Philips 6000 series 55PUS6412/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
7,82 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LuckyGirl 29-08-2017

Zeer tevreden over mijn nieuwe tv

Algemene score

10,0
Het was moeilijk kiezen tussen de 55 en 65 inch, uiteindelijk toch maar voor de 55 inch gekozen. Beeld is scherp en geweldig. Geluid is prima. Installatie was ook heel snel en makkelijk letterlijk de stappen volgen. Apps werken prima, wel moest ik een paar eerst updaten voordat ik ze kon gebruiken. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jamesh 30-06-2018

een mooi goed ding

Algemene score

10,0
Ik had eerst een 7jaar oudere Philips tv ,47 inch en 3D .
De Android organisatie en de Philips apps. zijn daarop verbeterd en er kan programma's op een harddisc gezet worden, niet gek.
De 55 inch is wat groot voor mij in huis , maar daar valt mee te leven.
In de jaren ben ik vertrouwd met Philips tv's en ik heb er een goed vertrouwen mee, geen technische storingen of zo,behalve de manco's in de ontwikkelingen van tv's in het algemeen.
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Floortje44 15-05-2018

Goed beeld, matige afwerking

Algemene score

4,0
Deze prima tv wordt helaas geplaagd door een softwarematige slechte afwerking.
Er is geen reboot optie terwijl de tv zo af en toe wel eens traag word. De installatie van een reboot app via Google play wordt geblokkeerd door phillips.
Je kunt het homescreen niet aanpassen waardoor onze kinderen af en toe bepaalde youtube filmpjes voorgeschoteld krijgen waar ik niet op zit te wachten.
De h265 decodeer functie werkt niet goed genoeg waardoor het beeld stottert bij een groot bestand.
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lyon1 19-04-2018

uitstekend

Algemene score

10,0
Goed beeld en aangenaam met ambilight
Eens paar maal geprobeerd gemakkelijk in gebruik.
Goede keuze, ben er blij mee
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Harpee 05-03-2018

Goede keuze na twijfel

Algemene score

10,0
Eigenlijk al jaren vaste afnemer van een ander merk , maar erg weg van het ambilight principe .
En na het diverse keren stuk gaan van de andere tv (ander merk) .
Waren wij toe aan iets nieuws , prima geadviseerd in de winkel .
Waarom phillips bewust kiest voor fraai design en zacht beeld , daarom ook met veel plezier deze tv gekocht .
Het beeld is prachtig en erg gebruiks vriendelijk wij zijn er erg tevreden mee .
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Osama 27-02-2018

Heel goede TV

Algemene score

10,0
Ik gebruik deze TV sinds ongeveer een maand
en Ik vind het heel erg mooi TV
en met Ambilight heel erg leuk om TV te kijken en geniten
hartelijk bedankt Philips
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Niamh33 05-09-2017

Fijne TV

Algemene score

10,0
Hele mooie TV. Met name het Ambilight-effect is een mooie aanvulling op het TV-kijken! Het beeld is scherp, de bediening van de TV is prima.
Nadelen zijn dat het geluid iets minder van kwaliteit is en dat de apps die op de TV zitten het niet altijd (in een keer) doen.
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

1klaas78 31-08-2017

mooi design en scherp beeld

Algemene score

8,0
zeer mooie TV en makkelijk te installeren.
strak design en ambilight ziet er super mooi uit.
de app zijn makkelijk op te zoeken.
goede prijs kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Yves70 28-08-2017

Toestel voldoet 100% aan de verwachting

Algemene score

10,0
Onze LG televiesie begaf het plots na 7 jaar, en we waren verplicht snel een andere te kopen. Na enkele revieuws gelezen te hebben leek deze 55PUS6412 de ideale vervanger, en inderdaad, na levering enkel lof over het toestel. Ziet er mooi uit, prima beeld, zeer makkelijk in te stellen, échte smart tv, ... zou 'm direct aanraden.
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

SmartS 25-08-2017

Zeer goede TV

Algemene score

10,0
Met deze 55 inch hebben we een krachtige TV met prachtig design. Heel fraai afgewerkt met alu uitstraling.
Ook de kinderen zijn er erg blij mee, je kan op internet met de TV.
De kleuren zijn erg helder en vol, met ambi light 2 komt het prima uit de verf.
Geluid is ook goed en er zijn voldoende aansluit mogelijkheden voor rand apparatuur.
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

D. Roso 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV met ambilight

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie TV met ambilight, zilveren omlijsting, mooie heldere kleuren, makkelijk geinstalleerd met Ziggo mediabox
Geschreven voor: Philips 6000 series 55PUS6412/12

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer