Samsung QE75Q7F - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,77 cm dikte
Schermgrootte
75,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michiel 15-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige, snelle en veelzijdige QLED TV. Wij hebben deze in 75 inch gekocht ter vervanging van onze vorige 65 inch curved TV. De oneconnect aansluiting en de ambient mode zijn leuke extra's.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Goed contrast
  • Doet alles heel snel
  • 4K HDR weergave is subliem
  • Oneconnect aansluiting

Minpunten

  • De prijs
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

75INCH SAMSUNG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi en groot helder scherm, met de diverse ruime opties.
Kleuren komen zo mooi uit en je beleeft het echt !

Pluspunten

  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • veel opties
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jurgen Frunt 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is echt een super TV, beeld is van uitstekende kwaliteit. We hebben de TV opgehangen. Het ene smalle draadje hebben we weg kunnen werken, je ziet dus niets.

Pluspunten

  • Slechts 1 draad
  • Perfect beeld
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vannelleroker 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Q LED

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super TV met alle denkbare mogelijk heden
Snel geïnstalleerd ,alleen de beugel vindt ik een beetje klein voor zo'n groot scherm
Perfect in combi met Bose
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leyla 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super nette beeld

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het product. We hebben ineens een supergrote scherm met een helder beeld. Alles die we zien op het scherm is levendig. Super nette design wat ons interieur compleet maakt.

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Mooi beeldkwaliteit

Minpunten

  • Grote box die je erbij krijgt
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephen K. 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Monster QE75Q7F TV, geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze TV heb ik ongezien gekocht. Éénmaal aan de muur, was het werkelijk een plaatje. Het geluid valt wel tegen voor zo'n grote TV, maar daar zijn sowieso betere oplossingen zoals Sonos voor. Beeldkwaliteit is subliem, erg helder met mooie natuurlijke kleuren. Elk detail is te zien. Ook de upscaling functie voor beeldmateriaal met een lagere resolutie werkt heel goed, zodat niet HD kanalen ook kijkbaar zijn. Ik heb alleen nog ruzie met de Ambiant mode die iedere keer na een paar minuten uitschakelt, maar dit zal wel ergens een setting zijn die ik nog niet ontdekt heb. Overigens is de ambient mode erg gaaf en lijkt het inderdaad meer op een glazen plaat op de bestaande muur.

Pluspunten

  • Scherpte en de details
  • Kleuren heel natuurlijk
  • Kan niet inbranden
  • 1 Bijna onzichtbare kabel naar TV

Minpunten

  • los systeem voor goed geluid nodig
  • Best aan de prijs
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend scherm met heldere kleuren en diep zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Schitterend scherm met heldere kleuren en diep zwart. Installatie gaat ook erg makkelijk. veel goede en snelle apps. Kortom een prachtig toestel.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Tank sr 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kontrastomvan en fraaie kleurweergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na verschillende tests en beoordelingen te hebben gezien besloot ik tot aanschaf van een groter 75" model. Ook het aansluitingskastje met slechts een kabeltje naar de TV was medebepalend. De vorige TV was ook een Samsung. Aanbevolen dus.

Pluspunten

  • Kleurweergave
  • Contrastomvang
Geschreven voor: Samsung QE75Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer