Samsung QE65Q9F - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Samsung QE65Q9F
Best Reviewed juni 2018
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
3,89 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overweldigend beeld, prachtige kleuren en goede zwartwaarden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enige jaren een upgrade van de tv gekocht. Wat een overweldigend, verbluffend beeld kent deze Q9F! Ongelooflijk scherp, briljante kleuren en diep donkere zwartwaarden. Een pracht om op te kijken! Daarnaast vele handige features en een snelle bediening. Verder is het geluid aardig goed voor een tv zelf, maar een tv als deze hoort natuurlijk aan een separaat geluidssysteem te hangen!

Pluspunten

  • Verbluffend beeld
  • Prachtige kleuren
  • Snelle interface
  • Goede smart features

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 20-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE65Q9FN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht omdat je hem als een schilderij op kan hangen zonder kabels.
Alleen een optische kabel met stroomkabel erin verwerkt dus bijna onzichtbaar op de muur.
Ambient mode voor schilderij instellingen.
Waanzinnig goed beeld, zwart is ook echt zwart.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooier dan OLED

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb lang getwijfeld of ik een LG C8 moest kopen of deze Samsung Q9 , Heb hem nu paar dagen in bezit maar heb er zeker geen spijt van.De zwartwaarden zijn te vergelijken met de OLED en deze TV heeft daarnaast toch ook een supergoede helderheid wat beter is dan de LG , dus zeker een aanrader.

Pluspunten

  • super helder beeld
  • goede zwartwaarden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ad 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super groot scherm

Algemene score

9,0
mooi groot beeld net wat ik zocht prachtig en duidelijk kijkplezier, zeer tevreden over de tv . ik zou hem zeer aanbevelen super mooi .

Pluspunten

  • duidlijk beeld
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende tv

Algemene score

9,0
Geweldig beeld, scherpte en kleuren. Prima geluid.
Bedieningsgemak met de afstandbediening is wel even wennen

Pluspunten

  • Scherpte
  • Kleuren

Minpunten

  • Afstandbediening
  • TV aanmelden
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hannepan 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De grootte van het scherm en met de "no gap wall mount" hangt hij heel mooi tegen de muur. De ambient mode is geweldig.

Pluspunten

  • Glashelder
  • Diep zwart

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Delurion 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooier beeld kan je niet krijgen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een prachtig beeld, ik ben veel gewend maar deze tv slaat echt alles.
Warme kleuren, beeld is helder, geen problemen met snelle bewegingen.
Beeld van een dvd wordt zelfs verbeterd tot HD kwaliteit.
Niet goedkoop maar op dit moment de beste televisie die je kan kopen.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

65 inch Q9F 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65 inch sherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb deze TV nu bijna een week, werkelijk een verbluffend mooi beeld. en de bediening met de eenvoudige afstandsbediening is fantastisch. Omdat ik op grote afstand van de TV zit heb ik gekozen voor een 65 inch. Dacht eerst misschien te groot, maar totaal geen spijt van gehad. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijke bedienig
  • Mooie smalle omlijsting. Elegante uitstraling

Minpunten

  • Kan er geen noemen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 04-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Plaatje aan de wand!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een schitterend beeld! En de ambient modes is zo mooi op je muur.
Geen tv maar een kunstobject aan je muur. Zeer aan te raden

Pluspunten

  • scherp beeld
  • makkelijk te instaleren
  • ambient modes
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsun QLED 65} Q9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische TV. Zeer scherp beeld. Oude series vallen nu direct door de mand. Het installeren is ook een peuleschil. Zwart is ook echt zwart. Kost een paar centen maar dan heb je ook echt wat.
Groot voordeel is het bijna onzichtbare snoertje waarmee de TV wordt aangestuurd. Super.

Pluspunten

  • Contrast
  • Helderheid
  • Kleurdiepte
  • Apps
  • One connect box

Minpunten

  • Mis een uitgang voor draadloze koptelefoon
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld. Veel mogelijkheden makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was al tevreden over 2014 model van Samsung (65 inch curved) Nu met alle nieuwe technieken en HDR nog beter geworden. Het QLED scherm kan heel goed beeld leveren bij daglicht. Zelfs het geluid is zeer verbeterd. De kleine afstandbediening is heel handig in gebruik en veel handiger dan de pointer van voorheen. Heel mooi is de enkele dunne draad tussen het scherm een de one connect box. Nu een TV zonder kabelgoot en andere mindere oplossingen. Kortom: Top TV

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Smart TV

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick v.d. B. 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fenomenaal beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na maanden van wikken en wegen tussen Oled en QLed, toch gegaan voor de QLed. De Q9F het paradepaardje van Samsung en terecht. Wat een beeldkwaliteit en het geluid is ook verbijsterend goed. Alleen maar vol lof over dit toestel, zeker nadat ik zoveel heb gekeken en vergeleken met andere toestellen. Als je filmpjes en demos van 4k via youtube bekijkt thuis, zie je wat de mogelijkheden zijn met dit scherm. Zo strak, dat het pijn aan je ogen doet. In een woord, "fenomenaal"! en zo blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Zo zal je ook geen last meer ondervinden van inbranden. Ik zeg, als je nog twijfelt, gewoon doen!!

Pluspunten

  • Nu scherp geprijsd, door cashback
  • fenomenaal beeld
  • goed geluid

Minpunten

  • absoluut geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luusje 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een plaatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na uitgebreid reviews gelezen te hebben, voornamelijk vanuit Amerika waar de TV al wat langer beschikbaar is. De Q9FN besteld.

Aansluiten zeer makkelijk omdat de "one connect box" overal binnen een straal van 5 meter te plaatsen is. Het ene dunne snoertje naar de TV is makkelijk weg te werken.

De beeldkwaliteit is fantastisch. Goed zwart, haast net als een OLED. Maar de helderheid van deze TV is ongelofelijk. Opwaardering van minder beeld is soepel.

De geluidskwaliteit van de TV zelf is goed. De versterker hoeft niet aan behalve voor het echte 5.1 geweld natuurlijk.

Instellen was zo klaar en vrijwel automatisch. Dat kan ook via de telefoon of tablet met de APP. Dat kan handig zijn, maar ik krijg ze alleen aan de praat via de WiFi. Tot nu toe dan. Maar via de TV goed te doen.

Schilderij modes zijn leuk, maar kunnen wat mij betreft wat uitwerking gebruiken en meer vrijheid voor de gebruiker.

Ik heb de TV opgehangen met de Samsung WMN-M12E No Gap Wallmount. Deze werkt fantastisch makkelijk.

Al met al ben ik zeer tevreden over beeldkwaliteit en algemene afwerking van de TV. Instructies duidelijk. Bij uitpakken doos goed de plaatjes bekijken. ;)

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Zwart heel goed
  • One Connect box met 1 kabel
  • Afwerking heel mooi
  • Geluid TV goed

Minpunten

  • Nogal prijzig
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qled TV 65" (2018)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag toch nog binnen gekregen. Installatie ging makkelijk en wat een beeld zeg. super. Had al een 4K UHD Tv 65" maar deze nieuwe QLED Tv heeft toch nog een mooier beeld. Een geweldige Tv.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Eenvoudige afstandsbediening
  • Geen kabels meer inzicht
  • Geweldig beeld

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

A-MA-ZING

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het kost een paar centen, maar dan heb je wel het summum van beeldkwaliteit en content ervaring in huis.
Wat een scherpte, een geweldig contrast, het diepste zwart wat ik ooit gezien heb en kleuren waarvan ik niet wist dat ze op ooit een scherm te zien zouden zijn.
En voor mij ook niet onbelangrijk; een snel, soepel en intuïtieve interface.
Met de One Remote bedien je niet alleen je tv, maar ook je Horizon box, je playstation en je overige accessoires.
Het geluid is top (maar ik gebruik een surround set).
Owja, en je bent ook in één klap van je kabel chaos af.
Beste aankoop in jaren. Ge-wel-dig.

Pluspunten

  • Geweldige beeldkwaliteit
  • Gebruikerservaring
  • Één kabel
  • Schitterend design
  • Had ik al gezegd beeldkwaliteit?

Minpunten

  • Hoge prijs, maar meer dan waard.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Abdelhamid 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig beeld, geluid en zwart is ook echt super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb altijd Samsung afgezworen maar dit is er 1 die ik moest hebben.
Wat een geweldig beeld en geluid. Het smart software is super en waar ik helemaal versteld van sta is de kleur zwart. Sorry Oled maar hier zitten toch echt meer voordelen aan vast.

Verder een geweldige afstandsbediening en super in gebruiksgemak

Pluspunten

  • kleuren
  • reactiesnelheid
  • smart snelheid
  • afstandsbediening
  • zwart
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer