat: TV met goede beeldkwaliteit en fijne automatische interface met mijn randapparatuur, maar in wil 'in control zijn'van mijn eigen TV en niet continu te maken hebben met een semi-slim apparaat dat zelf allerlei acties uitvoert.
Het feit dat Bixby op mijn TV met geen mogelijkheid echt uit te zetten is, ervaar ik als een serieuze handicap tijdens het kijken naar films maar ook als een potentiële inbreuk op mijn privacy. Erg onprofessioneel van Samsung.
Gekmakend is dat ik volgens het boekje alle Bixby opties heb uitgezet, maar het maakt geen verschil, wat ik ook doe. Het minste wat ik eis is dat mijn TV mij gehoorzaamt en niet een eigen leven leidt.
Jammer, want dit aspect heeft mijn aanvankelijke enthousiasme sterk gereduceerd de afgelopen maanden

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Connectiviteit met randapparatuur
  • Design erg mooi

Minpunten

  • Bixby niet uit te schakelen
  • Bixby niet uit te schakelen
  • Bixby niet uit te schakelen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Rowood 05-09-2020

Dag Robert,
Voor de tv gebruik ik de Logitech Harmony one waar ik alle apparatuur in heb zitten die ik bedien,dus ook de tv.Ik maak dus geen gebruik van de afstandsbediening van deze tv.Volgens mij zit daar het microfoontje in wat Bixby gebruikt.Batterijen eruit en ergens opbergen zou ik zeggen.
Heb nooit last gehad van Bixby.
Prachtige tv overigens.Ben er zeer tevreden over.

Reageer

Feut 24-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv

Geschreven voor: Samsung 55Q90R QLED

Algemene score

9,0
Een tv met fantastisch beeld. Gekocht omdat ik een lichte woonkamer heb en veel last had van reflectie bij mijn oude tv. Om te kunnen kijken moest ik echt de gordijnen dichtdoen, maar dat is nu voorbij. Totaal geen last meer van.

Voor goed geluid heb je een soundbar nodig

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Kijkhoek
  • Afstandbediening
  • Aparte box voor aansluitingen
  • Reflectie

Minpunten

  • Soundbar nodig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton uit Breda 14-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Samsungs QE65Q90R ervaringen.

Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

9,0
Gekocht voor het scherpe beeld en de prachtige kleuren en natuurlijk de enorme mogelijkheden.
Geleverd met moderne afstandsbediening....waar ik nog steeds niet goed gebruik van kan maken, gebruik nu de afstandsbediening van de Ziggo Next.
Achteraf had ik alles toch beter kunnen laten installeren !

Review 12-12-2019
Super scherp beeld en mogelijkheden, ben er alleen nog niet uit hoe alles werkt met de one connect. Netwerkkabel van modem naar Ziggo next kastje en netwerkkabel van modem naar one connect anders hebben we niks. ja van connect HDMI is oke

Pluspunten

  • Fantastisch beeld
  • Onebox aansluiting
  • geen snoeren te zien

Minpunten

  • afstandsbediening moeilijk in gebruik
  • geluid zakt soms even weg, 1/2 seconden)
  • Geen schoonmaak doek erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne van de Geijn 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder beeld, prachtig design, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R QLED

Algemene score

10,0
Onze oude Samsung ging plotseling kapot, wat ook wel mag na bijna 10 jaar. Wilde weer een nieuwe Samsung tv. Deze is qua design prachtig, mooi helder beeld (helemaal bij animatie films) bijna bioscoopervaring, heel mooi geluid uit de boxen en ook vriendelijk in prijs. Ik gebruik al jaren producten van Samsung en zal er ook nooit vanaf stappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holly.T 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig Beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R QLED

Algemene score

9,0
Wauw, wat een beeld. Lang over na gedacht om een Oled aan te schaffen, maar na veel huiswerk deze Qled gekozen. Heerlijk rustig beeld, mooie kleuren zowel 4K als blu ray films. Ook de oudere James Bond zoals DR.No geweldig strak UDH Beeld. Ik heb hem nu een kleine week en moet nog ermee stoeien. Tot nu toe geen spijt. Hij reageert enorm snel zowel met Netflix, Disney+ , You Tube enz... Het enige min puntje is het diepe zwart zoals bij de Oled, maar het stoort mij niet. Je kunt hem ook nog instellen na jou smaak. De Standaard-instelling voor veel mensen, kan wel een helder en fris gevoel geven. Het kleurbereik is in de stand ‘Film’ het beste. Alhoewel het vrij donker oogt, zijn de kleuren perfect. Gordijnen dicht dus! Bij ‘Natural’ heb je een realistischere kleur- en zwartweergave, maar is het beeld minder helder dan bij ‘Standaard’. Deze instelling vermindert wel oogvermoeidheid zodat je een zeer comfortabele kijkervaring hebt. Maar je kunt bij dag/zonlicht goed erna kijken dan tegenover een Oled.

Wil je nog een stapje verder? Bij de expert-instellingen speel je zelf met de instellingen om er zo achter te komen wat jij het fijnst vindt. Je vindt deze bij ‘Instellingen’ — ‘Beeld’ — ‘Expertinstellingen’. xxxx raadt je aan om de achtergrondverlichting, de scherpte en de Auto Motion Plus-instelling aan te passen. Zo kun je de achtergrondverlichting volgens hem het beste op 35 zetten of op 30 als je dat net te licht vindt. ’s Avonds of in het donker doe je er goed aan om deze op 28 te zetten. De scherpte zet xxxx op 4, maar speel hier vooral zelf mee om te kijken wat jij mooi vindt. Met Auto Motion Plus worden snel bewegende beelden goed weergegeven. Bijvoorbeeld bij een sportuitzending of in een scène waarin de camera mee loopt met iemand. Door hem van ‘Aangepast’ op ‘Auto’ te zetten zul je merken dat je beelden iets vloeiender in elkaar over lopen.

Pluspunten

  • Kleuren
  • 4K beeld
  • Gebruiks gemaak van apps
  • Upscalling 4K

Minpunten

  • SD beeld is niet HQ
  • Prijs
  • Geen Dolby Vision
  • Afstand bediening beperkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeurtje 09-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

8,0
plat op de muur met de no gab Mount is hij prachtig.
De ab heeft een paar lastige knoppen waar je alleen iets aan hebt bij gebruik van film providers. Het geluid is onvoldoende en een soundbar is bijna noodzakelijk. De tv is heel erg zwaar en je moet hem zeker niet alleen proberen uit te pakken. Als de zon op het scherm straalt weerkaats er een paarsachtige folie, ook zitten er wat software bugs in zoals een popup die zegt dat je het netwerk opnieuw moet instellen. De externe module moet koel staan omdat anders je hem oververhit wat oa kan resulteren in verlies van de wifi en blue-tooth verbinding. Bixby werkt niet in Nederlands en de interne menu’s van Samsung zijn niet spraak gestuurd wat ik niet snap omdat alle Google aps dat wel hebben en die werken naar behoren!. De Samsung Netwerk libary is vrijwel onbruikbaar zonder zoekfunctie. Ik ben dus gegaan voor het super strakke beeld & disign en ben er tot nu toe blij mee en de ergste minpunten zijn op te lossen met een soundbar.

Pluspunten

  • no - gab Mount & simpele installatie
  • Mooie design TV
  • beeldkwaliteit benaderd Oled!
  • spraakgestuurd Youtube werkt perfect in nederlands
  • goed scherm voor Gaming

Minpunten

  • karige menusoftware
  • software bugs
  • irritante netflix knop op de afstandbediening
  • weinig volume
  • problemen met oververhitting bluetooth & wifi

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kristy 15-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE55Q90R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R QLED

Algemene score

8,0
Tv heeft zeer strakke en mooie uitstraling. Tevens een helder beeld. Geluid klinkt helaas erg dof, alhoewel we nog geen soundbar hebben is dit wel een aanrader.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Beeld kwaliteit

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RA 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie aanvulling op ons interieur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

10,0
Op basis van eerdere recensies en familie die ook een Samsung tv hebben, hebben wij de keuze op de QE65Q90R uit 2019 laten vallen inclusief een Soundbar Q80R. We hebben heel de kamer omgedraaid om volledig van het prachtige beeld en geluid te kunnen genieten. We hebben de TV aan de muur gehangen met de No Gap wall mount en ook dit is een aanrader. Perfecte instructie met uitleg voor het ophangen en installeren. Wij zeggen doen.

Pluspunten

  • TV super
  • Soundbar Super
  • No Gap Wall Mount super

Minpunten

  • let op instructie invisible cable bij connect box

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vlinder239 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen voor de Samsung 65 qled r90 gekozen. Totaal geen spijt van. Mooie kwaliteit van het beeld. Het installeren wijzigt zich helemaal vanzelf. We hebben de bioscoop in huis gehaald!

Pluspunten

  • Beeld en degelijkheid
  • Snelle installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q90RAL QLED

Algemene score

10,0
helaas gaf mijn 55 inch panasonic plasma tv de geest en dus maar gekeken voor een nieuwe smart tv,ik twijfelde tussen een OLED of een QLED,maar de QLED doet niet onder de OLED toen ik de beelden in de winkel vergeleek
dus het is de Samsung 75 inch QLED QE75Q90R geworden kost wel aardig wat maar,
1 Perfect beeld
2 de One Connect Box is super makkelijk,zeker als je de TV aan de muur hangt zoals ik gedaan heb
3 leuke afstand bediening met voice-control en super makkelijk te bedienen
4 zelfs met je android telefoon bedien je deze TV
5 geluid is ook prima in orde

Pluspunten

  • perfect beeld
  • zwart is echt heel zwart
  • de One Connect Box

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion Kalisvaart 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede beeldkwaliteit en herkenning van andere apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q90R QLED

Algemene score

9,0
Goede tv met uitstekende beeldkwaliteit en werkte eigenlijk direct. Prima geluid en makkelijk in de omgang.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Flexibel

Minpunten

  • Toevoegen nieuwe apps zoals Pathé

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

QLED 65Q90R 02-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazing Screen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

10,0
I have chosen this amazing TV based on one of friends recommendation, and it is more than my expectations. especially its screen and fantastic colors.

Pluspunten

  • Screen
  • Colors
  • Size

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 02-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en scherp beeld op 4K

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

8,0
Mooi groot scherm voor echte bioscoop ervaring thuis. De hub is echt heel snel apps starten gelijk. Inkijk hoek is ook erg goed vanuit elke hoek heb je scherp beeld.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Scherp beeld op 4K

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Stefan 02-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en scherp beeld op 4K

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

8,0
Mooi groot scherm voor echte bioscoop ervaring thuis. De hub is echt heel snel apps starten gelijk. Inkijk hoek is ook erg goed vanuit elke hoek heb je scherp beeld.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Scherp beeld op 4K

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Audrey Jeurissen 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en mooi beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

9,0
Net in huis, tot nu toe bevalt de tv goed. Mooi scherp beeld. Simpel en strak design, staat prima in elke woonkamer. Eenvoudige installatie.
Deze vervangt een Philips Ambilight. Deze was overigens ook al erg goed destijds (2013)
In combinatie met Sonos functioneert het geluid super. We gaan er eerst maar eens van genieten tijdens deze #blijfthuis periode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung 65Q90R QLED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

10,0
Ongelooflijk wat een scherm.

Zo scherp en handig en voor makkelijke snel bediening.
Combienatie met de samsung note 10+

Over gestapt van een Panasonic 4k. helaas kapot na 7 jaar.
Echt een duidelijk verschil met HDR 10+

Pluspunten

  • Helderhied
  • Snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADR1970 29-03-2020
  • Product gekocht

Super TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q90R QLED

Algemene score

10,0
We hebben hem na alweer een paar maand en zijn er echt super over te spreken!
Zeer scherp beeld (ondanks groot beeld diagonaal)
Geluid is ook echt heel mooi.
Een echte aanrader deze tv

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Connect box
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews