Philips 7000 series 43PUS7202/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,26 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Phillips 43pus7202

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldig beeld ook het geluid is geweldig je kunt het zelf instellen eigenlijk kan je alles naar je eigen wens instellen

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • bijna alles zelf instellen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egmund 06-11-2017

Deze TV heeft een schitterend beeld.

Algemene score

10,0
Deze TV heeft een schitterend beeld met een goed geluid en bovendien heeft deze TV een fraai uiterlijk.

Ambilight geeft een heel andere ervaring van t.v. kijken
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

flowermountain 22-09-2017

dit productvoldoet aan alle verwachtingen

Algemene score

10,0
Deze TV geeft een schitterend beeld met een goed geluid en bovendien heeft deze TV een fraai uiterlijk.

Samenvattend een topproduct van Philips
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mate 15-09-2017

Gebruiksvriendelijk, snelle reactietijd.

Algemene score

10,0
De televisie is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een erg mooi beeld. De apps zijn makkelijk te bedienen en de televisie reageert erg snel. Prachtig design en handige afstandsbediening.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Belloes 09-09-2017

Prachtig beeld

Algemene score

10,0
gebruiksvriendelijke installatie, gebruiksaanwijzing voor de afstandsbediening dus waar alle knopjes voor dienen is een gemis. Maar verder helemaal super
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

KeesvanV 08-09-2017

Mooi beeld

Algemene score

8,0
Mooi beeld, strak apparaat. Wel even wennen aan de Ambilight.
Geluid is matig. Je hebt hier losse boxen bij nodig.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Pluisje62 06-09-2017

Voldoet ruimschoots aan verwachtingen

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een televisie met een zo rustig mogelijk beeld. Daarom gekozen voor deze tv met 100 hertz. De tv heeft daarnaast een erg scherp beeld en is makkelijk te bedienen; alles spreekt voor zich. Houdt er wel rekening mee dat de pootjes van de tv aan de zijkant zitten en dus niet in het midden een standaard heeft.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Paul76 06-09-2017

Super televisie

Algemene score

10,0
Vorige week hebben wij de philips 43pus7202/12 aangeschaft. Wij zijn meer dan tevreden over de televisie. Beeld kwaliteit is scherp en de ambilight is volgens onze kinderen COOL!! Wij zijn ook blij met de android waardoor wij op internet muziek kunnen streamen Voldoet aan onze eisen.
Echt een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Bawe 04-09-2017

Prachtig scherp beeld

Algemene score

10,0
Heel mooi en helder beeld in combinatie met ambilight, wat zorgt voor bioscoop effect. Eenvoudige bediening. Erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Eline13 04-09-2017

Super aanschaf

Algemene score

10,0
De Philips 43PUS7202/12 werd bij aangeraden in de winkel.
En inderdaad ze hadden gelijk. Super blij met mijn nieuwe aanschaf. Prachtig scherp beeld, handige afstandsbediening met Netflix knop. En wat ook belangrijk is, is dat de geluidskwaliteit van deze televisie ongelofelijk goed is. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

vrouw74 31-08-2017

Mooie vormgeving in combinatie met ambilight.

Algemene score

8,0
Deze televisie gekozen vanwege zijn mooie vormgeving en de prachtige ambilight die naar eigen wens instelbaar is en de beleving nog mooier maakt. En daarnaast het rustige 43 inch beeldscherm met 100 Hz.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Leemaister 30-08-2017

Perfecte 43" LED TV

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe LED televisie en had twee hoofdeisen. Local Dimming en een refresh rate van 100 Hz. Tijdens mijn zoektocht was deze combinatie niet te vinden in het 43" segment totdat ik bij de Philips televisies ging kijken. Ik was eerst niet zo'n fan van dit merk maar ik heb mijn vooroordelen allemaal moeten inslikken. Wat een prachtige televisie met mooi beeld en ook een verbazingwekkend goed geluid. Dat laatste wordt altijd in reviews afgedaan als slecht maar deze TV heeft gewoon een prima geluidskwaliteit. Voor degene die niet aan ambilight kunnen wennen ... je kunt het gewoon uitzetten hoor !
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Bonzo 30-08-2017

Prachtige televisie met perfect beeld.

Algemene score

10,0
Geweldig mooi toestel, perfect beeld, zeker met Ambi light. Het is geen hele grote televisie, maar wel superieure kwaliteit.
Het geluid kan beter, maar dit komt bij mij via de audioset.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MAX35 30-08-2017

Enorme aanbeveling!

Algemene score

10,0
Ik zocht naar een 4K Ultra HD TV. Hiervoor had ik ook een Philips TV met ambilight en dit beviel mij erg goed. Deze nieuwe TV met ultra scherp beeld heeft mij enorm verbaasd, het is een genot om TV te kijken, ook gelijk een HD abonnement genomen op Netflix, zo haal ik het beste uit de TV.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

FritsenFlappie 29-08-2017

Mooi design en prettig beeld

Algemene score

10,0
Televisie met mooi design en prettig beeld. Installatie is is eenvoudig.
Ambilight geeft iets extra's, maar is ook met een druk op de afstandsbediening uit te zetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

avdh3618 29-08-2017

Super beeld en geluid bij Surround modus

Algemene score

8,0
Heb deze TV 26-8 jl. gekocht als vervanger van een Panasonic Plasma uit 2006. Ik ben uitermate tevreden over de aansluitmogelijkheden, het beeld en het geluid. Jammer is echter dat er geen "hotel modus" is om de TV standaard altijd op HDMI1 te laten starten. Ondanks dat hij Ziggo certified is, werkt de Horizon afstandbediening niet volledig op de TV (source knop werkt niet met code 2195).
We hebben nog geen 4K content gekeken op de TV, maar wel hogeresolutie foto's. Gewoon prachtig. Een super "Philips" product.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Huren 28-08-2017

Geweldig beeld, mooi design

Algemene score

8,0
TV gekocht vanwege de specificaties en ambilight opties. Tot op heden (tv 1 week in bezit) alleen maar positief commentaar. Beeld erg mooi en helder, en ambilight is een leuke toevoeging, helemaal als je Hue lampen in huis heb waar je bijvoorbeeld een deel van deze lampen kan koppelen aan de ambilight zodat je nog meer wordt meegesleept in de film/serie/programma. Geluid valt voor zon dunne tv niet erg tegen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Peter1978 27-08-2017

Wat een prachtige tv!

Algemene score

10,0
Wat een prachtige tv! Na jarenlang al te hebben vertrouwd op een Philips aan de wand was het hoog tijd voor een nieuwe. Eentje die ook overweg kan met de nieuwste videoformaten. Met de kinderen genieten we nu van prachtige beelden en series in 4k(!) die je gewoon direct via YouTube kan bekijken. Haarscherp!

Het installatiemenu loost je heel gemakkelijk door de installatie. Fluitje van een cent. Het is wel even zoeken in de grote hoeveelheid applicaties die beschikbaar zijn. Vooral uitzendinggemist is makkelijk ipv op de computer.

Het geluid is wat minder maar dat is vrij logisch. Er zit te weinig vermogen in de boxen. Met een optische kabel is de tv inmiddels aangesloten op de surround set. Nu ook een prachtig geluid. Dat maakt het helemaal af.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Janpiet2952 24-08-2017

priama tv. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Algemene score

10,0
De tv is zeer makkelijk in te stellen bij Ziggo. Zelfs een koppeling met eigen e-mail adres.
Bediening met afstandsbediening wijst zich vanzelf. Handleiding is niet nodig.
Mooi helder beeld met goede overgangen door 100 Hertz techniek.
Voor het geluid is een soundbar aan te bevelen
Grote keuze aan apps.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mart Kessels 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig mooi toestel, perfect beeld, zeker met Ambi light. Ik wilde geen hele grote televisie, maar wel kwaliteit. PHILIPS is de ENIGSTE met een 43 inch beeldscherm en toch 100 Mhz. Dus een perfekt beeld en ook een goed geluid.
Jammer dat de gebruiksaanwijzing voor de afstandsbediening er niet meer bijgeleverd wordt zo mis je waarschijnlijk toch nog een heleboel functies. ( Zeker als je al iets ouder bent).

Pluspunten

  • Perfekt beeld
  • rustige achtergrond
  • goed geluid

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing afstandsbedining

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews