Samsung UE40MU6120 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,26 cm dikte
Schermgrootte
40,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Derksen 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Smart K4 TV voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer nette tv met de laatste nieuwste ontwikkelingen
TV is van modeljaar 2017 en heeft uiteraard de optie om aan te sluiten op je internet zowel draadloos via wifi als via een netwerkkabel
Verder heeft de TV een uitgang voor een CI Module zodat je je smartcard in de TV kunt steken en kijken maar, verder is de TV licht van gewicht en heeft ie een dunne rand rondom.
Ik heb alle site,s afgezocht en kwam na een dag zoeken op dit model uit ,
Geluid is zeer helder en voldoet aan de gestelde verwachtingen.

Pluspunten

  • Mooi design mooie voet
  • Dunne rand rondom
  • Helder geluid
  • Licht in gewicht
  • Makkelijke gebruiksbediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vechad 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
TV was weer aan vervanging toe. We wilden niet veel betalen maar wel goed beeld, dus hebben we gekozen voor een UHD tv. Mooi scherm. Handige smart omgeving, dit werkt snel en goed.
Geluid van de schermen valt altijd tegen, maar wij hebben deze aangesloten op een Home Cinemaset, dus dat is ook top. Prima tv voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Smart omgeving (snelheid)

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Samsung UE40 MU 6120 WXXN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Was moeilijke keuze door het grote aanbod. Geen spijt van deze keus, prachtig beeld, goed geluid voor een eensgezinswoning huiskamer. Makkelijk instelbaar, wel zelf HDMI kabel erbij aanschaffen. Dat kostte ons de meeste tijd...

Pluspunten

  • Helder en scherp beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marco 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie tv maar flets beeld

Algemene score

6,0
Mijn oude nog steeds goed werkende tv is een 25 jaar oude dikke phillips tv maar dacht laat ik hem vervangen door een smart tv.

Naar aanleiding van de goede recensies hier heb ik besloten de Samsung tv te kopen,

Eenmaal thuis was ik teleurgesteld over de kleuren in het beeld, ook de scherpte van het beeld viel mij tegen.
Ik heb de tv in de middag aangesloten en hoopte dat het s avonds in het donker anders zou zijn, maar helaas,

Aangezien het mijn hoofdtelevisie is, heb ik de tv weer ingepakt en ik breng hem zo spoedig mogelijk weer terug naar de winkel, super jammer want de prijs was prima.

Ik ga nu kijken in een hoger segment rond de 800 euro

Overigens, de apps werken goed en snel, goede internet connectie, de tv zag er mooi uit, het geluid was mooi maar het beeld was voor mij persoonlijk ook te flets.

In mijn ogen een prima slaapkamer tv of voor de kids of in de keuken of als je gewoon veel tv wilt voor weinig geld.

Pluspunten

  • oogt mooi
  • veel mogelijkheden
  • goede internet verbinding
  • geluid was goed
  • mooie voet

Minpunten

  • flets beeld

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Bardos 08-01-2018

Alle beeldmodi wel uitgetest?

Reageer

paulwijtsma 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige kleuren, helder beeld, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
tv voldoed aan alle verwachtingen , stevige constructie van zelf te monteren voet.
installatie wijste de weg vanzelf met voldoende aansluitingen .
esa norm van de ophanging indien nodig M8 bouten, niet aanwezig bij de levering.
vormgeving strak, in kleur zwart,

Pluspunten

  • helderheid beeld
  • kijkhoek
  • geluid

Minpunten

  • geen over tv zelf
  • registeren bij samsung omslachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel Krol 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi dun scherm , makkelijk op te hangen gezien lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
2 Samsung TVs gekocht SAMSUNG UE40MU6102/72 4K ULTRA HD TV en 1 SAMSUNG UE32M5620AWXXN FULL HD LED TV mooie dunne schermen van superkwaliteit , licht in gewicht en makkelijk op te hangen aan bijgeleverde Voogel beugels, aanrader!!!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Strak beeld
  • Compacte vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung tv echt top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige TV, echt mooi beeld en geluid.
Scherp beeld, eenvoudig in de bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer