Samsung UE40MU6100 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,26 cm dikte
Schermgrootte
40,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LITHLE 13-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel helder beeld, natuurlijke kleuren én heel goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooi design. Een hele dunne omlijsting. Fijn, meerder aansluitingen. Heel helder beeld, natuurlijke kleuren én heel goed geluid.

Pluspunten

  • Dunne omlijsting
  • Goed geluid
  • Helder beeld
  • Natuurlijke kleuren
  • Vele aansluitingen

Minpunten

  • Niet draaibaar op de voet
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SRD 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zacht prijsje voor een super TV.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super scherpe en snelle tv, werkt goed samen met andere producten, veel apps waar je uit kan kiezen en vriendelijk menu, je kan makkelijk en snel je weg vinden.

Pluspunten

  • Scherp
  • Goed geluid

Minpunten

  • Korte voeding snoer
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elton 02-10-2017

Mooie tijd voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat onderzoek te hebben gedaan naar redelijk geprijsde 4k tv ben ik uiteindelijk hierbij uit gekomen en ik heb tot dusver geen spijt. Prachtig beeld, de nodige aansluitingen (3 hdmi, 2 usb, Bluetooth, WiFi ) en een mooi design. Verder biedt dit toestel ook nog eens de mogelijkheid om de afstandbediening te besturen met de stem!!

Toppertje wat mij betreft.

Pluspunten

  • Scherp 4k beeld
  • Bluetooth en wifi mogelijkheden
  • Spraakbesturing van de afstandbediening
  • Meerdere HDMI poorten
  • Smart tv

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Reageer

Elton 02-10-2017

Mooie tijd voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat onderzoek te hebben gedaan naar redelijk geprijsde 4k tv ben ik uiteindelijk hierbij uit gekomen en ik heb tot dusver geen spijt. Prachtig beeld, de nodige aansluitingen (3 hdmi, 2 usb, Bluetooth, WiFi ) en een mooi design. Verder biedt dit toestel ook nog eens de mogelijkheid om de afstandbediening te besturen met de stem!!

Toppertje wat mij betreft.

Pluspunten

  • Scherp 4k beeld
  • Bluetooth en wifi mogelijkheden
  • Spraakbesturing van de afstandbediening
  • Meerdere HDMI poorten
  • Smart tv

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Reageer

xstina2002 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de 55 inch in de woonkamer omdat deze mij zo goed beviel ook voor de 40 inch gekozen voor de slaapkamer. ik heb geen kabels maar via de WI-FI genoeg te zien.
Prima geluid en mooi strak beeld.

Pluspunten

  • design
  • geluid
  • beeld
  • afstandbediening
  • goede wifi verbinding

Minpunten

  • heb ik niet ontdekt
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascale 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel, gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wou een groter toestel, maar niet te duur. Ik heb duidelijk de juiste keuze gemaakt. Het is een mooi toestel, werkt perfect. Volgens mij een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Juiste prijs
  • Veel mogelijkheden
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piebe 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat vergelijken naar 4k tv's heb deze gekozen, geen spijt. Prachtig beeld, veel aansluitingen en een mooi design. Verder biedt dit toestel ook nog eens de mogelijkheid om de afstandbediening te besturen met de stem.

Pluspunten

  • Design
  • Beeld
  • Interfaces
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dimmy 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top tv met super handige afstandsbediening !

Algemene score

10,0
Goede tv voor op slaapkamer maar wat deze tv uniek maakt is de bijgeleverde super handige afstandsbediening ! Hierdoor een aanrader want normaal zit deze ab alleen maar bij duurdere modellen

Pluspunten

  • Afstandsbediening !
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs , heeft mooi beeld en ook goed geluid .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze prijs een prima televisie. Heeft mooi beeld en prima geluid.
De beeldgrootte is heel goed voor de gemiddelde huiskamer.

Pluspunten

  • Prijs
  • Prima beeld en geluid .

Minpunten

  • Geen scartaansluiting
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hubert5 10-08-2018

Scart is niet meer van deze tijd.

Reageer

Gerrit 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne smart tv met mooi beeld en goed geluid. Voldoende aansluitmogelijkheden al mis ik de oude scartuitgang

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • geen scartaansluiting
Geschreven voor: Samsung UE40MU6100

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
hubert5 10-08-2018

Scart is niet meer van deze tijd.

Reageer