Samsung QE65Q8C - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
10,52 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE65Q8C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e.kok 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

9,0
Super mooie en grote tv. Makkelijk te gebruiken. Neemt ondanks grote weinig ruimte in.Heeft veel opties

Pluspunten

  • Grootte
  • Opties
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Venema 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, en prachtig beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

9,0
We hebben de tv nu een paar dagen thuis, gelijk met de juiste beugel aan de muur gemaakt, het aansluiten is super simpel 1 kabeltje en de meeste instellingen doet de tv echt helemaal automatisch. En het beeld is prachtig.

Pluspunten

  • Simpel aan te sluiten
  • Ziet er heel netjes uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anonime 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPERRRRRRRR TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

10,0
Ik vind het helemaal geweldig...lkkrrrrr groot en kwalitiet is supeerrrr. ik kan heel veel zeggen over het producet, maar ik raad iedereen aan om zelf even te testen bij mediamarkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Western 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparatur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

9,0
Wat een grote een mooie toestel zeg! De kleuren en de mensen komt aan het leven. Ik ben onder de indruk.

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Masterpiece
  • Ambient feature

Minpunten

  • Geluid valt wat een beetje tegen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anja 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

curved tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

10,0
mooie tv
veel opties
mooi beeld en geluid
deze tv is een pronkstuk in je woonkamer
door het curved model ook mooi zicht van de zijkanten
je hebt het gevoel in een bioscoop te zitten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuel 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, scherp beeld, perfect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

9,0
Prachtig design, makkelijk in te stellen door de one connect. Voldoet helemaal aan de verwachtingen en het grote scherm maakt het net een thuisbioscoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dominique 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

geweldige tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

10,0
De afmeting 65 inch curved is perfect , de kleuren van de tv , het is alsof je bij een voetbal wedstrijd in het stadion bent zo ook met F1 en films.
We zitten vrij dicht bij maar het is geweldig zo n groot scherm (in bios zit je ook naar een groot scherm te kijken van heel dicht bij)
Het uitpakken van de doos gaat heel makkelijk.
Wij hebben een plafondbeugel ook hierop was de tv zo gemonteerd
Installeren van de tv een makkie, binnen 10 min ben je aan kijken.
Met deze aankoop een geweldige TV in huis gehaald.

Pluspunten

  • heel mooi beeld
  • installeren makkie
  • geluid goed genoeg
  • mooi disign dat curved
  • one connect en 1 kabel heel mooi weg te werkenct

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooiste design TV die ik ooit heb gezien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C

Algemene score

9,0
Dit is de mooiste design TV die ik ooit heb gezien. Het is echt een juweeltje aan mijn muur. Kleuren spatten van het scherm af! Ik was echt aangenaam verrast door de geluidskwaliteit (en het volume dat er uit komt!), ik wou eigenlijk een soundbar gaan toevoegen maar dat is totaal niet nodig.

Pluspunten

  • Curved design
  • Kleurdiepte
  • Geluid
  • Aangename interface
  • Streamen vanaf laptop/mobiel

Minpunten

  • Stemherkenning is privacy onvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer