Sony KD-55XF8577 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,2 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbie 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strak design en hij heeft een prachtig beeld . Zeer gebruikvriendelijk en ook de apps werken prima. Voor een mooie prijs een prima tv.

Pluspunten

  • Genoeg hdmi aansluitingen
  • Prachtig natuurlijk beeld
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Demi Muijlaert 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een beeld jammer dat er nog geen 4K uitzending is.
Goede actie van sony, met cash back.

Fijne afstand bediening, mooi overzichtelijke menu opties.
Geluid is erg goed van de televisie.
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sathish Mittapelli 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great picture quality and wonderful features

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hi All,

I went to Media marker Almere showroom to purchase a 4K HDR TV in reasonable price along with my wife. In my mind this TV was not there as I was looking for other TV's in the same price range. But when I walked into to the store to compare the features and display of the content on the TV me & My wife amazed by the picture quality of Sonay Bravia XF85. No other 4K tv from other vendors in the same price range was not near in display quality. Me and My wife immediately fell in love with this TV. Without hesitation we booked the TV on the same day and it arrived on the same weekend. When my little son of 8 months watched his favorite animation songs from Moana and Frozen he too fell in love with it. Whenever he insists to eat the food this TV is saving us now!! He not takes his eyes of the TV when his favorite songs plays on the TV. We also purchased a Sony sound bar for it but even without Soundbar also the sound is quite good. Operating of the TV was quite easy. In hardly 1 hour me and my wife were able to explore all the features it has and setup the TV like we need it.

Pluspunten

  • Display
  • Inbuilt Chrome cast
  • Easy Usage
  • Easily Customizable
  • In built apps
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Paszak 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevr

Algemene score

8,0
Sony is altijd betrouwbaar. Ik heb altijd eerder Samsug TV gehad maar kwaliteit, prijs en kleuren combinatie heeft me overgehald om deze keer Sont uit te proberen.

Pluspunten

  • prijs
  • uitstraling

Minpunten

  • oude model afstand bedining
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

hans buss 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterend beeld en kleuren en makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een prachtig helder en perfect gekleurd beeld! enorm veel mogelijkheden en een zeer goede winkel actie wat de doorslag gaf voor de aankoop. wij vinden dit product echt een aanrader en zijn er erg blij mee dat we toch voor dit merk en type toestel gekozen hebben , met andere woorden top actie en een product wat toppie toppie is

Pluspunten

  • prachtig helder en perfect beeld
  • veel mogelijkheden
  • uitstraling
  • makkelijke en duidelijke installatie
  • stevige en degelijke verpakking
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dung Boersma 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi groot scherp mooie kleur om naar te kijken zo ervaar je echt wat er gebeurt en je beleef ook mee!
Wel aan te raden

Pluspunten

  • Eigen acties van sony

Minpunten

  • Kleur verschil dan is wel groot bedrag verschil
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm voor een nette prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn bijna 8 jaar oude Sony LED TV het had spontaan had begeven ben ik snel op zoek gegaan naar vervanging. Mede door een leuke actie bij de MediaMarkt gelijk de knoop doorgehakt en dit toestel opgehaald. Mooi beeld, duidelijke vooruitgang! Ook het geluid is zeer redelijk, beter dan je mag en zou verwachten! Enig minpunt die ik kan benoemen zit in de LED-backlight techniek, wat niet product specifiek is. Bij zwarte cq donkere beelden zal de kritische kijker de backlight bleeding/cloud vorming opvallen. Volgens mij moet je direct gaan voor OLED wil je hier geen last van hebben, maar dan mag je ook wel het dubbele uitgeven...

Pluspunten

  • natuurlijke kleuren
  • mooi design
  • gebruiksvriendelijk
  • 4K HDR(10) ondersteuning

Minpunten

  • backlight bleeding/clouding bij donker beeld
  • Optical-audio-uitgang niet praktisch met ophangen
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dussie 29-10-2018
  • Product gekocht

Fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer onder de indruk van zo wel de beeld- als geluidskwaliteit van deze televisie. Het instellen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Still beeld
  • Prachtige kleuren
  • Magnified geluid
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tino 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit is zeer goed. Voor een scherpe prijs toch een goede tv met 100hrz en mooie beeldkwaliteit. Makkelijk in het gebruik. Ik ben tevreden

Pluspunten

  • Scherp beeld, heldere kleuren
  • Beeldverversing
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca Perik 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Sony Bravia heeft een prachtig uiterlijk, de zilveren rand steekt niet af t.o.v. de achtergrond. Het lijkt hierdoor alsof het beeld opgaat in de muur erachter. Het scherm is groot met een helder en scherp beeld en realistische kleuren, waardoor televisie kijken echt ontspanning is.

Pluspunten

  • groot beeldscherm
  • scherp beeld
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • niet elk geluidssysteem kan aangesloten worden
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sony 55 4k android tv 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

55 inch.mooie beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed service .goed uitleg voor het kiezen.en mooie Aktie van Sony 100euro chasback.ik zou u aanraden
Geschreven voor: Sony KD-55XF8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer