LG 49SK8500PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,25 cm dikte
Schermgrootte
49,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de LG 49SK8500PLA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie tv heel mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
Bij de mediamarkt gekocht.
Zeer goede uitleg.
Een echte aanrader.
Zeer veel opties op de tv.
3x usb.
Internet.
Etc.
Te veel om op te noemen.

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Vele opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene v Geffen 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

STRAKKE TV

Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
Prima TV . Maakt wat mij betreft waar wat men beweerd . Gemakkelijk te installeren . Handig te bedienen . Duidelijk beeld . Uitstekende sound !! Internet , iPhone , Android , Apple TV = alles 'plug & play' . Goede prijs kwaliteitverhouding !

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • netwerk verbinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. Canton 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ja,ik beveel dit product aan in alle opzichten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
ik heb deze LG 49 SK 8500 gekocht bij Vleeshouwer in Limbricht en ik ben een zeer tevreden klant in alle opzichten een hele goede levering en instelling van de tv en kwaliteit van beeld en geluid die zijn geweldig van deze LG 49 SK 8500 echt een aanrader.

Pluspunten

  • beeld kwaliteit
  • geluid kwaliteit
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
De TV geeft natuurlijke- en scherpe beelden weer. Via mijn Denon AV receiver wordt het tv signaal naar 4k ge-upscaled. Veel mogelijkheden en gemak om te streamen vanaf je telefoon bijvoorbeeld. De instellingen om de kleuren en contrast aan te passen zijn ook heel uitgebreid. Kortom een aanrader als je de Oled Tv's net te duur vindt en je 49" groot genoeg vindt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • mooi beeld en geluid

Minpunten

  • met donkere beelden is er niet veel contrast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideale TV met 49 " scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
prachtig beeld uit alle hoeken te bekijken,makkelijke bediening,prima geluid,TV aangesloten op Ziggo-mediabox, geweldig voor de films van NETFLIX mooie natuurlijke weergave,

Pluspunten

  • weergave beeld
  • geluid
  • makkelijke bediening
  • prima prijs/kwaliteitsverhouding
  • mooie standaard voor TV

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, fraai beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
Mooi afgewerkt product. De afmeting die in ons huis past. Fraai beeld en goede geluidskwaliteit. Veel mogelijkheden. Grote verbetering bij onze vorige tv vergeleken. Zijn hier heel blij mee.

Pluspunten

  • Helderheid
  • Geluid
  • Aanwijspijl
  • Vele

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG49sk8500

Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
Gekocht op basis van "beste uit de test". En terecht, blijkt nu! Wat een schitterend beeld en geluid! Ook al is er "niks" op tv, dan nog zit je ademloos te kijken. En dat voor die prijs! Perfect!

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • aansluitingen
  • mooie voet
  • afstandbediening ligt perfect in de hand

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pracht tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
Na een tiental jaren heeft mijn Samsung tv het begeven na veel info van internet de tv LG LG 49SK8500PLA gekocht samen met soundbar LG SK 6 F. wat een beeld en geluid en mogelijk heden ik heb het systeem bekabeld met Ziggo kan ook draadloos. een hele nieuwe wereld is geopend. Eenvoudig bediening heldere info scherm aansluiten een uurtje en alles draait. Inmiddels ook via de bleuthoot een koptelefoon toegevoegd werkt ook prima. Alles werkt via de Horizon afstand bediening . Mmaar ook de bijgeleverde tv bediening ernaast is super handig . Een topprodukt van LG met een fantastisch beeld .We hebben de set nu een paar weken en kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • pracht beeld
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geluid van tv speakers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. te Bergschenhoek 17-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
De stap gemaakt naar een groter scherm. Vooraf goed georiënteerd op mogelijkheden en prijs. In de winkel zien de meeste TV's er top uit, dus lastig kiezen. Hoge testscore Consumentenbond deed de weegschaal doorslaan naar de LG 49SK8500. Ben super tevreden over deze top TV. Een avondje netflixen is genieten. Ook plenty mogelijkheden en bedieding zo makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zwart is echt zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
Net zo goed als een oled t.v.
Geluid is ook uitstekend
Veel waar voor je geld
Mooie vormgeving
Afstandsbediening is wennen

Pluspunten

  • Zeer scherp beeld
  • Prima geluid

Minpunten

  • N.v.t.
  • N.v.t

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.F.Bakkenhoven 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi helder grrot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
een duidelijke beschrijving om alles in te programmeren.
zeker bij natuurfilms een prachtig beeld.
scherm is bijna de gehele voorkant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
Toe aan een nieuwe tv wilden we er een met opname mogelijkheid. Maar we kregen heel veel meer, veel gebruiksgemak, een superscherp beeld en het geluid is erg goed. Het gebruiksgemak is fijn omdat de bediening intuitief is en alles gewoon werkt. Een enorme aanrader deze tv.

Pluspunten

  • Beeld erg scherp
  • Gebruiksgemak
  • Goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 16-01-2019
  • Product gekocht

Mooi scherm, perfect voor films, series en gamen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
Ik vind de Tv een geweldig. Het beeld is prachtig en de Tv is erg snel dankzij WebOs. Ook de PlayStation 4 Pro met HDR en 4K beelden komt helemaal tot z’n recht. Deze Tv kan concurreren met andere merken die een stuk duurder zijn.

Pluspunten

  • Mooi snel beeld (verversing)
  • Snel menu (WebOs)

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk W 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige maat voor appartement

Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
Mooi helder beeld met de nieuwste technieken
Mooi helder geluid door de sterke inbouw speakers.
LG Smart up to date
Perfecte afmeting in 35/40m2 ruimte

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Juiste afmeting 35m2 ruimte

Minpunten

  • Synchroniseert niet met modus KPN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

(Plan+Proces Advies)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
Prima TV. Eenvoudige installatie. Goed geluid. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Alles zit erop en eraan!

Pluspunten

  • beeld
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige TV met super beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
Deze tv gekozen omdat hij als beste uit de test van de consumentebond kwam . 49 `scherm is een maat die uitstekend in ons huis past. Prachtig beeld en goede geluidskwaliteit. Heel veel mogelijkheden en zeer makkelijk te installeren. Kortom voldoet zeer aan onze verwachtingen. De tv gekocht bij Kamera Express met uitstekende service,

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Kwaliteit geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johns 27-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

verademing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
gekozen omdat ik groter scherm zocht echter 49 inch goed zou kunnen plaatsen en niet meer. de selectie in de winkel e de advisering bepaalde de keuze. leuk dat achteraf dat ook de keuze van de consumentenbond bleek te zijn. de oude 37 inch was beduidend minder.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • afmeting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aart 27-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet te groot, prima beeld, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

8,0
Deze TV bevalt mij zeer goed. De TV is niet te groot (49 inch) en heeft een zeer makkelijke bediening.
De bijgeleverde Magic afstandsbediening laat je dingen aanwijzen op het beeldscherm en dat werkt heel snel.
Prima beeld, maar je moet wel even spelen met de instellingen voor het betere beeld. Het geluid van de ingebouwde luidspreker is heel goed.
De ingebouwde mediaspeler speelt alle formaten film inclusief ondertitels prima af vanaf een USB stick/disk of vanaf je PC (met het LG programma SmartShare).
Er zitten wel wat foutjes in de Nederlandse vertaling van het menu van de ingebouwde Foto App waarmee je foto's van een USB stick/disk of vanaf je PC laat zien.
Bijvoorbeeld de foto weergave optie "Size" heeft keuzes "Original" en "Full". De ingebouwde Nederlandse vertaling is "Formaat" met keuzes "Origineel" en "Snel".
Dat moet natuurlijk zijn "Grootte" met keuzes "Origineel" en "Volledig scherm".
Maar met de (automatisch in te stellen) firmware upgrades is dit in de toekomst hopelijk gecorrigeerd (is aangemeld bij LG).

Pluspunten

  • Mooi en scherp beeld na instelling
  • Makkelijk in gebruik
  • Magic afstandsbediening is heel handig

Minpunten

  • De handleiding is niet zeer gedetailleerd
  • Kleine maar hinderlijke vertaalfouten in foto menu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

John S. 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld en prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

9,0
Fijne televisie. Afstandsbediening is even wennen maar werkt daarna goed, Apps als Netflix zijn gemakkelijk toe te voegen. Voldoende HDMI poorten. Kijkhoek is heel breed.
Heb de TV op een houten driepoot staan; de mooie achterkant komt daardoor ook goed tot zijn recht.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Mooie achterkant

Minpunten

  • Airplay is niet ingebouwd
  • Chromecast is niet ingebouwd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Algemene score

10,0
zeer goede prijs kwaliteit verhouding, leuke gadgets, reageert heel goed op andere elektronische apparaten, zeer geschikt voor gameconsoles.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • scherm resolutie

Minpunten

  • cursor afstandbediening niet strak overeenkomend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews