Samsung QE55Q8FNAL - Reviews

Best Reviewed sep 2018 Samsung QE55Q8FNAL
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,69 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 123 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André en Eva 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

High Tech sprong in de toekomst zonder gedoe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van 40” naar 55” TV. Oogt compact en strak aan de muur. In 15 minuten gemonteerd en geïnstalleerd met een even zo compacte media box en super slimme bediening zonder gedoe!
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Q led samsung 55inch tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn man helemaal blij, en ik vindt de tv wel wat groot. Misschien went het nog, het monteren en instaleren van de tv is heel gemakkelijk. Absolut wel een 2 man/vrouw dingetje. Wij hebben hem nu op de standaard gedaan maar overwegen toch wel om hem op de muur te monteren! Omdat het toch wel een groot scherm is. Het geeft je wel een bioscoop gevoel, maar dan bij je thuis.
Helaas met het verwijderen van de verpakking zagen we dat er op de achterkant al beschadigingen zaten.. Dus morgen maar even bellen met bcc.. En als je zo'n tv overweegt is het goed om rond te kijken en te laten informeren, wij hebben hem bij BCC vandaan, met zo'n geld terug actie. De volgende dag werd de prijs meteen met heel wat verlaagd, dus daar hebben wij wat een naar en dubbel gevoel bij..waar wij ook even over gaan bellen.

Pluspunten

  • Bioscoop gevoel
  • Scherp beeld
  • Instaleren is easy

Minpunten

  • Prijzig
  • Geluid Heeft een soundbar nodig!
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie TV mooi tegen de muur te monteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie TV. Prachtig en scherp beeld. Mooi geluid. Ontzettend blij met die ene kabel die omhoog gaat voor zowel voeding als beeldsignaal. Heel blij met aankoop.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • mooi geluid
  • Met beugel strak tegen de muur te monteren
  • invisible cable werkt prima

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE55Q8FNAL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekocht bij EP excellent

TV is groter dan ik dacht maar waanzinnig dat beeld
ik heb canal digitaal schotel met nu de kaart in de box.
je krijgt kippevel en zeker bij de demo zenders of animal planet HD
Het geluid van de TV is best goed maar loopt nu toch optisch via de surroundset

Pluspunten

  • Pracht beeld
  • veel bediningsgemak veel aps

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.meijburg 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima adviezen nemen alle tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig beeld waren een kleine televisie gewend even een overgang maar dat wende heel snel zouden nu niet anders willen . Bediening makkelijk en overzichtelijk zeker als je wat ouder bent.

Pluspunten

  • Overdag een mooie afbeelding geen zwart scherm
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke en ruud 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beeld optimaal gebruikt, super scherp, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tv is super scherp, goed geluid, goed te bedienen als je je er even in verdiept.
Het is een smart tv, dus zeer veel mogelijkheden.
we zijn aangenaam verrast en genieten enorm.

Pluspunten

  • zeer scherp beeld
  • goede geluidspeakers
  • smart
  • vormgeving heeft strak en rustig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sAJA 12-10-2018

Schitterend

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel nu een maand in bezit en geniet iedere dag weer. Werkelijk schitterend beeld. Ook het geluid valt niet tegen maar we zijn wel van plan om er een soundbar op aan te sluiten. Wat erg opvalt is de enorme snelheid bij het gebruik van apps ed.
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Richard 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
perfect beeld en geluid en mooi strak aan de muur en een flinterdun bijna onzichtbaar contact snoer voor de muur
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan J 08-10-2018

Geweldige diepe kleuren en helderheid!!!!

Algemene score

10,0
28 september 2018 gekocht, en nu op 8 oktober 2018 tot de conclusie gekomen dat ik niet meer ander wil.
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-10-2018

Te gek

Algemene score

10,0
Ik heb deze maand een qled tv gekocht nu heeft de formule 1 een hele andere demensie gekregen wat een mooi beeld
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lamp 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, schitterende kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige tv met schitterende kleuren. Groot gebruikersgemak. Een aanrader! Ook de service en instaleren zijn erg goed. Je kunt het gemakkelijk zelf en je wordt zo door het menu gestuurd. Ook prachtige afstandsbediening.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Gebruikersgemak
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VitamineZee 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede serice, mooie tv.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn goed geholpen; goed advies en op technisch gebied weten ze veel van de tv's af. Het is een mooie tv, mooie kleuren, goed beeld, goede en handige bediening, je hoeft niet meer alle kastjes te gebruiken. Mooi geluid.
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn vorige Samsung tv na 12 jaar minder werd gekozen voor een nieuwe. Na vele reviews gezien te hebben gekozen voor de Samsung QE55Q8F, geen moment spijt. Mooi beeld en geluid. Makkelijke installatie.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 06-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HELDERE MOOIE KLEUREN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs / kwaliteitsverhouding , mooie kleuren , fijn plat en groot scherm!!
makkelijk te installeren , goede service bij platte TV
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi scherm met bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie tv en zeer makkelijk te installeren en te bedienen, ben er heel tevreden mee.
Mooi beeld, ik heb de tv net een dag en de bediening kent geen geheimen meer, zo makkelijk. Ook Netflix en Videoland zijn makkelijk te benaderen. Randapparatuur aansluiten is ook een fluitje van een cent

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zeer mooi beeld

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laurens 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige Qled TV, vlijmscherpe beeldkwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring! Zowel voor gebruik bij normaal TV gebruik als movies of gaming is deze TV niet te stoppen! Krachtig in zijn kunnen en vlijmscherp in zijn beeld! De nieuwe dimensie van televisie kijken!

Pluspunten

  • Beeldhelderheid
  • Q functionaliteiten
  • Design
  • One connectbox
  • Kabelmanagement

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 05-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De tv geeft een haarscherp beeld en het geluid is goed. Er zijn veel mogelijkheden, zoals middels een app een schilderij tonen in stand by modus.
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze tv net een week, maar wat een geweldig apparaat. Fantastisch beeld! Gemakkelijke bediening, en een mooi design. Ik gebruik de tv op de bijgeleverde voet, en het enige ongemakje daarvan is dat de tv niet kan draaien. Maar volgens mij is dat bij de meeste tv's. Super handig trouwens dat deze tv maar 1 dun kabeltje heeft wat je in de steun kunt verwerken (dus uit het zicht). Alle kabels kun je verder in de one connect box pluggen, zelfs de voeding van de tv.

Pluspunten

  • zeer scherp beeld
  • gemakkelijk bediening

Minpunten

  • tv niet draaibaar tov de voet
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucie. B. 05-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg mooi precies wat ik ervan verwacht. Duidelijk beeld werkt goed met mijn mobieltje. Makkelijk in bediening. Iedereen kan er mee overweg. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in bediening
  • Strak afgewerkt.
  • Meer beeld dan kast.

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brabander 04-10-2018

Wat een geweldenaar

Algemene score

10,0
De 55inch Qled nu aantal dagen in huis. Even wennen aan de grote. Vorige tv was 43inch. Toen aangekocht was dit al groot. Maar wat is dit super mooi. Gewoon eng scherp wat je nu allemaal ziet bij een natuurprogramma. Functies nog even uit proberen maar tot nu toe is alles eenvoudig te benaderen.
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews