Sony KD-55XF8577 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,2 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony KD-55XF8577 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bravo voor de Sony Bravia 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wat een beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
Als Samsung fan (nu ex) zeer onder de indruk van beeldkwaliteit die deze tv van Sony met zich meebrengt, in de winkel was ik daarom al snel verkocht. Daarnaast kent de tv een super eenvoudige installatie met goede handleiding en is daarnaast eenvoudig en overzichtelijk in gebruik. Esthetisch is de vormgeving prachtig wij hebben gekozen voor de zilveren omlijsting.
Deze tv kent met recht een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • installatie
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, helder beeld,

Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
Leuke televisie om te zien, mooi design, prachtige heldere kleuren, gebruiksvriendelijk, onze kinderen vinden de spraak ook geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker groot scherp scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
Ik miste op mijn oude tv alle moderne aansluitingen en Wifi en Internet waarmee je alles kan verbinden in huis, er gaat een nieuwe wereld voor je open.

Pluspunten

  • media onder de knop
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • de TV kan niet echt helemaal UIT
  • geen Netflix knop op de A.B.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jure 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewelige Sony Android 4K HDR televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

10,0
Het beeld, het geluid, uiterlijk en de mogelijkheden zijn van top kwaliteit! Als een van de weininge TV met een 3.5mm Jack plug is dit tevens de enige keus in combinatie met ons studio audiosysteem! Middels een optische audio kabel kan je namelijk de volume niet regelen.

Deze tv is bij ons het centrale systeem voor onze radio streaming, internationale TV zenders kijken, media opslag beijken (NAS) en alle andere roulerende device's in huis.

Met de Sony Cashback was dit echt een geweldige koop en vandaar de waardering *10

Pluspunten

  • Beeld, 4K HDR UHD
  • Geluid opties, oudio via TV + Audio systeem
  • Dubbele Tuner
  • 3.5mm Jack Audio out

Minpunten

  • Voetsteun functioneert niet meer als muurbeugel
  • Absoluut geen, pure verwennerij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mnjjansen 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Android 4K TV voor een geschikte prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
TV met 4K beeld en android besturingsysteem waardoor zelf een brede keuze uit applicaties gedaan kan worden. Ondersteunt UNpN (DLNA) en SMB waardoor met diverse media center apps zoals KODI, ARCHOS en NOVA goed gestreamed kan worden. Hardware decodering van de TV is prima. Verbeterpunt zou zijn dat audio zowel over speakers als gelijktijdig door s/pdif (direct throughput) zou lopen i.p.v. omzetten in menu maar is een klein minpuntje. Beeld is prima, TV start snel op vanuit standby en het menu is snel en overzichtelijk. Sideloaden van apps is mogelijk.

Pluspunten

  • Android TV
  • 4K beeld
  • Goede hardware decoding
  • Snel menu en apps starten snel
  • UPnP (DLNA), audio throughput naar audi center

Minpunten

  • Schakelen tussen tv speaker en s/pdif
  • TV menu knop niet naar Settop box

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

McLovin 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, scherp beeld, snelle installatie

Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Contrast is dan niet optimaal, maar voor het gebruik waar wij hem hebben gekocht (niet in donkere ruimte kijken) is het een prachtige tv. Icm met de Sony Soundbar HT XF 9000 prima geluid

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Prijs
  • Groot scherm

Minpunten

  • Contrast
  • Android TV traag (maar gebruik ik niet)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Dijks 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

10,0
Van Snony Full Hd naar Sony 4 K HDR super beeld en een simpele aansluiting en een prijskwaliteit verhouding is ook prima. Helderheid is perfect dit is echt een aanrader en een goede uitstraling voor in je huiskamer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld! (ook als de tv uit is...)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
Geweldig tevreden met de aankoop na lang vergelijken wat ik wil en wat ik wil betalen. Uiteindelijk in de winkel willen zien en daar gekocht met de Sony cashback actie die de doorslag gaf.

Pluspunten

  • zwart of in zilver verkrijgbaar
  • soundbar Sony past mooi tussen de pootjes

Minpunten

  • grote doos....

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Knorretje 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony TV KD-55XF8577

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
Een uitstekend product van Sony mooie heldere kleuren, makkelijke te installeren. Prijs zeer gunstig en zeker na 100 euro cashback.

Pluspunten

  • Mooie ware heldere kleuren
  • Goed scherp
  • Snelle beeldwisseling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erick 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij verrast met het grote scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
Ik heb de tv eigenlijk tekort om een goede en een eerlijke beoordeling te geven. Maar de eerste indruk is zeer positief. Na 12 jaar begaf mijn Samsung 40inch tv en was het tijd voor een nieuwe. Na wat aankondigingen van een haperende tv, was ik al bezig om me te oriënteren wat er zoal te koop is. Beeldfrequentie, grootte beeldscherm en prijs/kwaliteit verhouding waren belangrijke punten. En zo kwam ik uiteindelijk op deze tv uit en tot op heden bevalt deze me meer dan prima.

Pluspunten

  • beeldscherm
  • prijs
  • formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine Vanleeuw 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

10,0
Wij hebben voor dit model gekozen, omdat het prijs kwaliteit een mooie tv is en mooi beeld en je kan er ook via wifi mee werken. Is top voor ons

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
heel mooi beeld makkelijk in de bediening mooie vormgeving strak in de uitvoering ben altijd al goed te spreken over sony

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tuur 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grootbeeld voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
De keuze is op deze tv gevallen door het mooie beeld voor een goede prijs.
Wij hebben de tv opgehangen en met de geborsteld grijze rand is het een mooi strak aangezicht.

Pluspunten

  • Beeld
  • Formaat
  • prijs
  • design

Minpunten

  • koppeling met Apple

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

karel 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot sherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
Mooie tv werkt goed mooI beeld en geluid.we zijn er blij mee en raden het product zeker aan.mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga Henderik 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
Het heeft een mooie strakke lijn en het beeld is zeer helder. Makkelijk te bedienen zelf via je telefoon. Wij zijn er super blij mee😍😍

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi strak uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.van Laar 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony KD-55XF8577 Prachtige tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
Het design een beeldkwaliteit is prachtig. Ons oude televisie gebruiken we nu in de slaapkamer. Toen wij in de winkel (Mediamarkt) waren zochten wij een soortgelijke televisie. Omdat wij veel verschillende mooie beeldkwaliteiten zagen, sprak ineens een premium televisie met veel opties ons aan. Wij keken eerst naar de Sony KD-49XF8577 voor €799,-. Maar omdat de Sony KD-55XF8577 met cashback aftrek ook €799,- gingen wij voor de 55 inch.

Pluspunten

  • Te veel om op te noemen
  • Goede beeldkwaliteit, scherp, xbox, voetbal
  • Mooi design
  • goed geluid
  • Playstore Android tv

Minpunten

  • Screen monitoring happerde wat, samsung tab
  • CI-kaart ziggo alleen Ned 1,2 en 3.probleem Ziggo?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dimitri 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super weergave,makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
Android TV,Apps werken fantastich,geluid kwaliteit perfect,makkelijk bedienbaar,formaat past zeer goed bij
hangend wandmeubel,beeldkwaliteit super

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • android tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flip 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

8,0
goed beeld en geluid ..en de prijs verhouding van deze tv is goed . je kan er van alles inpluggen alles wat je nodig heb

Pluspunten

  • beeld goed
  • mooie voet
  • scherpbeeld

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erdinc 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm perfect beeld en geluid veel mogelijkgheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

10,0
Ik heb deze product gekozen voor de grote en perfecte beeld en geluid. Hiernaast heeft dit product makkelijke extras bluetooth, spaak besturend alles is snel

Pluspunten

  • Groot en perfect beeld
  • Mooie geluid
  • Interne geheugen 16 GB
  • spraak besturend
  • bluetooth

Minpunten

  • nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Niemer 29-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een mooi scherm met uitzonderlijk goed beeld

Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Algemene score

9,0
De Sony is mijn tweede televisie. Dat is niet voor niks. Prima kwaliteit voor een interessante prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews