Sony KD-55XE7000 - Reviews

7,9 11 - 2017 Sony KD-55XE7000
Testpanel score 7,9 - november 2017
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,80 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rmz 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Duidelijk beeld, en supermooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De tv is supersnel qua gebruik met bijvoorbeeld omswitchen van Netflix naar Youtube enz. Ook komen de kleuren heel mooi naar buiten tijdens het tv kijken, en is het beeld ook heel vloeiend en goed verlicht, waardoor het beeld heel duidelijk is. Gebruik is supersimpel, de Netflix en Youtube knoppen op de afstandsbediening zijn super handig! De kabelgoten in de poot zijn ook een goeie toevoeging.

Pluspunten

  • Duidelijk en mooi beeld.
  • Heel makkelijk in gebruik.
  • Snel in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sensationele bioscoopervaring thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een nieuwe belevenis in huis: de Sony Bravia XE70 van 55" (138,8 cm) !!
De tv heeft een uitstekende kleurweergave en beeldscherpte (óók voor uitzendingen met een lagere resolutie waarbij het beeld verbeterd wordt). Het geluid is prima, maar aangesloten op een surround-speakersetje is de beleving helemaal compleet bij het kijken van films of gamen. Door de hoge resolutie is tv kijken op zo'n 3 - 3,5 meter een intense en zeer prettige belevenis.
De tv is intuïtief in te stellen en te bedienen door de logische menustructuur en afstandsbediening. Snelle interactie met apparaten (telefoon/tablet/nas) in het thuisnetwerk door de WiFi-verbinding. Directe toegang tot Netflix en Youtube.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Beeldverbetering bij lagere resolutie
  • Mooie kleurweergave
  • Intuïtieve bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wies 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

GE-WEL-DIG beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Supermooie tv; prachtig scherp beeld, mooi geluid, handige en gebruiksvriendelijke functies. Let wel op welke grootte het beste past in je interieur!

Pluspunten

  • scherp beeld
  • functies

Minpunten

  • de tv die ik testte was té groot voor ons

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stezie 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sony XE70 55" TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Beeld is lekker scherp en heeft een goede geluid kwaliteit.
Met de voet er onder plaatsen hadden we nu een derde persoon nodig.
Wel moesten even zoeken waar je de instelling kon aanpassen zodat de tv niet automatisch uitgaat als je interactieve tv kijkt.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • Geluid kwaliteit

Minpunten

  • voet installeren
  • automatisch uit instelling zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Vincent 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld voor een scherpe prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De tv heeft een goeie prijs kwaliteitverhouding. Op de eco stand komt het beeld wat rustiger over. De kwaliteit is wel slecht als je gewend bent om het geluid via de versterker af te spelen.

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit beeld

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rene 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastische beeldkwaliteit, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk, vanaf de installatie tot het TV kijken, alles is zo geregeld en wijst voor zich.
Met een paar schroeven staat de TV, de snoeren zijn mooi weg te werken in de standaard van de tv, wat een veel netter gezicht geeft als met m'n vorige tv.
De instellingen en tv werkt verder gewoon goed. De knop voor Netflix (en in mindere mate Youtube) zijn erg makkelijk.

4K tv op Netflix is met een fantastische kwaliteit en het is eigenlijk wachten tot de tv-zenders ook allemaal de overstap gaan maken op 4K kwaliteit. Om van 4K naar HD terug te gaan is dan weer even wennen, die scherpte went erg snel en je ziet direct het verschil tussen de twee standaarden.

Al met al een tv met een sublieme beeldkwaliteit, mooi design en een zeer eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • design
  • beeldkwaliteit
  • verbergen snoeren in standaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot scherm voor levensechte beleving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige tv.
Het uitpakken is al een feestje.
De kleuren en contrast zorgen voor een levensechte kijk ervaring.
Een strak design voor elke woonkamer.
Makkelijke smart bedienig en met 1 klik op Netflix maakt het kijken nog makkelijker.
De tv staat erg stabiel op een mooie steun.
Het geluid in de tv en mooi en helder

Pluspunten

  • Strak design
  • Levensechte kleuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ArtC 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi beeld, mooi design en vlotte bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige tv, met goed scherp beeld en soepele bediening. Het smart tv gedeelte is wat soberder, maar ruim voldoende en is erg afhankelijk van het gebruik natuurlijk.
You Tube en Netflix makkelijk aan te roepen, zo ook media vanaf een NAS.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsmenu
  • Installatie
  • YouTube En Netflix knop op AB

Minpunten

  • Werkt niet met verouderde CI-module.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pepijn 08-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

KD55XE7000 biedt zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Algemene score

10,0
Deze tv biedt een prachtige HDR ervaring voor deze prijs. Geluid en smart ervaring waren precies wat ik er van verwachtte. Kijkhoeken zijn voor een LCD goed. De 55XE7000 was eenvoudig te installeren en is verder zeer eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Design
  • Beeldkwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer