Philips 7300 series 50PUS7303/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,82 cm dikte
Schermgrootte
50,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roland1953 10-02-2020

Instellen op analoge geluidsinstallatie lukt niet

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

4,0
Het Instellen op een analoge geluidsinstallatie lukt niet wanneer die is aangesloten met een Toplink kabel op een Digitaal>Analoog audio omzetter om het geluid op deze analoge installatie af te spelen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Potuyt 22-10-2019

Mooi beeld en werkt prima met JOYNE

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Altijd al een Philips tv gehad en gekeken via Astra met Canal Digitaal, dit toestel werkt ook prima met JOYNE via de Eutelsat satelliet.
Wat niet bij alle toestellen vanzelf sprekend is.

Prima toestel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

H.v. Bergeijk 01-10-2019

Heb toch spijt van deze aankoop.

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

6,0
Omdat voor deze prijs er ook een ingebouwde Chromecast is. Juist deze Chromecast werkt niet naar behoren, want niet alle app's werken er op, bijvoorbeeld de Google Home app werkt niet. Deze werkt wel op andere TV's met een Chromecast. Verder is het al diverse malen voorgekomen dat de TV weer op "fabrieksinstellingen" moet worden ingesteld, omdat het geluid om voor mij onverklaarbare reden(en) niet meer aanwezig was. Vandaar dat ik dit apparaat niet zou aanbevelen en ik er ook spijt van heb.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

overdoozeDJ 30-09-2019

L'appareil "PARFAIT" l'existe pas ....

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
L'appareil PARFAIT !? n'existe pas ! Malgré que l'appareil reste encore et toujours BOURRE d'erreurs !? Bourré de problèmes !? (Comme l'incompatibilité avec d'autres contrôleurs bluetooth que le contrôleur Microsoft) il reste très agréable à utiliser ! Maintenant !? Excusez-moi mais !? Au prix où il coute !? Encore Heureux !!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoli1 27-08-2019

Mooi scherp beeld

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

6,0
Het beeld is prachtig en scherp maar zo’n 1-2 x per week heb ik wel geluid als ik de tv aanzet maar geen beeld. Dit is snel verholpen door stekker uit het stopcontact, even wachten en er weer in maar dit begint erg storend te worden. Dit begon na een week of 3 na aanschaf en nu dus al meerdere keren per week. Dit is een absoluut minpunt aan deze tv
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

rva0105 13-08-2019

prima, maar toch missen we iets

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
Graag volgende features toevoegen:
- vrije nummering van zenders toelaten (en niet sequentieel zoals nu)
- automatisch scherm doven bij radio programma
- betere luidsprekers
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

John4711 13-08-2019

Geweldig

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Prachtige tv met groot scherp beeld. Door Android kun je eigenlijk alles bekijken wat je maar wilt, ook buiten de zenders om. Ultiem tv kijken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

FritsPl 07-07-2019

Zeer aanbevelingswaardige TV

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Nu een week in gebruik en zeer dik tevreden.
Deze 43 inch TV doet wat er van hem verlangd wordt.
Snelle android TV met goede bedieningsmogelijkheden.
Ook internet is heel fijn en goed te gebruiken.
Ingebouwde Bluetooth is heel gemakkelijk, ik heb er een muis aangekoppeld wat enkele extra mogelijkheden naar voren haalt en het gebruiksgemak aanzienlijk verbeterd.
Het beeld is mooi en zeer scherp en is ook nog goed aan te passen aan eventuele eigen voorkeuren.
Helaas geen Scartaansluiting meer zodat ik met een extra connector mijn oudere Philips harddiskrecorder moest aansluiten, maar deze werkt wel op deze manier.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jannemanneke 29-06-2019

Makkelijke installatie en aangenaam kijkplezier

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
De installatie verloopt snel en soepel;
Als je wil kan je de instellingen aanpassen naar persoonlijke voorkeur;
De ambilight functie verzacht het kijken goed;
Met de geïntegreerde WiFi is online gaan makkelijk en snel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Danger 17-06-2019

Is een goed product, maar heeft wel wat nadelen.

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Voor ouderen zoals ik, is het vervelend dat er geen schriftelijke handleiding is toegevoegd. Ook vind ik het lastig dat er geen uitknop op de tv zit.
Nu moet ik me in allerlei bochten dringen om de stekker in de tv te steken.
Ik vind standby niet veilig voor mij.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Roykep 15-06-2019

Zeer geavanceerd en vele mogelijkheden

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Televisie werkt goed niks geen tegen werking doet precies wat je wilt en zoekt dus wat wil je meer.
Zou wel een berichtje willen hebben voor een update wanneer die er is ??
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lau1 09-06-2019

Goed product met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Installeren was redelijk gemakkelijk.
Mooi beeld en het is rustig kijken met de driezijdig amberlight.
Enige jammere is, de voet is niet draaibaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

moob 02-06-2019

matig tevreden

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

4,0
Kijkhoek valt tegen. Vorige Philips tv had een betere kijkhoek.
Soms wel beeld maar geen geluid. Na een paar keer opnieuw opstarten is meestal beeld en geluid weer aanwezig. Ben er niet zeker van of dit aan de tv of aan iets anders kan liggen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CristianoRonaldo 29-05-2019

Goed maar...

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
+ scherp beeld
+ makkelijke installatie
+ aansluit mogelijkheden
+ redelijk snel internet
+ wifi
+ sneltoets Netflex
+ KPN afstand bediening doet het ook


- redelijk dik
- afstandbediening is zwaar
- bluetooth doet het niet met Bluetooth-koptelefoon.
- android tv app zijn erg beperkt.
- alle aansluitingen aan de zelfde kant behalve stroom, waardoor je met beugel bevestiging vanaf 2 kanten kabels heb lopen.
-
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

horizon63 21-05-2019

prima produckt

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Gebruik vriendelijk, pracht mooi beeld ! Ambilight instellingen geniaal! en niet te vergeten de spraak toevoeging.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Micke 15-05-2019

Mooie TV

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Mooie TV, makkelijk te installeren. Jammer dat de afstandsbediening niet gelijk werkte zoals het zou moeten. Maar dat is volledig verholpen na het opnieuw te koppelen, wat trouwens vrij makkelijk te doen is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

WimS39 03-05-2019

Het product voldoet aan de verwachting.

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
Het vinden van de juiste gebruikershandleiding koste meer moeite dan het opstarten en instellen van de TV.
Energieverbruik en gewicht beduidend lager dan bij de vorige Flatscreen uit 2005.
Het keybordje op de achterzijde van de afstandsbediening
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hadegro 30-04-2019

Altijd een Philips tv gehad en tevreden

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Voor mij als oude man is het erg wennen aan de afstandsbeding, de knoppen voelen niet lekker aan, ik moet telkens een lamp aan doen welke knop ik moet hebben.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Joop40 30-04-2019

Een functioneel apparaat.

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
De 55PUS7303 is een functioneel toestel. De standaard aan de voorzijde vinden wij iets te eenvoudig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HarryD 16-04-2019

Prima TV voor de prijs

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
De TV doet alles wat er staat gespecificeerd. Het geluid kan zoals bij (bijna) alle flatscreens beter, maar met een surround systeem een prachtig geheel.
.
Wat ik mis bij dit toestel is wat er bij het vorige wel in de firmware zat, de koppeling van de keuze "groene knop" op de afstandbediening met het uitschakelen van het scherm. Dit om radiozenders te gebruiken.
.
Het design is simpel...kan ook niet veel anders met bijna geen rand. De voet is bijna een reden geweest om toch een ander toestel te kiezen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews