LG 49SK8500PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,25 cm dikte
Schermgrootte
49,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bos 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De TV geeft natuurlijke- en scherpe beelden weer. Via mijn Denon AV receiver wordt het tv signaal naar 4k ge-upscaled. Veel mogelijkheden en gemak om te streamen vanaf je telefoon bijvoorbeeld. De instellingen om de kleuren en contrast aan te passen zijn ook heel uitgebreid. Kortom een aanrader als je de Oled Tv's net te duur vindt en je 49" groot genoeg vindt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • mooi beeld en geluid

Minpunten

  • met donkere beelden is er niet veel contrast.
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.Jakobs 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strak scherm

Algemene score

9,0
Ook voor een 72 jarige perfect en mooi geluid ook de afstandbediening is duidelijk.
goede verpakking.
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kleine 12-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima tv toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi toestel goed beeld , alles wat voor ons belangrijk is , kan met dit toestel.
Werkt snel gemakkelijk en gebruikers vriendelijk
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene v Geffen 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

STRAKKE TV

Algemene score

9,0
Prima TV . Maakt wat mij betreft waar wat men beweerd . Gemakkelijk te installeren . Handig te bedienen . Duidelijk beeld . Uitstekende sound !! Internet , iPhone , Android , Apple TV = alles 'plug & play' . Goede prijs kwaliteitverhouding !

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • netwerk verbinden
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bronk 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm en plat, goed geluid, eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
TV werkt prima een geeft een goedbeeld weer met mooie kleuren. Kortom voldoet aan mijn verwachtingen. Het geluid overtreft mijn verwachtingen.
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.M. Canton 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ja,ik beveel dit product aan in alle opzichten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb deze LG 49 SK 8500 gekocht bij Vleeshouwer in Limbricht en ik ben een zeer tevreden klant in alle opzichten een hele goede levering en instelling van de tv en kwaliteit van beeld en geluid die zijn geweldig van deze LG 49 SK 8500 echt een aanrader.

Pluspunten

  • beeld kwaliteit
  • geluid kwaliteit
  • vormgeving
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, fraai beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi afgewerkt product. De afmeting die in ons huis past. Fraai beeld en goede geluidskwaliteit. Veel mogelijkheden. Grote verbetering bij onze vorige tv vergeleken. Zijn hier heel blij mee.

Pluspunten

  • Helderheid
  • Geluid
  • Aanwijspijl
  • Vele

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper deze 49 inch LG TV !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds 1 maand deze super mooie TV van LG in huis en zeer tevreden met geweldige kwaliteit van beeld en geluid.

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Narmic 01-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi tevreden beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij media markt goed en snel geholpen , tevreden klant , mooi beeld goed geluid en mooie televisie .
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jack 01-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zag in de winkel verschillende TV's maar vond LG het mooiste beeld hebben, dit buiten de OLED natuurlijk, deze zijn er pas vanaf 55 inch en dit was te groot. Verder een mooie vormgeving . Heb geluid aangesloten op een Sonos soundbar fenomenaal geluid.

Pluspunten

  • goede beeldkwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima scherm goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Beeld en geluid zijn uitstekend. makkelijke bediening .Goede kwaliteit.vele mogelijkheden.perfecte kleuren.

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

An 18-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel goed en de beste uit de test van 2018
Super mooi beeld en geluid.
Makkelijk te bedienen.
Helemaal top.Erg blij mee.

Pluspunten

  • Goed

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer helder beeld !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een maand in ons bezit en uitermate tevreden over het scherpe beeld en goed geluid. De prijs is iets duurder, maar je krijgt er echt wel iets voor in de plaats.

Pluspunten

  • Vlotte bediening
  • zeer scherp beeld

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannes 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie tv met een mooi beeld en goed geluid,ben wel even bezig geweest om het beeld goed in te stellen.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 0982 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sprankelend beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
LG 49SK8500PLA kwam goed uit de beoordelingen en ook in de winkel sprong hij eruit door zijn sprankelend beeld. Het geluid is niet vergelijkbaar met mijn oude tv, dit is warmer, duidelijker en prettig om naar te luisteren. De beeld- en geluidsinstellingen staan nog steeds "standaard" ingesteld. Er is geen enkele behoefte dit te veranderen. De oude tv verbruikte 400 watt, deze volgens de gegevens slechts 70 watt. Dat maakt dat hij niet werkt als een "bijverwarming."

Pluspunten

  • Beeld
  • geluid
  • laag stroomverbruik

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G J 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen omdat hij als "Best" was getest door de Consumentenbond
Verder was er een cash-back actie van LG
Geschreven voor: LG 49SK8500PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer