Samsung UE55LS03NAS - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,25 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung UE55LS03NAS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastiche TV / Schilderij.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Fantastisch scherm en met zijn strakke design valt hij op de juiste manier op in het interieur van het huis. Super beeld en geluid.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • scherp beeld
  • platte design
  • 1 aansluiting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kuiper 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Valt perfect weg in het interieur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

9,0
TV voldoet volledig aan m'n verwachtingen. Perfect beeld, alle actuele techniek aan boord en het is echt net een lijst met schilderij of foto's aan de muur als we geen tv kijken. Echt top.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijs 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm, goed en functioneel design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

9,0
Prachtig helder scherm met goede kijkhoek. De Art-mode voegt echt iets toe en zorgt ervoor dat het niet te dominant aanwezig is in de huiskamer.

Pluspunten

  • Software
  • Resolutie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabio 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

spiegeltje spiegeltje aan de wand, ziet er super uit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

9,0
nu hebben we geen kastje meer nodig om de tv op te zetten, waardoor we meer ruimte hebben in onze woonkamer. Installatie was goed te doen, mooi beeld en werkt perfect.

Pluspunten

  • schilderij effect
  • geen zichtbare kabels meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sergio 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

The Frame

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

8,0
Televisie uiteindelijk gekocht om de zelfde promotie, de TV niet gekocht voor de OLED/QLED scherpte. Hij staat nu in huis als een kunstwerk, en begrijp mij niet verkeerd, dit is TV met ook een hele scherpe HDR 10+ beeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edith Arents 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung the frame UE55LS03NAS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

9,0
Prachtige tv en tevens een mooi kunstwerk aan de muur. Scherp beeld. Voldoet aan verwachting. Monteren is wel te doen. Installeren is nog wel een werkje.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd van Aelst 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een TV die UIT net zo mooi is als AAN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

9,0
Ook als je geen tv kijkt is deze tv een aanwinst aan de muur! Met een fraaie lijst en plat aan de muur past de tv geweldig in ons interieur. Wanneer we tv kijken hebben we een haarscherp beeld, mooie kleuren en een heel behoorlijk geluid. Kortom een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 03-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige tv met dubbele functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Prachtige tv. Vooral zo mooi omdat, wanneer de tv uit is, er geen groot zwart vlak aan de muur hangt maar een door jezelf uitgekozen kunstwerk. Standaard al veel keuzemogelijkheden maar je kan ook lid worden van een art-gallery. Nog meer keus dus! Het hangt ook echt strak tegen de muur als een echt schilderij. Ook keuze uit diverse omlijstingen.
Maar tv kijken is ook een lust voor het oog en mooi geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Prachtig ontwerp. Ik heb het mezelf cadeau gedaan. Het gaat nog even duren voordat ik alle ins- outs ontdekt heb. Echt blij mee.

Pluspunten

  • Schitterend ontwerp
  • Simpel te bedienen
  • Vele digitale mogelijkheden
  • Geweldig beeldkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer