Sony KD-55XF8505 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,20 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T de Haan 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind de kleuren en het geluid en de bediening van de tv geweldig, je kunt nu via de digitale zenders ook de tv met het menu bedienen zonder terug te gaan naar naar de gewone (kabel)zender. Ook het Internet en de apps zijn geweldig

Pluspunten

  • Menu is makkelijker
  • Kleuren zijn levendig

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherp groot beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima televisie met mooi beeld voor een goeie prijs.
Lekker groot en makkelijk in te stellen
Erg blij mee

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Goeie prijs
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot scherm beetje traag

Algemene score

8,0
Een geweldige televisie die goede kleuren en beeldkwaliteit heeft. Echter is het smartos een beetje traag echter is dit geen probleem als hij eenmal opgestard is, dan loopt hij weer soepel.

Pluspunten

  • Hdr 10
  • Groot formaat
  • Veel inputs

Minpunten

  • Soms een beetje traag
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Tunk 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony KDXF8599

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima tv mooi natuurlijk beeld samen met de HT-MT500 soundbar mooi warm geluid
en verder een goede service van Platte tv .nl

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ewald 15-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige brede TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We wilden eindelijk eens een echte televisie-ervaring en dus zochten we een 60 inch model. De medewerker van PlatteTV (Marco) heeft ons deskundig geadviseerd en uiteindelijk gingen we met de Sony KD-55XF8505 naar huis.
Na een paar weken kunnen we kort zijn:
- Prachtig beeld
- Heerlijk geluid
- Goede bediening
Kortom; top!

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Goede bediening

Minpunten

  • Past niet in alle auto's ;-)
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Parimal 15-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazing image quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I bought this TV 2 weeks ago. Easy to install. Picture quality is amazing. Android OS is easy to use. Sound quality is excellent. Overall very happy with the purchase.

Pluspunten

  • Image quality
  • Sound
  • Fast
  • Android OS

Minpunten

  • Could not find any
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste beeldkwaliteit voor 49 inch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik been naar de winkel gegaan en ik vond dat deze TV de beste beeldkwaliteit had voor 49 inch schermen. OLED tv's bestaan alleen voor het moment voor 55 en 65 inch. Deze TV komt in de buurt van OLED qua beeld. Ik hou persoonlijk ook meer van het kleurenpalet van Sony ipv Samsung (te fel) of LG (te somber). In mijn mening leunt dit kleurenpalet het dichtst aan bij bv een Apple producten.

Pluspunten

  • Goeie beeldkwaliteit ondanks geen OLED
  • Mooie kleuren (subjectief)
  • Beste 49 inch, OLED bestaat alleen voor 55''&65''

Minpunten

  • Duur voor een 49 inch
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JAN 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi helder beeld en goed leesbare tekst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het merk Sony spreekt ons aan en is een goed merk. De prijs en kwaliteit is goed
Goede aanbevelingen van anderen,
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

DJHoogendoorn 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel zoeken en lezen ben ik bij deze TV uitgekomen. Ik wou een niet al te grote tv, maar ook niet inleveren op beeld kwaliteit. En het liefst ook nog een goede prijs. De eisen van mijn partner waren dat de TV niet te veel mag glimmen. Na de tv in de winkel gezien te hebben met de de beeld modus in Bioscoop thuis waren we beide verkocht. Het beeld loopt lekker soepel, de kleuren zien er natuurlijk uit, genoeg ingangen, mooie TV. Verder hoeft het geluid thuis niet zo hard, en is dit ook prima in orde.

Pluspunten

  • beeld kwaliteit
  • design
  • prijs

Minpunten

  • menu wat langzaam
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

55 inch tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Beeldkwaliteit is super.
Geluid is wat minder
Verdere opties zijn goed.
Mogelijkheid netflix is super fijn

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Netflix mogelijkheid

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fariet 09-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony KD-65XF8599

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze gekozen omdat Android tv op zit. Het is net een tablet zonder aanraak optie. ;).
Een grote beeldschermen maakt het wen 65ing tablet. Email. Music alles wat een tablet kan. Bluetooth joystick voor gamen koppelen. Of Bluetooth headset. Alles.

Pluspunten

  • Android tv
  • Kodi
  • Android assistant
  • Natflix
  • Android tv

Minpunten

  • Beetje langzaam tussen modus
  • Geen splitscreen
  • Geen smart remote meer
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark Starke 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony tv kd 65, top keuze!

Algemene score

9,0
Ik heb de Sony in eerste instantie uitgekozen vanwege haar slanke beeld en mooi slanke omlijsting. Scherp beeld en ik vond een mooie prijs zeker met de cash back in het achterhoofd! Super
Top!, scherp beeld, makkelijke bediening. Zo verschrikkelijk blij !

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • prachtig beeld en goed geluid
  • prijs kwaliteit zeer goed

Minpunten

  • nog niets gevonden
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 1972 03-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tv gekocht samen met de Sony HT-XF9000 soundbar.
Een geweldige combinatie de soundbar en de tv lijken een geheel.
Prachtig beeld en gemakkelijke bediening.
Werkt uitstekend samen met een Android telefoon.
Zonder de soundbar heeft deze tv nog een goed geluid voor een platte tv.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Design
  • Werkt perfect samen met android telefoon
  • Geweldige combinatie met HT-XF9000 soundbar
  • geluid
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom de ridder 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik henb het gekozen omdat het hdr heeft en 100 prhames per sec en dat is zeker genoeg want ik ben een console gamer.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • En 100 framphes per sec

Minpunten

  • Zwaar
  • Vraagt veel internet voor 4 k
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marc Bleeker 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb heel lang getwijfeld over het formaat van de tv, een 49 inch of een 55 inch. Een Sony moest het sowieso worden en ben uitgekomen op de 55 inch. KD-55XF8599. Zit ongeveer 3.40 meter van het scherm vandaan en het beeld is geweldig en niet te groot. Geluid is nog even wennen maar gaat wel goedkomen.
Wat ook een duuwtje in de rug heeft gegeven voor dit scherm is de prijs met een 100 euro cashback vanuit Sony. Hoop deze nog wel te ontvangen 😊.
Ook omdat het een Android tv is, is een keuze van mij geweest.
Al met al echt een mooie koop 👍🏼

Pluspunten

  • Het design
  • Strak beeld
  • Android tv
  • 100 HZ scherm
  • Afstandsbediening is degelijk

Minpunten

  • Blijft heel af en toe hangen, ligt aan gebruiker
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaya 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken ben ik uitgekomen bij de Sony Bravia. Supermooi beeldkwaliteit, wel iets minder geluid. Door de cashback actie toch een soundbar erbij gekocht. Superfilm ervaringen maak ik mee

Pluspunten

  • Super beeldkwalitieit
  • Super veel opties
  • Mooi prijsje voor zo’n tv

Minpunten

  • geluidskwaliteit. Soundbar is aan te raden
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KLEUREN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel TV's vergeleken en deze sprak ons het meeste aan qua mogelijkheden kleuren.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Kleuren
  • android
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • geluid maar dit inherent aan een platten TV.
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Desmond 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super beeldkwaliteit
Apps en remote zijn handig.
Kabels netjes weggewerkt in de pootjes. Hier had wel iets meer ruimte mogen zitte.
Geluid kan ik niet over oordelen omdat we over een home cinema set luisteren

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • Kabelruimte in voet
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandali 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, groot scherm en makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Elke keer als ik een tv wil kopen kom ik weer uit bij de sony bravia omdat ik al langer dan 10 jaar van de bravia ben en de kwaliteit is gewoon top en de kleuren zijn echt en niet nep en de bravia die had heb ik nu op mijn slaapkamer nu al 11 jaar. Dus voor mij altijd een sony bravia

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiks vriendelijk
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, levendig, goede kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige tv met alles erop en eraan, zeer goede beeldkwaliteit en het geluid is subliem. Verder simpele bediening naar alles applicaties: Netflix, You Tube etc.

Pluspunten

  • Duidelijke afstandsbediening
  • Prachtig beeld
  • Niet erg zware tv

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony KD-55XF8505

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews