Sony KD-55XF8505 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,20 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 122 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony KD-55XF8505 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Indrukwekkende beeldkwaliteit en kleuropbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Na een uitgebreide vergelijking met andere toestellen voor deze gekozen. Inmiddels gezien dat de beloftes ruim zijn waargemaakt. Super strak beeld en prima geluid. Nergens schokkerig beeld, ook niet bij snelle wisselingen. Ik ben zeer tevreden en vind de prijs kwaliteitsverhouding zeer goed.

Pluspunten

  • Warm en levendig beeld
  • Vloeiende overgangen
  • Zeer goed geluid

Minpunten

  • Appgebruik voelt wat traag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima gedetailleerd beeld met geweldig geluid

Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Ik heb deze televisie, een paar weken geleden, gekocht omdat hij een goed gedetailleerd beeld heeft met goede kleurverhouding, veel prachtige details zijn goed te zien met een goede licht donker verhouding. Het zwart wit contrast is ook gewoon goed. Maakt het kijken naar natuuropnames tot een bijna real life experience. De kwaliteit-prijsverhouding is dik in orde, daarom absoluut geen spijt van deze aankoop. Tv, of films kijken is weer leuk. Verder heeft dit apparaat nog tal van extra mogelijkheden die we de komende dagen gaan uitproberen. Vrienden van ons hebben dit toestel al geruime tijd dus we verwachten er nog veel plezier aan te beleven.

Pluspunten

  • 4K beeld
  • prachtig geluid
  • goede kleur en licht donker verhouding
  • gedetailleerd beeld
  • kan als bewegende wanddecoratie functioneren

Minpunten

  • afstand kijker beeld moet minimaal 3 meter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg zuiver beeld! Zeer natuurlijke en heldere kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Heb de TV 55XF8505 gekocht daar deze er in de winkel uitsprong wat betreft kleuren en helderheid. Kom ik weer op Sony uit. Mijn ervaringen met dit merk zijn altijd zeer goed geweest. Zeer mooi beeldformaat ook en strakke afwerking van de TV!
Ook het Android TV en de Netflix toepassing vind ik erg fijn werken. Ben blij met deze nieuwe aankoop!

Pluspunten

  • Prachtig, zuiver beeld
  • Android TV met Netflix
  • Strakke afwerking
  • Werkt top samen met mijn andere Sony apparaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Clau888 09-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch groot scherm en zeer helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

10,0
wat een fantastisch mooi strak design tv. Dit exemplaar kent een prachtige beeldkwaliteit. Gekocht tegen een zeer interessant aanbod, met 400,- cashback van Sony en nog eens 15%korting in de winkel. Prijs/kwaliteit een dikke 10!

Pluspunten

  • mooie voet
  • prachtige beeldkwaliteit
  • zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na 3 maanden defect

Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

4,0
In het begin veel plezier aan deze tv beleefd, echter na 1,5 ging de tv vanzelf uit. Het rode led lampje brandde 6 keer. Na wat gegoogel stekker eruit, 2 minuten wachten en stekker er weer in. Gelukkig we hadden weer beeld. Echter 1,5 maand later weer de tv uit. Eveneens brandde het lampje 6x. Weer hetzelfde gedaan, maar nu zonder succes. Bij het opstarten ging de tv weer uit. Contact opgenomen met Sony, kreeg een mail terug, dat ik wat reboots moest proberen. Deze uitgevoerd, helaas weer zonder succes. Tv bleef zich uitschakelen na het opstarten. Weer contact opgenomen met Sony en moest via een site de reparatie aanmelden. Zo gezegd zo gedaan, moest wederom mijn aankoopbon meesturen en foto’s sturen, weer de reden opgeven van het defect en een filmpje sturen die ik dan even moest uploaden via you tube en de url mee verzenden. Onbegrijpelijk wat een wegen je moet bewandelen om je tv te laten repareren die maar 3 maanden oud is. Heb de gegevens verstuurd, kreeg een telefoontje dat ze een week later tijd hadden om een monteur te sturen en of ik voor de 3e keer de aankoopbon mee wilde sturen. Tevens was de man aan de andere kant van de lijn niet erg klantvriendelijk, beter gezegd, een gruwelijke chagrijn. Zeer onduidelijk of ze de tv nu komen omruilen of een nieuw onderdeel gaan vervangen. Alles bij elkaar 1,5 week wachten voordat de tv gemaakt wordt. Tip voor Sony, ga ajb beter met je klanten om, dan hoe wij het ervaren hebben, zeker als een product na 3 maanden kapot gaat.

Minpunten

  • TV kapot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Uiteve 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijn apparaat met een groot scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Twee jaar geleden een Sony Bravia gekocht van 43 inch. Ook een super scherm, maar deze opvolger en een maatje groter past veel beter in ons huis. Het scherm kijkt super fijn. Reageerd goed en is heel scherp. Netlfix werkt net als de vorige heel accuraat.
Het scherm is bij ons gekoppeld aan een PS4 om het ulitme beeldervaring te krijgen tijdens het gamen. FIFA 19, RDR2 en overige games kunnen we er perfect op spelen.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Schermkwaliteit
  • Gemak
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Ziggo app niet mogelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek Gorree 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony tv KD-55XF8505

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Mooie platte tv die ik aan de muur heb laten bevestigen.Veel mogelijkheden om kleur in te stellen (standaard,bioscoop,sport).
Beeld is duidelijk en scherp.De keuzes op de tv zelf zijn prettig:Netflix,Youtube,Pathé online,en meer.Geluid is ook aan te passen en goed.

Pluspunten

  • Mooi duidelijk en groot scherm,scherp.
  • Geluid prima
  • Keuzes op de tv heerlijk!!

Minpunten

  • Snoertjes die onderaan de tv hangen storend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Subhransu 10-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Value for Money

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Good product with ease of use. Clarity of pictures are very good. Sound quality is okay. Overall a good option to buy.

Pluspunten

  • Value for Money
  • Quality build is very good.
  • Clarity for pixels are good
  • Remote is handy and very usefull.

Minpunten

  • 1TB USB takes some time to load

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

heut 09-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Super beeld en gemakkelijke afstandsbediening.
Installeren gaat kinderlijk eenvoudig en ook makkelijk aante sluiten door de Android besturing, top apparaat!

Pluspunten

  • scherm
  • formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loeks 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherp en helder beeld

Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Wij wilden een betaalbare maar goede tv, na verschillende modellen te hebben gezien, sprong deze er tussen uit.

Pluspunten

  • scherp en helder beeld
  • betaalbaar
  • mooie strakke design
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toppie 04-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

55 inch

Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

10,0
De Sony 55 inch 4k hdr is echt een aanrader!
Niet te groot niet te klein mooi design, nog geen enkele problemen mee gehad. Heb hem nu 2 maanden en we zijn nog steeds zeer te vreden. Beeld op tv zowel op de game console (ps4) zeer goed.
Overname van geluid van tv naar ps4 of als je iets anders opstart via de tv van mijn soundbar schakelt mooi automatisch over!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alben Y. Asenov 04-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nice picture

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

7,0
Good picture performance with bright colors. There are many sound modes. Slim screen bezel.
The remote control (RC) is not bad but can be better.

Pluspunten

  • Nice picture performance
  • Nice colors
  • Fast stby off

Minpunten

  • Noise on the dark colors.
  • Tv legs looks cheap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jordy 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Heerlijke tv, chromekastje ingebouwd voetjes op de bank, Netflix aan en klaar is Bassie. Heerlijk beeld, prima geluid en kijkhoek top! Kortom heel tevreden.

Pluspunten

  • 100hz
  • Chromekast ingebouwd
  • Kijkhoek
  • Geluid
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Victor 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk en zeer goede kwaliteit, mooi design en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Prachtig beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JB 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heldere natuurlijke kleuren, scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, bewust hiervoor gekozen vanwege de natuurlijk kleuren, in combinatie met het super scherpe beeld.

Pluspunten

  • natuurlijke kleuren
  • scherpe weergave

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roden 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke vormgeving en scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

10,0
Superscherp en trillingsvrij beeld, mede door het 100 hz panel wat gebruikt is.
Qua aansluitingen kun je de wereld aan kwijt met name zijn de 4 hdmi ingangen (waarvan 1 met ARC) een uitkomst.
Je hoeft niet veel geld kwijt te zijn om een fantastische tv aan te schaffen.

Pluspunten

  • 100 hz panel
  • 4 hdmi aansluitingen

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lesage jean 01-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

8,0
schoon beeld, gemakelijk om te gebruiken, mooie kleur, gemakelijk on installeren met de digibox, dus perfect voor ons

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Runge 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot en plat scherm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met deze onlangs gekochte tv. Haar scherp beeld, mooi groot en plat scherm en deze tv staat op 2 mooie chrome pootjes. Kortom een aanwist op alle fronten. Prijs kwaliteit verhoudig ook prima in orde.

Pluspunten

  • Plat scherm.
  • Haarscherp beeld
  • Mooie Chrome pootjes eronder
  • Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot helder scherm

Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

9,0
Zeer goede keuze. Eigenlijk ging ik voor een Qled , tot ik het duidelijke verschil in beeld zag. Mooi groot helder beeld, super eenvoudig, goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Zeer mooi beeld
  • Veel keuze aan apps
  • Zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorg 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische TV in deze prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Algemene score

8,0
Mooie TV met perfect beeld. Je moet een beetje spelen met de beeldopties om zo'n goed mogelijk beeld te krijgen. Wat wel een beetje vervelend is dat je het per HDMI moet finetunen. Maar dan kan je dus wel per apparaat het op de juiste manier finetunen. Verder is deze tv makkelijk in gebruik en werkt snel.

Pluspunten

  • Weergave
  • Snelheid
  • 4 HDMI

Minpunten

  • Beeld instellen per HDMI
  • Soundbar past niet mooi onder de TV door de poten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews