LG OLED55E8PLA - Reviews

Best Reviewed okt 2018 LG OLED55E8PLA
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,18 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED55E8PLA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evert 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG OLED55E8PLA, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Toen wij deze TV in de winkel zagen waren wij meteen verkocht door zowel de beeldkwaliteit (zwart is ook echt zwart), als door het design.
Installatie was eenvoudig en probleemloos.
Echter Spotify gaf na 2 dagen een probleem. Het starten van muziek wilde niet meer lukken. Ook RTLXL gaf een probleem.
De LG Service desk gebeld. Hier ben ik fantastisch geholpen. Het RTLXL probleem was zeer snel verholpen. Met het Spotify probleem ging het wat moeilijker. Na ca. 45 minuten hulp kwamen we er niet uit en hebben het voor dat moment opgegeven. Maar moet zeggen dat de helpdeskmedewerker echt alles uit de kast gehaald heeft wat maar mogelijk was.
Ben zelf verder gaan zoeken. en soms werkte het probleemloos en even later weer niet. Uiteindelijk vastgesteld dat het probleem zat in de WiFi verbinding (ondanks dat de TV aangaf goed verbonden te zijn met WiFi). Ging het afspelen van Spotify via de WiFi probleemloos op onze Samsung mobiel, LG mobiel en de i-Pad, op de TV was het een beetje een Russisch Roulette. Heb de TV nu bekabeld aangesloten en alles werkt perfect.
Verder is het alleen maar genieten van een super mooi beeld, mooi geluid, mooi design, de vele mogelijkheden die deze TV te bieden heeft en het gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Super mooi beeld
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak
  • LG Service Desk verdiend een 10

Minpunten

  • WiFi verbinding kan wat problemen geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvr 01-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goed werkende TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

8,0
Prima TV met een super beeld dik tevreden alleen is het echt heel lastig om je NAS die in het netwerk zit ook op de TV te krijgen hiervoor eerst appies op de NAS moeten zetten alles zelf uit moeten vinden, LG gaf echt totaal geen ondersteuning.

Pluspunten

  • beeld
  • gebruiks gema

Minpunten

  • net werk functis
  • lg ondersteuning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans de Mol 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG OLED55E8PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Als voormalig elektronica-techneut weet ik dat het OLED scherm via de HDR10(10 bits) technologie het beste beeld-kwaliteit geeft,hij kost wel wat,maar dan heb je ook wat.Ook de kijkhoek van 178 graden is goed te noemen,zonder dat er kleurverschil op zal treden wat bij de Samsung QLINK technologie wel een bekend nadeel is.Maar wat is belangrijk gegeven,dat via de Schotel div 4k UHD te ontvangen zijn via betaal TV abonnement.ZIGGO kan het voorlopig niet aanbieden door hun beperkte bandbreedtes.Via de ASTRA 19.2 is er een demo 4 k UHD beeld-kwaliteit te ontvangen in de HDR en de HLG technologie.Via HD-PLUS.de pakket is de Formule 1 via de Duitse RTL in 4 k UHD format te ontvangen.En daarom heb ik ook een dure OLED 4 k TV gekocht,alleen via de kabel-providers zou ik niet zoveel geld uitgeven,zonde van de centen.Wilt u genieten van de 4 k UHD format koop een schotel.

Pluspunten

  • zeer goed
  • geluid zeer goed
  • een aanrader
  • beeldkwaliteit zeer boed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad H.I.Ambacht 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooi scherm en perfect beeld !

Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede LG OLED, zeer mooi beeld en beter geluid door nieuwe ingebouwde speakerset. Makkelijke bediening en zeer helder Zwart/Wit beeld. Een echte aanrader voor wie hoge kwaliteit eisen stelt aan aan kijk plezier !

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Bedieningsgemak
  • Goed geluid met ingebouwde speakers

Minpunten

  • USB aansluiting extern moeilijk bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer en zeer scherp beeld. Zwart is ook echt zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Ik ben 80 en heb nog nooit zo iets moois in mijn bezit gehad.
Das pas genieten. Nergens spijt van. Prachtigen kleuren, en haar en haar scherp.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Zeer scherp
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armando 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steeds meer enthousiast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Ik word elke dag weer meer enthousiast over mijn nieuwe LG OLED55E8PLA en maak steeds meer gebruik van allerlei andere mogelijkheden die het toestel biedt. Geweldig, zeker voor oudere mensen met een beperkte mobiliteit die graag wat tijd plezierig willen doorbrengen. Als het toestel even duurzaam is als het mooi en technologisch geavanceerd is, zal het zeker heel lang meegaan.

Pluspunten

  • Ongelooflijk beeld
  • Scherpte
  • Extra mogelijkheden
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Heel mooi oled scherm met haarscherpe beelden en mooie kleurwaarden. Al sta je met je neus op het scherm alles nog haarscherp, top.
Ook de ingebouwde kleine soundbar geeft een verrassend goed geluid

Pluspunten

  • beeld
  • geluid

Minpunten

  • dikkere onderkant, ruim van de muur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hr. van Peer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Wat een geweldige tv. Wij zijn erg tevreden over het schitterende beeld, gewoon formidabel. Gelijk ook de sound bar erbij genomen dan komt het geluid nog vele malen mooier over omdat wij genoodzaakt waren om de tv op te hangen. Ik wil iedereen aanraden om deze tv te kopen, zeker geen kat in de zak.

Pluspunten

  • Beeld
  • Patte tv

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy Baeyens 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld en geluid.

Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

8,0
Heel gemakkelijk in gebruik. Een negatief puntje : wat wankel door het zo dunne scherm. Zou iets beter zijn bij bevestigen aan de muur.

Pluspunten

  • Mooie TV
  • Geluid
  • Heel mooi beeld

Minpunten

  • Wat wankel
  • Spiegeleffect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BVR 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top met beeld en bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Mooie tv zowel de uitvoering als het beeld, geluid is goed echter was geen issue daar ik een sonos heb aangeschaft, gebruiks gemak is super goed en makkelijk je doorloopt zo alle instellingen en de apps zijn ook zo gevonden.

Pluspunten

  • beeld
  • bedienings gemak
  • vormgeving

Minpunten

  • ja de prijs is redelijk fors te noemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje 13-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel mooi beeld en prachtig vormgegeven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Deze LG is werkelijk een prachtig ontwerp. In combinatie met de soundbar ook nog eens goed geluid. Het toestel beschikt over zeer nuttige apps.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en geluid.

Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en vergelijken heb ik deze tv aangeschaft voor een aanbieding die ik niet voorbij kon laten gaan.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • gemak van installeren

Minpunten

  • grootte van de doos bij het ophalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 23-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi designe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

10,0
Eenvoudig te installeren uitstekend beeld. Een kind kan de was doen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Vormgeving is mooi
  • Handig Bor de muur te monteren

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CHRISTINE 19-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

EEN ABSOLUTE AANRADER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Prachtig beeld, goede klank. Super om Netflix te kijken. Voetbal kijken is een echt genot.
Natuurdocumentaires komen tot leven op het mooie, grote 55 inch scherm.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Goede klank
  • Eenvoudige bediening
  • Aanbevolen TV voor Netflix

Minpunten

  • Misschien de prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralph oomens 19-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

cursor??????

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
LG duidelijk de leider. Samsung verslagen wat mij betreft👏👏👏. bijzonder mooi beeld en geluid, maar meest opvallend is het gebruik van een cursor. erg handig. gebruikmaken van de verschillende menu’s daardoor echt een genot

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • gemak van menu’s
  • vormgeving

Minpunten

  • schakelen van kanalen had iets sneller gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Ik ben uiterst tevreden met ons toestel, zowel de klank als de kleuren kunnen ons bekoren. Het is opvallend hoe de kleur zwart echt zwart kan zijn.

Pluspunten

  • kleuren
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!!

Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

8,0
Prachtige Tv!!
Geweldig beeld!
Uitstekend geluid!
Kan niks anders bedenken dan dat dit een super tv is!!
Blij mee!!

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Oled scherm nog beter dan verwacht "in 't echt" na alle positieve reviews! Heel vlotte installatie en afregeling. Werkt intuïtief. Zeer helder en aangenaam beeld, grooste kijkhoek van de markt (vergelijkbaar met mijn vroegere 42" panasonic plasma, waar ik overigens zeer tevreden van was) Nog geen moment spijt gehad van de omschakeling plasma-Oled. Milieu-vriendelijk (energieverbruik minimaal!), mooi vormgegeven, heel goed geluid!

Pluspunten

  • mooi toestel
  • prachtig beeld - maximale kijkhoek
  • zeer goed geluid
  • gebruiksvriendelijk
  • spaarzaam met energie

Minpunten

  • Oled is duurder....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Switch1940 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Had een LG 55 E6.
Deze is naar een familielid gegaan.
Ik heb daarna de LG e 55 pla gezien en zag dat de beeldkwaliteit weer verbeterd was.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Valentijn 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OLED vs QLED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55E8PLA

Algemene score

9,0
Altijd topmodellen van Samsung gehad. Nu voor het eerst de overstap gemaakt naar LG OLED om het verschil te ervaren tussen OLED en QLED. Het OLED beeld is veel beter dan Samsung. Kleuren en contrast zijn veel intenser, zwart is echt zwart en niet grijs. Ik raad elke TV liefhebber een OLED scherm aan en vergeet alle alternatieven. Bezuinig niet op de prijs door een OLED55C8PLA te kiezen i.p.v. OLED55E8PLA. Dit is gewoon een andere tv met een ander type scherm.

Pluspunten

  • Diepe kleuren
  • Intens geluid
  • Snelle browser
  • Integrated soundbar (60W / 4.2ch)
  • α9 Intelligent Processor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews