Philips 7000 series 49PUS7503/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,82 cm dikte
Schermgrootte
49,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jstra 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv. helder mooi beeld smart tv prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

8,0
De drie zijdige ambilight helder mooi beeld smart tv werkt prima Google spraak is een uit komst opnemen werkt prima USB foto helder en eenvoudige bediening

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Smart tv werkt goed
  • Afstandsbediening perfect
  • Google spraak uitkomst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Farid 22-08-2019
  • Product gekocht

Philips 49 inch 7000 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

9,0
Leuke tv, mooi beeld en goeie geluid. En de ambilight maakt het plaatje af. Alleen jammer dat de tv binnen een week na aankoop in prijs was verlaagd bij kamera express.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijk menu

Minpunten

  • Afstand bediening krast snel

Reageer

sjaan026 17-07-2019

prima tv met mooi ambilight prachtig beeld

Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

10,0
mooie heldere kleuren en goed geluid.
er zit zoveel op dat we nog lang niet uitgekeken zijn bij de mogelijkheden
prima prijs.kwaliteitsverhouding
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Philco71 11-04-2019

Mooie tv met een perfect beeld en geluid.

Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

8,0
product voldoet aan verwachtingen. Goed op prijs letten waar te koop,nogal veel verschil.
Poot lastig voor een soundbox.
Verder gewoon goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

wittem 14-02-2019

TV, voldoet aan de eisen ,die ik er aan stel.

Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

8,0
Bij de aanvang van de installatie wat problemen met de vele mogelijkheden, uiteindelijk toch een perfect beeld en duidelij hoe de verschillende functies werken ook de Internet en App, functies.
Het opnemen van programma's met USB is ook perfect.
Wel mocht er nog een "scart" aansluiting aangebracht zijn, vooral om oudere apparatuur aan te kunnen sluiten.
Verder zeer tevreden met toestel en de mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RoyH 29-01-2019

Instellingen en functies zijn moeizaam te bedienen

Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

4,0
De oorspronkelijke beeld instellingen zoals de huidtinten zijn extreem rood,wit heeft een overheersend met felle witte waas op het scherm.
kopie uit de brochure : "Kleuren zijn levendig en huidtinten zien er natuurlijk uit" , m.i.z. zijn de gezichten vel tomaat rood,klopt niet. Sommige instellingen moet ik sterk reduceren of uitschakelen, het is niet om aan te zien, bijna pijn in je ogen. Ik was uren mee bezig om een redelijke tint te kunnen samen stellen, een verschrikkelijke ergernis. Geluid is matig.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

D8XZO 21-01-2019

Mooi apparaat / helaas geen scart aansluiting meer

Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

8,0
Mooie flatscreen. Gemakkelijk in bediening. Ik mis de scart aansluiting waardoor de nog zeer goed bruikbare DVD-HD speler ineens niet meer eenvoudig is aan te sluiten. Heb al twee aankopen gedaan op het gebied van bekabeling maar een oplossing was er nog niet bij!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Wolfs1001 16-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Tv met prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7503/12

Algemene score

9,0
Prachtig beeld aangevuld met 3 zijdig amblilight. Vloeiende beelden en snelle smart TV. Zeker aan te raden. Installatie verliep ook soepel. Tot op heden nog geen negatieve of storende dingen gevonden. Geluid gaat bij mij via 5.1 versterker. geluid van TV kan ik geen oordeel over geven.

Pluspunten

  • Beeld
  • Ambi light
  • Andriod TV
  • Snelle Smart TV

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer