Samsung QE75Q7F - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Samsung QE75Q7F
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,77 cm dikte
Schermgrootte
75,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE75Q7F op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michiel 15-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
Prachtige, snelle en veelzijdige QLED TV. Wij hebben deze in 75 inch gekocht ter vervanging van onze vorige 65 inch curved TV. De oneconnect aansluiting en de ambient mode zijn leuke extra's.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Goed contrast
  • Doet alles heel snel
  • 4K HDR weergave is subliem
  • Oneconnect aansluiting

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

75INCH SAMSUNG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
Mooi en groot helder scherm, met de diverse ruime opties.
Kleuren komen zo mooi uit en je beleeft het echt !

Pluspunten

  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Willy Koningverdraag 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik een groter beeld in mijn huiskamer wou hebben.Goede kwaliteit, en geluid is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alwin Ramsaran 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnig !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
De Qled van Samsung doet een wereld open, onwijs gaaf beeld en lekker op een groot scherm. Het geluid is nagenoeg perfect, soundbar niet meer nodig. En lekker vertrouwd samsung menu, simpeler kan het niet.

Is een echte aanrader !!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Perfect beeld en geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mehic 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QE75Q7F 2018

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
Ondanks een aantal negatieve recensies gelezen te hebben omtrent de QE75Q7F 2018 model moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de televisie.

Problemen met local dimming tijdens het kijken van NETFLIX (veroorzaakt door ondertiteling) zie ik helemaal niet terug op de TV, sterker nog het beeld is zeer mooi, misschien zelfs beter dan OLED, maar ieder zijn smaak.

De prestaties van de TV zijn prima, zelfs de zwartwaarden in het donker.
Van mij krijgt deze televisie een 9+.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Indien nodig zeer helder
  • Goede geluidskwaliteit
  • Design
  • 1 dun kabeltje regelt alle aansluitingen.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

els 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld, groot scherm,mooie kleuren,grote letters

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
product gekocht ivm betere leesletters, mooiere kleuren en gemakt van bediening via telefoon of i pad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oscar 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
Echt een fantastische tv. prachtig beeld en duidelijke menu structuur. afstandbediening past zich aan tbv decoder of sateliet .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bioscoop in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
Schitterende XXL TV.
Verbluffende kleuren, die je voor een groot deel zelf kan aanpassen naar je wensen.
Alles via 1 box (One Connect) op een plek naar keuze, te gebruiken.
Voor iemand die meer dan 55inch wil is dit een aanrader.

Pluspunten

  • One Connectbox
  • Superscherp
  • Mooi TV geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marita 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
Het 75 inch beeldscherm is prima voor onze kijkafstand van 5,5m. Prachtige kleuren, diepte en scherpte. Soms is het zo mooi dat het bijna lijkt of je er bij bent, zo ervaar ik het dan. Wij zijn erg blij met deze televisie. De one connect box is ook erg makkelijk en netjes.

Pluspunten

  • groot
  • scherp
  • dieptebeleving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig beeld!

Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

8,0
Een hele mooie TV. Makkelijk te bedienen en aan te sluiten.
Ook staand op de mee geleverde voet staat dze TV heel erg mooi.

Pluspunten

  • 1 stekker
  • mooie voet waarin de draad verdwijnt
  • Zeer mooi beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Excellent 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amazing TV

Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
The quality of the TV is very nice. I also like the background, which blends into the wall. This way, the TV is not a big black screen which stands out like a sore thumb. I love this TV.

Pluspunten

  • background
  • quality
  • size
  • design
  • attractive cashback promotion

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe techniek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
Onwaarschijnlijke mogenlijkheden, en voor mij zelfs begrijpelijk (72 jr) Kleuren die zo echt zijn dat een spin op beeld nog erger is dan de werkelijkheid.

Pluspunten

  • mogenlijkheden
  • Echtheid

Minpunten

  • geen 3.5 jack audio

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QLED tv 2018 75 inch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
De beeldkwaliteit is perfect. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn geen kabels zichtbaar, dat is een verademing. De tv bevat leuke decormogelijkheden en rustgevende kabbelende geluiden :-)). Voor zo'n ultra platte tv is het geluid verrassend goed. Voor ons een geweldige aankoop. De duurzaamheid van de tv moet nog blijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jake 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtbeeld !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
Opgewaardeerd van een 55" naar deze joekel , gewoon een geweldig beeld , super met die enkele aansluiting , APP gedownload en direct perfect te regelen en in te stellen. de kleuren en helderheid spatten gewoon van het beeld af.

Pluspunten

  • beelkwaliteit
  • aansluiting

Minpunten

  • eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerardus J. de Graaff 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische QLED TV !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

9,0
Uitermate tevreden. Via BARTELS Tilburg gekocht. Prima service en goede opvolging en keurige instalatie. TV is gewoon perfect, mooi beeld en afstandbediening werkt prima. Gewoon heel mooi en dus echt genieten ! Ook goed smart-tv om te internetten in combinatie met Apple TV of Bose geluidsinstallatie. Zeker aan te bevelen. Bedankt Bartels, Bedankt Samsung :)

Pluspunten

  • Perfect Beeld
  • Reageert goed in combinatie met andere gagets
  • Ideaal als je een grote huiskamer hebt

Minpunten

  • Geen, zou niet weten wat.....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dhr. Dekker 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm 75 inch

Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
Huidige tv ook Samsung maar 65 inch, wilde iets groter en kwam na wat zoeken op deze tv uit. Zeer tevreden makkelijke bediening en maar 1 dun kabeltje aan de muur.
Goede keus voor jaren lang tv plezier, aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernando 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75inch ideaal voor een grote woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
Sinds ik deze tv heb, is televisie kijken een geweldige ervaring. Ik zit op 8 meter afstand, de beeldkwaliteit (met name kleuren en diepte) is echt formidabel. Door de grote afmeting krijg je een bioscoop gevoel.

Pluspunten

  • haarscherp beeld met diepte
  • ideaal voor een wat grotere woonkamer
  • zeer makkelijk in gebruik

Minpunten

  • soundbox is aan te bevelen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emill 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75inch 1woord geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
in een woord geweldig /kwaliteit/beeld/beleving heb al jaren samsung ook vanwege het makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Hage 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magische tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
Na wat onderzoek en verhalen van mensen overgegaan tot de koop van de qled 75 inch van Samsung.
Grote raampartij van 5x4,5 m2 pal naast de tv......totaal geen last meer van de zon die volop naar binnen scheen gisteren.
Het beeld is zo mooi, alsof je in de film zit.
Een regelrechte aanrader voor iedereen die last heeft van zonlicht en gewoon het allermooiste wilt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob D 26-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Algemene score

10,0
Als je een mooie grote tv in de woonkamer wil hangen, is deze tv de uitkomst, niet alleen qua beeld om ook als "meubelstuk" aan de wand

Pluspunten

  • Groot
  • Zeer scherp beeld

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews