Philips 6000 series 55PUS6262/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,82 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 6000 series 55PUS6262/12 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ries 24-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

8,0
Uiteraard afhankelijk van de signaal aanbod leverancier. Maar in het algemeen een fijne toestel voor een betaalbare 4k .
Films van N**flix in 4K is overweldigend, bijna 3d effect en scherp! Gewoon eng soms. Toestel een half jaar in bezit en tot nu toe geen spijt.
Okay, met de ab ff wennen en de apps is ook goed functioneel, ook dit de snelheid en stabiliteit van de leverancier afhankelijk.
De ambilight is leuk voor de effecten, daartegen heb Ik de Hue set extra erbij gezet, magnefiek licht effecten bij films.
Hét geluid is plat, wat logies is voor een platte scherm.
Simpel op te lossen met een surround set, masterlijk wreed!

Pluspunten

  • Beeld in 4K
  • Prijs

Minpunten

  • ff wennen aan de AB
  • Geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benjo31 17-04-2018

Voldoet volkomen aan verwachtingen!

Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

8,0
Woow, wat een prachtig beeld. We hebben deze tv nu al een maand en nog geen seconde spijt.
Het enige waar ik nu een beetje spijt van heb: beter hadden we een driezijdige Ambilight kunnen nemen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Martin2018 11-04-2018

Uitstekende TV met prachtig beeld

Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

8,0
Het is op zich een prima TV, maar er zit nog een enorme bug in de software, want op de meest onvoorspelbare momenten gaat de TV aan. Soms midden in de nacht. Ook loopt de software wel eens vast, waardoor de enige oplossing is om de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten, alvorens weer een poging te wagen.

Ik verwacht dat de technici van Philips dit euvel binnen niet al te lange tijd oplossen met een software-update, want het is wel erg irritant voor een TV die verder prima functioneert en aan alle verwachtingen voldoet.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jacobse56 07-04-2018

Beter hoeft niet

Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

10,0
Mooi toestel, alles wat je nodig hebt zit er op, eenvoudig in te installeren en in het gebruik, mooi beeld. Vind de aanduiding op sommige toetsen van de afstandsbediening niet duidelijk, maar dat is van ondergeschikt belang en na een week ben je er wel achter wat waar zit.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Vraagbaak 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld, redelijk geluid, slecht App

Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

5,0
Deze TV aangeschaft vanwege de positieve recensies over de kwaliteit van het beeld.
De TV is makkelijk in te stellen via de wizzard. Alleen het beeld daarna staat wat te helder waardoor je een "bleeding" effect kan zien.
Het iets verlagen van de helderheid zorgt voor een goed beeld zonder dat je het idee het dat het ineens te donker is.

Als de HDMI kabel niet helemaal goed is ingestoken gaat de TV traag reageren.
Dit merk je o.a. bij het wisselen van zender (dit in ieder geval i.c.m. met MC701 CI module en Canal Digital).

Iets wat een misser in de firmware/software van de TV is, is de TV-gids.
An zich is deze gebruikersvriendelijk maar hier ontbreekt de veelgebruikte mogelijkheid om per pagina te bladeren.
Nu kan je alleen met de up en down toest een regel per keer doen.
Als je dan van een zender die op een andere pagina staat wil weten wat erop is, is het wisselen naar die zender veler male sneller dan dat je er via de gids er naartoe gaat.
Dit lijkt mij een kleinigheid wat in nieuwe software/firmware makkelijk opgelost zou kunnen worden.

Hetgeen waar ik vind dat een bedrijf als Philips zich voor zou moeten schamen, is de bedroevende kwaliteit van de App om de TV te kunnen bedienen.
Philips verwijst voor App bediening van de TV (alle TV's na 2014) naar een specifieke App in de Appstore.
Deze App is echter van een vage niet werkende hobby kwaliteit.
Veel onderdelen werken niet, sommige opties werken soms en als de TV reageert op de bediening, is het niet altijd zoals verwacht (geluid harder i.p.v. zachter).
Heb hier Philips en de App ontwikkelaar over proberen te benaderen maar helaas zonder enig effect (o.a. geprobeerd in te schijven op het forum van Philips, geen response App ontwikkelaar (e-mail), links die niet werken etc.).
Het feit dat er zo'n slechte App is voor het bedienen van de TV is toch wel een duidelijk gemist kans en iets wat tegenwoordig wel als normaal wordt gezien.

Door de problemen met de TV-gids en App zou ik deze TV niet zomaar aanbevelen. Indien je daar geen waarde aan hecht, is het een goede TV voor scherpe prijs.

Note:
Heb geprobeerd mijn eerste review op philips.nl te herzien daar deze negatiever is dan het in werkelijkheid is. Dit daar het probleem met het wisselen van de zenders werd veroorzaakt door een slechte HDMI verbinding. Helaas kan de review niet worden aangepast en bij het benaderen van philips support om dit op te lossen kom je niet verder dan een 0900 nummer of een chatbot.

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Prijs

Minpunten

  • TV-Gids (ontbreekt bladeren per pagina)
  • Bedroevend slechte App voor TV bediening
  • Slechte support

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pewee 26-08-2017

Prima kwaliteit

Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

10,0
Voor het eerst een 55 inch scherm. Prachtig scherp beeld. Ambilight maakt het af door de sfeer van het beeld op de muursteun projecteren. Beeld lijkt daardoor nog groter
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Remon 17-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Haarscherpe TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

8,0
De Philips TV heb ik gekocht omdat deze ambilight ondersteund. Wat is dit een mooie kijkervaring. samen met de 4K-resolutie heb je een echte thuisbioscoop. Ook de standaard Netflix app ondersteund 4K-streaming!

Pluspunten

  • Ambilight
  • Netflix in 4K

Minpunten

  • geluid is matig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Heckers 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot en mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6262/12

Algemene score

9,0
Is een mooi en erg goed toestel vooral samen met de HTL2183B en blue ray speler alles fijn te regelen met een afstandsbediening een en al bedienings gemak prettige bijkomstigheid ik zeer slechthorend en heb een PhonaxCompilot aangesloten op de Hoofdtelefoon aansluiting werkt opdit toestel super hoor nu geluiden die ik jaren niet meer uit een tv heb horen komen duidelijk en een mooi geluid is nu een genot om tv te kijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer