Samsung QE65Q8FNAL - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,69 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE65Q8FNAL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mehmet 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren

Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

8,0
Lekker een grote scherm, past mooi bij de interieur. Geen kabels meer naar de TV. Connectbox is ideaal. Contrast en scherpte is goed. Komt mooie geluid eruit.

Pluspunten

  • Groot
  • Kwaliteit
  • Kleuren zijn mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miriam 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect Beeld!!

Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Super beeld!! een heel mooi design!! makkelijk in gebruik
echt een tv om aan te raden.........................

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

7,0
Ik heb het gekocht omdat ik een oog probleem heb en nu weer de letters kan lezen en het beeld voor mij helder is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.P 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze tv gekozen omdat ik het een mooie toestel vindt. heel scherp beeld en mooie kleuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin Skinner 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig beeld!! Wat een plezierige kijkervaring.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Ik had, net als mij nouders nog een Samsung Plasma TV, destijds tegelijk aangeschaft, waar ik maar geen afscheid van kon nemen maar hij ging ook maar niet stuk. Mijn ouders vonden het wel tijd om de Plasma te vervangen voor een moderne QLED TV zij kozen voor deze TV. Bij het zien van de TV bij mijn ouders was ik meteen verkocht en heb direct zelf ook deze Samsung aangeschaft. Ik dacht dat ik met mijn Plasma al een prachtig beeld had en dat het niet beter kon, dus wel! Wat een genot om hier naar te kijken!!! Ontzettend veel mogelijkheden en toch eenvoudig in gebruik. Als deze ook weer net zo lang en probleemloos meegaat als mijn vorige Samsung dan ben ik helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Strak design
  • Haarscherpe beelden
  • Eenvoudige installatie
  • Intuïtieve bediening van het menu
  • Intensieve kleuren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ghanem 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

8,0
Uitermate tevreden, mooi design. Prachtige kleuren, diep zwart. Geluid is stabiel en zuiver. Kortom, een perfecte aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosve;d 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm en super mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Mooie en strakke tv. Heel goede beeld kwaliteit. Voor tv toch een prima geluid.
degelijke en mooie afstandsbediening. Makkelijk aan te sluiten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ilonka 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE GROTE QLED SAMSUNG TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Prachtig beeld, fijne bediening. Mooi design en mooie wegwerking van de kabels vanwege het extra kastje (dat wij in de la van ons dressoir hebben staan en dus niet zichtbaar is).

Pluspunten

  • helder en groot beeld
  • fijne bediening
  • 1 dun kabeltje naar kastje dat mooi weggewerkt is
  • apps goed benaderbaar en werken prima

Minpunten

  • extra ab nodig voor opgenomen programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Wij zijn echt heel tevreden over het haarscherpe beeld en geluid. We genieten enorm van een mooie film nu, het lijkt wel een home cinema!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

N.a 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE65Q8FNAL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

8,0
Schitterend beeld heb getwijfeld tussen oled of qled maar toch gekozen voor samsung qled beeld is bijna gelijk aan oled.De combinatie tussen onze andere samsung apparaten en de one connectbox(geen kabels meer) heeft toch doorslag geven om voor deze te gaan.
Minpunt is de veelste dure nogap wallmount van samsung deze had er best bijgeleverd mogen worden, is niet eens leverbaar in de winkel.

Pluspunten

  • Zeer mooi beeld
  • innovatief solide afstandsbediening
  • geluid 2x40w

Minpunten

  • te dure nogap wall mount

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.looman 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Q led

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

10,0
Prachtig toestel, mooi scherp en groot beeld, kan het iedereen adviseren, inmiddels diverse tv’ s van samsung in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super ervaring gewoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring, superbeeld en eenvoudig te installeren. Zo haarscherp. interactiviteit met de andere apparaten eenvoudig te koppelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willie 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot prachtig scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

10,0
Gewoon een geweldige tv voor een goede prijs, geluidskwaliteit is uiteraard niet voldoende maar ja wie gebruikt de speakers van een tv nog. Ook de originele muurbeugel van Samsung is een echte aanrader daardoor hangt hij echt strak tegen de muur

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • one connect box

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moon 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

8,0
Prachtig mooi scherm. Net alsof je in de bioscoop zit. Kleuren zijn super scherp en duidelijk. Het is wel even wennen aan de afstandsbediening. Kregen het volume eerst niet hoger of lager. Maar je moet niet op de volumeknop drukken maar omhoog of omlaag drukken. Is even wennen maar voor de rest is het een prima tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groots !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Pas net ontvangen, eerste indruk is zeer goed. Installatie is zeer gemakkelijk en afstandbediening is gemakkelijkste welke ik ooit heb gehad.
Ik kan er verder nog weinig over zeggen, pas een halve dag in gebruik.

Pluspunten

  • afstandbediening
  • zeer gemakkelijke aansluiting

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebas 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

10,0
Super scherp beeld, geluid en design.
Enkele kabel zorgt voor een strakke look.
Eenvoudige installatie.

Pluspunten

  • Beeld
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaroslaw 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE65Q8FNAL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

10,0
A very good product from the Samsung family. Quality of performance, image, sound is at the highest level. The simplicity of intuitive operation is a strong card of this product. A good product that I recommend 100% for a small price...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

8,0
oude tv was inmiddels ouder dan 10 jaar (goede Philips overigens) maar het verschil in beeldkwaliteit is bizar. Ook een prima geluid voor zo'n platte tv

Pluspunten

  • helderheid beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qled tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

9,0
Heb deze QE65Q8F 2018 nu week in huis en hij bevalt uitstekend.
Zeer helder beeld, goed geluid voor zo'n platte tv. Moest even wennen aan de afstandsbediening maar dat gaat nu vlot.
Al met al een goede aankoop. Zal zeker genieten van deze aankoop.

Pluspunten

  • beeld
  • helderheid
  • contrast
  • geluid

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jordanie 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8FNAL

Algemene score

10,0
Ik had het 2017 model 55 inch, maar vond het tijd voor een maatje groter. Gekeken naar oled maar het probleem bestaat van inbranden. Omdat ik al een qled had gehad van 55 inch voor deze gegaan. Beeld is fantastisch en wat ik erg fijn vindt is de one connect box, Alles mooi weggewerkt in de kast. Vooral als de tv aan de wand hangt is dit erg makkelijk.

Pluspunten

  • beeld
  • gemak
  • smart tv

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews