Philips 6000 series 43PUS6262/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,71 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hadieco 30-08-2017

nieuwe kijksensatie

Algemene score

8,0
Het afgelopen weekend hebben wij een nieuwe philips ambilight televisie gekocht. We zijn zeer tevreden met het design en vinden het heel prettig om een smart televisie te hebben. We wonen nog met ons viertjes thuis en het streamen via telefoon en tablet is al veelvuldig door onze kinderen uitgeprobeerd. In combinatie met netflix is het geweldig om van de beelden te genieten. Het kijken naar voetbalwedstrijden geeft wat aanpassing omdat het groen van het veld wel wat overheerst op de muur. Verder zijn we zeer tevreden over dit product.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

snoepreis 06-11-2017

Een goed toestel

Algemene score

8,0
Het instellen van het toestel is voor een doorsnee mens toch niet zo eenvoudig.Beeldkwaliteit is mooi
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MVBird 11-09-2017

Prima TV

Algemene score

8,0
Dit product heeft mooie levensechte beelden.
De sfeer er omheen, met de verlichting aan de zijkanten heeft meerwaarde. Je beleeft hierdoor nog meer de sfeer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jo77 09-09-2017

Mooi product met goed beeld- en geluidskwaliteit

Algemene score

10,0
Mooie televisie, waarvan ik nog niet alle mogelijkheden ontdekt heb...
Mooi, scherp maar wel rustig beeld. Ook door het ambilight erg prettig om naar te kijken. Helder geluid.
Mooie vormgeving, makkelijke bediening.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

citertje42 08-09-2017

Buitengewoon fijn toestel

Algemene score

10,0
Dit is een prima toestel met veel mogelijkheden.
Het geeft een prachtig beeld ook in combinatie met het Ambilight.
Kortom we zijn er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sheilabeau 04-09-2017

tv met scherp beeld en sfeervolle kleuren door het ambi ligh

Algemene score

10,0
deze tv heeft een mooi scherp beeld en is sfeervol in de huiskamer, wij kijken met meer plezier naar de tv door de wisselende kleuren van het ambi light op de muur rondom de achterkant van de tv. Deze kleuren passen zich aan het beeld aan.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ClaireMarie 04-09-2017

Strak vormgegeven tv zeer helder beeld

Algemene score

10,0
Mooie stijlvolle televisie. Zeer helder beeld. De zenders zijn makkelijk in te stellen. Handige afstandbediening met een klein toetsenbord op de achterkant. Mooie verlichting aan de zijkanten van de televisie waardoor de tv een luxe uitstraling krijgt. Een handige netflix knop op de afstandbediening.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jwxxxx 04-09-2017

Mooie televisie met fantastische beeldkwaliteit

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze tv. De rv is makkelijk aan te sluiten en heeft een perfecte beeldkwaliteit. Zeker met de ambilight geeft dit een fantastisch beeld. De tv heeft een goede orijs / kwaliteitsverhouding. Ik deze tv iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mruijt 03-09-2017

Hele mooie televisie fijn in gebruik

Algemene score

8,0
Makkelijk te instaleren, fijn menu.
Wij hebben na problemen met onze vorige tv met ambilight toch wel weer voor ambilight gekozen maar het verschil met verlichting is veel feller en meer beleving.
Raden de tv zeker aan!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dennis01 02-09-2017

mooi scherp beeld

Algemene score

10,0
Deze televisie is makkelijk in te stellen voor eigen voorkeuren zoals bijvoorbeeld de kleuren en het ambilight.
Ambilight geeft een extra dimensie aan het kijken. Het beeld is bovendien scherp.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Cappy 02-09-2017

Prima product

Algemene score

10,0
Prima product, waarvan ik lang nog niet alle mogelijkheden ontdekt hebt. De ambilights aan de zijkant geven een heel mooi effect op mijn witte muur.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Line63 01-09-2017

Deze TV is een eyecatcher in de woonkamer.

Algemene score

8,0
Deze TV geeft een heel mooi beeld met prachtige kleuren en scherp contrast. Heel fijn is het ambilight, je kunt het ambilight instellen zoals je wil. Mooie TV om te zien, plat en strak van vormgeving.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

televisiekijker62 01-09-2017

Dit product heeft een mooie uitstraling.

Algemene score

8,0
Dit product heeft mooie levensechte beelden.
De sfeer er omheen, met de verlichting aan de zijkanten heeft meerwaarde. Je beleeft hierdoor nog meer de sfeer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Oyin 31-08-2017

Prima TV!

Algemene score

8,0
Ik zocht naar een betaalbare smart tv met ambilight. Die zoektocht hield op toen ik dit prachtige exemplaar tegen kwam. Deze tv heeft alles wat een moderne tv nodig heeft, smart en ambilight functie, netflix knop op de afstandbediening voor een zeer mooie prijs. Ik ben erg tevreden en zou deze tv aan iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Keenenburger 30-08-2017

Een veelzijdige t.v. met prima beeld en geluid

Algemene score

10,0
Het was even zoeken om de eerste keer beeld te krijgen maar toen dat er was, was het ook dik in orde. mooi beeld met natuurlijke kleuren. je kijkt weer met plezier t.v.
Ambilight is echt mooi. Geeft meer beleving. Heb het gevoel dat we een goede keus hebben gemaakt en weer jaren vooruit kunnen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

rlmc 28-08-2017

Prachtig beeld

Algemene score

10,0
Mijn vorige tv was na 11 jaar overleden en ik ben me toen gaan oriënteren op een nieuwe.
Ik kwam bij deze tv uit vanwege het ambilight, de vormgeving en de prijs.
De tv is zeer makkelijk in gebruik te nemen en aan te sluiten.
Het beeld is super scherp en de smart functies zijn erg handig.
Ik ben er zeer tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ileiden 27-08-2017

Prachtig design gecombineerd met gebruiksgemak

Algemene score

10,0
We hebben de tv pas kort, dus we kunnen nog niet oordelen over de lange termijn, maar voorlopig zijn we erg tevreden. De TV was heel snel en simpel geïnstalleerd. Het beeld is prachtig. De ambilights een leuke gadget.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kitty84 27-08-2017

Mooi vormgeven tv met helder beeld

Algemene score

8,0
Ik was erg benieuwd naar ambilight en het heeft mij verrast: mooi sfeervol beeld. De tv is ook makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Philips 4K tv 25-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi toestel, antraciet kleur, snel geïnstalleerd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ruim tv toestel met 4k weergave. Zeer snelle installatie, binnen 10 minuten konden we tv kijken.

Pluspunten

  • snelle installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly1956 24-08-2017

Zeer goed product

Algemene score

10,0
Deze tv is qua vormgeving en prestaties een sierraad om in je huis te hebben. Ambilight heb ik nooit gehad, maar het kijkt veel rustiger. bedieningsgemak ten top.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews