Samsung QE75Q7F - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,77 cm dikte
Schermgrootte
75,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shoma Ven 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Its an upgrade you need in 2018 !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We moved to a new house and this was a perfect upgrade in terms of new age electronics .
The advantage of a single cable connecting to a connection box hides away all the mess having other accessories connected to your TV like Apple TV ( dont need it any more because you have all the apps on the New Q7 itself ) , home theatre / audio system , cable network and internet/ Home system (if you have any like Amazon Dot). The single Remote function took away three remotes which we had before ( one for TV , Home theatre and Apple TV ). I was stunned at how much time it took for setting up the TV - It was less than 10 Minutes!.Now , Talking about the picture quality .. If you havent seen 4K HD you are bound to be blown away just like the way I did at first . 65Inch TV looked a little bit big at first( esp if you are used to watching tv on a 40 inches ) .. but now it doesnt feel like you are watching TV .. but feels like you are looking into a window and watching a scene thats hapenning in reality. This is even better with the Ambient mode". When you arent using it as a TV , It can become a beautiful Art frame.

Talking about the apps. Its accesible on the homepage and super easy to slide through the options. If you are lazy like me you can order food on the TV too( Thuisbezorgd) on a voice command. I was surprised to see tons of shows on netflix in HD premium format. This is my first Samsung TV and I am really happy with my choice. Worth the money if you are a person who like to invest in quality good eletronics ! . My Highlights is the User friendliness, Worth for money , Getting rid of Clutter . A true new age TV ;)

Pluspunten

  • User friendliness
  • Quality of image
  • Worth the money ( no need Apple TV )
  • Interfacing with Other Appliances
  • Single remote
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ren 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm met fraaie dieptewerking. Prachtig wit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel helder beeld, met fraaie dieptewerking (zonder 3D). Ik heb deze TV gekozen vanwege z'n heldere wit (zonder blauwe waas van OLED). De kleuren komen zeer helder over en ondanks de kleine luidsprekers is het geluid acceptabel (zet er een versterker bij). Hele smalle bezels. Het toestel staat prachtig tegen de muur, zeker als er een achtergrondfilmpje draait. Het toestel ook gekozen omdat het computergedeelte is gescheiden van het scherm. Dit losse deel kun je dus elders plaatsen, uit het zicht. Er blijft een zeer dun scherm over wat een groot voordeel is als je tegen de muur wilt plaatsen. Voorts is het computerblokje ook veel makkelijker te benaderen als je iets wilt veranderen. Een groot voordeel vind ik.

Pluspunten

  • helder scherm
  • fraai wit
  • los computerblok
  • zeer dun scherm
  • dunne bezels

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de televisie nu 2 weken en zijn hier zeer tevreden over. Het beeld is zeer helder en de kleuren zijn erg helder. De afstandbediening is klein maar persoonlijk vinden wij deze zeer prettig en compact. Deze is programmeerbaar voor meerdere apparaten. Het installeren was makkelijk. De televisie heeft maar 1 kabel en deze loopt naar een box waarop de aansluitingen zitten. Het enige wat mist is een hoofdtelefoonaansluiting. De televisie met standaard heeft een luxe uitstraling.
Kortom wij zijn zeer tevreden en raden deze televisie aan.

Pluspunten

  • Beeld
  • Contrast
  • Helderheid
  • Installatie
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Prijs
  • Aansluiting hoofdtelefoon mist
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deepak Ch 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastic quality on a huge screen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I've had the new Samsung Q7 (65 inch) for a week now, and these are some of my first impressions. The picture of the Samsung Q7 is nothing short of stunning. It's unbelievable. This is our first 4K television and we're blown away by the picture quality. The bezel on this tv is almost invisible. And the new ambient mode is beautiful. You can use some of the inbuilt pictures, or upload your own pictures to show on the tv when it is turned off while using minimal power. So when the tv hangs on the wall it almost looks like a floating picture when in ambient mode. The user interface is easily the best one can find in a television. It's very easy to setup, in less than 3 minutes after unboxing I was able to start watching cable tv. The remote has 10 buttons, and I can do almost everything with these 10 buttons. That's how well thought out the entire TV experience is. The voice recognition on the remote is extremely good. And the apps are amazing as well. For example, it remembers where I last stopped watching Netflix, so I can directly start watching this from the main menu of the TV without having to launch the app all over again. Some of the apps do not support voice recognition as yet, but once it does then it will eliminate the necessity to type in something.
The one connect box of the new 2018 model has now the power connection for the television on it as well, so no separate power cable is required for the tv. So all it needs is the one cable, and all the wire clutter is taken away from the tv.
I have also been able to use Echo Dot with Samsung Smartthings on the tv, so now I can use Alexa to turn off and turn on my TV.
The only drawback that I've encountered as yet is that Samsung live view app is not yet available for this television. So I am unable to mirror my phone directly on the tv as yet. Samsung customer care assured me that a new app is in the works, so I won't have to worry about this in the near future.

Pluspunten

  • Picture quality
  • User friendliness
  • One cable to One Connect box

Minpunten

  • None
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig helder beeld, 1 afstandsbediening voor alle apparatuur (inclusief de KPN box).
Makkelijk te installeren. heel blij mee :-)

Pluspunten

  • installatie
  • geen draden
  • KPN box

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Franko 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie kleuren, het spat ervan af!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heel andere manier van TV kijken. Zeer mooi beeld, het is alsof ik in de bioscoop zit. Echt een aanrader.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MhC 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat en mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben eerst een OLED geprobeerd maar dat was voor de ogen soms best vermoeiend (heel mooi maar te scherp en intense kleuren). Nu QLED gekocht en dat heeft erg mooie kleuren en het is een stuk rustiger beeld. De kleuren intens maar niet overdreven en er is meer contrast waardoor er makkelijker gekeken kan worden wanneer er veel lichtinval is. Prijs-kwaliteit is goed. Het blijft veel geld maar je hebt er een perfecte tv voor. Het scherm zelf ( uitgeschakeld ) heeft een luxe uitstraling. Wat wij heel handig vinden is de box die in een kast eronder kan waar alle aansluitingen op zitten. Hierdoor heb je een minuscuul draadje onder je tv en zie je verder niets.

Pluspunten

  • Intense kleuren
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Afstandsbediening is even wennen
  • Menu van tv soms onduidelijk
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JohnvantSchip 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem net binnen, maar kan er nu al niet meer van weg kijken. Ben bang dat ik niet meer buiten kom de komende weken. Het beeld is scherp, de kijkhoeken fantastisch. Alles aan deze TV is top! Zou wel adviseren een apart geluidsysteem te kopen, maar een soundbar is al niet meer zo duur als vroeger.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nelly 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great TV!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Great picture and sound of course and entertainment provided. The music applications are very useful and you can play all games, no need for a console!

Pluspunten

  • games
  • music
  • picture

Minpunten

  • price
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ruud 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en scherpe beelden, mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb na vele vergelijkingen met andere TV-merken voor deze Samsung Qled gekozen -vanwege de zeer goede recensies over de Qled-technologie, -vanwege de zeer handige One Box voor alle aansluitingen (die je apart in een onderkastje kan wegwerken) en vanwege die inderdaad nagenoeg onzichtbare 'One Invisable Connection'-draad. Bijk0omstig is de mooie ophanging met een directe muuraansluiting waardoor de TV inderdaad als schilderij of muurdecoratie kan dienen. Alles bij elkaar dus een top-TV.

Pluspunten

  • beeld
  • ophanging
  • One box en One Invisable Connection-aansluiting
  • prachtig als muurdecoratie met beelden/foto's
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandrato 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische QE55Q7F (2018)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tv is werkelijk fantastisch!

Snel gemonteerd en geïnstalleerd en erg intuïtief in gebruik. Haarscherp, sprankelend beeld. De ergonomisch en modern vormgegeven afstandsbediening werkt helaas niet op onze oude receiver. Als we overschakelen van tv geluid naar de receiver, dan probeert de one-connect iedere keer weer of dat wel wil gaan lukken. Dat is een beetje jammer van de tijd, maar daar moet ik ook nog wel even verder onderzoek naar doen.

Wifi, KPN, Netflix, XBox, allemaal in een mum van tijd aangesloten!

We hebben gemerkt dat de verpakking is verbeterd ten opzicht van het 2017 model; nu pak je de tv beet bij beschermende plaatjes in plaats van bij het scherm! Het snoertje van de tv naar de one-connectis ook verbeterd en minder fragiel.

Wij hebben gekozen voor QLED in plaats van OLED, naast het fantastisch heldere beeld ook vanwege het niet kunnen inbranden.

Ik zou een grote lijst pluspunten plaatsen, als het technisch zou lukken. Vermoedelijk is het formulier niet geschikt voor mijn browser.

Wij hebben beiden geen absoluut gehoor en vinden dan ook het geluid uit de tv al van een goede kwaliteit. Leuker is natuurlijk surround, vandaar de aansluiting op een extern apparaat.

De Ambient Mode is een erg leuke en vooral fraaie gadget! Maar... wij vinden de tv, zelfs als die helemaal uitstaat, mooi door de bijzonder strakke vormgeving.

Wij hopen er nog heel, heel lang plezier van te hebben!

Pluspunten

  • Haarscherp, sprankelend beeld
  • Intuïtief in gebruik

Minpunten

  • AB werkt niet met onze oude receiver
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Moest in begin wennen aan het beeld grootte, hiervoor 49Inch, maar het bevalt uitstekend, top TV. enig minpuntje is de afstandbediening, mist de nummers.
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design

Algemene score

9,0
Ik vergelijk de tv met een Samsung 7 serie 32" full HD exemplaar van 8 jaar geleden. De techniek heeft echt sprongen gemaakt en niet alleen het beeld is opvallend helder, kleurrijk en contrastrijk, ook het geluid vind ik opvallend goed klinken voor een platte tv. Verder bedient het allemaal veel vlotter dan vroeger, dat is echt prettig. Verder was het echt heel gemakkelijk om Netflix te activeren of iets op te zoeken op YouTube. De interface ziet er mooi uit, is verder heel netjes en werkt prima.

Met de juiste content is de beeldkwaliteit uiteraard indrukwekkend, maar het het kijken naar kwalitatief minder materiaal (gewone televisie-uitzendingen) is op zo'n grote tv direct wel een dingetje. Het is gewoon opvallend niet scherp. Op m'n oude 32" viel dat gewoon echt minder op. Maar de demofilmpjes spatten echt van je scherm en 4k materiaal van Netflix oogt echt goed.

Je kunt je tv ook instellen met een achtergrond, die je ziet 'als hij uitstaat'. Het is nog niet heel makkelijk te vinden in de app, maar eenmaal ingesteld, is het best geinig. Als je een foto van muur hebt gemaakt, zie je in dit geval ook een verloop van licht naar donker. Het is leuk dat dit kan, maar of ik dit nou vaak ga gebruiken...?

Wat ik ook wel mooi vind, is dat je je alles aansluit via een (eigenlijk toch vrij groot) kastje. Dit kun je uit het zicht plaatsen en wordt verbonden via een dun kabeltje met de tv. Zo kun je de boel mooi ophangen, hoewel die voet eigenlijk ook wel mooi is en hij daarop verrassend stevig staat. Het enige vreemde aan het kastje vind ik de usb aansluitingen aan de zijkant: alles zit aan de achterkant, behalve die usb dus.

De afstandsbediening is echt lekker minimalistisch en ligt prima in de hand. Het ontbreekt misschien aan een paar knopjes als je anders gewend bent, maar de interface zit goed in elkaar, zodat het allemaal toch werkt! Top! Er zit ook nog een microfoon in, zodat je via stemcommando's je tv kunt bedienen en ik vind het nog niet helemaal lekker werken. Het is alleen nog beschikbaar in het Engels en in plaats van dat het commando werd uitgevoerd, werd ik gewezen op een verouderd YouTube filmpje.

Kortom, de kijkervaring is echt heel goed, de tv reageert heel snel en het ontwerp is goed. Het kleine dunne kabeltje waarmee de tv verbonden is, is ook netjes. Het enige dat een beetje onhandig is, zijn de usb-aansluitingen aan de zijkant van de televisie.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Mooi design (vormgeving en software)
  • Opvallend goed geluid

Minpunten

  • USB-aansluitingen aan de zijkant van dat kastje
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen stabiel beeld

Algemene score

4,0
Hallo, ik heb deze tv nu 3 weken in gebruik en het beeld valt heel tegen we gaan terug in de tijd toen de lcd tv last had van motion blur, responstijd en ghosting, nou deze tv heeft het allemaal.
Ik voel me genept dat de zo genaamde reviews over deze tv,s alleen maar lof zijn, waarschijnlijk mogen de zo genaamde experts de tv,s houden u weet wel!!
Ok we houden ons even bij de les, De tv ziet er gelikt uit mooi afgewerkt en ideaal is de lossen one connect box met 1 kabel sluit je de tv aan en alles loopt dan via de box.
Het geluid is voor zo platte tv gewoon goed.
Ook de bediening is lekker snel en het instellen gaat heel gemakkelijk.
Dan het beeld de eerste indruk zeg je wouw wat een mooie kleuren en wat een scherpte, maar na een paar minuten valt er iets op het beeld springt bij beweging. Het is of de beeld processor
moeite heeft met snel bewegende beelden vooral met wat mindere beeld uitzendingen. natuurlijk in de winkels laten ze 4k beelden zien en deze beelden glijden langzaam over het beeld mooier kan het niet. Maar thuis zijn de beelden van mindere kwaliteit en dan komt de aap uit de mouw.
Samsung heeft op afstand naar mij tv gekeken en kunnen het niet vinden wat het is, want ze dachten ligt aan Ziggo maar ik heb het ook op netflix en youtube en deze aansluiting gaat via internet. Samsung doet er verder niks aan.
Ik heb alle instellingen geprobeerd zelf de gamemode geeft ook een slechte responstijd.
Dus aanstaande kopers kijk goed naar de deze tv,s en dan op normalen tv uitzendingen in de winkels dus niet op demo,s

Pluspunten

  • geluid
  • afwerking

Minpunten

  • beeld
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijn 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie televisie met een zeer scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ontzettend mooie televisie met een haarscherp beeld en heldere kleuren. Het geluidsvolume kan ook erg hard gezet worden zonder vervelende bijeffecten.
Het gebruiksgemak is door de single use-afstandsbediening waarmee je alle aangesloten apparaten kan bedienen erg prettig.
De "Ambient mode" die op de televisie zit is een leuke toevoeging, alleen het goed instellen kost wat moeite. De modus zou helemaal een mooie functie worden als de rand van de televisie daar ook mee bediend zou kunnen worden en de televisie echt volledig in de achtergrond weg zou vallen.

Pluspunten

  • mooi scherp beeld
  • mooie heldere kleuren
  • makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Justin Oud 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooi scherm met goede details! Bijna geen rand waardoor het scherm minder opvalt in de woonkamer. Afstandsbediening is even wennen, maar levert uiteindelijk de gemakken die je gewend bent, maar dan in een strakke uitvoering.

Ambient mode (Photo mode) is helaas alleen nog niet goed doorgetest, bij een muur met veel losse elementen worden deze verkeerd weergegeven. Verder echt een top tv!

Pluspunten

  • Scherpe beeldresolutie
  • Mooie afwerking
  • Handige afstandsbediening

Minpunten

  • Ambient modus is nog niet volledig uitgewerkt
  • Losse unit is redelijk groot
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel mooi scherp groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij kwam in een hele grote doos, maar gelukkig netjes uitgepakt en geinstalleerd door de bezorger dat was prima in orde, goede uitleg erbij en toen kon ons avontuur beginnen. En wat zijn wij blij met het mooie grote scherm en de haarscherpe beelden niet verwacht zo mooi, bij daglicht kijk je naar het beeld dynamisch en s’avonds hebben we het beeld vaak op natural. Je hebt daarin 4 keuzes dynamisch, standaard, natural en film dat verschil kun je goed zien. De afstandbediening vinden wij heel handig omdat die zo lekker compact is en ligt goed in de hand, handig schakelen van tv naar netflix of spotify alles gaat super makkelijk. Zonder moeite you tube kijken,In films kun je goed de details zien bijv. de druppels van de regen. Het instellen van de ambient mode is heel lastig en krijgen wij niet op kleur van de muur dus dat vinden wij niet helemaal overeen komen met de reclame.
En waar echt heel super blij mee zijn is dat je de draden helemaal niet hoeft te zien omdat je er een connect kastje bijgeleverd krijgt en een doorzichtig snoer dus dat is echt een voordeel
wij gaan zeker de muurbeugel aanschaffen want we willen de tv graag aan de muur.

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Connect kastje

Minpunten

  • Ambient mode
  • Ophangbeugel best prijzig
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 02-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een top tv die je inderdaad bijna niet ziet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze tv nu al een paar weken en hij bevalt mij heel erg goed. Heel scherp beeld. Geluidskwaliteit is boven mijn verwachtingen, was van plan een sound-bar te kopen maar dat hoeft echt niet! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Goede geluidskwaliteit
  • Geen kabels meer in de knoop

Minpunten

  • Prijs
  • Geen AV aansluiting
  • Geen CD speler
Geschreven voor: Samsung QE65Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.C. de Jonge 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ultra scherpe look! Samsung QLED 2018.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De kijkervaring is bijna onwezenlijk. De beeldkwaliteit maakt dat het allemaal heerlijk rustig is aan de ogen. Het is heel relaxed kijken, luisteren en genieten. Ook de nieuwe afstandsbediening van Samsung verdient een pluim. Mooi design en gemakkelijk te bedienen met slechts een paar knoppen en toetsen.

Pluspunten

  • Ongeëvenaarde beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening (
  • Alle kabels op een verdeelstation
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cuneyt 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld!

Algemene score

10,0
Ik zat heel lang te twijfelen tussen Oled en Qled TV's. Uiteindelijk voor Qled gekozen omdat ik samsung telefoon heb, samsung soundbar en samsung tablet. Ik ben uitermate tevreden over Samsung en de cashback actie was een leuk meevallertje.
One connectbox is een super uitvinding. Ik ben niet in staat om mijn muur te frezen maar één onzichtbaar draadje hoef je ook niet te verbergen.
Met de bijbehorende speciale tv beugel plakt de tv als het ware op de muur. Super mooi om te zien. Snel, handig in gebruik, mooi afstandbediening, goed geluid en uiteraard super scherp beeld met hoge zwart waarden zijn toch wel pluspunten. Na 3 weken gebruik (nog) geen minpunten kunnen ontdekken. Zeker een aanrader!!.

Pluspunten

  • One connectbox met onzichtbare draad
  • Snel
  • Strak design
  • Bijbehorende TV beugel
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE55Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews