LG OLED55E8PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,18 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy Baeyens 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld en geluid.

Algemene score

8,0
Heel gemakkelijk in gebruik. Een negatief puntje : wat wankel door het zo dunne scherm. Zou iets beter zijn bij bevestigen aan de muur.

Pluspunten

  • Mooie TV
  • Geluid
  • Heel mooi beeld

Minpunten

  • Wat wankel
  • Spiegeleffect
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BVR 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top met beeld en bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie tv zowel de uitvoering als het beeld, geluid is goed echter was geen issue daar ik een sonos heb aangeschaft, gebruiks gemak is super goed en makkelijk je doorloopt zo alle instellingen en de apps zijn ook zo gevonden.

Pluspunten

  • beeld
  • bedienings gemak
  • vormgeving

Minpunten

  • ja de prijs is redelijk fors te noemen
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje 13-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel mooi beeld en prachtig vormgegeven.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze LG is werkelijk een prachtig ontwerp. In combinatie met de soundbar ook nog eens goed geluid. Het toestel beschikt over zeer nuttige apps.
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en geluid.

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en vergelijken heb ik deze tv aangeschaft voor een aanbieding die ik niet voorbij kon laten gaan.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • gemak van installeren

Minpunten

  • grootte van de doos bij het ophalen
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 23-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi designe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te installeren uitstekend beeld. Een kind kan de was doen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Vormgeving is mooi
  • Handig Bor de muur te monteren

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CHRISTINE 19-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

EEN ABSOLUTE AANRADER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig beeld, goede klank. Super om Netflix te kijken. Voetbal kijken is een echt genot.
Natuurdocumentaires komen tot leven op het mooie, grote 55 inch scherm.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Goede klank
  • Eenvoudige bediening
  • Aanbevolen TV voor Netflix

Minpunten

  • Misschien de prijs
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralph oomens 19-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

cursor??????

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
LG duidelijk de leider. Samsung verslagen wat mij betreft👏👏👏. bijzonder mooi beeld en geluid, maar meest opvallend is het gebruik van een cursor. erg handig. gebruikmaken van de verschillende menu’s daardoor echt een genot

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • gemak van menu’s
  • vormgeving

Minpunten

  • schakelen van kanalen had iets sneller gekund
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben uiterst tevreden met ons toestel, zowel de klank als de kleuren kunnen ons bekoren. Het is opvallend hoe de kleur zwart echt zwart kan zijn.

Pluspunten

  • kleuren
  • geluid
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!!

Algemene score

8,0
Prachtige Tv!!
Geweldig beeld!
Uitstekend geluid!
Kan niks anders bedenken dan dat dit een super tv is!!
Blij mee!!

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oled scherm nog beter dan verwacht "in 't echt" na alle positieve reviews! Heel vlotte installatie en afregeling. Werkt intuïtief. Zeer helder en aangenaam beeld, grooste kijkhoek van de markt (vergelijkbaar met mijn vroegere 42" panasonic plasma, waar ik overigens zeer tevreden van was) Nog geen moment spijt gehad van de omschakeling plasma-Oled. Milieu-vriendelijk (energieverbruik minimaal!), mooi vormgegeven, heel goed geluid!

Pluspunten

  • mooi toestel
  • prachtig beeld - maximale kijkhoek
  • zeer goed geluid
  • gebruiksvriendelijk
  • spaarzaam met energie

Minpunten

  • Oled is duurder....
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Switch1940 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had een LG 55 E6.
Deze is naar een familielid gegaan.
Ik heb daarna de LG e 55 pla gezien en zag dat de beeldkwaliteit weer verbeterd was.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Valentijn 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OLED vs QLED

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd topmodellen van Samsung gehad. Nu voor het eerst de overstap gemaakt naar LG OLED om het verschil te ervaren tussen OLED en QLED. Het OLED beeld is veel beter dan Samsung. Kleuren en contrast zijn veel intenser, zwart is echt zwart en niet grijs. Ik raad elke TV liefhebber een OLED scherm aan en vergeet alle alternatieven. Bezuinig niet op de prijs door een OLED55C8PLA te kiezen i.p.v. OLED55E8PLA. Dit is gewoon een andere tv met een ander type scherm.

Pluspunten

  • Diepe kleuren
  • Intens geluid
  • Snelle browser
  • Integrated soundbar (60W / 4.2ch)
  • α9 Intelligent Processor

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ceessie 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De beloofde beeldkwaliteit wordt helemaal waargemaakt. Mooie kleuren, veel scherpte en zwart is hier ook echt zwart. Het geluid geeft een warme klank. Beslist een aanrader
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Roro 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lg oled prachtig beeld en goeie kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige tv ik vind lg oled gewoon de beste tv
Komt door de geluidskwaliteit en beeldkwaliteit en vooral de kleur zwart wat er heel goed uit komt. Natuurlijk is het prijzig maar het is het waard. Het gebruiksgemak is ook perfect dus kortom geen minpunten.

Pluspunten

  • Zeer goeie ingebouwde soundbar
  • Smart tv met uitstekende afstandsbediening

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze oled tv heeft een fantastisch beeld. Het is iedere avond weer genieten.
Je kunt HDR filmpjes bekijken op youtube dan zie je hem in zijn volle kracht.
Tevens kun je dit combineren met het geluid Dolby Atmos geluid.
Mijn vorige oled tv had last van banding. Dat is bij deze oled tv met de A9 processor verleden tijd. Heeft een zeer goede beeldverwerking dankzij deze krachtige processor.
Ook heeft deze tv een soundbar aan de voorzijde en is voorzien van Dolby Atmos
Waardoor het geluid als het ware om en boven je te horen is als je naar een dolby atmos film kijkt. Een losse soundbar met dolby atmos zal een nog beter geluid kunnen geven maar ik vind dit geluid prima.
Je kunt deze tv spraakgestuurt opdrachten geven door in de afstandbediending te spreken. Werkt nu al prima met youtube.
Er komt nog een update voor de nederlandse taal.
Het is iedere avond weer een beleving om te zien wat deze tv in zijn mars heeft.

Pluspunten

  • Perfecte Beeldkwaliteit
  • Geluid Dolby atmos
  • Spraakgestuurt
  • Krachtige processor

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer