Samsung QE55Q8FAML - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,47 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top TV

Enkele zeer positieve punten waardoor ik uiteindelijk voor deze tv ben gegaan;
Super scherp beeld
100 Hz
Slank, luxe rvs design
Superfijne interface (bediening)
Luxe afstandbediening

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Bediening

Minpunten

  • Nog geen enkele

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super beeld en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ging eerst voor de q7f maar vanwege de cahback toch de q8f gekozen super beeld en design en de oneconnectbox is ideaal dus geen draden meer in het zicht en met nogap wallmount superstrak aan de muur.

Pluspunten

  • Design
  • Beeld
  • One connect box
  • Nogap wallmount

Minpunten

  • afstandsbediening even wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super beeld kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige TV met mooie kleuren , schitterend design, zeer gebruiksvriendelijk . Makkelijk te bevestigen aan onze bestaande ophangbeugel. Geluid is prima.

Pluspunten

  • kleuren
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBS 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi, helder en groot scherm met prima beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima TV met vele mogelijkheden en hij voldoet ons uitstekend.
Het geluid is prima en de compacte afstandsbediening is zeer handig in gebruik.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne den boer 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Qled tv met groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtige platte tv zonder rand en heeft een haarscherp beeld. Je kunt je voorkeur voor een bepaalde kleurnuance heel gemakkelijk instellen, aangepast aan het soort programma je kijkt. Ook heeft de tv een prachtig geluid!

Pluspunten

  • geen rand
  • snoer weggewrkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren in een mooi groot scherm

Algemene score

7,0
Deze Qled werkt fantastisch. Mooi beeld. Evengoed scherp met dit grote scherm. Verder is deze gemakkelijk in gebruik. Verder is het mogelijk om gewoon een foto reeks af te spelen wanneer deze niet gebruikt wordt.

Pluspunten

  • Heldere kleuren
  • Mooi groot scherm

Minpunten

  • Niet zo gemakkelijk zelf te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rudy Jeucken 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Qled TV

Algemene score

9,0
Erg mooie en grote tv. Super goede kleuren en erg prettig dat je geen kabels meer achterin de tv hoeft te steken, maar alles kunt aansluiten op de losse aansluitbox. Puur genieten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en strak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super beeld en strak design
Snel met schakelen tussen media en TV
Afstandsbediening super handig
Nog geen echte nadelen gevonden
Misschien 1 wanneer Spotify via tv afspeelt blijft het beeldscherm aan, was misschien handiger geweest als het beeld kon uitschakelen of een screensaver kon selecteren.

Pluspunten

  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Snelle procesor

Minpunten

  • Geen screensaver voor spotify

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronny 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een prachtige en strakke beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na meerdere tv's beoordeeld te hebben, ging ik vast beraden naar de Expert voor een premium tv van Samsung. Ik ben meteen van mijn vastberadenheid afgestapt nadat ik de Qled tv bekeek die naast de premium tv stond opgesteld. Mooie heldere kleuren, een strak design en de nieuwste opties voor een mooie prijs. Ik heb de tv nu ruim twee weken en heb er nog geen moment spijt van. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • strak en helder beeld
  • goed geluid
  • simpele bediening
  • mooie diepe kleuren
  • strakke design

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan1982 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is zeker een goede aankoop geweest. We hadden een 40 inch tv maar nu met het beeld van 55 inch is het nog mooier tv kijken. Super scherp beeldscherm. Kleuren komen nog mooier uit.

Pluspunten

  • goede beeldkwaliteit
  • goed geluid
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Q led 55

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In vergelijk met de standaard Led tV's geeft de Qled een geweldig en optimaal beeld.
Ook het geluid is van goede kwaliteit. Het is even wennen aan de afstandsbediening die met beperkte knopje alle mogelijkheden heeft.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • one connectbox

Minpunten

  • energieverbruik tov LED
  • moeilijk leesbare afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qled tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Qled tv reageert supersnel en heeft ern haarscherp beeld. Iedere oneffenheid van iets of iemand zie je direct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank A 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Iets te eigenwijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig mooie TV met prachtig beeld en (gezien de beperkte ruimte voor de luidsprekers) goed geluid. Veel beter is het om de TV op je geluidsinstallatie aan te sluiten en dat gaat gemakkelijk via een HDMI kabel met ARC (Audio Return Channel). Maar je ontkomt er niet aan om je receiver dan ook te bedienen met de afstandsbediening die met de TV is meegeleverd. Als je de TV daarmee aanzet, gaat je receiver ook aan. Of uit, als hij al aan stpnd..... En dat automatisme kun je dus niet ontwijken.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersinterface

Minpunten

  • Afstandsbediening bedient andere apparaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

alex 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, goede tv

Algemene score

9,0
zeer mooi beeld geluid ook perfect bedieningsgemak zeer makkelijk aansluiten erg gemakkelijk via aparte box daar door weinig draden in zicht .... ik beveel deze tv zeer aan .

Pluspunten

  • zeer mooi beeld
  • makkelijke bediening
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • makkelijk aan te sluiten via aparte box

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtig helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tv heeft een prachtig helder beeld en veel nuttige functies. De installatie ging snel en probleemloos. In tegenstelling tot wat ik hier en daar lees, vind ik de afstandbediening wel makkelijk en snel te begrijpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan en marty 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi helder kleuren en goede makkelijk bediening
plus een mooi plat toestel.
zelfs met mijn weinige verstand van techniek, goed te bedienen

Pluspunten

  • scherp
  • plat
  • zuinig
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog geen slechts 3 dagen in bezit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasper 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld, aansluiten simpel, helpdesk Samsung top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig beeld, werk goed samen met Bose apparatuur, service helpdesk Samsung prima.
Vormgeving TV heel strak, mooie voet, minimale kabels, afstandsbediening ook mooi vormgegeven.
Veel mogelijkheden met andere apparatuur.

Pluspunten

  • dunne (glasvezel)kabel
  • beeld
  • vormgeving
  • eenvoud installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie grote tv met extreem dunne omlijsting. Waardoor het een mooie aanwinst in je woonkamer is. De kleuren zijn erg helder en het geluid is zeker de moeite waard.
Fantastische tv om bijv. films op te kijken. Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooie kleuren
  • Helder
  • Goed geluid
  • Dunne omlijsting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sedef 05-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Geweldig beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een heel mooi tv, super groot, maar totaal niet storend in een wat kleinere woonkamer, kan dus prima! ook handig dat je de afstandsbediening voor bijna alles kan gebruiken, je kan op internet je apple tv besturen, echt bijna alles kan je ermee, wel jammer dat ik niet kon vinden hoe ik de beeld donkerder kon krijgen, want snachts is het echt te vel!! storend voor de ogen. En oh ja ook minder dat je de apple tv niet daadwerkelijk kan uitzetten. zodra je hem op uit zet, springt hij vanzelf weer aan en dit doe hij niet met zijn eigen afstandsbediening. verder zou ik hem zeker wel gekocht hebben indien hij niet zo duur was geweest!!j

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gijs 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder en duidelijk scherm en niet te opvallend

Algemene score

9,0
Zeer recente aankoop maar tevreden over de mooie kleuren op het beeldscherm.
Het benutten van alle mogelijkheden zal nog wat tijd/oefening vergen, dit type is nieuw voor ons, maar is een kwestie van proberen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews