Philips 6000 series 32PFS6402/12 - Reviews

Specificaties
HD type
Full HD
Diepte
7,68 cm dikte
Schermgrootte
32,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 82 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jennifer 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ambi light meest opvallende extra

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie compacte 32", met ambi light wat film kijken een extra dimensie geeft. We hebben voor dit model gekozen vanwege android.

Pluspunten

  • Ambi light
  • android

Minpunten

  • afstandbediening van provider niet kunnen koppelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tu Son 23-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Philips Android TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkte TV met prima android smart TV omgeving. Erg prettig is dat de TV ook werkt zonder extra Ziggo decoder of extra CI-module kaart.

Pluspunten

  • Werkt zonder decoder (Ziggo)
  • Mooi beeld
  • Android TV

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maria 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermooie tv voor in de kinderkamer, prachtig beeld en de ambilight is geweldig. Heeft tal van mogelijkheden, dit is beslist een aanwinst voor de kids.

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudolph40 18-09-2017

De Televisie waar kijken erg Intresant wordt.

Algemene score

10,0
De Televisie waar full HD tot zijn recht komt want het kijken neer tv programa's erg irtresant wordt want zo is het tv kijken nog nooit geweest.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Afke123 18-09-2017

Goeie tv voor een niet al te hoge prijs

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met dit product. De tv oogt mooi en is super makkelijk te gebruiken. Het geluid is ook prima! Ik ben er heel blij mee. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Britt27 17-09-2017

geweldig

Algemene score

10,0
de philips ambilight 32fps6402/12 is een geweldige smart tv met een mooi disign. de handige smart functie werkt goed en het beeld is mooi helder. ik raad dit product zeker aan
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Given76 15-09-2017

Uitstekende keuze

Algemene score

10,0
Onze dochter heeft deze TV op haar kamer en kan zo TV kijken en via het SMART gedeelte ook Apps bekijken (YouTube/Netflix). De TV is gebruiksvriendelijk, binnen een paar minuten geconnect aan Wifi en ziet er bovendien mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Penelope 11-09-2017

vormgeving oke en warme kleur pretig met ambilight

Algemene score

8,0
De televisie heeft een mooie vormgeving. Duidelijk beeld en kleuren. Het ambilight zorgt voor warme kleuren op de achtergrond. Het kijkgenot wordt hierdoor verhoogd.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Istra 10-09-2017

Complete TV

Algemene score

8,0
Deze TV heb ik gekocht voor de slaapkamer, beeld en geluid zijn prima en het is een toestel met veel instelmogelijkheden.
Het toestel ondersteunt wifi 5ghz voor het netwerk, prettig omdat ik veel kijk door streamen van content zoals HD beelden van b.v. Netflix. Ingebouwde Google cast is ook leuk,jammer dat NPO niet goed werkt bij mij en belangrijker de Ziggo app werkt helaas ook niet naar behoren, hopelijk wordt dit snel opgelost. Voor nu betekent dat ik een Google cast er aan moet hangen om Ziggo go te kijken, dit kan m.i. niet de bedoeling zijn.
Ambilight is mooi, heb al jaren een toestel uit de 9000 serie met ambilight. Leuk is de integratie van HUE met ambilight.
Begreep verder dat er een update komt van het android os naar 6.0 marshmallow of zelfs naar 7.0 nougat
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Hans 08-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig beeld samen met ambilight

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Half jaar geleden een 5500 gekocht maar die is helaas door een blikseminslag kapot gegaan. Omdat ik de tv op de slaapkamer gebruik wilde ik slechts een 32inch versie die op Android draait. Je hebt dan de keuze tussen Sony en Philips. Ik heb voor de 6402 gekozen omdat die over ambilight beschikt wat een geweldig sfeer creëert in de slaapkamer. Ook het beeld en geluid zijn geweldig, net als de mogelijkheden die Android bied. Streamen, IPTV, Kodi, etc draaien als een zonnetje. Ik heb de TV gekocht bij FOKA Rotterdam omdat er geen enkele zaak is die zulk geweldig service verleend, 5 jr garantie ipv standaard 2 om maar iets te noemen. Wat mij betreft qua prijs/mogelijkheden een aanrader!

Pluspunten

  • Android
  • Ambilight
  • mogelijkheden

Minpunten

  • vrij kort aansluitsnoer 220v

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reint 08-09-2017

We zijn uiterst tevreden over de aankoop

Algemene score

8,0
De tv heeft heldere, warme en natuurlijke kleuren, scherp beeld(met Ambilight) en een aangenaam geluid.
Een plezier om naar te kijken, de beelden komen rustig over. Een slanke vormgeving met mooie smalle randen van zilver die een rustige overgang geven naar de woonomgeving(kamer).
De TV is voorzien van veel aansluitingen om je bestaande randapparatuur, zoals een videorecorder,(scart), dvd en blue ray op aan te sluiten.
Een TV met een beeldbeleving die je meeneemt en deel laat uitmaken van wat je ziet en hoort.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Menko 07-09-2017

Perfect beeld

Algemene score

10,0
Werkt perfect met Android en het beeld is ook erg mooi.
Ook is de ambilight een fijne toevoeging.
Het geluid is soms wat plat, maar goed genoeg voor gewoon tv of film.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jac777 07-09-2017

Wij zijn met de TV zeer tevreden

Algemene score

10,0
Deze tv is voor ons ideaal voor in de kamer Ook de aparte knop op de afstandbediening voor Netflix is handig Televisie heeft echt heel erg scherp beeld . Het scherm is helder en kent weinig 'bleeding' waardoor ook de zwarte achtergronden goed uitkomen. Dit hebben we wel eens anders gezien. De Android besturing van deze tv is een prima keuze van Philips. En door de android software zijn er tal van apps op de tv te installere. Het systeem werkt snel en betrouwbaar. Ambilight is ook helemaal naar wens in te stellen wat wel fijn is, anders is je hele woonkamer opgelicht. Maar het kan simpel ingesteld of zelfs uitgeschakeld worden als het hinderlijk is. Kan deze TV dan ook ten zeerste aanraden!! Wij zijn zeer tevreden met deze tv.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

cas12 07-09-2017

Een android TV van verschil

Algemene score

8,0
Televisie heeft echt heel erg scherp beeld! Ik kom van een LCD TV en dan is dit een wereld van verschil. TV reageert goed en de afstandsbediening is handig in gebruik. Ook instellingen zijn gemakkelijk te bereiken en simpel in te stellen. De smart tv functies bevallen ook goed. En door de android software zijn er tal van apps op de tv te installeren. De Ambilight was in het begin wel heel erg wennen, omdat er heel veel licht vanaf komt . Maar het kan simpel ingesteld of zelfs uitgeschakeld worden als het hinderlijk is.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Antoon74 05-09-2017

Lijkt een prima apparaat.

Algemene score

8,0
Afwachten; ziet er in de winkel goed uit. Hebben tot grote tevredenheid meerdere Philips toestellen gehad. Dit is echter onze eerste Ambilight. Afwachten dus.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Frank11 05-09-2017

Android en Ambilight maken het verschil

Algemene score

10,0
Na verschillende 32 inch Tv's met elkaar vergeleken te hebben toch voor deze van Philips gekozen. Android en Ambilight maken echt het verschil, ook al kost dat wat extra.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jamast 04-09-2017

Mooi design tv.

Algemene score

10,0
Het is een prima tv. Wij hadden nog een hele oude en het is nu een wereld van verschil om te kijken. Helder beeld.Goed formaat van de letters,die goed te lezen zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

GenG 03-09-2017

positief

Algemene score

8,0
Nadat onze oude tv, ook van Philips, het na 15 jaar aan het begeven was, besloten we een nieuwe TV te kopen. We kwamen uit bij de Ambilight Led TV van Philips. De oude TV was er nog eentje met een flinke achterkant, maar deze is mooi smal en past precies in onze kast. Het beeld is prachtig. We kijken weer met veel plezier tv.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jokkolien 03-09-2017

Top TV

Algemene score

10,0
Deze TV heeft verrassend goed geluid en een scherp beeld. We hebben hem niet uitgezocht op het feit dat hij ambilight heeft en we dachten dat dat een beetje overbodig zou zijn, maar de kijkbeleving wordt zeker wel verbeterd door dit licht.
De TV werkt erg vanzelfsprekend en de afstandsbediening is ook erg fijn.
Zelf waren we niet echt fan van de pootjes, maar dit hebben we opgelost met een muurbeugel. Het scherm zelf is erg mooi met een mooie rand.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tony03 03-09-2017

Mooie TV

Algemene score

10,0
Ik was toe aan een nieuwe tv en ben zeer blij dat ik deze gekocht heb! Internet werkt perfect. Zeker een aanrader. Voor mij is deze zeer goed omdat ik niet groot woon.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews