Samsung QE65Q7F - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,69 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 82 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE65Q7F op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shoma Ven 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Its an upgrade you need in 2018 !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
We moved to a new house and this was a perfect upgrade in terms of new age electronics .
The advantage of a single cable connecting to a connection box hides away all the mess having other accessories connected to your TV like Apple TV ( dont need it any more because you have all the apps on the New Q7 itself ) , home theatre / audio system , cable network and internet/ Home system (if you have any like Amazon Dot). The single Remote function took away three remotes which we had before ( one for TV , Home theatre and Apple TV ). I was stunned at how much time it took for setting up the TV - It was less than 10 Minutes!.Now , Talking about the picture quality .. If you havent seen 4K HD you are bound to be blown away just like the way I did at first . 65Inch TV looked a little bit big at first( esp if you are used to watching tv on a 40 inches ) .. but now it doesnt feel like you are watching TV .. but feels like you are looking into a window and watching a scene thats hapenning in reality. This is even better with the Ambient mode". When you arent using it as a TV , It can become a beautiful Art frame.

Talking about the apps. Its accesible on the homepage and super easy to slide through the options. If you are lazy like me you can order food on the TV too( Thuisbezorgd) on a voice command. I was surprised to see tons of shows on netflix in HD premium format. This is my first Samsung TV and I am really happy with my choice. Worth the money if you are a person who like to invest in quality good eletronics ! . My Highlights is the User friendliness, Worth for money , Getting rid of Clutter . A true new age TV ;)

Pluspunten

  • User friendliness
  • Quality of image
  • Worth the money ( no need Apple TV )
  • Interfacing with Other Appliances
  • Single remote

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvdg 07-10-2018

Waar heb ik hem niet eerder gekocht!

Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

8,0
Deze Qled tv van Samsung heb ik de afgelopen jaren gemist. Echt... Wat een beeld, wat een scherpte... wat een mooie kleuren. Via het uitgebreide menu de kleuren bijgesteld.. je blijft kijken....
Compliment voor de eenvoud van het menu zonder belangrijke instellingen te missen.
De one connect box is een bijzonder slimme box om al je draden weg uit het zicht te hebben. En de afstandsbediening is wel even wennen... Geef het wat aandacht... Alles zit er gewoon op, maar dan strakker vormgegeven. Wil je een tv met net dat beetje extra... ga ervoor....
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-10-2018

Prachtig beeld en een plaatje aan de muur

Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
Geweldig beeld en door het centrale kastje een plaatje aan de muur. Er zijn geen kabels te zien. Simpele bediening van alle aangesloten apparaten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lo 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Spatzuiver beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
Qled 4 K is weer een stap hoger dan UHD die ik de afgelopen 3 jaar had. Direct viel op dat er meer kleuren worden weer gegeven. Gisterenavond bij wijze van test een oude Columbo (Detective uit 1968) aflevering bekeken. Normaal zie je bij die oude (DVD) films die in 4:3 formaat gemaakt zijn, een wat wazig beeld. Nu lijkt het of de serie uit 1968 opnieuw bewerkt is door professionals. Alles lijkt haarscherp. Natuurlijk zijn de kleuren zoals ze toen opgenomen werden, maar dat geeft dergelijke oude films juist een typische sfeer. Samsung heeft echt een geniaal product gemaakt dat zelfs je oude film op 163 cm nog aantrekkelijk genoeg maakt om weer eens te bekijken. Het moeten echt geniaal ontworpen processors zijn die dit mogelijk maken. Ik ben zeer onder de indruk en het is boven mijn verwachting. De reden dat we over zijn gegaan naar 4K is vooral omdat ik van speelfilms houd met alle toeters en bellen, dus HDMA surround sound. En Netflix levert die alleen wanneer je het 4K abonnement neemt. En tevens maken wij onze home movies tegenwoordig ook in 4K. Onze reis in Schotland 2018 komt weer helemaal tot leven op dit scherm. Wat ik ook zeer fijn vindt is de connect box, Geniaal waarom was dit er niet eerder? En Samsung heeft het makkelijk gemaakt door deze box om het geluid van de TV door te koppelen, via optische kabel, naar je Versterker. Want ook al is het geluid verbeterd van de TV, het is nog geen 10% vergelijkbaar met de kwaliteit van het beeld. Alsof je een Rolls Royce koopt op zwenkwielen. Maar ja goede kwaliteit platte speakers kosten duurder dan de hele TV. En de meesten mensen met dit soort TV's koppelen toch wel het geluid door. Dus ik ben er dik tevreden mee.

Pluspunten

  • Super scherp
  • Beeld goed in te stellen
  • Connect box
  • menu sterk verbeterd
  • Goede afstandbediening

Minpunten

  • Iets te scherp afgesteld voor mijn oude ogen
  • Afstandbediening iet te weinig knoppen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vashisht 27-09-2018

Fantastische TV belevenis

Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
Initieel getwijfeld tussen de 65 inch en 75 inch maar uiteindelijk de sprong gewaagd naar 75 inch. Geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Mijn TV staat op 5 meter afstand en geeft hierdoor een thuisbioscoop gevoel. Gamen op 4K op een grote scherm is ook fantastisch (geen last van lag). Noemenswaardig is ook de afstandsbediening. Ik kan alle apparaten (ook mijn 10 jaar oude versterker) bedienen met de afstandsbediening. Deze tv is zeker een aanrader.

Tip: koop de bijbehorende beugel van Samsung om een onzichtbare bevestiging tegen de muur te hebben.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

wvanwaas 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige kleuren op een groot scherp scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

8,0
De Samsung QLED65 Inch TV is een prachtige tv, afwerking, smalle voedingskabel, en een geweldig beeld. Het enige twijfelpuntje voor mij om het toestel later aan te schaffen is de ambient mode. Ik had hier ontzettend veel van verwacht maar de foto wordt gespiegeld om het beeld te kunnen vullen. Dit effect is netjes maar na een uur of 2 met andere belichting ziet de TV er weer totaal anders uit dan de achtergrond. Ik heb meerdere pogingen gedaan maar het ambient gedeelte is nooit mooi geworden. Een camera in de tv die de lichtsituatie gebruikt voor een nieuwe render zou een idee zijn.

Al met all een onzettend mooie TV die ik iedereen kan aanraden. Echter zou ik zelf de ambient mode graag iets beter zien.

Pluspunten

  • Kleuren zijn fantastisch
  • Smart TV is ontzettend snel
  • Youtube integratie is perfect
  • Netflix integratie is perfect
  • Beeld is ontzettend scherp

Minpunten

  • Paneel is licht gekromd in productie
  • Warmte die het paneel afgeeft
  • Ambient functie is niet zo goed als verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

9,0
We hebben de televisie nu 2 weken en zijn hier zeer tevreden over. Het beeld is zeer helder en de kleuren zijn erg helder. De afstandbediening is klein maar persoonlijk vinden wij deze zeer prettig en compact. Deze is programmeerbaar voor meerdere apparaten. Het installeren was makkelijk. De televisie heeft maar 1 kabel en deze loopt naar een box waarop de aansluitingen zitten. Het enige wat mist is een hoofdtelefoonaansluiting. De televisie met standaard heeft een luxe uitstraling.
Kortom wij zijn zeer tevreden en raden deze televisie aan.

Pluspunten

  • Beeld
  • Contrast
  • Helderheid
  • Installatie
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Prijs
  • Aansluiting hoofdtelefoon mist

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deepak Ch 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastic quality on a huge screen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
I've had the new Samsung Q7 (65 inch) for a week now, and these are some of my first impressions. The picture of the Samsung Q7 is nothing short of stunning. It's unbelievable. This is our first 4K television and we're blown away by the picture quality. The bezel on this tv is almost invisible. And the new ambient mode is beautiful. You can use some of the inbuilt pictures, or upload your own pictures to show on the tv when it is turned off while using minimal power. So when the tv hangs on the wall it almost looks like a floating picture when in ambient mode. The user interface is easily the best one can find in a television. It's very easy to setup, in less than 3 minutes after unboxing I was able to start watching cable tv. The remote has 10 buttons, and I can do almost everything with these 10 buttons. That's how well thought out the entire TV experience is. The voice recognition on the remote is extremely good. And the apps are amazing as well. For example, it remembers where I last stopped watching Netflix, so I can directly start watching this from the main menu of the TV without having to launch the app all over again. Some of the apps do not support voice recognition as yet, but once it does then it will eliminate the necessity to type in something.
The one connect box of the new 2018 model has now the power connection for the television on it as well, so no separate power cable is required for the tv. So all it needs is the one cable, and all the wire clutter is taken away from the tv.
I have also been able to use Echo Dot with Samsung Smartthings on the tv, so now I can use Alexa to turn off and turn on my TV.
The only drawback that I've encountered as yet is that Samsung live view app is not yet available for this television. So I am unable to mirror my phone directly on the tv as yet. Samsung customer care assured me that a new app is in the works, so I won't have to worry about this in the near future.

Pluspunten

  • Picture quality
  • User friendliness
  • One cable to One Connect box

Minpunten

  • None

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

9,0
Mooi televisie makkelijk te installeren en handig met 1 draad aan te sluiten. Beeld is scherp en rustig.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • een draad aansluiting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

8,0
Mooie televisie qua beeld en geluid. Ook mooi toestel om te zien en staat op een mooie voet. Een heel andere beleving van tv kijken aangezien het het beeld mooi groot en duidelijk is. Alsof je er zelf bij bent. Super

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Gemaks vriendelijk

Minpunten

  • Tikken van toestel
  • Grote box die erbij zit voor je aansluiting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mega beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

9,0
Geweldig mooie tv met haarscherp beeld en easy in gebruik!
Mooi vlak scherm met kleine rand.
Internet gaat heel snel.
Installatie is kinderspel

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Dun draadje van tv naar box

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TV Topper 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
Goed en goedkoop. Ben erg tevreden met beeld. Moest alleen wel een optische kabel kopen om netflix via de luidsprekers af te spelen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Grootte

Minpunten

  • Cashback was ingewikkeld
  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

margo 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qled tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

8,0
Scherm nog te kort in gebruik om een goed oordeel over te geven. We hadden moeite met het recht zetten van de tv op de standaard. mooi geluid en groot scherm makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • mooi groot scherm
  • geluid is beter dan de vorige samsung led tv

Minpunten

  • De poot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mustafa 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

9,0
Zeer mooi en helder beeld. Makkelijk in te stellen via Samsung telefoon. In combinatie met de One Connect Box echt Plug and Play!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

electricien 08-01-2019

Geweldig

Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
Heb vorige maand de samsung Qled TV 65 inch (QE65Q7F 2018) gekocht.
Het beeld kwaliteit is nu al geweldig, kan niet wachten totdat er in uhd wordt uitgezonden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

WPL 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super strak scherm met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

9,0
Geweldige beeldkwaliteit en ook het geluid is beter dan mijn vorige Samsung led 55Inch. Ook erg handig dat je nu 1 aansluitbox hebt voor je overige apparatuur. (Wel rekening houden met stekker 25mmx12mm. Ook 2e tuner is erg prettig om via extra aan te sluiten harddisk iets anders opnemen terwijl je een andere zender kijkt.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • 2e tuner voor extra opname of PIP
  • 1 Dunne doorzichtige kabel naar het beeldscherm

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

super 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
Deze Tv is een aanrader . Helder beeld en goed geluid. Goede beschrijving hoe de tv / poot in elkaar te zetten.

Pluspunten

  • mooi design
  • helder en mooi beeld

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-01-2019

Geweldig beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

10,0
Hele mooi televisie met een geweldige beeldkwaliteit en zeer makkelijk te installeren.
Geen kabels meer vanachter uit de televisie, helemaal super.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherm, scherp en lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

9,0
Was al een tijdje op zoek naar een nieuwe TV, maar kon niet echt een keuze maken.
Ambilight van Philips is een leuke gadget, maar dan zit je met een beeldscherm dat net iets minder is.

Wil je een top scherm dan kom je toch uit op Samsung.
Oled schijnt in te branden, dus daarom gekozen voor Qled.
Uiteindelijk via reviews uitgekomen op dit toestel en nu hij hier staat valt op dat het beeld groot, mooi en super scherp is.
De TV bestaat vrijwel volledig uit beeld met een minimale buitenrand daarom heen.

In de reviews van de QE65Q6F wordt nog wel eens geklaagd over het geluid, dat is ook een reden waarom ik voor de QE65Q7F heb gekozen.
Het geluid van deze TV is gewoon goed.

Installatie is simpel en in notime is de TV d.m.v. de smartphone aangesloten op de Wifi.
Over de duurzaamheid kan ik na een week nog niets zeggen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot
  • Super scherp

Minpunten

  • Nog niet tegenkomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Algemene score

8,0
Heb deze tv gekocht als vervanging van onze sony 55 inch 4k tv.
deze had veel problemen met de smart functie,maar onze nieuwe doet het perfect.
Vond wel moeilijk om de juiste tv /beeld instellingen te krijgen maar via internet is dit toch aardig gelukt.Overgens vind ik wel dat de snelle beelden niet altijd even vloeiend lopen jammer genoeg maar had misschien te veel verwacht.
(of komt door de uitzend kwaliteit) maar al met al een mooie tv

Pluspunten

  • snel menu
  • goeie smart functies
  • helder beeld

Minpunten

  • zwarte afstandsbediening
  • niet altijd vloeiend beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews