LG OLED65C8PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,69 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michiel 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG65C8 Oled

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig beeld veel mogelijkheden.
Naar div. zaken en personen geluisterd hebbende gekozen voor deze TV.
Ben zeer tevreden over het beeld en de eenvoudige installatie van de TV.

Pluspunten

  • eenvoudige installatie
  • makkelijk menu
  • duurzaamheid moet nog blijken een week in bezit

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv, vooral met Apple TV 4K en Chromecast Ultra.

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en diverse forums bezocht, heb ik voor de LG OLED55C8 gekozen. De cashback actie van € 300,00 heeft hierin meegespeeld, het verschil met het model van 2017 is daardoor zo klein geworden dat ik voor het 2018 model heb gekozen. (via foka.nl)
Een aanrader!

Pluspunten

  • Schitterend beeld
  • Uitstraling
  • Cashback actie van € 300,00
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jvs 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prijs kwaliteit verhouding is goed ivm cash back, verder een mooi dun scherm en netjes afgewerkt, het eigen geluid is vrij duidelijk

Pluspunten

  • goede uitstraling
  • mooi beeld
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

G.J.Hofmans 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65 inch , LG Daar wordt een mens blij van

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben een perfekt beeld zelfs op een meter afstand .goed geluid , een belevenis . Makkelijk te bedienen , alles met
1 afstandsbediening . Wij zijn al op leeftijd en dan moet het niet al te moeilijk worden . Kan helemaal geen minpuntjes bedenken .

Pluspunten

  • Prijs
  • kwaliteit
  • 500 euro cashback
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben een Nederlander en ik had dus graag iets te klagen, maar het lukt niet...
Beeld en bedieningsgemak zijn absoluut fantastisch.
Het enige punt van beklag is deze website, waar je een beoordeling van duurzaamheid moet opgeven voor een product dat je een paar dagen in huis hebt.
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super beeld en geluid

Algemene score

9,0
Vaak wezen kijken naar een Oled 4K. En altijd blijven hangen qua smaak bij de LG Oled 4K.Gewoon een heel mooi beeld en geluid.
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Peters 14-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Life is not good, but fantastic

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
TV kijken wordt een nieuwe beleving. Vooral national geografic en animalworld zijn een genot om naar te kijken. Ook de voetbalwedstrijden zijn super voor dit formaat.

Pluspunten

  • plat tegen de wand
  • mooi geluid
  • fraai vormgegeven

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WvW 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fraai beeld. Eenvoudige installatie en de meegeleverde afstandbediening met WebOS werkt erg eenvoudig, vooral de werking met de cursor is erg praktisch. Goede instelmogelijkheden en voldoende I/O. Meegeleverde app waaronder Plex en Xplay zijn prima. Voor 4k heeft de TV via de Plex app onvoldoende processorcapaciteit. Netflix en Youtube op 4k werken goed. De € 500,-- cashback was een prima actie. Enige minpunt tot nu is de erg ondoordachte positie van de netwerk en optische aansluiting. Haaks en onbereikbaar.
Bij korte montage op de wand (standaard Vogel beugel) moet je de kabels knikken. Bij gebruik van betere (lees dikkere, stuggere) kabels is dit echt slecht! Ook de HDMI aansluitingen zijn na montage niet meer bereikbaar. Maak voor de montage nog even foto van het serienummer ed, ook hier kom je nooit meer bij zonder de TV te demonteren, staat verder alleen nog op de doos.

Pluspunten

  • Fraai beeld
  • Prima afstandbediening
  • Goede apps (Plex)
  • WebOS werkt erg makkelijk
  • Fraaie vormgeving

Minpunten

  • Positie netwerk en optische audio aansluiting
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel informatie te hebben gezocht kwam ik tot aanschaf van deze fantastische TV, mooi design, geweldige kleuren, mooi contrast.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Eenvoudige installatie
  • Geweldig beeld
  • Prima geluid ( nog mooier met nieuwste soundbar )
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

, voetbalfans in onze huiskamer waren vol lof over deze tv

Algemene score

9,0
Best wel dure aankoop, maar het geld wel waard, anderen vinden het ook een prachtscherm met uitstekend beeld en geluid

Pluspunten

  • mooie beeldkwaliteit
  • goed geluid
  • ook schuin kijken geeft goed beeld

Minpunten

  • nog niet ontdekt
  • prijs
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Top toestel met serieus goed beeld (ik kom van Plasma)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waardige opvolger van plasma. Super goed zwart en 4K is geweldig. Insturcties helder. Uitpakken is even opletten met 65 inch. Fijne besturing WebOS. Supersnel.
Geschreven voor: LG OLED65C8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer