Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips 5300 series 32PFS5362/12

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 5300 series 32PFS5362/12 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De lol ging er snel af!

Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

4,0
Tv aangeschaft op basis van de reviews bij Kieskeurig, de gunstige prijs en de naam Philips. Wist al wel dat Philips niet meer echt Philips was (maar het Chinese TP-Vision), maar had er toch nog vertrouwen in. De tv was makkelijk te installeren, makkelijk op wifi aan te sluiten en ik had al meteen een mooi helder en scherp beeld. De kleuren moesten nog wel worden aangepast aan persoonlijke smaak. Opnemen op harddisk ging prima en video vanaf USB werkt ook prima. Favoriete zenderlijst ingesteld en de programmagids geraadpleegd. De wifi was nog een beetje nukkig maar niets leek een jarenlang kijkplezier in de weg te kunnen staan. Helaas ging het nog dezelfde avond mis. De TV startte niet meer op, startte wel op maar meldde dat er geen zenders waren, of startte op om te eindigen met een bevroren beeld. Startte de tv wel normaal op dan ging het alsnog fout bij het kiezen van de programmagids of zenderlijst. De tv reageerde daarna niet meer op de afstandsbediening en kon alleen nog maar uit worden gezet. De tv was dus binnen een paar uur veranderd in een zeer nukkig apparaat. Ik ben blij dat de winkelier begrip had en hem terug wou nemen. Ik moet nu op zoek naar een andere tv. Maar nooit meer Philips!

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Mooie opnamefunctie
  • Leuk design

Minpunten

  • Zeer lichte bouw
  • afstandsbediening ook vederlicht
  • Trage menu's
  • Onbetrouwbare wifi-verbinding
  • Nukkig en onbetrouwbaar apparaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

FOKAFAN 29-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima keuze

Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
Voor het eerst sinds jaren weer een Philips tv. Handleiding kun je het beste eerst downloaden van de Philips website, dat scheelt (in ieder geval voor mij) een hoop gezoek wanneer je naar persoonlijke smaak aanpassingen wilt doen.Heb je beeld en geluid naar eigen wens aangepast, en een paar keer met de ab geoefend (als je ander merk gewend bent) is er alleen nog maar kijkgenot.Zelfs het geluid is voor een dergelijke tv prima. De kijkafstand is bij ons ca 2,5 - 2,7m en dan voldoet de 32" prima, zou geen grotere willen.De gegeven 8 zou zeker een dikke 9 zijn als als er iets van een gebruiksaanwijzing bijgeleverd zou zijn, en geen irritante stickers op het beeldscherm .
Ben blij dat ik deze bij FOKA (voor een heel lage prijs)ontdekte, want was bijna voor een andere gegaan.

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • Prima geluid voor een platte tv
  • zeer prettig geprijsd

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eveline 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Philips Full HD Smart LED TV 32PFS5362/12

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
Wij zochten een Full HD 32 inch TV welke in onze kast past in de woonkamer. Het aantal 32 inch TV’s wordt steeds minder. Ze zijn vaak al groter. 32 inch wordt al slaapkamermodel gezien. Voor ons is het groot genoeg :-)
Deze Philips TV heeft goede reviews en verbruikt slechts 28 watt (A+).
Het scherpe beeld en de prijs gaf de doorslag om dit model te kiezen.
Over de duurzaamheid valt nog weinig te zeggen, aangezien we de TV net in ons bezit hebben. Aansluiten was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Goede prijs/kwalieit
  • 5 jaar garantie bij Foka.nl

Minpunten

  • Geluid kan beter

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kckossen 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
Prima beeldscherm en eenvoudig te installeren,

Eenvoudige tv Instructie aanwezig,
Handleiding van de tv is te downloaden via de site van Philips.

Pluspunten

  • Kleuren mooi
  • Geluid ook prima

Minpunten

  • Geen no handleiding aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mlisje89 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede tv voor een mooi prijsje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
Mooie tv voor een goede prijs.. Goed geluid en mooi beeld! Eerder al een phillips gehad dus wou graag weer eenn philips en tadaa toen kwam ik deze tegen. Aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk verplaatsbaar doordat die licht is
  • Goed geluid
  • Mooi beeld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harm 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch mooie TV

Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

9,0
Geweldig mooi natuurgetrouw en haarscherp beeld, waarvan de kleuren op eenvoudige manier tot in detail naar eigen smaak zijn in te stellen. Ook de vele andere instellingen zijn zonder manual intuïtief te wijzigen. De TV ziet er prachtig en strak uit. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • Prachtig scherp beeld
  • Geluid ruim voldoende
  • Eenvoudige bediening
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld niet duur en onze juiste maat !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
Heb voor dit produkt gekozen omdat het een 32 inch scherm heeft past goed in het interieur.
Tevens lekker licht van gewicht (staat op een uitschuif plateau).
Nog maar kort ingebruik kan dus geen oordeel geven over duurzaamheid wat betreft levensduur.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Mooi beeld
  • Licht gewicht
  • Plat
  • Goedkoop

Minpunten

  • Weinig HDMI aansluitingen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Schuyl 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Ranke uitvoering mooi geluid

Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

7,0
Mooie uitvoering in het begin had ik zeer goed beeld daarna ging er van alles mis

haperen beeld geen beeld zappen ging niet meer uiteindelijk geen verbinding
meer eerst alles oplossen alles uitschakelen etc etc...gelukkig viel ik binnen de

14 dagen retour + aankoopnota bewaard heb helaas alles retour moeten doen

Pluspunten

  • Schitterende uitvoering
  • goed geluid

Minpunten

  • Beeld geen beeld haperen
  • geen verbinding
  • alles viel uit
  • afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Slecht
Uitstekend
Slecht

Reageer

Y. de Ruiter 23-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid! Mooi beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
Heb de tv nu enkele maanden en bevalt erg goed. Zowel het geluid als het beeld is prachtig. Gebruiksgemak ook prima. Nog geen klachten tot zover. Voor de prijs een aanrader!

Pluspunten

  • Geluid
  • Beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige installatie, snelle service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
prima smart tv, eenvoudig in te stellen via wifi. mooi helder beeld en goed geluid.
tekst intoetsen best veel werk, zou met telefoonapp moeten kunnen maar weet dan niet hoe.
snelle levering via Foka.nl.

Pluspunten

  • snelle installatie
  • mooi beeld

Minpunten

  • toetsenbord tekst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

9,0
Goed afgewerkte LED TV met makkelijke instelling.
Beeld en geluid voeldoen aan de verwachtingen.
Zeer geschikt als TV voor slaapkamer

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • afwerking
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

7,0
Mooi straks vormgegeven televisie. Heeft een acceptabele snelheid met schakelen tussen apps en televisie, is zeker niet de snelste. Scherp beeld, duidelijke menustructuur.

Pluspunten

  • vormgeving

Minpunten

  • nog geen ondervonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A. van den Broeke 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

10,0
Prachtig helder beeld. Heel gemakkelijk te installeren. Goed geluid, met apart instelbare hoofdtelefoon aansluiting wat ik graag wilde hebben. Zeer tevreden met deze TV.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Installeren heel makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Schutshut 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Philips 32PFS5362/12 voor slaapkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe TV voor op de slaapkamer. Na goed zoeken en vergelijken toch keuze voor deze TV vooral vanwege de reviews hier en de prijs/ kwaliteit en functionaliteit.

Pluspunten

  • Smart TV
  • Full HD
  • Prijs/ kwaliteit

Minpunten

  • Wifi niet 100%

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R Aiachi 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 5300 series 32PFS5362/12

Algemene score

8,0
Goede tv, mooi beeld, . Slank Design, Ik raad deze tv om te kopen, de prijs voor deze tv is niet duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer