Sony KD-55XE8596 - Reviews

Laagste prijzen -1% prijsdaling
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,70 cm dikte
Schermgrootte
54,6 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wojciech 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goed geluid, heel goed beeld, goede kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met het product. Ik koos het omdat het alle functies had waarnaar ik op zoek was. Alles werkt volgens mijn verwachtingen en zelfs beter. De kwaliteit van het product is erg goed. Het heeft een zeer goed geluid en beeld. Het heeft meer functies dan ik had verwacht en is gemakkelijk te gebruiken. Ik raad het aan en ik ben er zeker van dat iedereen die zo'n geschenk maakt ook tevreden zal zijn.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • geluidkwaliteit
  • aantal functies
  • groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 14-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect beeld en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden van deze Sony 4K UHD HDR, heb ook een Blu-ray speler 4 K X800, en daar heb ik nu problemen mee, lig het aan de Blu-ray of aan het TV toestel, ik weet het niet, de Blu-ray is al opgestuurd geweest en men zegt dat die perfect afspeelt, maar door mijn ontsteltenis blijf soms de films haperen in stilstaand beeld met gevolg blokkeert. De verkopers doen er niks aan om het euvel op te lossen ! Dus niet zo plezant betreft de services ! De Blu-ray speler is wel aangesloten met de duurste kabel voor 4k en is aan de HDMI ARC verbonden van het Tv-toestel ! Vraag is zijn er nog met deze problemen ???

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • satelliet perfect
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • aansluiting blu-ray X800

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B&B Wijnberg 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm,super mooi beeld, strak desin.

Algemene score

10,0
In eerste instantie gekocht om de scherm afmeting maar het beeld is super, een genot om naar te kijken.
Ook de mogelijk heden zijn goed zo als het aansluiten van externe harde schijf om films en muziek te bekijken.
Het overnemen van het scherm van je tablet of telefoon is een leuke toepassing.
Geluid kan ik niet beoordelen om dat ik een dolbi set heb aan gesloten .

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • heeft veel toepassingen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor gaming

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze tv gekozen omdat deze een refreshrate had van 100hz en 4K ideaal dus om te combineren met een ps4 pro.

Pluspunten

  • 4khdr
  • 100Hz

Minpunten

  • Zuiver geluid maar weinig diepte

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Volkaerts Marleen 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klare duidelijke tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Groot scherm.geluid is duidelijk.beelden zijn duidelijk en kleuren zijn precies echt.je wordt precies in de beelden getrokken.goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peterh 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd Sony TV en stereo gehad,deze TV overtreft heel veel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top TV ... super scherp beeld en mooie kleuren ... zelfs het geluid van de Tv is al oké .... en er hangt een aangename prijs aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nolda Wassenburg 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony LED TV KD-55XE8596

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige LED tv met prachtige kleuren, perfect geluid en eenvoudige installatie en bediening. Hier ga ik nog lang van genieten!

Pluspunten

  • Helder beeld en prachtige kleuren
  • Eenvoudige installatie
  • Geweldige prijs / kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Verbeek 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een prachtige t.v.!
We wilden graag een groter beeld dan de 40inch die we hadden en wat went dat snel zeg. Nu 2 dagen in huis en helemaal gewend aan dit beeld met prachtige heldere kleuren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony 4K UHD HDR 55 inch XE85

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo'n perfect en mooi beeld gezien, echt de top die XE85 serie TV van Sony. Het gemak van de verschillende tuners DVBT en DVBS, zonder te spreken over de smart, een top TV !

Pluspunten

  • Beeld
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geluid -Bass

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en mooi beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super T.V.
Wij wilde graag een groot scherm en een smart t.v. (netflix)
Super eenvoudig, t.v. aan en volg de stappen, het wijst zich allemaal vanzelf.
We hebben hem nu 1 week en we zijn helemaal in onze nopjes over het beeldkwaliteit!
Bediening is ook heel erg makkelijk.
Enige nadeel is dat de kinderen i.p.v. op de laptop YouTube kijken dat nu op de t.v. doen ;-)

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • gebruiksgemak
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooi en haarscherp beeld met prachtige kleuren, plat scherm, eenvoudig aan te sluiten en te installeren, ook mooi dat je meteen internet hebt via thuisnetwerk.
een aanrader!

Pluspunten

  • haarscherp beeld
  • mooie strakke kleuren en design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, haarscherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze televisie gekocht voor mijn schoonvader van 88. Hij ziet slecht. In de winkel kon hij de ondertitels weer lezen en het beeld weer zien. Thuis geïnstalleerd en hij is happy as Larry , hij kan weer tv kijken.

Pluspunten

  • haarscherp beeld
  • alles is instelbaar

Minpunten

  • nog niet gevonde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ScottG 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst een ander product op ook, maar toen werd mij gewezen op dit product wat een nog betere beeldkwaliteit had en een betere beeldverbetering. Ik ben een fervent gamer en zulke dingen zijn voor mij dus uiteraard belangrijk.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • uiterlijk menu
  • strak uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer