Philips 7000 series 49PUS7502/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,56 cm dikte
Schermgrootte
49,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorgen 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie 4k ambilight tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 5 jaar met een Philips Designline LCD gedaan te hebben was ik op zoek naar een nieuwe TV. Omdat ik Ambilight als toegevoegde waarde zie, kwam ik weer uit op Philips. Nu de kwaliteit van Philips CQ TP Vision in het begin erg slecht waren, las ik dat de TV's van de laatste 2 jaar van veel betere kwaliteit zijn. Dit was voor mij een mooie reden om een nieuwe Philips tv te kopen. Deze TV biedt door de nieuwe P5 Engine prachtig scherp beeld en met 3 zijdige ambilight een genot om naar te kijken. Geluid is redelijk maar gebruik een soundbar voor optimaal geluid. Door het Android systeem is het een goede smart tv met veel mogelijkheden. Door de Quad Core processor is het systeem ook nog eens lekker snel. Veel aansluitmogelijkheden en alle HDMI aansluiting zijn ARC. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Android TV
  • Ambilight tv en Hue aansturing

Minpunten

  • had nog een exrtra HDMI aansluiting mogen hebben
  • kan niet echt uitgezet worden alleen op standby
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aad 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tv, ben erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de tv bij Foka in Rotterdam gekocht. Goede service, goede uitleg over de tv en 5 jaar garantie. Erg scherp beeld en prachtige kleuren. Kortom: een aanrader

Pluspunten

  • Mooi formaat, niet te groot
  • mooie standaard
  • goed geluid

Minpunten

  • geen Oled
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Mieske-turbo 31-03-2018

Geen oled? Dat kan ook niet voor dat geld. Dat wist je toch toen je hem kocht dan had je 3000 euro meer uit moeten geven.

Reageer

Dokkumer 17-03-2018

Geweldige tv ervaring

Algemene score

8,0
Geweldig toestel en tot op de dag van vandaag geen spijt van de aankoop. Het beeld is scherp en de ambilight maakt het af. Televisie is slank en staat mooi op de muur. Installeren van alles is erg makkelijk en duidelijk.

Het is een 100hz tv dus geen schokbeelden bij sport kijken. Nadeel is ondanks de soundbar dat het geluid niet heel mooi is.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Th.Bruijnen 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

groot scherm rustig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op aanraden van leverancier deze T.V. gekocht. Bevalt ons zeer goed en is prettig om naar te kijken. Goede prijs ,kwaliteit verhouding ,en een super mooi beeld. Wij zijn zeer tevreden .

Pluspunten

  • mooi groot beeld

Minpunten

  • standaard mag steviger
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mogan50 08-04-2018
  • Product getest

Hoop vooral dat ze lang onderdelen kunnen leveren

Algemene score

5,0
Ik kan dit toestel krijgen met bijbetaling omdat van de 48'pfs8109/12 na 3 jaar geen onderdelen meer te leveren zijn vanaf het begin problemen mee gehad steeds werd er gezegd
softwear in dec net 3 jaar oud kwam er een monteur en verving een onderdeel nog de zelfde dag 7 x in de fout , gebeld en toen zei men dat er geen onderdelen meer voor handen waren
wel E123,00 betaald die ze niet terug willen geven ,want van die onderdelen wisten ze al van te voren , want het kwam al uit een ander defect toestel.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12

Reageer

Kees1a2b 03-04-2018

Geluid niet acceptabel bij muur montage

Algemene score

4,0
Deze 49PUS7502/12 heeft een speaker aan de achterzijde, welke binnen het patroon van de beugel motage gaten valt. Bij muur montage vervormt het geluid zeer sterk. TV niet geschikt geacht voor directe muurmontage.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Harold 03-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstrak en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische mooie tv, goed geluid en een genot om naar te kijken, werkt super en ideaal met netflix knop

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • haarscherp beeld
  • mooi geluid
  • ambilight heeft zeker toegevoegde waarde
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omatheelepel 08-02-2018

belangrijke geluids vraag

Algemene score

8,0
Eij kunnen alleen het geluid goed horen als de instelling staat op: TV op Standaard, maar tekens als de tv uit gezet wordt gaat hij daar weer vanaf. Hoe krijg ik het voor elkaar dat hij op (TV -standaard) definitief blijft staan? ik druk altijd op OKE....kan iemand mij aub helpen, of Philips zelf?

Plaatsing van de TV
 (TV-menu) > 
Instellingen > Geluid > Plaatsing van de TV.
Selecteer Op een TV-standaard of Aan de
muur voor een optimale geluidsreproductie bij de
gegeven plaatsing.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jaap6666 22-01-2018

Alsof de binnenkant van het beeld vies is.

Algemene score

2,0
Er lopen vooral verticaal wat donkere balken in het beeld, niet ieder lichtpuntje is even sterk.
Gewoon een miskoop dus.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

P1peter 27-12-2017

geweldige tv

Algemene score

10,0
Een voor ons kijkgenot een geweldige tv, mooi van formaat, geweldig beeld hele mooie kleuren perfect soundgeluid
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jan Kuijpers 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ERG MOOI BEELD en PRIMA GELUID!

Algemene score

10,0
Na 8 jaar oude TV ( 32PFL9604H/12 ) en te klein voor grote kamer heb ik deze dagen nieuwe TV gekocht bij EP Meijel. Het beeld is zo mooi en geluid wat iets minder maar gelukkig ik heb Home Cinema gebruiken en tocht mooi geluid.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haas40 13-11-2017

Prima beeld, veel functies, geluid aan muur valt tegen

Algemene score

8,0
Prima beeld, veel functies, alleen geluid aan de muur valt tegen. Dit zal wel bij elke TV aan de muur zijn.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

mvdvelden1 17-09-2017

Heel mooi scherp beeld

Algemene score

10,0
Wij hebben deze televisie gekocht omdat we een oude hadden die aardig klein was dus het was tijd voor een upgrade, ik ben heel erg tevreden dat wij dat hebben gedaan omdat ze nu een fantastische televisie hebben. De 4K is echt te zien in het beeld, er zit een Netflix knop op dus het is heel handig en makkelijk snel netflix te kijken, overal hele goede en fijne TV.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Gerrit47 14-09-2017

Design TV

Algemene score

10,0
Prachtig en kleurrijk en haarscherp beeld wat door Ambilight een ruimtelijk effect krijgt. Met goed, door de geïntegreerde soundbar verkregen geluid ontstaat een bioscoopgevoel. De Android software geft een snelle toegang tot Google play strore en Philips apps.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

aunt 10-09-2017

fantastische televisie

Algemene score

10,0
Prachtig beeld, heerlijk geluid en heel ontspannen kijken met ambilight. Ik ben blij dat Philips weer goed op weg is met de televisie's
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

deveren 08-09-2017

schitterend beeld, mooi gevormde tv

Algemene score

8,0
Via ING rentepunten mooie televisie kunnen aanschaffen tegen concurrerende prijs. Schitterend beeld, geluidskwaliteit beter dan verwacht. Bediening moet je even voor gaan zitten, maar vele mogelijkheden.
Kortom: prachtig product van Philips. Super tevreden
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jack1960 06-09-2017

Dit product is prijs/kwaliteit uitstekend.

Algemene score

10,0
Wij zijn versteld van het mooie scherpe beeld met de de 3 zijden ambilight op de lichte muur. Je ziet de beelden perfect van kleur. De kleuren schijnen verder over de muur. Het is bijna een cinema. De sportprogramma's zijn ook voortreffelijk. Je zit altijd op de eerste rang.
Een goede keuze.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

BramN 04-09-2017

Mooi realistisch beeld

Algemene score

10,0
Erg mooi helder beeld, ik heb al eerder een ambilight gehad (2 zijdig) maar driezijdig is nog iets mooier. Toestel is mooi afgewerkt en heeft eengoed geluid.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Bart007 02-09-2017

Pracht beeld en geluid

Algemene score

10,0
Deze Philips tv 55 4K smart 55 pus 7502/12 is prachtig van beeld en geluid.
Ook een zeer mooie strakke vormgeving! Wij hebben al jaren een ambilight en kunnen dat echt niet missen want dat bepaald een deel van levens echte tv kijken.
Goede en snelle service! Prijs kwaliteit verdiend deze tv een dikke 10. Voor jaren lang plezier.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

appie54 02-09-2017

goede mooie tv

Algemene score

10,0
dit is de volgende philips tv die we gekocht hebben. wederom zeer tevreden over het product. mooi beeld goed geluid mooi desing. kortom een tevreden klant.
Geschreven voor: Philips 7000 series 49PUS7502/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews