Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips 6000 series 43PUS6412/12

7,3 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Televisies

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jerôme Schepers 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie TV met android

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze TV met een prima deal gekocht bij Foka. Echt een aanrader als je de TV breder wilt gebruiken dan televisie kijken alleen. Door android als besturingssysteem kun je alle apps installeren die je maar wilt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • prima beeld
  • Android als besturingsysteem
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed internetsignaal

Algemene score

8,0
Installatie van de Philips televisie verliep zeer vlot. Dankzij de ingebouwde WiFi was direct een update beschikbaar. Het systeem wijst zich eigenlijk vanzelf.
Ambilight kleurt mooi op de wand en scherm is helder. Koppeling met de philips Hue-lampen geeft helemaal een mooi effect!

Pluspunten

  • WiFi ingebouwd
  • Helder beeld

Minpunten

  • Korte stroomkabel
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

toko 28-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Na 6 dagen zwart scherm

Algemene score

3,0
Prachtig beeld maar na 6 dagen werd het beeld zwart. Nu in reparatie en waarschijnlijk zo'n 4 weken zonder televisie....

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Handige afstandsbediening

Minpunten

  • Na 6 dagen defect
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

pee2be 21-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot helder scherm, mooie kleur weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerder het kleinere model gekocht voor de slaapkamer. Nu ook het groter model gehaald voor de woonkamer. Goede prijs/kwaliteit verhouding, mooie kleuren en een scherp beeld. Installatie van de CI+ module ging erg snel en makkelijk. Ook het geluid is erg goed en de ambilight is een extra dimensie tijdens films kijken.

Pluspunten

  • Diepe kleuren
  • Helder geluid

Minpunten

  • Zwart niet volledig zwart
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

andre 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi beeld . handige afstands bediening

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit , beeld viel mij meteen op in de winkel .
mooie vormgeving .
handig toetsen bord achter op de afstandsbediening voor internet

Pluspunten

  • beeld
  • vormgeving
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Philips 43 inche

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooi beeld zeer tevreden en het in gebruik nemen van het product is heel makkelijk.
Me zoon gebruik hem bijna alleen voor de PlayStation en YouTube op te kijken
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best mooi, maar audio sync niet goed te krijgen

Algemene score

3,0
Ik heb deze tv nu 5 dagen. Mooi toestel en Mooi beeld. Ook ambilight, wat nieuw voor mij is, vindt ik prettig en mooi. Echter:  Ik heb er meteen een sony htct291 soundbar op aangesloten. Zowel optisch als hdmi. Helaas levert dit een geluidsvertraging op. Geluid is later als het beeld.  De tv heeft alleen geluid vertragende opties (waarschijnlijk is geluid meestal eerder ofzo) maar geen beeld vertragende opties. Dus dat bied geen oplossing. Vandaag de soundbar getest bij de leveracier. Zowel op een sony als een lg tv perfect geluid zonder vertraging. Op een andere philips tv (49pus6482) wel weer vertraging.. óók met andere soundbar. Probleem dus in de tv.
Dus ik philips bellen. 30min in wacht gestaan, 10min persoons- en product registratie, en 5min later kreeg ik te horen dat ik een mailtje met intstucties kreeg om mijn probleem mee op te lossen. Instructies die ik ook al op de philips website had gevonden en mij niet voldoende hielpen. Maar ik moest het blijkbaar met het mailtje doen, want meer tijd mocht de beste man aan de andere kant vanwege drukte niet aan mij besteden. Echt slecht van philips. Ik hoop dat philips op zeer korte termijn met een oplossing komt voor het probleem, anders komt de tv weer terug naar de winkel.

Pluspunten

  • Mooi toestel
  • Mooi beeld
  • Ambilight

Minpunten

  • Geluidsvertraging bij gebruik van soundbar
  • Slechte service philips
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mambo 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Philips 4K Ultra HD TV 43PUS6412/12

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wilde eerst de 43PUS6262/12 hebben vanwege de reviewscore, maar die was tijdelijk niet leverbaar bij Foka, de verkoper wees op dit type en liet zien dat het beeldscherm helderder was en goedkoper.
Geen spijt, in een mum opgehangen en geïnstalleerd. Prima wizard.
Perfect beeld, geluid is goed, maar voor mij niet belangrijk gaat toch via het surroundsysteem en sfeervol door Ambilight.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Snelle instalatie
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • geen schroeven voor beugelophanging.
Geschreven voor: Philips 6000 series 43PUS6412/12

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer