Samsung QE65Q9F - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Samsung QE65Q9F
Best Reviewed - juni 2018
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
3,89 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overweldigend beeld, prachtige kleuren en goede zwartwaarden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enige jaren een upgrade van de tv gekocht. Wat een overweldigend, verbluffend beeld kent deze Q9F! Ongelooflijk scherp, briljante kleuren en diep donkere zwartwaarden. Een pracht om op te kijken! Daarnaast vele handige features en een snelle bediening. Verder is het geluid aardig goed voor een tv zelf, maar een tv als deze hoort natuurlijk aan een separaat geluidssysteem te hangen!

Pluspunten

  • Verbluffend beeld
  • Prachtige kleuren
  • Snelle interface
  • Goede smart features

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Vermeulen 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product, goede service. Goede beeldkwaliteit, goed geluid, duidelijke afstandsbediening. Goede referenties van andere gehad.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christien 10-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige tv makkelijk in gebruik en een snoertje op de muur
En perfect beelt en het geluid is ook super.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manny Jeucken 09-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

13 jaar lang een plasma van samsung gehad 102 cm diagonaal.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooier beeld heb ik nog nooit gezien! Altijd naar een plasma gekeken 13 jaar lang.
maar dit is retestrak beeld! Ook een zeer goede uitleg bij EP Tummers in Horst
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect beeld. Connect box is prima. Geluid is goed. Veel mo0gelijkheden. Er is niets negatiefs over te zeggen.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder scherp beeld, echt super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een 65 inch led tv van Samsung met zo veel mogelijk opties. In de winkel werd mij het nieuwste model met QLED aanbevolen. Ik ben helemaal tevreden. Het beeld is scherp en helder, de kleuren zijn erg goed. De apps op de tv zijn ook geweldig. Het is erg gemakkelijk om bijvoorbeeld youtube, netflix of spotify te gebruiken. Ook films spelen vanaf de NAS gaat zonder problemen. Enige nadeel vind ik de losse box waar alle kabels op aangesloten worden. Ik snap het op zich wel, als je de tv aan de muur hangt dan kun je de box wegwerken in een kast... maar bij mij staat hij gewoon op de kast en nu staat er zo'n grote zwarte doos naast..
Het is verder een enorm gave tv, kortom aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Veel apps
  • Beeldkwaliteit
  • Beeldformaat

Minpunten

  • Losse unit voor bekabeling
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-10-2018

Super TV

Algemene score

10,0
Wij hebben nu een kleine week de QLED TV van Samsung staan, gelijk maar een grote 65 inch gekocht.
Wat een TV !!!!
Geweldige kleuren, mooi scherp beeld, de belevenis om naar een film te kijken wordt steeds indrukwekkender.
Natuur filmen zijn geweldig om te kijken, details van planten en dieren zijn gewoon indrukwekkend.
Ik ben geen sportfanaat, maar om nu sport te kijken is een lust voor het oog !
Toen ik de kleine afstandsbediening zag had ik mijn twijfel over de bediening, maar zelfs een leek als ik kan daar gemakkelijk mee overweg.

Super TV en makkelijke bediening met ontzettend veel mogelijkheden !!
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Beentjes HCA 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

QLED TV 65 inch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel mooi scherp beeld om naar te kijken , heel fijn om foto's en open haard op te kijken, eenvoudige afstandbediening

Pluspunten

  • bijna geen rand te zien
  • eenvoudige afstandbedieningen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

huisman 29-09-2018

QE65Q9FN

Algemene score

10,0
Ik heb deze tv vandaag binnen gekregen,niervoor had ik de ue55js9000.dacht dat het niet mooier en beter kon maar ben perplex wat een tv.wat een kleuren en geluid ook perfect.palystation is top op deze tv net zoals netflix.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Riccardo F. 29-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Awesome TV!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Very good television. If you like vibrant colors and gaming this is the right television to buy. I have nothing to complain.

Pluspunten

  • Image
  • Gaming
  • Very good even on bright places

Minpunten

  • Price
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Algemene score

9,0
Heel mooi beeld en geluid. Even wennen aan de afstandsbediening. Is precies wat ik zocht. Mooi dat er maar een draadje aan het scherm hangt.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Rooster 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote televisie, zeer helder en goed beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima, boven verwachting mooi beeld, also je er zelf in zit. Lijkt prijzig, maar als hij minimaal 10-15 jaar meegaat is het een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bij installatie wel opletten voor reflectie, maar dat geldt voor elke TV tegenwoordig.

Pluspunten

  • kristal helder beeld
  • prettige installatie
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • beetje prijzig
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BRooster 27-09-2018

Geweldige televisie

Algemene score

10,0
Deze week gekocht en heel enthousiast! Mooi helder en goed beeld. Gemakkelijk te installeren en in het gebruik. Via een aanbieding gekocht en daarmee mooi betaalbaar. Tot nu toe zeer tevreden.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Niels Hoffmann 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

1 woord geweldig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben veel verschillende merken bekeken en beoordeeld, snel was ons duidelijk dat het merk Samsung moest worden, wij hebben deze keuze gemaakt en vanaf de eerste seconde geen spijt. Beeld en geluid is geweldig.
De kleuren zijn bijna niet te bevatten voor een televisie scherm.
zo mooi

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Kleuren
  • Design
  • Geluid
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 21-09-2018

Er gaat een wereld voor je open

Algemene score

10,0
Na de installatie, wat zo gebeurd was ging een wereld voor me open, ik had nog nooit zo'n prachtige kleuren gezien, zo scherp beeld of je gewoon bij de mensen op tv aan tafel zit.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leontien 19-09-2018

Dramatisch bij donkere beelden

Algemene score

2,0
Wat een miskoop deze TV. Met name bij donkere scenes schakelt de tv continue naar een ander contrast. En niet alleen dat het beeld wordt ook dramatisch slecht en je ziet bijna niets meer. Hebben de tv in februari 2018 gekocht.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Elske 18-09-2018

Prachtig beeld en super geluid!!

Algemene score

10,0
We hebben sinds kort de Samsung en hij is in 1 woord geweldig!!
Het beeld is super ook bij lichtinval blijven de kleuren mooi en weinig spiegeling!!
Geluid klinkt heel goed en makkelijke bediening!!
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Oscar 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waanzinnig mooie beeldkwaliteit. De one-connect box zorgt dat alle kabels uit het zicht zijn. De installatie verliep eenvoudig en alle randapparatuur wordt direct herkend. Enig minpuntje is dat de bijgeleverde afstandsbediening niet met de SONOS playbar werkt. Met mijn oude Samsung IR afstandsbediening werkt deze wel gewoon.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Strak afgewerkt

Minpunten

  • Afstandsbediening werkt niet met Sonos playbar
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Fleur82 27-09-2018

De afstandsbediening kan Sonos aansturen, op de Sonos support pagina staat hoe. Even googlen op 'Sonos Soundbar Samsung Smart Remote'.

Wel opletten dat je One Connectbox niet weggestopt staat in een kast, want die stuurt de IR signalen uit en moet dus je Soundbar kunnen bereiken.

Reageer

Richard 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super TV wat een beeld !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zocht vervanging voor eerste 4K model van Samsung en na lang twijfelen en reviews lezen toch voor de Q9 2018 gegaan .
Wat een beeld en hoe mooi met de no gap muurbeugel .
Hele dikke 10 en zeker voor de prijs wat Von Burg Rotterdam ervoor telt !!!

Pluspunten

  • Beeld
  • Muurbeugel
  • bijna onzichtbare kabel

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJK 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Q9 (2018)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerste indrukken zijn erg goed, schitterend scherp beeld. Icm een goede internetverbinding zijn YouTube video's ook prachtig om af te spelen.
Geschreven voor: Samsung QE65Q9F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews