Samsung QE55Q8C - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,88 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MauB 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

In één woord: wow!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De eerste kennismaking met de Samsung QLED Curved is direct goed; de installatie is erg makkelijk en het menu (om bijv. je WiFi en Samsung account te koppelen) is intuïtief. Uiteraard valt als eerste het beeld op: wat groot (dat went snel...), wat strak, wat scherp! Het is zo rijk qua kleur dat je zelfs even moet wennen om je favoriete series ineens zo anders (maar beter!) te zien. Wat ook direct fijn is, is de prachtig vormgegeven afstandsbediening die je bijv. ook kunt koppelen aan je TV-decoder waardoor je aan de Samsung afstandsbediening genoeg hebt. Een zelfde soort gemak heb je doordat Samsung veel populaire content apps al heeft klaarstaan in het menu, zoals Netflix, YouTube en Plex. Binnen enkele minuten kijk je je favoriete programma of film! Een leuk extraatje tenslotte is de Ambient mode, waarbij je de TV meer als achtergrond gebruikt, bijv. met rustgevend beeld/geluid of een stream aan laatste nieuws of de weersvoorspelling. Wel vraag ik me af of je deze opties qua beeld en layout niet snel zat wordt en zal willen aanpassen (komen er updates?) en dat je deze optie niet kunt combineren met een app als Tune-In radio, dus jouw favoriete muziek bij het Ambient beeld. Ook als hij niet aanstaat heeft deze Samsung TV een elegant design met slim weggewerkte bedrading in de voet, waardoor hij niet misstaat in je interieur. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Mooi design
  • Geïntegreerde apps

Minpunten

  • Geen combinatie Ambient beeld met muziek app
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Animesh 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Big screen

Algemene score

10,0
Once connect box helps to keep all the wires clean. Elegant look and also very clear sharp image with no risk of burning on the edges. The remote is very modern and adds a good flavor to the tv
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alet 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vanuit alle zithoeken goed beeld met de Qled Curved TV

Algemene score

10,0
Vanuit alle zithoeken goed beeld met de Samsung Qled Curved TV QE55Q8C 2018 en geen nare spiegeling van de ramen van de terrasdeuren. Het 55 inch beeldscherm is mooi groot voor een gemiddelde woonkamer en om nog staand op een TV kast te plaatsen i.p.v. aan de muur. Over het geluid, beeldkwaliteit en kleurweergave ben ik ook zeer tevreden, een soundbar is niet noodzakelijk. Daarnaast is de installatie zeer gebruiksvriendelijk en goede koppeling met KPN internet en TV abonnement, alles met 1 afstandsbediening te regelen. En ook als de TV niet aanstaat is het vanwege het mooie design en Ambi modus een aanwinst voor je woonkamer!

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Kleurweergave
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

turbovik 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren en veel smart functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie kleuren en veel smart functies. Ik had al eerder Samsung cinemaset, dus ik bleef bij Samsung, ofschoon de 2,5jaar oude UHD televisie het geest gaf. Ik kreeg 50% van de aankoopbedrag terug.

Pluspunten

  • Een connect box
  • Een dunne kabel

Minpunten

  • ingewikkelde menu
  • past niet voor standaard wandmontage set
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Isabel 16-09-2018

Fantastisch tv

Algemene score

10,0
We hebben hem nu een paar weken en genieten elke dag van deze juweel.
Gebruiksvriendelijk en prettige installatie .
Absoluut een aanrader .
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marjolijn 15-09-2018

Zoooo mooi.

Algemene score

10,0
Erg blij met deze tv. Kijkt geweldig, mooi design. Helemaal goed voorbereid op de toekomst met dit apparaat.
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Herman 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en een heel mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag is de Curved TV bezorgd en keurig aangesloten door de monteurs van BCC. De eerste indruk is een heel mooi beeld en met een 4k-filmpje van YouTube een geweldige weergave van ieder detail. Ook het design van de tv is mooi en strak en past toch ook in ons minder moderne interieur. Nu verder ontdekken wat er nog meer allemaal kan met dit apparaat!

Pluspunten

  • weergave
  • design
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sarko 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Levens echt beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tv van Samsung is voor mij de beste tv die er is.
Ongelooflijk scherpe beelden, die doen je mond openvallen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Contrast
  • Kleuren
  • Afwerking tv+ gemakkelijk in te stellen
  • One plus connection, alle kabels zitten mooi samen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RICHARD 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER BEELD

Algemene score

10,0
EEN MOOIE TV MET SUPER BEELDKWALITEIT EN EEN BIOSCOOPBELEVING THUIS. MOOIE VORMGEVING EN DESIGN. ERG HANDIG MET ONE CONNECT BOX EN 1 AFSTANDBEDIENING VOOR ALLE AANGESLOTEN APPARATEN
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer scherpe beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een grotere TV die qua kwaliteit en prijs goed in verhouding was. Deze Qeled TV voldoet aan alle eisen die wij aan de nieuwe TV stelden. Hij valt weg in het interieur zodat hij niet beeldbepalend is als hij uit staat. Wanneer hij in gebruik is dan is het een genot om er naar te kijken.

Pluspunten

  • groot beeld
  • niet beeldbepalend

Minpunten

  • nvt
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 15-06-2018

Beeldkwaliteit

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel afgelopen maand aangeschaft en ben uitermate tevreden over de geweldige beeldkwaliteit. In combinatie met de tevens aangeschafte soundbar is dit een verrijking in ons huis/
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jaap roos 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNGQE55Q8C is de bioscoop voor thuis.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met de SAMSUNG QE55Q8C in huis voel ik me net als ik of in de bios zit .
de kleuren het geluid zeggen genoeg voor thuis
Je kijkt met veel plezier en blijft graag thuis.
Dus deze aankoop zegt genoeg
Samsung QE55Q558C is super goed

Pluspunten

  • super mooi beeld
  • zeer helder
  • mooi model
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JoseL 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de televisie nu een paar weekjes staan en het blijft een schitterende televisie met een geweldige kwaliteit van beeldscherm en geluid. Het kijken van een spannende film, of het spelen van een PS spel krijgt een extra dimentie. De bediening is erg makkelijk, in no time switch je over van televisie naar PS, app store, internet, Netflix en ga zo maar door. De Ambiant mode is erg leuk, de televisie wordt een schilderij of past zich aan de achterwand van je kamer, erg leuk. Zeker een aanrader deze Samsung televisie !

Pluspunten

  • kwaliteit beeldscherm
  • Mooi Geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Boer 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grootse TV!

Algemene score

9,0
Deze TV voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Het uitpakken van de (mega) doos was al een feest. Het scherm is enorm groot en de curve in de TV vind ik er erg mooi uitzien. De kwaliteit is ook erg goed. Het beeld is haarscherp en het geluid is goed. Het handige van deze TV is dat je geen kabels achterin de TV hoeft te doen, deze lopen via een aparte bijgeleverde box, ideaal!
Het installeren van de TV gaat makkelijk en de menu's werken voor zich. Voor het koppelen van de afstandsbediening aan je andere apparaten moet je wellicht wat meer tijd uittrekken.
Netflix kijken wordt door deze TV nog aantrekkelijker dan het al was! Een grootse TV!

Pluspunten

  • Deisgn
  • Geen draden achterin de TV
  • Haarscherp beeld
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Krimpen81 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top beeldscherm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast dat de tv er bijzonder stijlvol uitziet en het bomvol met leuke apps en instellingen zit, is het beeld erg helder en scherp. We zijn zeer tevreden over Samsung (eerste Samsung tv) en de snelheid van alle apps en instellingen zijn zeer goed.
Tot op heden nog geen minpunten kunnen aantreffen.

Pluspunten

  • Erg scherp
  • Helder beeld

Minpunten

  • gebogen tv vind niet iedereen fijn
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JoseL 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeldkwaliteit en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het beeldkwaliteit is geweldig, net alsof je daadwerkelijk in de film of je spel zit. Dit geeft een film kijken, een spel spelen, etc.. een extra dementie. De Televisie is makkelijk in gebruik, je switcht makkelijk en snel over naar Spotiy (geweldig geluid by the way), Netflix of andere apps. De Ambiant mode is erg leuk, maar persoonlijk vind ik de televisie mooi genoeg om hem niet te hoeven camoufleren. We hebben veel plezier aan deze televisie, een echte aanrader !

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Gemak in gebruik
  • Veel mogelijkheden
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keeltje 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en scherp beeld met mooi design

Algemene score

8,0
De TV heeft een mooi design en valt mooi weg in de moderne huiskamer. Heeft een strak design. De 55 inch lijkt aanvankelijk wat groot, maar omdat er vrijwel geen rand omheen zit en curved is, past valt het perfect. Uitgebreide functies en gemakkelijk aan te sluiten in ongeveer 10-15 minuten. Via Samsung app makkelijk te configureren aan in het WiFi netwerk te hangen. Enige nadeel is dat sommige providers niet direct op de TV aangesloten kunnen worden en je nog de Box en extra afstandbediening moet houden. Daarnaast ook geen Apple ondersteuning.

Pluspunten

  • Helder en scherp beeld
  • Mooie kleur balans
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk in installatie

Minpunten

  • Apart kastje met stekkers
  • Werkt niet met Apple
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Merel 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, prachtige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze televisie nu een ruime week in huis en ben niets dan enthousiast. Aanvankelijk schrok ik even van het formaat, maar door het dunne scherm, de minimale rand langs het scherm en de subtiele voet valt deze televisie eigenlijk minder op dan de vorige, die twee keer zo klein was.
Het beeld is perfect, de kleuren zijn prachtig en door het gebogen scherm wordt je bijna de film ingezogen. De afstandsbediening is werkelijk chiq, voelt stevig aan en vervangt de hele zooi plastic afstandsbedieningen die normaal de rand van de bank bewonen. Wij gebruiken onze eigen versterker en boxen, dus over het geluid kan ik niet veel zeggen. Het streamen en media delen werkt tot nu toe nog niet helemaal vlekkeloos met mijn iPhone en Macbook, maar misschien moet ik me daar nog wat verder in verdiepen.
Al met al, prachtig beeld, prachtig design!

Pluspunten

  • Prachtige kleuren
  • Prachtig design
  • Chique afstandsbediening

Minpunten

  • Samenwerking met Apple-producten niet vlekkeloos
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Brandsen 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie tv met haarscherp beeld en goed geluid.
Als de kwaliteit van het programma goed is, dan is het genieten.
Een blue ray is gewoon helemaal geweldig.
De smart tv functie is erg snel en makkelijk.
De kleine afstandsbediening is even wennen, maar is eigenlijk behoorlijk praktisch!
Een quick reference guide voor de meest gebruikte functies was wel handig geweest...
De tv is niet goedkoop, maar je krijgt er zeer veel voor terug!

Pluspunten

  • Diepte, Scherpte en Kleur
  • Snelle smart tv

Minpunten

  • geen simpele handleiding
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Burnings 28-05-2018

Dit is gewoonweg GEWELDIG

Algemene score

10,0
Super scherp, mooie kleuren en diepte. Kwalitatief goede uitzendingen komen geweldig binnen! Smart tv functie snel en gemakkelijk. Ook geluid is in orde.
Gebruik was even wennen zonder quick reference kaart.
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews