Sony KD-55XF8505 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,20 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 75 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Indrukwekkende beeldkwaliteit en kleuropbouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een uitgebreide vergelijking met andere toestellen voor deze gekozen. Inmiddels gezien dat de beloftes ruim zijn waargemaakt. Super strak beeld en prima geluid. Nergens schokkerig beeld, ook niet bij snelle wisselingen. Ik ben zeer tevreden en vind de prijs kwaliteitsverhouding zeer goed.

Pluspunten

  • Warm en levendig beeld
  • Vloeiende overgangen
  • Zeer goed geluid

Minpunten

  • Appgebruik voelt wat traag
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg zuiver beeld! Zeer natuurlijke en heldere kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de TV 55XF8505 gekocht daar deze er in de winkel uitsprong wat betreft kleuren en helderheid. Kom ik weer op Sony uit. Mijn ervaringen met dit merk zijn altijd zeer goed geweest. Zeer mooi beeldformaat ook en strakke afwerking van de TV!
Ook het Android TV en de Netflix toepassing vind ik erg fijn werken. Ben blij met deze nieuwe aankoop!

Pluspunten

  • Prachtig, zuiver beeld
  • Android TV met Netflix
  • Strakke afwerking
  • Werkt top samen met mijn andere Sony apparaten
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Clau888 09-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch groot scherm en zeer helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een fantastisch mooi strak design tv. Dit exemplaar kent een prachtige beeldkwaliteit. Gekocht tegen een zeer interessant aanbod, met 400,- cashback van Sony en nog eens 15%korting in de winkel. Prijs/kwaliteit een dikke 10!

Pluspunten

  • mooie voet
  • prachtige beeldkwaliteit
  • zeer gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, super scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi beeld, het is net of ik in de bioscoop zit zo mooi beeld! Ben er zo blij mee had ik veel eerder moeten doen

Pluspunten

  • Mooi geluid makkelijk te bedienen
  • Mooie vorm

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haar scherp beeld! Super mooie kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit scherm geeft super scherp beeld. Dicht bij of veraf geen probleem. Mooie kleuren. Geen haperende beelden.

Pluspunten

  • 4 HDMI ingangen
  • 3 USB ingangen
  • Internet
  • Apps

Minpunten

  • Kleur van de poten alleen in het zilver leverbaar
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lea M. 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super beeldkwaliteit voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze televisie heeft alles wat een modern smarttoestel moet hebben. De beeldkwaliteit is super en er zijn veel extra mogelijkheden, zoals de android-toepassingen. In het begin is het een beetje zoeken naar de mogelijkheden, maar eens je vertrokken bent, wijst het meeste zich zelf wel uit. We zijn tot nu toe (zo'n 10 dagen na de aankoop) heel tevreden over onze aankoop.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Extra mogelijkheden
  • Prijs

Minpunten

  • In het begin een beetje zoeken hoe alles werkt
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot beeld niet te opvallend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi scherm, mooie kleuren. Zeker waar voor je geld. Haarscherp, je ziet alles tot detail scherp. Genoeg apps en makkelijk om apps toe te voegen
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FS 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm met scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sony behoort wel tot de duurdere merken, maar door goed te vergelijken wint Sony het wat betreft beeld kleur en scherpte.
Een klein nadeel is de snelheid van de tv. zelf bv bij het aanzetten en zender wisselen.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • mooie kleuren (warm)

Minpunten

  • prijs
  • snelheid
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, mooi beeld, goed besturingssysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb deze tv gekocht om zijn mooie design, en het scherpe beeld vergeleken met andere aanbieders gekeken naar prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Scherp beeld
  • Goede prijs
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kristof 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Indrukwekkende beeldkwaliteit

Algemene score

9,0
Na veel tv's te vergelijken in de winkel, sprong deze tv er duidelijk bovenuit kwa beeld en design.
Geluid was voor ons niet belangrijk omdat we er een externe soundbar op aansluiten, de tv herkent direct de diverse sub componenten zonder extra instellingen. Kwa prijs kwaliteit is dit een zeer mooie tv.

Pluspunten

  • mooi beeld levendige kleuren
  • strakke afwerking
  • aansluiten was super gemakkelijk

Minpunten

  • geluid kon beter
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruby 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Sony televisie is erg fijn in gebruik. De bediening van alle apps en geinstalleerde producten kunnen met de afstandsbediening makkelijk worden uitgevoerd. De omlijsting is subtiel en rustig. Ik zou de Sony tv aan andere gebruikers aanbevelen als je een mooi en scherp beeld wil, goed vormgegeven en makkelijk in gebruik!
Hoewel het geluid goed is, koppel ik regelmatig mijn draagbare bluetooth device voor een optimaal geluid. Ook dit werkt erg makkelijk.

Pluspunten

  • helder beeld
  • goed geluid
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • poot/voet iets minder mooi
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fred duterne 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vlotte installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had een 40" toestel Sony Brava van ongeveer 10 jaar geleden en vond het tijd om te veranderen
Vorig toestel werkt na 10 jaar nog steeds en nooit problemen daarom terug naar Sony

Pluspunten

  • snelle installatie(programma's en connecties)
  • goede verpakking die zich zeer vlot laat uitpakken
  • mooi beeld

Minpunten

  • GELUID Met Sony Bravo receiver geen probleem
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Van Esveld 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fenomenaal beeld, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tv heeft prachtige weergave. Verrassend goed geluid. Zelf vind ik hem zeer prettig samen werken met mijn android telefoon.
Ik ben heel blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Prettige werking van android
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edwin 28-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na een paar omzwervingen (Panasonic plasma, LG led) toch weer naar Sony overgestapt meteen een HD 4K gekocht na een paar jaar wilde we iets groter en omdat de tv van mijn zoon stuk ging besloten we een 55 inch te kopen, de keuze was niet moeilijk het moest een Sony worden, na diverse reviews te hebben gelezen en het model in het echt te hebben gezien hebben we de Sony KD 55XF9005 gekocht, echt super beeld mooie kleuren super strak beeld samen met apple 4k tv echt een onwijs scherp beeld, mooie smalle rand om de tv en legio aansluitmogelijkheden, echt een aanrader.
samen met de Sony HT XF9000 een super koop

Pluspunten

  • super scherp beeld met veel zwart
  • samen met soundbar super geluid
  • tegelijk gekocht cashback 200 euro

Minpunten

  • originele streepjescode opsturen
  • Sony is niet koeland
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design, mooie pootjes, snel en goed

Algemene score

9,0
You-tube met voice control: fantastisch! Smart TV Werkt en reageert snel en goed! Mooi strak design! .

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit

Minpunten

  • 2 afstandsbedieningen nodig om te zappen
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Algemene score

9,0
Schitterend beeld voor een prima prijs. Het geluid is natuurlijk niet optimaal maar dit kan makkelijk verholpen worden door een speakerset/soundbar.

Pluspunten

  • Scherpte beeld
  • Kleuren

Minpunten

  • Geluid
  • Android moet soms even laden
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

TV freak 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg kieskeurig in het kiezen van een tv. Dit is naar mijn mening de beste tv in zijn prijsklasse. Door de full led techniek krijg je de mooiste zwartwaarden gecombineerd met de helderste kleuren. Ook is het beeld vloeiend bij sport. Vooral het Full Led, de wijze van verlichting, maakt hem qua specs gewoon beter dan de qleds van samsung. Alleen Oled zou een beter contrast bieden. Kortom het beste wat lcd te bieden heeft.

Qua geluid heb ik een xf9000 soundbar, ook van sony, verbonden met de tv via een hdmi kabel. Alles werkt op een afstandsbediening en het geluid is top!

De smart tv functie is wat traag maar alle functies werken. De chromecast zit in deze tv al ingebakken waardoor streamen goed werkt.

Pluspunten

  • Full led
  • 4K HDR

Minpunten

  • Smart tv iets traag
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zoë 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De tv van Sony heeft zo’n scherp beeld en werkt heel erg fijn! Het beeld is mooi groot en de tv instaleren was ook erg makelijk. Ik ben er super blij mee!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Helderheid
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit prijsverhouding. Mooi scherp Beeld. Kleuren van beeld prachtig. Geluid is optimaal.

Pluspunten

  • scherp beeld
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RaptorSSJ2 11-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig scherm (65 inch). Mooie kleuren en goede zwart waarden. Het geluid het mij positief verrast. Dacht dat ik snel een 5.1 set moest halen, maar kon het gerust een maandje uitstellen. Top product!

Pluspunten

  • Scherm
  • Bouwkwaliteit
  • Geluid

Minpunten

  • AndroidTV
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews