Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips 7000 series 43PUS7202/12

Vergelijkbare producten

Philips 7300 series 43PUS7303/12

Philips 7300 series 43PUS7303/12
3 reviews

Philips 6500 series 43PUS6503/12

Philips 6500 series 43PUS6503/12
4 reviews
Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 7000 series 43PUS7202/12 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m snijders 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

waren toe aan een iets groter beeld Van 32 naar 43

Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

10,0
Voor ons stond het al vast als we een andere tv zouden kopen dan weer een philips ,maar welke Door de revieuws te lezen kwamen we uit bij dit model En het is echt waar ,het is weer een top model alle eer Hopen vele jaren kijk genot mee te mogen beleven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Phillips 43pus7202

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

10,0
geweldig beeld ook het geluid is geweldig je kunt het zelf instellen eigenlijk kan je alles naar je eigen wens instellen

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • bijna alles zelf instellen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schatlijster 11-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

perfect beeld met hd bron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

10,0
Het beeld is geweldig. Ik kijk op zeer korte afstand en geniet volop van hd kwaliteit op de bron. Hd tv. Verder gebruik ik dit scherm als mon1tor voor mijn Pc ter vervanging van 3 beeldschermen .Werkt perfect. Ik heb veel nog niet ontdekt vanwege interesse gebrek met name toegang tot internet e.d. Waarschijnlijk koop ik een tweede voor de woonkamer .

Pluspunten

  • beeeld is prima
  • Veel aansluit mogelijkheden .
  • goede geluid voor platte tv

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bas 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder beeld, veel.zelf in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening en kleur en geluid is zelf in te stellen naar je eigen smaak. Ook het ambi-light is een verrijking in televisie kijken.

Pluspunten

  • Ambi-light is een verrijking
  • Veel instel mogelijkheden
  • 100 hz (superscherp beeld)
  • Makkelijk en snel bedienbaar
  • Spotify op je tv

Minpunten

  • Je blijft kleuren veranderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart Kessels 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

9,0
Geweldig mooi toestel, perfect beeld, zeker met Ambi light. Ik wilde geen hele grote televisie, maar wel kwaliteit. PHILIPS is de ENIGSTE met een 43 inch beeldscherm en toch 100 Mhz. Dus een perfekt beeld en ook een goed geluid.
Jammer dat de gebruiksaanwijzing voor de afstandsbediening er niet meer bijgeleverd wordt zo mis je waarschijnlijk toch nog een heleboel functies. ( Zeker als je al iets ouder bent).

Pluspunten

  • Perfekt beeld
  • rustige achtergrond
  • goed geluid

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing afstandsbedining

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 20-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Scherp rustig beeld, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

9,0
mooi toestel, scherp beeld, makkelijk te bedienen. Ambilight erachter maakt hem iets minder energiezuinig, maar geeft wel mooi kleur effect. Goede prijs voor deze kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ooijen 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Aanbevolen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

9,0
Oude Philips was nog uitstekend, maar de nieuwe biedt meer eigentijdse mogelijkheden.
Ambilight waren we gewend, vinden wij prettig en was een (bijkomende) voorwaarde voor een nieuw toestel. Dus een Philips.Ooijen

Pluspunten

  • Mooi vormgeving.
  • Snelle installatie.
  • Veel eigentijdse mogelijkheden.

Minpunten

  • Geluid.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeff 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch beeld, makkelijk gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

9,0
Deze TV heeft mij aangenaam verrast! De kwaliteit van het beeld samen met de snelle beeldverversing geeft op deze TV mijn ultieme film ervaring. Ik kan niet wachten de TV te proberen met een 4k game. Zeker in combinatie met Ambilight en mijn PhilipsHue lampen.
De android TV is een extreem handig gemak voor mij sinds ik een google smartphone heb.

Pluspunten

  • 4K beeld
  • Android TV
  • 100 HZ beeld
  • Besturen met je smartphone
  • Ambilight

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Danny Kelly 15-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Schitterend beeld, erg scherp, absoluut een aanrader !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

10,0
De TV levert uitstekend beeld op via de kabel, lekker scherp ook. 4K nog niet kunnen uitproberen, maar heb daar alle vertrouwen in. Veel mogelijkheden voor de beeldinstelling, prima !
Had een SONY 4K tv op proef, maar omdat de witbalans onvoldoende bleef deze teruggegeven voor deze PHILIPS. Ik heb ook nog een 6 jaar oude PHILIPS met 200 echte HZ op het moederboard en deze 43PUS7202 komt in veel opzichten in de buurt, maar overtreft mijn oude tv qua scherpte.
Ik kan deze PHILIPS tv van harte aanbevelen !

Pluspunten

  • Beeldqualiteit, witbalans en scherpte.
  • Natuurlijke kleuren, met voldoende verzadiging.
  • Remote vergt enige gewenning maar went snel, prima
  • De EPG of programmagids is heel prettig.
  • 4x HDMI waarvan 2x 4k, prima.

Minpunten

  • Geluid kan beter, maar de audioset lost dit op.
  • Geen draaivoet, heb er zelf één gemaakt.
  • Internet niet intuïtief, maar ondergeschikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Danny Kelly 15-08-2017

P.S. Volgens de specificaties zou deze tv 100 Hz op het moederboard hebben.
Ik heb dit nagevraagd bij PHILIPS en heb de schriftelijke bevestiging dat dit inderdaad het geval is. Dus geen 50 Hz die z.g. geïnterpoleerd 100 Hz oplevert.
En deze tv heeft Perfect Natural Motion en niet zoals je hier en daar leest gewoon Natural Motion.

Reageer

Ralf 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel features in compact scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series 43PUS7202/12

Algemene score

8,0
Voor een 43 inch scherm veel features. Het beeld heeft best goed contrast, ondanks dat het edge-lit LED is. Het geluid is wel wat dun en de bediening van de interactieve tv hapert af en toe.

Pluspunten

  • Goed contrast
  • veel features

Minpunten

  • dun geluid
  • Interactieve TV hapert soms

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer