LG 55SK8500PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,25 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de LG 55SK8500PLA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fiatjan 17-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

10,0
Prachtig beeld en fantastische kleuren ook de kijk hoek is prima. Is een sieraad in ons huis.
Bediening is gemakkelijk

Pluspunten

  • kleuren
  • beeldformaat
  • kijkhoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erg tevreden 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

10,0
Mooi formaat, scherp beeld, snelle apps. Bijna geen randen. Magic remote is makkelijk in gebruik. Kortom een geweldige tv.

Pluspunten

  • Scherp
  • Snel
  • Atmos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lg 55sk8500pla

Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

9,0
Super blij mee
Mooi beeld met normaal tv kijken
Haarscherp beeld met internet tv ( YouTube)
Makkelijk te bedienen.
Genoeg aansluitingen om surroundset en spelcomputers aan te sluiten

Pluspunten

  • Geluid
  • Algehele vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saimir 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beeld een geluid top voor wat je betaald.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

9,0
Top tv , waar voor zijn geld , beeld en geluid zijn van goede kwaliteit. Leuk voor film en sport re zien.

Pluspunten

  • Beeld en geluid zijn top

Minpunten

  • Moeilijk om kabels aan te sluiten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hunter 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect

Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

10,0
Een uitstekende tv, beeld, kleuren, geluid, mogelijkheden, zelfs de prijs, alles is meer dan goed. Na jaren Philips is deze LG een verademing. De afstandsbediening is even wennen, maar eenmaal onder de knie wil je niets anders meer.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Een handleiding zou wel handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

9,0
Klopt precies zoals ze het omschreven perfect beeld en zeer goed geluid en een prachtige vormgeving past precies bij mijn interieur

Pluspunten

  • eenvoudige afstandbediening
  • perfect beeld

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en geluid is ook prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

10,0
Mooie TV met voldoende aansluitingen, HDMI, USB e.d. Voldoet aan mijn verwachting en het geluid met 40 w is ruim voldoende.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • HDMI aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijkerker 08-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne televisie met prachtig beeld

Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

10,0
We hadden de SJ, dus het model van 2017 en deze beviel ons zeer goed. Echter ging deze door domme pech stuk. We hadden eigenlijk al wel bepaald dat het weer een LG moest worden, en na wat uitzoekwerk kwamen we op dit SK model uit. Wat een prachtige TV. Er zit ook behoorlijk bas geluid in voor een TV. Atmos wordt ook ondersteund, we kijken vanaf de TV Netflix en de TV stuurt keurig Atmos door naar de receiver (bij de films die dit hebben natuurlijk).
Alles zit er op en eraan. De Nanocell techniek biedt in mijn ogen ook echt een meerwaarde, het kleuren bereik is perfect.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Brede kijkhoek
  • Goed geluid voor tv

Minpunten

  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie natuurlijke kleuren

Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

9,0
Bij de aankoop heb ik verschillende merken bekeken en vergeleken en om eerlijk te zijn had ik eerst mijn oog laten vallen op een TV van een concurrerend.
Ik had het met een goed kennis over mijn keuze en gaf mij aan ook naar deze TV te kijken, na nogmaals een direct vergelijk te maken was de keuze snel gemaakt en zijn direct over gegaan tot de aanschaf van de LG 55SK8500PLA.

Pluspunten

  • Natuurlijke kleuren
  • Zeer goede geluidskwaliteit

Minpunten

  • Een Manual van de TV is er niet bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG 55SK8500PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

9,0
-Mooi beeld
-heel goed geluid
-Gebruiksvriendelijk
-Genoeg mogelijkheden
-gewoon een hele fijne en mooie tv van LG

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Skooy 18-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne tv met prachtig scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

9,0
Beeld is heel scherp. Wellicht dat oled zwartwaardes het nog mooier maken maar ik heb ze naast elkaar bekeken en moet zeggen dat ik het verschil minimaal vind. Deze tv met cashback gekocht... Dan is het helemaal een koopje. Prijs kwaliteit is gewoon top! Bluray kijken is een genot en wat voor mij belangrijk was.. Als niet oled tv ondersteuning voor dolby atmos!

Pluspunten

  • Scherm
  • Dolby atmos
  • Mooie tv
  • Webos

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Andy 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super tv! Zeer tevreden van.

Geschreven voor: LG 55SK8500PLA

Algemene score

9,0
De tv is geweldig voor de huidige prijs. (€999 na cashback aktie van LG). Heeft natuurlijk geen "OLED zwart" waardes maar voor de gewone mens voldoet deze zeker aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Web os
  • Styling
  • Beeld

Minpunten

  • Thinq ondersteunt geen Google home
  • De magic remote kan niet ingesteld op decoder.
  • Local dimming zou iets sneller mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer