Philips 7300 series 43PUS7303/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,71 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk 6 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. S. 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ambilight, zien is geloven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

9,0
Deze TV was echt spotgoedkoop. Eigenlijk wilde we een oled, maar het beeld was zo goed en het prijsverschil ook dat de keuze snel was gemaakt. Android TV is leuk maar niet helemaal stabiel. De eerste dag bleef het systeem al hangen en de tv wilde ook al een keer niet aan. Maar verder geweldig beeld, Ambilight is fantastisch (hoe hebben we ooit zonder gekund) en veel handige functies. De afstandsbediening is minder handig. Wel leuk dat je er tegen kunt praten. Dit werkt verbluffend goed. Enig nadeel, de tv heeft weinig ingangen. In vergelijking met onze 5 jaar oude Samsung is het een verschil van dag en nacht. In het voordeel van de Philips. Geweldig!

Pluspunten

  • Beeld
  • Functies
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight

Minpunten

  • Matig geluid
  • Rand rond het scherm vrij donker.
  • Geen boutjes voor muurbeugel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55PUS7303 - Ambilight

Algemene score

9,0
Komend van een 2-zijdgeweer Ambilight is dit toch nog mooier. Het beeld is superstrak, helder en heeft prachtige kleuren. De vorige tv had een zeer slechte versie van Android maar in deze tv is het os wel stabiel. We moeten het geluid nog wat beter instellen maar we zijn geen audiofielen dus het maakt ons niet zo heel veel uit.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • 3-zijdig Ambilight

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 20-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

schitterend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

9,0
de combinatie 55 inch en ambilight is een weldaad om naar te kijken, makkelijk instelbaar, ook beeldsoort en lichtsoort is in te stellen met een druk op de knop, de diverse apps zijn goed bedienbaar, geen moment spijt van de aankoop

Pluspunten

  • beeld
  • ambilight
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

U.de Graaf 06-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm met een prima beeld

Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

8,0
Gekocht bij Kamera-Express Rotterdam

makkelijke installatie schitterend beeld, veel persoonlijke instelopties echt een aanrader, uit alle hoeken scherp beeld, ambiligt goed instelbaar.
aangesloten op mijn Denon 7.1 versterker, of je in de bioscoop zit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Jongman 06-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

PRIMA TELEVISIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

9,0
We waren toe aan een nieuwe televisie.(andere was 11 jaar oud)
Na veel zoeken kwamen we uit op deze phillips.
Wat een openbaring.
De mogelijkheden zijn eindeloos.
Ook het Ambilight is heel mooi.(en instelbaar)
Via de afstandbediening kan je inspreken wat je wilt doen(b.v. youtube en welk filmpje je dan wilt zien).
Prijs/kwaliteit is prima in verhouding.
Echt een aanrader.
Nu een half jaar in bezit.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • mogelijkheden
  • prijs/kwaliteit
  • duidelijk instelmenu

Minpunten

  • tot nu toe niets gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Prima tv 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tv

Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

10,0
Zeer mooi beeld en geluid duidelijke instructie ben zeer tevreden!
Heb ambilight wat zeer mooi is!
Ik zou deze tv zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Ambilight

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 18-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Van harte aanbevolen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

9,0
Wij hebben inmiddels een half jaar deze TV. Het was wennen, heel erg wennen. Maar als je rustig alles uitzoekt kun je vrijwel alles instellen en installeren. Wij willen nooit meer zonder ambilight. En ook niet zonder Android tv. Koppelen met je Android telefoon is een makkie. De spelcomputers (XB1X/Switch) doen het ook prima. Ook is de tv rechtstreeks aangesloten op een schotelantenne en op Ziggo digitale tv. Het beeld is geweldig. Lijkt bijna oled. Het geluid blijft achter. Daarom hebben wij de digitale uitgang aangesloten op een extern soundsysteem. Helemaal top.

Pluspunten

  • Geweldig beeld
  • Ambilight!
  • Veelzijdig instelbaar
  • Android tv
  • Spraak besturing werkt perfect

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hielke Hendriksen of Hendriks 16-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer uitgebreide Android TV

Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

8,0
Erg tevreden tot nu toe over de aankoop. Android is echt een aanrader. Kodi is ook er op te zetten. Minpunt voor mij is dat het schakelen naar een externe receiver via bronnen niet soepel verloopt en kan soms spontaan terug springen naar gewoon TV.

Pluspunten

  • Android
  • Veel apps beschikbaar
  • Prijs
  • Makkelijk in te stellen
  • Uitgebreide afstandbediening met toetsrnbord

Minpunten

  • Kijkhoek
  • Geluidskwaliteit redelijk
  • Schakelde soms niet lekker naar andere bronnen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

9,0
makkelijke isnstallatie schitterend beeld, veel persoonlijke instelopties echt een aanrader voor als je m kwijt kan, uit alle hoeken scherp beeld, ambiligt goed instelbaar, via wifi de pc erop en muziekstation, handleiding goed bruikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

TV huiskamer 28-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Philips 43PUS7303

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

9,0
oude tv stuk moest dus een nieuwe. Weer gekozen voor PHILIPS mooi beeld .mooi scherm en weer typisch Philips design. Ben er heel blij mee.
gekocht bij Platte TV in Nijmegen. Geweldige service!

Pluspunten

  • AMBI light

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ambilight blijft een usp.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

8,0
Top tv al is het een chinees tegenwoordig. Zonder OLED toch prima in orde en goed genoeg samen met huisige aangeleverde signaal.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Theo 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product, goede kwaliteit verhouding met de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

9,0
Goed beeld,Alleen geluid kan beter. Maar makkelijk op te lossen met soundbar .
Goed te installeren en instellen

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

willekie 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

10,0
Heel mooi product voor een hele fijne prijs.
Net gekocht, maar er is niets wat me niet bevalt.
Gebruik hem hangend in de slaapkamer en daar komt de ambilght helemaal fijn tot zijn recht..

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Prijs
  • Ambilight in deze prijsklasse

Minpunten

  • Had ik eerder moeten kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 04-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie televisie

Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

10,0
Mooie beeld makkelijk te installeren en prima geluid ook het effect van de kleuren is heel rust gevend dus een aanrader

Pluspunten

  • Prima
  • Geen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bompi 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

8,0
prachtig toestel,voldoet aan mijn verwachting. Geluid is in mindere kwaliteit,kleuren perfect en ambilight prachtig.

Pluspunten

  • kleuren
  • ambilight

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer