Sony KD-65XF8599 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,20 cm dikte
Schermgrootte
64,5 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony KD-65XF8599 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stifke 19-01-2019
  • Product gekocht

Mooie kleuren, traag android en witte waas bij zwart beeld

Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

7,0
Deze tv gekocht gister bij platte tv. Het is zeker géén topper maar zeker niet slecht. Het beeld is super haarscherp en de kleuren top. Het is echter geen OLED en dat zie je aan de zwarte kleuren. Er zit altijd een kleine witte waas achter als het scherm helemaal donker is. Niet storend maar het is wel zo. Verder is het Android os idd erg traag. Dit is best vervelend soms als je wil schakelen. Wellicht dat daar nog een update voor komt.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Scherpte beeld
  • Formaat
  • Design

Minpunten

  • Zwart is niet zwart
  • Android os traag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Janssen 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haarscherp beeld, prachtig geluid

Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

9,0
Ik twijfelde tussen een oled-tv en deze hdr van Sony. Omdat het beeld me in de winkel al aansprak, gegokt op de laatste - enkele honderden euro's goedkoper - en absoluut geen spijt van de keuze. Het beeld is superscherp, de kleuren zijn perfect en het geluid is prima. Van speelfilm tot sportwedstrijd, alles is een genot om naar te kijken.

Pluspunten

  • haarscherp beeld
  • hele goede prijs/kwaliteitverhouding
  • gemakkelijk in gebruik - zoals gewend van sony

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wow wat een beeld en supersnel met apps!!!

Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

10,0
Top TV met erg mooi beeld dat erg rustig oogt. Zeer heldere kleuren en het zwart is ook echt zwart!
Apps draaien super snel en zelfs bij 4K blijft het beeld super scherp en zonder knipperen waar ik erg gevoelig voor ben.
Was bang dat geluid slecht was maar dit is veel beter dan verwacht voor uit een dergelijke platte tv, voor tv en films kijken had ik al reeds soudbar en sub van Sony.
TV voelt stevig aan door volledige aluminium omlijsting en dit is wel prettig omdat de TV aan een beweegbare muurbeugel hangt.

Door actuele aanbieding (EP) en cashback actie van Sony zeer betaalbaar voor 4K, 55", 100Hz met AndroidTV!
Super; service, bezorging, ophangen en installatie door EPGieten.

Pluspunten

  • Beeld
  • Snelheid apps
  • Stevige constructie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouk 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de aankoop van deze tv, mooi beeld met realistische kleuren. Ook het geluid valt mij enorm mee. Had een 12 jaar oude tv, echt een groot verschil.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Strak design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ray737 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

9,0
Prachtige Sony TV, doet wat ik ervan verwacht, mooi dun en met extra's uitgerust. Denk hierbij aan de ingeboude Chromecast en hdr.

Pluspunten

  • Ingebouwde chromecast
  • mooi dun
  • prachtig beeld

Minpunten

  • geen (tot nu toe....3 w)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RT 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele goed tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

8,0
Goede relatief goedkope tv, prachtig beeld.
Geluid beter dan vergelijkbare van een ander merk.
Mooi plat, zit strak tegen de muur.
Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

charles 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel scherp beeld en mooi geluid, en erg mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

10,0
schitterende tv met erg mooi scherp beeld en goed geluid. voor een goede prijs.
ook de android functie werkt prima, je mobiele telefoon op de tv!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Stevense 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony 65 inch 4k scherm

Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

9,0
Sony 65 inch 4k scherm ik vind het een geweldige beeld en de kleuren zijn fantastisch zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • mooie kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EAFJ 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bioscoop belevenis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

10,0
Wat een luxe, een 65 inch scherm geeft daadwerkelijk een thuisbioscoop gevoel. Werkelijk alles is goed, ook het geluid! We zijn er oprecht blij mee, de kinderen vermaken zich optimaal met Google, YouTube en Netflix.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Diversiteit aan mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder en contrastrijk beeld, mooie strakke TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8599

Algemene score

8,0
Samen met dezelfde maar dan 55" versie gekocht voor mooie extra korting bij Foka. Mooi scherp beeld tegen een goede prijs. Uitlopend model dus ook de specs zijn prima voor de prijs. Android TV die gemakkelijk is in gebruik. Extra garantie van 5 jaar standaard bij Foka geeft een rustig gevoel. Voor een beter geluid wel externe speakers met subwoofer aansluiten.....

Pluspunten

  • Prijs.kwaliteit
  • Mooi helder contrastrijk beeld

Minpunten

  • Geen 3D ondersteuning meer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer