Samsung QE65Q7F - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,69 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 89 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shoma Ven 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Its an upgrade you need in 2018 !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We moved to a new house and this was a perfect upgrade in terms of new age electronics .
The advantage of a single cable connecting to a connection box hides away all the mess having other accessories connected to your TV like Apple TV ( dont need it any more because you have all the apps on the New Q7 itself ) , home theatre / audio system , cable network and internet/ Home system (if you have any like Amazon Dot). The single Remote function took away three remotes which we had before ( one for TV , Home theatre and Apple TV ). I was stunned at how much time it took for setting up the TV - It was less than 10 Minutes!.Now , Talking about the picture quality .. If you havent seen 4K HD you are bound to be blown away just like the way I did at first . 65Inch TV looked a little bit big at first( esp if you are used to watching tv on a 40 inches ) .. but now it doesnt feel like you are watching TV .. but feels like you are looking into a window and watching a scene thats hapenning in reality. This is even better with the Ambient mode". When you arent using it as a TV , It can become a beautiful Art frame.

Talking about the apps. Its accesible on the homepage and super easy to slide through the options. If you are lazy like me you can order food on the TV too( Thuisbezorgd) on a voice command. I was surprised to see tons of shows on netflix in HD premium format. This is my first Samsung TV and I am really happy with my choice. Worth the money if you are a person who like to invest in quality good eletronics ! . My Highlights is the User friendliness, Worth for money , Getting rid of Clutter . A true new age TV ;)

Pluspunten

  • User friendliness
  • Quality of image
  • Worth the money ( no need Apple TV )
  • Interfacing with Other Appliances
  • Single remote
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lo 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Spatzuiver beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Qled 4 K is weer een stap hoger dan UHD die ik de afgelopen 3 jaar had. Direct viel op dat er meer kleuren worden weer gegeven. Gisterenavond bij wijze van test een oude Columbo (Detective uit 1968) aflevering bekeken. Normaal zie je bij die oude (DVD) films die in 4:3 formaat gemaakt zijn, een wat wazig beeld. Nu lijkt het of de serie uit 1968 opnieuw bewerkt is door professionals. Alles lijkt haarscherp. Natuurlijk zijn de kleuren zoals ze toen opgenomen werden, maar dat geeft dergelijke oude films juist een typische sfeer. Samsung heeft echt een geniaal product gemaakt dat zelfs je oude film op 163 cm nog aantrekkelijk genoeg maakt om weer eens te bekijken. Het moeten echt geniaal ontworpen processors zijn die dit mogelijk maken. Ik ben zeer onder de indruk en het is boven mijn verwachting. De reden dat we over zijn gegaan naar 4K is vooral omdat ik van speelfilms houd met alle toeters en bellen, dus HDMA surround sound. En Netflix levert die alleen wanneer je het 4K abonnement neemt. En tevens maken wij onze home movies tegenwoordig ook in 4K. Onze reis in Schotland 2018 komt weer helemaal tot leven op dit scherm. Wat ik ook zeer fijn vindt is de connect box, Geniaal waarom was dit er niet eerder? En Samsung heeft het makkelijk gemaakt door deze box om het geluid van de TV door te koppelen, via optische kabel, naar je Versterker. Want ook al is het geluid verbeterd van de TV, het is nog geen 10% vergelijkbaar met de kwaliteit van het beeld. Alsof je een Rolls Royce koopt op zwenkwielen. Maar ja goede kwaliteit platte speakers kosten duurder dan de hele TV. En de meesten mensen met dit soort TV's koppelen toch wel het geluid door. Dus ik ben er dik tevreden mee.

Pluspunten

  • Super scherp
  • Beeld goed in te stellen
  • Connect box
  • menu sterk verbeterd
  • Goede afstandbediening

Minpunten

  • Iets te scherp afgesteld voor mijn oude ogen
  • Afstandbediening iet te weinig knoppen
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wvanwaas 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige kleuren op een groot scherp scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Samsung QLED65 Inch TV is een prachtige tv, afwerking, smalle voedingskabel, en een geweldig beeld. Het enige twijfelpuntje voor mij om het toestel later aan te schaffen is de ambient mode. Ik had hier ontzettend veel van verwacht maar de foto wordt gespiegeld om het beeld te kunnen vullen. Dit effect is netjes maar na een uur of 2 met andere belichting ziet de TV er weer totaal anders uit dan de achtergrond. Ik heb meerdere pogingen gedaan maar het ambient gedeelte is nooit mooi geworden. Een camera in de tv die de lichtsituatie gebruikt voor een nieuwe render zou een idee zijn.

Al met all een onzettend mooie TV die ik iedereen kan aanraden. Echter zou ik zelf de ambient mode graag iets beter zien.

Pluspunten

  • Kleuren zijn fantastisch
  • Smart TV is ontzettend snel
  • Youtube integratie is perfect
  • Netflix integratie is perfect
  • Beeld is ontzettend scherp

Minpunten

  • Paneel is licht gekromd in productie
  • Warmte die het paneel afgeeft
  • Ambient functie is niet zo goed als verwacht
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de televisie nu 2 weken en zijn hier zeer tevreden over. Het beeld is zeer helder en de kleuren zijn erg helder. De afstandbediening is klein maar persoonlijk vinden wij deze zeer prettig en compact. Deze is programmeerbaar voor meerdere apparaten. Het installeren was makkelijk. De televisie heeft maar 1 kabel en deze loopt naar een box waarop de aansluitingen zitten. Het enige wat mist is een hoofdtelefoonaansluiting. De televisie met standaard heeft een luxe uitstraling.
Kortom wij zijn zeer tevreden en raden deze televisie aan.

Pluspunten

  • Beeld
  • Contrast
  • Helderheid
  • Installatie
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Prijs
  • Aansluiting hoofdtelefoon mist
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deepak Ch 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastic quality on a huge screen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I've had the new Samsung Q7 (65 inch) for a week now, and these are some of my first impressions. The picture of the Samsung Q7 is nothing short of stunning. It's unbelievable. This is our first 4K television and we're blown away by the picture quality. The bezel on this tv is almost invisible. And the new ambient mode is beautiful. You can use some of the inbuilt pictures, or upload your own pictures to show on the tv when it is turned off while using minimal power. So when the tv hangs on the wall it almost looks like a floating picture when in ambient mode. The user interface is easily the best one can find in a television. It's very easy to setup, in less than 3 minutes after unboxing I was able to start watching cable tv. The remote has 10 buttons, and I can do almost everything with these 10 buttons. That's how well thought out the entire TV experience is. The voice recognition on the remote is extremely good. And the apps are amazing as well. For example, it remembers where I last stopped watching Netflix, so I can directly start watching this from the main menu of the TV without having to launch the app all over again. Some of the apps do not support voice recognition as yet, but once it does then it will eliminate the necessity to type in something.
The one connect box of the new 2018 model has now the power connection for the television on it as well, so no separate power cable is required for the tv. So all it needs is the one cable, and all the wire clutter is taken away from the tv.
I have also been able to use Echo Dot with Samsung Smartthings on the tv, so now I can use Alexa to turn off and turn on my TV.
The only drawback that I've encountered as yet is that Samsung live view app is not yet available for this television. So I am unable to mirror my phone directly on the tv as yet. Samsung customer care assured me that a new app is in the works, so I won't have to worry about this in the near future.

Pluspunten

  • Picture quality
  • User friendliness
  • One cable to One Connect box

Minpunten

  • None
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Qled 65 inch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb geen grote woonkamer maar het is gewoon perfect , zit afstand 3 meter geen probleem.
Een aanrader, na vele jaren Philips een verbetering!

Pluspunten

  • Niet zo storing gevoelig bij zingt
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamira 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, mooi geluid

Algemene score

10,0
Gelijk al bij het opstarten waren de krachten van deze TV goed te zien. De kleuren zijn fel, maar realistisch, en het beeld was scherp. De interface is heel makkelijk en het instellen wees zichzelf. In combinatie met een Samsung telefoon zie je de mooiste voordelen. De apparaten synchroniseren naadloos en herkennen elkaar direct. De afstandsbediening van de TV werkt ook heel prettig, en direct op alle apparaten. Ontzettend blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Makkelijke interface
  • Scherp beeld, mooie kleuren
  • Goed geluid
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 04-11-2018

Prachtig beeld makkelijk menu

Algemene score

10,0
Fantastische TV haarscherp simpel te bedienen gleuke apps te downloaden en vindt alle randapparatuur makkelijk
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sanchez 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De ultieme upgrade

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Qled scherpte van het beeld is echt gruwelijk. 4k er naar toe laten streamen en kan die allemaal makkelijk aan. Mooi plus is die kabel netjes is weggewerkt in de voet. Alles voelt en is al je van een premium tv verwacht.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Afwerking

Minpunten

  • Even wennen aan de afstandbediening.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beamermans 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QLED 65"Q7F

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtig staaltje techniek en design. Al langer reviews gelezen om tot een keuze voor een nieuwe TV te komen en aanvankelijk nog getwijfeld tussen LG OLED en deze Samsung, maar uiteindelijk gevallen voor de werkelijk schitterende kleuren en scherpte die deze Samsung TV biedt. Naar onze mening is OLED wat fletser in de kleuren. Maar goed smaken verschillen. Het is een klap geld, maar je krijgt zeker waar voor je geld, een echte aanrader!

Pluspunten

  • helder, groot scherm
  • Ook hier geldt: zwart is zwart..!

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WimKas 24-10-2018

Wat een belevenis

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik deze Qled TV gekocht. Geen kabels meer maar alles via de one-connect box. Scherp beeld, maar naar persoonlijke voorkeur in te stellen. Alle apps bij de hand in het scherm, maar ook verder uit te breiden. Via 4 HDMI genoeg aansluit mogelijkheden en via je smartphone is er nog veel meer mogelijk via wifi aansluitingen in huis of persoonlijk foto album op de achtergrond. Goed vol geluid. Makkelijke alles in te stellen, dus je kan heel snel genieten van de Qled, wat een belevenis. Nu weet ik wat ik de afgelopen jaren heb gemist.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Brinks 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige scherm kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een 65" scherm om goed op te kunnen gamen.
Prijs/Kwaliteit verhouding van dit scherm is perfect. Hele mooi kleuren, scherm is snel genoeg en het geluid is prima! Voor de prijs een echte aanrader, zeker met de cashback actie natuurlijk!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Opties
  • Snel homescherm
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fran 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

qled tv

Algemene score

9,0
Prachtige heldere kleuren, mooi groot scherm. Perfect voor bioscoopavonden bij ons thuis. Makkelijke installatie.

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • snelle levertijd
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kumar 17-10-2018

Amazing Product

Algemene score

10,0
I am really impressed with the sleek design and the color and brightness. Even the sound quality is awesome. The single wire from the TV to Box also makes this product unique
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan genieten 11-10-2018

schitterende kleuren

Algemene score

10,0
8-10-2018 gekocht , geleverd op 11-10-2018 , aangesloten en het is genieten vanaf het eerste moment schitterend in een woord
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

F. de Vries 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit gekocht omdat het een geweldig superscherp beeld geeft en het is de nieuwste van dit jaar! Ook het aparte kastje met universele afstandsbediening is perfect. Het dunne draadje naar de TV is bijna niet te zien. De TV kan aan de muur bevestigd worden wat het kijkgenot geweldig verhoogd, het geluid komt dan nog beter tot zijn recht (heel zuiver). Ik kijk veel sport en Netflix, dat was de grootse reden om een 65 inch aan te schaffen.

Pluspunten

  • zeer scherpe contrasten en kleuren
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabel93 07-10-2018

Geniaal dunne frame

Algemene score

10,0
In Augustus gekocht, nu net binnen. Gelijk al iedereen over de vloer om films te kijken. Pracht beeld en gekocht met een super goede cashback retour aanbieding.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis P. 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Was heel gemakkelijk te installeren. Kleuren zijn mooi. Netfilx op 4k en in HDR. Xbox One X wordt direct herkent en is te bedienen met de afstandsbediening van de TV. Beeld kwaliteit is veel beter dan mijn vorige tv.

Pluspunten

  • Mooi groot.
  • Gemakkelijk instellen.

Minpunten

  • Zwart is soms niet helemaal zwart.
  • Muurbeugel zat er niet bij.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kLok 06-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Qled QE65Q7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige televisie.Geen woord gelogen in de beschrijving.
Helder beeld , prachtige kleuren.
De ambiant modus is fantastisch.
Makkelijk te bedienen, fijne afstandsbediening.
Erg blij met deze koop
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter D 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, overnemen afstandbediening ontvanger, geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Impuls aankoop. Hele mooie TV, kan er alles mee inclusief Youtube en internet via TV box, dat had ik niet verwacht. Voel mij wel beduveld door Mediamarkt die adverteerde met een Euro 400,-- cashback. "Tot" was weggelaten in de showroom. Groot bord. Zeker ook besproken. Bleek Euro 300,-- en week later stond nieuw model op zelfde plek terwijl ik daar naar gevraagd had. Ach..het blijft een mooie TV. Moest wel Netflix HD upgrade kopen, maar ook daar, wat een beeld.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews