Sony KD-55XF8599 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,20 cm dikte
Schermgrootte
54,6 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony KD-55XF8599 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andy 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi rustig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
Op advies van de medewerker van Plattetv winkel deze Sony aangeschaft. De installatie was snel en makkelijk met onze Android mobiel. Rustige mooie kleuren.
We hebben de tv net dus we moeten nog veel mogelijkheden ontdekken.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Gemakkelijke installatie

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kiana 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi beeld en heldere kleuren

Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
De tv heeft hele mooie kleuren naar smaak aan te passen. Het is een helder mooi groot beeld, snelle beeldverversing. Hij is makkelijk te installeren en je kunt het zelfs alleen.

Pluspunten

  • natuurlijke maar levendige kleuren
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krum 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
Mooie tv voor een goede prijs. Beeld is helder en mooi vorm gegeven. Bedieningsgemak is goed en de apps werken goed. Geluid is niet super, maar voldoet zeker. Ik overweeg wel een soundbar te kopen.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Makkelijke bediening
  • Goed werkende apps
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

willems 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
super blij mee. mooi beeld geluid en groot.
youtube en google chrome , nexflix makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • mooie kleuren
  • groot beeld
  • makkelijk installeren
  • netflix-google op afstandbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot en helder beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
Groot en helder beeldscherm ook van op zij goed beeld. Geluidsniveau interne boxen van de TV is prima.
Met een Sony soundbar er bij is het helemaal een compleet plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 09-01-2019
  • Product gekocht

Super mooie haarscherpe TV en wat een geweldige kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
Haarscherp beeld en geweldige kleuren. Erg gebruiks vriendelijk en geweldig die Netflix knop. Makkelijk te installeren.
Geluid is ok maar houd niet over. Heb zelf voor een soundbar gekozen

Pluspunten

  • Beeldscherpte
  • Kleuren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed beeldkwaliteit, mooi uiterlijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
Moeien kleuren zeer duidelijk bleed goed geluid en zeker aan te bevelen. Ik geef deze tv een negen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

4k uhd tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
tv gekocht omdat de oude ver op was, mijn zoon had een Sony, met een super mooi beeld dus ik dacht zeker ook een sony,
heb gekozen voor de 55" met de x1 processor, uhd en 4k, ben er zeer tevreden over,

Pluspunten

  • uitstekend beeld
  • makkelijke bediening
  • spraakbediening
  • mooie afwerking

Minpunten

  • minder geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TS 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super smart, met super beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
Dit is mijn 2e TV in het leven en de vorige was ook een Sony en de kwaliteit spreekt me enorm aan! En dat geld ook voor dit model. Deze is super smart en gebruiksvriendelijk. De beeldkwaliteit is ook erg goed en heeft veel verschillend optie qua kleur instellingen. Hij staat bij ons bijna de gehele dag aan op de radio app en als die dan op screensaver springt komen er via de ingebouwde Chromecast super gave foto's voorbij. Echt een top TV weer!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel opties
  • Goed geluid
  • Scherp beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

defietsmaker.nl 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtig beeld en uitstraling voor waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
mooi beeld met ruime instel mogelijkheden. past helderheid automatisch aan (kan uit gezet worden)
media zeer ruim aanwezig en snel.

Pluspunten

  • lekker groot
  • top beeld
  • prijs kwalieteit
  • android

Minpunten

  • overnemen Google account duurde lang

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gekker 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goed prijs-kwaliteitsverhouding. Ik ben zeer tevreden en ook blij verrast dat er een VLC app op aanwezig is. Goed beeld en mooie behuizing.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • VLC App
  • Spotify App
  • Netflix App
  • Snelheid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze tv. Moeste even wennen aan 55 inch ipv ons oude 40 inch tv maar het komt tot zijn recht met de mooie kleuren zeker bij 4k uitzendingen

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • zeer scherp
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld, prachtige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
Zeer mooi beeld. Haarscherp en heldere kleuren. Erg gebruiksvriendelijk. Mooi strak design. Afmeting is ideaal.

Pluspunten

  • Kleur
  • Scherpte

Minpunten

  • Voorlopig geen ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.p.m. Bouwmans 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg mooi ( helder en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
Erg mooie uitgave, mooi scherp en helder beeld goede kleuren, mooie maat en op goed advies van de verkoper Lunenburg in Nuland

Pluspunten

  • Goed beeld
  • mooi model
  • mooi formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkslage 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
Wat een super tv, mooi groot scherm en super scherp beeld dankzij de 4K.
Voorheen had ik een lg led tv maar dit is wel even een verschil

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Makkelijk aan te sluiten
  • afstandsbediening met YouTube en Netflix knop

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjh derks 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterende TV

Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
deze Tv is voor ons de beste keus ivm de grote en de zuiverheid dit omdat mijn vrouw slecht ziend is en nu weer een klein beetje kan zien.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • mijn vrouw kan nu weer tv kijken
  • makkelijk in de bediening

Minpunten

  • geen scart aansluiting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan thebes 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig beeld haarscherp en schitterende kleuren

Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
vond beeld en kleuren van sony mooier dan samsung
ben erg tevreden met mij sony
zou andere mensen deze tv ook aanbevelen

Pluspunten

  • scherpte
  • mooie kleuren
  • helderheid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raj 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Sony TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

9,0
De Sony 55XF8599 is mooie en gebruiksvriendelijke tv met alle gemakken zoals een ingebouwde chromecast en netflix. Verder voldoet hij aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Ingebouwde chromecast
  • Scherp beeld
  • Plug & play

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Leeuw 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
Ben heel blij met mijn nieuwe aankoop. Het is natuurlijk wel wennen om de apps te leren gebruiken, maar dit maakt het ook aangenaam om de mogelijkheden van het toestel optimaal te benutten. Echte aanrader !

Pluspunten

  • Optimale beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk toestel
  • Vele extra opties en mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wpvd 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD-55XF8599

Algemene score

10,0
Ik ging voor een Philips 65" maar heb toch een Sony 55" gekocht omdat ik graag 100 hertz heb en dit was het advies van de verkoper
Geen spijt van

Pluspunten

  • Android tv
  • 100 hertz
  • Bleu tooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews