Samsung UE55LS03NAS - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,25 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung UE55LS03NAS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastiche TV / Schilderij.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Fantastisch scherm en met zijn strakke design valt hij op de juiste manier op in het interieur van het huis. Super beeld en geluid.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • scherp beeld
  • platte design
  • 1 aansluiting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KUYAM 09-05-2019

Geweldig

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
We hadden ons voorgenomen om pas een nieuwe tv te kopen als de oude het had begeven. Deze bleek echter niet stuk te krijgen. We zijn toch overstag gegaan en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Je voelt en ziet aan alles dat Samsung veel energie heeft gestoken in deze tv en aandacht heeft gehad voor alle details. Ik heb één minpuntje kunnen vinden, namelijk het niet standard kunnen aansluiten van speakers middels een analoge kabel. Daar is wel een oplossing voor, dus nog steeds de volle vijf sterren voor deze top tv!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

gzwaneveld 09-05-2019

Prachtig beeld zeer mooi design

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Na lang te hebben getwijfeld over 55 inch of 65 inch zijn we toch voor de 65 inch gegaan. Aangezien we een grote muur hebben en een grote dressoir hebben kozen we toch voor de 65 inch. Het is een geweldige monitor en lekker groot maar niet te groot. Zeer fraai design. Het is nog even wachten op de frames die je los moet bestellen middels een actie pagina voor 0,- maar het beeld nu al is geweldig.

De bediening van de afstandsbediening is even wennen. De TV is zo ingesteld en ook alle randapparatuur herkent hij gemakkelijk zoals de Sonos en de Nintendo Switch.

Verder ben ik nog heel veel aan het experimenteren met de schilderij modus. Erg leuke feature vind ik zelf.

Het beeld is helder en scherp. Reflecteert wel dus daar dien je wel rekening mee te houden. Dit is ook direct het enige min punt wat ik heb kunnen ontdekken tot nu toe.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ricke1980 06-05-2019

Prachtig element in de woonkamer

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
In plaats van altijd een zwart gat in je woonkamer te hebben, is The Frame echt een uitvinding. Prachtig beeld om je favoriete films, sport of games op te beleven en een kunstwerk als je hem uit zet. Ik vind het briljant.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-05-2019

De eerste tv die je woonkamer echt mooier maakt

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Super mooie televisie. Bij toeval ontdekte wij dit model en het is een aanwinst voor onze woonkamer. Als hij uit staan is het prachtig om de mooiste kunst aan de muur te tonen. Dit kan bij geen enkele andere tv. En zo strak tegen de muur geplaatst
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Madeleine 05-05-2019

Geweldige tv

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Wij zijn super blij met deze tv. Overdag kunst aan de wand en in de avond tv kijken. Ik wil nooit meer anders. Samsung is mijn merk :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HansV 03-05-2019

work of art!

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. Beeld is uitstekend, apps draaien soepel en snel, de 'one visible cable' een briljante gedachte.

Maar... ruim boven verwachting: de art functie. Echt geweldig, tovert dat grote zwarte vlak om in een prachtige lijst met schitterende kunst. Zeer geloogwaardig, vooral met de 'shadow-bezel'. Eigenlijk onbegrijpelijk dat dit geen 'standaard' is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Amdries 29-04-2019

Wat een toffe en waanzinnig mooie tv!

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Onder de indruk geraakt bij vrienden en direct de volgende dag gekocht. Prachtig beeld, ontzettend veel opties. En tv waarbij aan iedere detail gedacht is die zelfs als je eens geen tv kijkt werkelijk een sieraad aan je muur is. Een aanrader voor iedereen!! Nog even beeld materiaal in onze overige lijsten en genieten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MargreetenEduard 25-04-2019

Sterk staaltje kunst

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Afgelopen maand hebben wij the frame TV van Samsung aangeschafd. Het hele gezin geniet van deze prachtige TV. Van de beeldkwaliteit tot de vormgeving echt fantastisch. Geweldig om met elkaar een film te kijken. En zo mooi dat als deTV uit staat er een prachtige foto of kunstwerk te zien is. Heel erg leuk om het beeld te kunnen veranderen. Er zitten hele mooie foto's in de samsungcollectie, maar het is ook fantastisch om er eigen foto's in passe partout erop te kunnen zetten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joest 17-04-2019

Onopvallend prachtig !

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Onlangs dit schilderij gekocht met TV functie. Fantastich. Ziet er goed uit. en werkt erg soepel. De menu's zijn makkelijk en de afstandsbediening werkt grandioos ook op het KPN kastje zonder dat deze in het zicht staan. Ook het geluid is voor een tv als deze zeer goed te noemen. in de art functie bijzonder goed, ook zijn er diverse instellingen om het schilderij effect nog beter te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-03-2019

Super TV

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

8,0
WoW, wat een gaaf ding. Wij hadden de TV altijd in de dichte kast staan. Maar wilde daar toch vanaf, maar dan heb je zo’n zwart vlak aan de muur. Even zoeken op Google en vond daar deze TV. En dat was de oplossing. Wel duur, dus even getwijfeld. Maar sinds vorige week hangt ie en geen spijt van. Met de app kan je eigen foto’s toevoegen aan de kunst, dus gewoon je eigen foto’s aan de muur. En je kan heel makkelijk afwisselen.

Oja, de TV werkt ook geweldig. Heel tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

DieLeo 20-03-2019

Een geheel nieuw verrassend concept.

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Wij hebben onlangs de 43 inch The Frame aangeschaft en zijn ontzettend blij met onze aankoop. Geen groot zwart scherm meer gedurende de dag én een mooi TV beeld, wanneer je televisie wilt kijken.
Ook de aansluiting d.m.v. de One Connect Box is een uitstekende vondst ! Geen wirwar van draden meer achter de TV, maar alle aansluitingen kunnen netjes weggewerkt worden op een geschikte plaats uit het directe zicht. De verbinding met het beeldscherm via een 3 mm kabeltje. Enig punt van verbetering zou kunnen zijn de vervanging van de 'grote' connectors aan de uiteinden, want hierdoor is het b.v. niet mogelijk om de draad door een reeds in de muur aanwezige 'buis' door te voeren.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

elukken 19-03-2019

Fantastisch

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

8,0
De TV is super en bevalt goed. Echt een aanrader als je geen zwart TV meubel wenst. Het zoeken naar de manier van bestellen was wat lastig te vinden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

LeanneW 14-03-2019

Mooi, makkelijk te bevestigen, goede beeldkwalitei

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

8,0
Heel erg blij met deze mooi smart TV. Mooie beeldkwaliteit. Handig zowel op pootjes te plaatsen als op de muur. Op de muur kan hij plat tegen de muur (no-gap). Ook is het mogelijk de TV in een hoek te kantelen. Ziet er erg leuk uit in de 'schilderij functie'. Veel voorbeelden beschikbaar. Wow-factor is de gratis lijst die je kunt bestellen in de kleuren wit/zwart/donker-/ licht hout.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 13-03-2019

Mooi beeld, eenvoudig aan te sluiten.

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Eenvoudig aan te sluiten, veel mogelijkheden, strak design en erg mooi beeld. Een mooie compromis voor een groter beeld en geen groot zwart ding in de huiskamer door de mogelijkheid voor een art afbeelding.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-03-2019

Strakke montage, eenvoudig uit te voeren

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

8,0
Zeer mooi scherm, strak aan de wand en zeker met daglicht een goed alternatief voor de zwarte beeldbuis van voorheen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Je Wildschut 04-03-2019

Grandioos!

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Vrijwel één van de meest prachtige artworks die ik aan de muur heb hangen! Na uren turen naar de prachtige werken die de ruimte vullen met een elegantie waardoor je je voor even in een Kunsthal waant, was het bijna weer een verrassing dat The Frame ook als tv functioneert. Met een geweldig beeld en zeer goed geluid creeërt dit stukje kunst een geweldige beleving bij zelfs de meest saaie programma’s en films. Er hangt 55 inch puur geluk aan de muur in de vorm van een wereldse tv. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sjoerd010 04-03-2019

Een waar kunstwerk!

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

8,0
De keuze voor een nieuwe tv was best lastig. De verschillende technieken in beeldschermen en ook de bediening (SMART) hebben verschillende voor en nadelen.

Mijn keuze voor the Frame is om die reden dat het Zwarte Gat in je woonkamer nu een waar kunstwerk wordt. Wij hebben de 65" omdat de afstand er ook naar is, dus dat is best een aardige oppervlakte.
En die kun je nu vullen met prachtige kunstwerken of jouw eigen foto's!

Hangt perfect tegen de muur en het beeld is perfect. Ook de aansluiting ging prima en kun je met 1 afstandsbediening al deze apparaten bedienen.

Min punten
- Abonnementsvorm om meer kunstwerken te mogen selecteren
- GEEN FRAME, die moet je nog apart erbij kopen.
- Afstandsbediening is geen muispointer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ronald65 28-02-2019

Echt een schilderij!

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Gisteren The Frame gekocht en vandaag opgehangen en geïnstalleerd. Geweldig beeld, superhandige afstandsbediening, geen extra meer nodig alle apparatuur doet het. En natuurlijk een schilderij aan de wand ipv een zwart vlak!! Echt mooi.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ilonka84 14-02-2019

Prachtig design

Geschreven voor: Samsung UE55LS03NAS

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden met onze Frame TV. Het is letterlijk een plaatje aan de muur! Ook de kwaliteit van het beeld zelf is top. Overdag is het bijna niet van een echt kunstwerk te onderscheiden. ‘S Avonds valt het wat meer op dat het beeldscherm licht uitzendt, maar niet storend.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews