Sony KD-65XF8505 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,20 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony KD-65XF8505 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W. B 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

9,0
Hele mooie tv met haarscherp beeld.
Alles makkelijk te bedienen.
Met 1druk op de knop en Netflix staat aan.
Top tv!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de kruijff 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

65 inch tv , mooi ontwerp , heldere kleuren ,zuiver beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

10,0
echt boven verwachting , super scherp beeld , gemakkelijk te bedienen , snoeren die via de pootjes weg te werken zijn , hier is echt overnagedacht, kortom een super aankoop.

Pluspunten

  • mooie heldere kleuren
  • bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gillis 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm met prachtig en duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

10,0
Omdat we op een redelijke afstand van de tv zitten deze Sony met groot scherm gekocht. Prachtige kleuren een haarscherp beeld deed ons besluiten deze Sony te kopen. De installatie was ook vrij gemakkelijk, waar ik wel tegen op zag. Al met al een zijn wij zeer content met deze tv.

Pluspunten

  • Groot en helder en scherp beeld.
  • Installatie eenvoudig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi desgin, goede kwaliteit beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

8,0
Onlangs deze televisie gekocht. Na een tijd nog steeds blij met de tv vanwege goeie prijs kwaliteit, mooi design en voldoende aansluitingen op de tv voor alle andere apparatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Goede kwaliteit beeld
  • Prima geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

avanderschaaf 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot beeld met geweldige beelkwaliteit!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

10,0
in 1 woord een prachtig toestel! en met de PS4-PRO is dit een geweldige tv voor de mooiste beelden in 4K kwaliteit.

Pluspunten

  • geweldig door de 100hertz
  • prachtige kleuren

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Semih 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

9,0
Super groot scherm met scherpe beeldkwaliteit. En daarnaast is het een handige android tv. Alle apps die tv kijken aantrekkelijk maken zitten er op. In combinatie met surround systeem van sony haal je als het ware je eigen bioscoop in huis.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Kwaliteit beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gino Fraanje 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grootscherm: 65/163,9 cm 4K HDR. Schitterend beeld

Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

9,0
Ik heb deze TV gekocht in de eerste plaats om de prijs/kwaliteitsverhouding en dan natuurlijk vanwege het prachtige beeld.

Pluspunten

  • beeld
  • prijs
  • model
  • simpele installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

9,0
Gekozen voor Sony omdat de prijs erg aantrekkelijk was. Erg mooie tv met zeer scherp beeld. De tv is makkelijk in het gebruik.
Ook is de tv makkelijk te installeren. De apps werken zeer goed. Wij zijn erg tevreden over deze tv

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D.T. 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

10,0
Gekozen omdat kleuren heel mooi te zien zijn. Hij past precies goed in mijn woonkamer. Ongelooflijke beeld. Je kan ook de afstandsbediening op je telefoon hebben op een app.

Pluspunten

  • Prachtige beeld
  • Google Assistent
  • Netflix en Google Play knop
  • Youtube, Spotify

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tino 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld, flitsend snelle beelden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

10,0
Een ongekende beeldkwaliteit met prima geluid. Eenvoudig te installeren. Zelfs het inpakmateriaal is over nagedacht. De unieke kleurscherpte bij een prachtig formaat van 65" maakt dit de ideale gezinstelevisie. De spraakbesturing is ook heel leuk. Met Ziggo zeer simpel in te stellen

Pluspunten

  • Beeldscherpte
  • Kleurscherpte
  • Beeldsnelheid
  • Geluidskwaliteit
  • Afwerking en standaard

Minpunten

  • wel ff sjouwen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig beeld met uitstekende kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

8,0
zelf heb ik deze tv vergeleken met de concurrerende merken.
kwam tot de conclusie dat deze veel scherper en vloeiender beeld heeft.

Pluspunten

  • snel beeld door 100 hrz ideaal voor gamen
  • vloeiend beeld

Minpunten

  • stoom snoer veel te kort.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie grote TV met prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

9,0
Het is een mooie grote tv van 165 cm Met een super mooi en helder beeld. Geluid is ook goed zeker met de juiste boxen waan je jezelf in je eigen thuisbioscoop. En de kids waren helemaal ondersteboven. Top televisie. In de pootjes zit een soort kabel goot zodat je de bedrading mooi en makkelijk weg kan werken

Pluspunten

  • Groot scherm
  • super scherp beeld
  • goed geluid
  • pootjes met kabelgoot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene RAFC 1880 Verschote 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony KD-65XF8505 AANGERADEN DOOR MIJN LIEFSTE DOCHTER NICOLE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

9,0
Ik heb deze tv aangekocht op aanraden van mijn liefste dochter, Nicole en mijn brave schoonzoon, Kurt.
Ze hebben hetzelfde toestel en zijn er zeer tevreden over. Toen ik bij hen op bezoek was sprak mij de grote van het scherm mij zeer aan. Ik bekijk heel veel voetbal live binnen en buitenland en eis daarom ook hoge beeldkwaliteit.Mijn vorig toestel heb ik van mijn kinderen gekregen 6 jaar geleden bij mijn 70ste verjaardag en was ook een Sony maar kleiner 90cm en ook zeer tevreden over.De aansluiting en opstarting is vrij eenvoudig. Enkel ik zit met 2 decorders aangezien ik Proximus TV-Sport en Telenet-Sport heb en dit via surround wil bekijken en beluisteren is het niet eenvoudig om beide decoders digitaal optisch aan te sluiten aangezien er maar 1 optische aansluiting mogelijk is.Doch is snel verholpen met opzoeken connectiekabels via electronicazaak MEC.Ik ben zeer tevreden en verheugd met mijn aankoop.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • eenvoudige montage
  • eenvoudige bediening
  • mooie kleuren
  • voetbal beelden zeer possitief

Minpunten

  • slechts 1 optische kabelaansluiting mogelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylwia 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect sound and screen quality

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

10,0
The TV was very to set up, looks good, very slim body, picture quality very good, fantastic apps and the Google assistant is novel. Great sound quality for standard TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandro 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

10,0
Oke prijs een hoge uitgaven. Maar je krijgt er heel veel voor terug. Zeker voor de persoon die veel tv kijkt is deze sony echt schitterend om naar te kijken. Beeld is super scherp en beeldkwaliteit is geweldig.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Netflix button
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-65XF8505

Algemene score

9,0
Erg mooie tv, is een dun type en kan hem erg makkelijk ophangen.
Kwaliteit van het beeld is erg prettig om naar te kijken.
Bij een zwarte omlijsting valt de omlijsting weg als je tv kijkt.
Afstandbediening is makkelijk, met de knop Netflix kan je gelijk Netflix kijken (ideaal)

Pluspunten

  • Scherpe kwaliteit beeld
  • Zwarte omlijsting valt weg

Minpunten

  • Geluid kan beter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer