Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Philips 32PFS5803/12 2018

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

martin 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slecht en traag reagerend op bediening

Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

5,0
Ben wel phillips minded, daarom deze tv gekocht. Het smart gedeelte valt erg tegen, reageert traag of helemaal niet. Tekstinvoeren en browsen is supertraag. afstandbediening weinig krachtig.
Netflix knop reageert niet. Het ligt niet aan mijn wifi, die is goed.Echt een tegenvaller.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Frank Eggel 14-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte TV

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12 2018

Algemene score

1,0
Deze TV gaat stuk na 2 jaar en 5 maanden.
Bij Philps geven ze niet thuis, bied maar aan voor reparatie.
en de verkoper bied 15% korting op een nieuwe TV.

Minpunten

  • levensduur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Corien 13-08-2020
  • Product gekocht

Op het eerste gezicht een mooie tv voor een leuke prijs

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12 2018

Algemene score

3,0
Op het eerste gezicht een mooie tv voor een betaalbare prijs. Het beeldscherm is mooi helder en duidelijk, het geluid is niet echt super, maar daar is de prijs ook naar en tegenwoordig veel opties met bluetooth boxen en soundbars...
Met zappen naar andere zenders hadden wij regelmatig dat de tv ineens van slag raakt en erg traag gaat of vastloopt. ook valt de tv regelmatig zonder aanleiding helemaal uit, het scherm brand dan wel, maar verder reageert hij nergens meer op en moet de stekker eruit en weer opnieuw aangezet worden... De grootste teleurstelling vinden wij toch wel dat de tv van best wel fragiele kwaliteit is en absoluut niet veel kan hebben, wij hebben de televisie nu 8 maanden en het beeldscherm is nu al kapot, en niet eens gevallen, met afstoffen stootte ik een kandelaar om die ik nog probeerde te vangen maar hij viel tegen het scherm aan..absoluut niet hard.. Gelijk scherm zwart/gekleurd met vanbinnen een mega barst. Kosten voor reparatie zijn te hoog, en de tv was misschien voor de gemiddelde consument betaalbaar want de meeste mensen die deze tv gekocht hebben gebruiken jet als 2e tv, maar heb er toch echt voor moeten sparen... En na 8 maanden zit ik met een oude tv van €20 zonder hdmi ingang, apps of Netflix..weer terug bij af wat apperatuur betreft.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Handige apps
  • Redelijke Prijs

Minpunten

  • Kwaliteit zeer slecht
  • Erg kwetsbaar materiaal
  • Slecht geluid
  • Steeds vastlopers
  • Erg traag overschakelen zenders

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

noor 20-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, niet al te grote tv met prima beeldkwaliteit

Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

9,0
Dit is een mooie maat tv met een prima beeldkwaliteit, zeer simpel te installeren en te bedienen. Bovendien gemakkelijk besteld bij Kamera Express, op zondag, en toch de volgende dag al thuisbezorgd! Een aanrader!

Pluspunten

  • mooi beeld, mooie uitvoering
  • simpele installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jowan 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

8,0
Mooi beeld, naar omstandigheden goed geluid makkelijk installeren.
Beschikt over diverse apps, verschillende aansluitingen compatibel met ziggo.

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Mooi beeld

Minpunten

  • Als er een moet dan geluid.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan S 25-01-2020
  • Product gekocht

Leuke TV voor schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

8,0
Wegens stopzetten van analoge TV door Ziggo op zoek gegaan naar andere TV. Deze philips heeft helder beeld en redelijk geluid. Zender zoeken kan snel, maar zappen met even beeld bekijken is wel erg traag.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Beeldweergave en helderheid

Minpunten

  • Snelheid zender wisselen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ok, qua smart-functies houdt het niet over maar netflix gaat prima en ook youtube loopt gesmeerd, dus wat wil je nog meer in de slaapkamer. Het beeld is zeker goed te noemen. Alleen jammer dat het toestel zelf niet veel videoformaten herkent. Een verbinding maken met de pc om vanaf daar video te kijken werkt dus nauwelijks.

Pluspunten

  • prijs
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • herkent alleen oude beeldformaten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 04-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Traag

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12 2018

Algemene score

5,0
Beeld en geluid zijn goed. Maar hij reageert gruwelijk traag op de afstandbediening. Drie tot 5 seconden voordat hij naar een andere kanaal gaat.
De knopjes op de afstandbediening zitten niet logisch maar erger is dat de tv soms niet meer reageert op de afstandbediening. De oplossing? Snoer uit de tv, tot 10 tellen, snoer terug en dan doet ie het weer.

Kort nadat ik hem had aangeschaft deed hij niks meer. Na lang zoeken op internet gevonden dat hij een software update nodig had. Een melding op de tv zelf was netjes geweest.
Mijn bejaarde moeder zonder pc had dit niet kunnen vinden of oplossen: De update downloaden op de pc, dan op een usb-stick, en dan op de tv aansluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Maikel 12-12-2019
  • Product gekocht

Prima TVtje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

8,0
Mooie TV, prima voor op een slaapkamer of kleine woonkamer.
Helder beeld en acceptabel geluid, zeker voor voor dit geld.

Pluspunten

  • Beeld
  • Prijs

Reageer

Jaak Beckers 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel aan zeer gunstige prijs

Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

8,0
Heel goed toestel aan een heel voordelige prijs.
Veel mogelijkheden en toch eenvoudige bediening.
Toch problemen? uitgebreide handleiding op Philips.support

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden
  • Prijsgunstig

Minpunten

  • nog geen tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JerryN 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne televisie voor de slaapkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12 2018

Algemene score

9,0
Aankoop voor plaatsing in de slaapkamer (dochter - 10 jaar). Wellicht te groot, meer wel heel fijn in gebruik en dan voornamelijk gericht op Netflix. Overige applicaties zijn eigenlijk niet van belang.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Interfacesnelheid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Heidi 04-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat TV, goed beeld.

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12 2018

Algemene score

7,0
Vanwege de 43 inch zeer goede TV voor een slaapkamer. Strakke omlijsting. Heeft goed beeld en geluid.

Pluspunten

  • 43 inch
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Aan de dikke kant
  • Aansluting stekker is recht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.vd kooij 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kamera expres

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

10,0
2e tv hier besteld kreeg een cursus fotografie erbij parkeren werd betaald en nu nog vijf jaar garantie fijne zaak kom hier liever dan die oplichters van media markt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Bouwens 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super heldere kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12 2018

Algemene score

10,0
Het is nog wat vroeg om een review te schrijven maar naar aanleiding van het registratie proces zie ik nu al dat het allemaal heel helder omschreven is en je eigenlijk geen fouten kan maken bij het installatie proces. Gebruiks vriendelijk en super duidelijk. Ook de beeld kwaliteit is super.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Heldere kleuren
  • Super lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

problemen

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12 2018

Algemene score

3,0
Deze TV voldoet niet aan mijn verwachtingen ik heb namelijk de volgende problemen.
Tijdens het verwisselen van kanaal is het beeld opeens weg en komt niet meer terug.
Bij het starten van de film op Videoland krijg je een fout melding dat de video niet afgespeeld kan worden.
Uiteraard terug naar de leverancier, hij zag het probleem ook en we kregen een zelfde andere tv terug. Echter ook deze TV vertoont hetzelfde euvel.

Voor beide problemen zijn we er na contact met de leverancier achter gekomen dat de oplossing is:
TV uitzetten met de afstandsbediening, de stekker er uittrekken, 30 seconden wachten en de stekker weer terug plaatsen.
Voor Videoland moet je voordat je wilt kijken altijd deze harde reset uitvoeren.

De leverancier trekt zijn handen ervan af en verwijst mij naar Philips klantenservice
Met de Philips klantenservice ben ik nu bijna 4 maanden bezig, elke keer probeer dit en probeer dat maar het euvel blijft bestaan.

Het enige positieve aan deze TV is dat het een heel mooi beeld geeft, de TV reageert traag op de afstandsbediening, de knopjes zijn klein en de tekst onder de knopjes zijn grijs op een zwarte achtergrond en niet te lezen bij normaal huiskamer licht. Verder zit er geen RTLXL op vandaar dat wij Videoland hebben.

Pluspunten

  • goed beeld

Minpunten

  • uitval zenders
  • TV resetten als je Videoland wilt kijken
  • reaggert traag op afstandsbediening
  • slecht leesbare tekst op afstandsbediening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Aaron Zyweg 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel maar.....

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12 2018

Algemene score

10,0
Prima toestel voor deze prijs, wel een paar punten maar daar valt mee te leven.
Alleen de software voor installatie was bij vorige generatie iets makkelijker.
De Apps, daar klaag ik niet over, Philips maakt ze niet en verwijderen en nieuwe proberen, want het is service, geen garantie wat anderen doen.

Pluspunten

  • 20 Watt geluid, goede speakers
  • Satelliet & vele talen mogelijk.
  • Gewicht, oude 40"en 32"zijn zwaarder.
  • Bij muur montage speakers alle ruimte.

Minpunten

  • Pootjes, 2 cm is te kort voor 20 watt speakers.
  • Losse speakers monteren nodig boven 21
  • Vorige installatie software 2016 iets makkelijker.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer