Samsung QE75Q7F - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,77 cm dikte
Schermgrootte
75,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michiel 15-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige, snelle en veelzijdige QLED TV. Wij hebben deze in 75 inch gekocht ter vervanging van onze vorige 65 inch curved TV. De oneconnect aansluiting en de ambient mode zijn leuke extra's.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Goed contrast
  • Doet alles heel snel
  • 4K HDR weergave is subliem
  • Oneconnect aansluiting

Minpunten

  • De prijs
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

75INCH SAMSUNG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi en groot helder scherm, met de diverse ruime opties.
Kleuren komen zo mooi uit en je beleeft het echt !

Pluspunten

  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • veel opties
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ercfng 08-11-2018

Prachtig beeld! Super design!

Algemene score

10,0
Ik heb mijn tv maar 1 dag en ik ben er helemaal blij mee. Ik zeg Samsung doet wonderen, dus mocht je dit lezen, dan raad ik allen zeker aan om ook 1 aan te schaffen
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

emill 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75inch 1woord geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
in een woord geweldig /kwaliteit/beeld/beleving heb al jaren samsung ook vanwege het makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Hage 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magische tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na wat onderzoek en verhalen van mensen overgegaan tot de koop van de qled 75 inch van Samsung.
Grote raampartij van 5x4,5 m2 pal naast de tv......totaal geen last meer van de zon die volop naar binnen scheen gisteren.
Het beeld is zo mooi, alsof je in de film zit.
Een regelrechte aanrader voor iedereen die last heeft van zonlicht en gewoon het allermooiste wilt.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob D 26-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect beeld

Algemene score

10,0
Als je een mooie grote tv in de woonkamer wil hangen, is deze tv de uitkomst, niet alleen qua beeld om ook als "meubelstuk" aan de wand

Pluspunten

  • Groot
  • Zeer scherp beeld

Minpunten

  • nvt
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avinash 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE75Q7F 2018

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Totaal geen spijt van mijn aanschaf van de qled tv Samsung qe75q7f 2018 Super helder scherp beeld. Geluid is ook super mooi. Ook overdag in verlichte ruimte mooi helden beeld.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.malwand-Baraki 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij met mijn keus voor de groot scherm televisie want het beeld is helder en natuurlijk vooral bij de natuur film.
De gootscherm televisie geeft mij het gevoel dat ik in de bioscoop zit.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vashisht 27-09-2018

Fantastische TV belevenis

Algemene score

10,0
Initieel getwijfeld tussen de 65 inch en 75 inch maar uiteindelijk de sprong gewaagd naar 75 inch. Geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Mijn TV staat op 5 meter afstand en geeft hierdoor een thuisbioscoop gevoel. Gamen op 4K op een grote scherm is ook fantastisch (geen last van lag). Noemenswaardig is ook de afstandsbediening. Ik kan alle apparaten (ook mijn 10 jaar oude versterker) bedienen met de afstandsbediening. Deze tv is zeker een aanrader.

Tip: koop de bijbehorende beugel van Samsung om een onzichtbare bevestiging tegen de muur te hebben.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Erwin Last 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung 75 inch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig mooie tv. Zwaar onder de indruk van dit apparaat. Klein beetje jammer dat ik HomeCinema set van Denon niet aangesloten krijg via HDMI. Denon versterker/receiver wordt niet herkend.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • mogelijkheden met apps en internet

Minpunten

  • Ik krijg mijn Denon 1911 niet aangesloten.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davidw 24-09-2018

Fantastisch beeld,

Algemene score

10,0
Ik heb na mijn aankoop van afgelopen zaterdag niet meer kunnen slapen. Ik heb tot zondagavond laat aan een stuk genoten van deze sublieme tv ervaring
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jurgen Frunt 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is echt een super TV, beeld is van uitstekende kwaliteit. We hebben de TV opgehangen. Het ene smalle draadje hebben we weg kunnen werken, je ziet dus niets.

Pluspunten

  • Slechts 1 draad
  • Perfect beeld
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vannelleroker 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Q LED

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super TV met alle denkbare mogelijk heden
Snel geïnstalleerd ,alleen de beugel vindt ik een beetje klein voor zo'n groot scherm
Perfect in combi met Bose
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-09-2018

Beste TV EVER!!!!

Algemene score

10,0
Ik had hiervoor een curved tv 46 inch super goed ,maar dit slaat alles!
wat wel extra meewerkt is de soundbar erbij....gewoon wauw..
groot groter grootste
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leyla 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super nette beeld

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het product. We hebben ineens een supergrote scherm met een helder beeld. Alles die we zien op het scherm is levendig. Super nette design wat ons interieur compleet maakt.

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Mooi beeldkwaliteit

Minpunten

  • Grote box die je erbij krijgt
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 21-08-2018

Fantastisch beeld

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht je hebt het gevoel dat je in een bioscoop zit.(thuis)
Mooie heldere kleuren en zwart is ook echt zwart.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stephen K 14-08-2018

Geweldig mooie TV.

Algemene score

10,0
Deze TV hangt nu sinds zaterdag aan mijn muur. Bijna onzichtbaar met de Ambiant mode en bijna transparante one connect kabel. Het beeld is werkelijk subliem en 1 van de mooiste die ik bij zo'n formaat TV gezien heb. Mooie natuurlijke kleuren. De TV heeft ontzettend veel mogelijkheden, waarbij het menu erg snel reageert.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stephen K. 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Monster QE75Q7F TV, geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze TV heb ik ongezien gekocht. Éénmaal aan de muur, was het werkelijk een plaatje. Het geluid valt wel tegen voor zo'n grote TV, maar daar zijn sowieso betere oplossingen zoals Sonos voor. Beeldkwaliteit is subliem, erg helder met mooie natuurlijke kleuren. Elk detail is te zien. Ook de upscaling functie voor beeldmateriaal met een lagere resolutie werkt heel goed, zodat niet HD kanalen ook kijkbaar zijn. Ik heb alleen nog ruzie met de Ambiant mode die iedere keer na een paar minuten uitschakelt, maar dit zal wel ergens een setting zijn die ik nog niet ontdekt heb. Overigens is de ambient mode erg gaaf en lijkt het inderdaad meer op een glazen plaat op de bestaande muur.

Pluspunten

  • Scherpte en de details
  • Kleuren heel natuurlijk
  • Kan niet inbranden
  • 1 Bijna onzichtbare kabel naar TV

Minpunten

  • los systeem voor goed geluid nodig
  • Best aan de prijs
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend scherm met heldere kleuren en diep zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Schitterend scherm met heldere kleuren en diep zwart. Installatie gaat ook erg makkelijk. veel goede en snelle apps. Kortom een prachtig toestel.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Tank sr 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kontrastomvan en fraaie kleurweergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na verschillende tests en beoordelingen te hebben gezien besloot ik tot aanschaf van een groter 75" model. Ook het aansluitingskastje met slechts een kabeltje naar de TV was medebepalend. De vorige TV was ook een Samsung. Aanbevolen dus.

Pluspunten

  • Kleurweergave
  • Contrastomvang
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer