Philips 6000 series 55PUS6482/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
7,22 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Duiveltje 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design veel mogelijkheden tot instellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de tv gekocht vanwege ambiligt
Ook omdat hij er gewoon erg mooi uitziet en een plaatje is in je woonkamer
Maar hij vertoond wel enige backligt bleeding misschien dat dit enigszins is te camoufleren met calibratie van beeld
Dus mocht er iemand de perfecte instellen hebben zou ik die graag willen 🤣
Verder is het instellen van de tv een fluitje van een cent
Android werkt super zonder haperen en vastlopen

Pluspunten

  • Beeld scherpte
  • Ambiligt en hier
  • Hdr Premium

Minpunten

  • Backligt bleeding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v Tilburg 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Philips pus6482

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vandaag deze led tv gekocht
Mooi beeld goed in te stellen veel mogelijkheden
Heb zitten zoeken naar en tv van onder de €1000 en van verschillende merken naast elkaar gelecht en deze kwam er het beste uit voor mij

Pluspunten

  • Beeld
  • Disign
  • Instellingen
  • Ambilicht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raymond271281 11-09-2017

top tv met prachtig beeld

Algemene score

10,0
mooie tv met super scherp beeld voor dit formaat.

lekker gebruik vriendelijk,ook voor de kids.
netflix onder 1 knop vinden de kids helemaal geweldig.

snelle installatie
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jan Schaart 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer mooie afwerking.
slank model vlak tegen de muur.
beeld kwaliteit mooi.
ambilight maakt het helemaal af.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raymond271281 29-08-2017

super strakke tv met perfect beeld

Algemene score

10,0
Deze tv bied u veel mogelijkheden op het gebied van techniek.
Super snel op internet en lekker snel naar netflix kijken.
Ook is de beeld kwaliteit voor dit formaat tv uitmuntend goed.
prijs en kwaliteit verhouding heb ik me eigen niet mee bezig gehouden.
dit s een mooie tv voor een leuke prijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

IvoJ 29-08-2017

Haarscherp beeld en superieure Ambilight

Algemene score

10,0
Komende van een enkele jaren oude 50 inch Philips TV met Ambilight 2 heeft deze nieuwe TV mij positief verrast.

Het beeld is haarscherp, zelfs zonder 4K content en de driezijdige Ambilight verbetert de kijk-ervaring. Het Android TV werkt prettig en snel genoeg. Vooral Netflix en Youtube worden veelvuldig gebruikt.

Wanneer je qua geluid niet al te hoge verwachtingen hebt voldoet de ingebouwde 'soundbar' prima. Dit bijvoorbeeld met kinderfilmpjes op Youtube. Voor het 'betere werk' gebruik ik mijn aangesloten home cinema set.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ducjo 25-08-2017

Ultiem scherp beeld en een prachtig design.

Algemene score

10,0
Dit nieuwe toestel heeft een ongekend scherp beeld en een zeer goede geluidsweergave door de ingebouwde soundbar.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Suus14 23-08-2017

Mooi toestel in aanzicht en gebruik

Algemene score

8,0
Zit mooi beeld in. Ook een mooi uiterlijk.
De doorslag om dit toestel te kopen was de speaker aan de voorkant van de tv. Hierdoor heeft deze tv een zeer goed geluid
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

BCC 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Philips tv!

Algemene score

9,0
Mooie tv met een helder/scherp beeld. Het geluid komt rechtstreeks je kamer in, heel duidelijk. De ambilights maken het beeld nog mooier en geeft rust van de tv.

Pluspunten

  • Helder/scherp beeld
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooie effecten; ambilights

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels Verduijn 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design met geweldig ambilight

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inmiddels is dit onze 3de Philips TV sinds 2009. Eerst een 42 inch, toen 47 inch en nu 55 inch. Mede elke keer toch weer voor Philips gekozen doordat ambilight toch een must blijft. In al die jaren maar 1 keer een klein defect gehad aan de IR ontvanger in de (1ste) TV.

Het 3-zijdig ambilight is dan ook een lust voor het oog maar ook het beeld is haarscherp. Dit blijkt zeker als je via Netflix video's kijkt die 4k ondersteunen. Zelfs van korte afstand is het beeld dan haarscherp.

Ook het Android smart TV gedeelte werkt soepel en vlekkeloos. Netflix, Spotfy en Youtube werken naar behoren en soepel via de TV net als de verbinding en aansturing via tablet en smartphone

Nadeel bij Philips vind ik altijd wel het vinden van de juiste beeldinstellingen. Eenmaal gevonden altijd tevreden maar blijft een uitdaging.

De inbouwde (kleine) soundbar aan de onderkant geeft een stuk beter geluid dan bij de vorige TV maar redt het zeker niet bij een 2.1 home cinema set. Bij voorkeur verdwijnt deze maar daar is no twijfel over.

Samenvattend een prachtige televisie voor het oog, qua beeld, opties en uiteraard het ambilight. Tot op heden zeker geen spijt van de aankoop, hopelijk blijft dit ook zo in de toekomst!

Pluspunten

  • 3-zijdig ambilight
  • Goede Android smart TV
  • Lust voor het oog
  • Prachtige beeld bij 4K

Minpunten

  • Goede beeldinstellingen
  • Geluid soundbar zou nog beter kunnen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer