LG OLED65W8PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
0.38 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rvdberg 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juweel van een tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

9,0
Dit 4mm dik juweeltje aan de muur is niet alleen kwa design mooi om te zien, ook het oled scherm is een genot om naar te kijken
Geluid is goed maar verwacht geen spectakel.
De connectie kabel tussen tv en soundbar is vrij stug en mag niet gebogen worden waardoor de soundbar op 48 cm onder de tv moet hangen.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksvriendelijk
  • superstrak beeld

Minpunten

  • connectiekabel te lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcB 10-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG OLED65W8PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

10,0
Op aanraden van iemand heb ik het toestel aangeschaft, heb ook de reviews gelezen over dit type en die waren ook prachtig. Het is een prachtig beeld en de weergave is fantastisch, de installatie plaatsen viel best mee, en voor het opstarten van het toestel is er een degelijke begeleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Berendsen 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

10,0
Inmiddels hebben we deze TV ongeveer 2 weken in bezit. Het beeld is werkelijk fantastisch. Zwart is ook echt zwart. Daarnaast is het scherm extreem dun (dunner dan een Iphone). We waren eerst van plan om onze oude speakers, subwoofer en versterker ook aan te sluiten maar het geluid van de soundbar is een stuk beter dan verwacht dus dat lijkt nu niet noodzakelijk. Ook qua apps is er standaard ondersteuning voor Netflix, youtube, spotify, disney+ etc. Al met al zijn wij dus erg tevreden met dit fantastische product.

Pluspunten

  • Fantastisch beeld
  • Scherm erg dun
  • Geluid goed

Minpunten

  • Vrij prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 06-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

superdun scherm

Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

9,0
Allerdunste scherm met mooie soundbar waar alle techniek in zit.
Zelf ophangen is goed te doen. Let op dat de platte kabel goed ruimte heeft en er geen knik in komt. Er zit een langere extra platte kabel bij, fijn zou zijn als er ook nog een korter exemplaar wordt bijgeleverd. Esthetisch zou dat een mooier resultaat geven. Als je geen Ziggo hebt blijf je zitten met 2 afstandsbedieningen en zijn ook niet alle functies van de eigen afstandsbediening te gebruiken. Toekomstgericht komt daar hopelijk een oplossing voor.

Pluspunten

  • Superplat lichtgewicht scherm
  • Makkelijk te plaatsen
  • Mooie Soundbar

Minpunten

  • Kabel vraagt bepaalde afstand scherm/soundbar
  • Geluid soundbar valt tegen bij standaard uitzenden
  • Alle functies afstandsbed. nu alleen met Ziggo

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldig 28-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grootscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

8,0
Nog nooit eerder zo n prachtig beeld en geluid perfect deze lg. E8 OLED 55inch.
Hier voor b O tv ook goed maar te duur prijs kwaliteit lg beter.

Pluspunten

  • Beeld
  • Gebruiksmak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 28-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

onopvallend aan de muur ondanks het grote scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

9,0
Geweldig beeld voor zo'n extreem dun beeldscherm en al komt het geluid maar van 1 kant het klinkt vooral bij Dolby Atmos als surround.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wisseborn 15-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

9,0
Geweldig beeld gemakkelijke bediening “ top”.
Goede Keus op advies van de verkoper.
Ook installeren prima.

Pluspunten

  • Prima beeld
  • Helder
  • Rust gevend
  • Strak

Minpunten

  • Geen
  • Te Kort in huis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

M D 26-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65W8PLA

Algemene score

10,0
OLED tv met perfect scherp beeld, uitstekend geluid door ingebouwde soundbar.

Bediening met de afstandsbediening is prettig en ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Zeer scherp beeld
  • Mooie vloeiende beelden
  • Zweefd door de gladplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer